kosath Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Sorry για την επανάληψη της ερώτησης. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το 3G δεν εμφανίζεται το κουμπί της βιντεοκλήσης στον dialer. Αυτό μπροστά που φαίνεται είναι ο light sensor ή κάμερα? Για κάποιους (όχι για μένα) τελικά είναι κριτήριο η βίντεο κλήση. :-) Για άλλη μια φορά λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2η ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΤΕΝΟΚΛΗΣΗ και αυτό που έχει μπροστά είναι Light sensor... Για το πρόβλημα που είχα με το GPS η λύση βρέθηκε: HARD RESET! Παράθεση kosath :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Για το πρόβλημα που είχα με το GPS η λύση βρέθηκε: HARD RESET! Μαζί με την λύση βρέθηκε και το πρόβλημα...WM :p Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 +1 στο club. Τώρα φορτίζει. Καλορίζικα και στους υπόλοιπους. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις και από τους νέους κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Για όποιον θέλει το TF3D ας το εγκαταστήσει από εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154. Τρέχει κανονικότατα:) Αυτό παίζει? Το δοκίμασε κανείς? Ψήνομαι να το περάσω, αλλά ακόμα στήνω/δοκιμάζω διάφορα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544422 http://cw53cw.bay.livefilestore.com/y1p-UBk9fVarFcIutHLVmt8OixkIOJJgFAdlui3Ad9cMyeqDJkAzv16Ifaaibp-M37UA-mDiFl8CP5V0gW6JiojEw/Dusk%20Manila%202.5%20Evolution.jpg Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Αυτό παίζει? Το δοκίμασε κανείς? Ψήνομαι να το περάσω, αλλά ακόμα στήνω/δοκιμάζω διάφορα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544422 Αυτό είναι skin και όχι το TF3D σε μορφή cab εκτός και αν κάνω λάθος. Το μόνο cab που έχω βρει στο XDA είναι αυτό που έδωσα πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Δίκιο έχεις. Με ψάρωσε αυτό Items Packaged as one CAB: TouchFLO 3d Manila 2.5 Lockscreen .... αλλά τελικά διάβασα αυτό: No this is not a CAB replacment to make it to 2.5, you must already have a ROM with 2.5 on it Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssteve Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Φρέσκο review: http://pocketnow.com/review/acer-neotouch-s200-f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση ...οταν βγουν τα 6.5 wm τα ελληνικα θα μπορω να τα περασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση ...οταν βγουν τα 6.5 wm τα ελληνικα θα μπορω να τα περασω?? Μόνο αν βγάλει η Acer ελληνική ρομ ή αν κυκλοφορήσει καμία custom;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Φρέσκο review: http://pocketnow.com/review/acer-neotouch-s200-f1 Το βγάζουν πολύ μέτριο.... και από ότι φαίνεται δεν έχει ούτε το εκπληκτικό GPS των παλαιότερων ΕΤΕΝ. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Το βγάζουν πολύ μέτριο.... και από ότι φαίνεται δεν έχει ούτε το εκπληκτικό GPS των παλαιότερων ΕΤΕΝ. Το GPS των ETEN είναι σίγουρο ότι δεν το έχει από τη στιγμή που δεν φοράει καν SIRF STAR. Άλλωστε GPS δέκτες σαν των ETEN δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε στην αγορά. Από εκεί και πέρα σαν συσκευή θα έλεγα ότι προσφέρει πάρα πολλά για τα χρήματα που κοστίζει και είμαι σίγουρος ότι αν η ίδια ακριβώς συσκευή έγραφε πάνω HTC τότε τα διάφορα sites θα γράφανε διθύραμβους. Αν σκεφτεί κανείς ότι μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία στο YouTube υπήρχαν δύο παμπάλαια βίντεο τότε θα καταλάβει πόσο απαράδεκτο marketing promotion προσφέρει η Acer στα προιόντα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Εδώ που τα λέμε πάντως ρε παιδιά με 50-60 ευρώ παραπάνω παίρνεις το omnia 2, που αν εξαιρέσεις την cpu είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Σε τι είναι πολύ καλύτερο; :confused: http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1865&id2=1939 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Σε τι είναι πολύ καλύτερο; :confused: http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1865&id2=1939 Από ότι έχω διαβάσει από reviews, γιατί δεν τα έχω δει προσωπικά. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Καλύτερο display (AMOLED) Καλύτερη αυτονομία. Καλύτερο speakerphone ( απο ότι διάβασα τις acer έχει άθλια ποιότητα) Καλύτερο δέκτη GPS. 8/16GB μνήμη. Καλύτερο και λιγότερο buggy software. Video calls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Από ότι έχω διαβάσει από reviews, γιατί δεν τα έχω δει προσωπικά. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Καλύτερο display (AMOLED) Καλύτερη αυτονομία. Καλύτερο speakerphone ( απο ότι διάβασα τις acer έχει άθλια ποιότητα) Καλύτερο δέκτη GPS. 8/16GB μνήμη. Καλύτερο και λιγότερο buggy software. Video calls. Αν διαβάσεις τα reviews θα καταλάβεις ότι καλή και άγια η AMOLED οθόνη, αλλά στον ήλιο δε βλέπεις τίποτα. Επίσης, το Omnia 2 έχει ακόμη τα WM 6.1 και αν κρίνω από τη ταχύτητα που δίνει αναβαθμίσεις η Samsung, κλάφτα Χαράλαμπε (για Ελλάδα μιλάω, έτσι; ). Σίγουρα το Samsung έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ενώ αντικειμενικά είναι και ωραιότερο. Επίσης, έχει ένα user interface να το πιεις στο ποτήρι. Τι να γίνει, δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα. Εμείς οι πρώτοι που πήραμε το Acer, πιστεύω ότι το κάναμε κυρίως για να γνωρίσουμε πρώτοι το καινούριο λειτουργικό, το οποίο όντως είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το παρελθόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Μια πρώτη εντύπωση κι από μένα. α) Acer today, menus, dialer κλπ. Χάλια. Ξήλωμα asap. β) Ταχύτητα. Απλά ΣΦΑΙΡΑ. γ) GPS. Ταχύτατο lock (ακόμα και με συνεφιά). Dest8, iGO8, Navitel ακριβέστατα και ταχύτατα. δ) Ραδιόφωνο. Αρκετά καλό και με πολλές θέσεις για αποθήκευση, αλλά... ε) Ένταση ήχου. Χάλια. Και στα ακουστικά και στο ηχείο. Θα αλλάξω το audiopara.csv και θα ενημερώσω (έτσι έφταιξε και στο touch pro μου αρχικά). ζ) Το accelerometer με εξέπληξε ευχάριστα. Δουλεύει σε πολλά προγράμματα (πιο πολλά απ' οσα στο touch pro, out of the box). η) Μπαταρία. Για αρχή πολύ καλά. Δεν βλέπω φοβερή κατανάλωση τώρα που το σκαλίζω συνέχεια. Αργότερα περιμένω ακόμα καλύτερη συμπεριφορά. θ) Ο νέος internet explorer δεν με ικανοποίησε σε ταχύτητα. Παλιότερη έκδοση (beta) που είχα δοκιμάσει ήταν πιο γρήγορος. ι) Ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι HTC αλλά είναι ικανοποιητική. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Επιπλέον έβαλα την opera και opera mini. Δουλεύουν αρκετά γρήγορα. Δεν δουλεύει το accelerometer σε αυτά. Για ελληνικό πληκτρολόγιο έχω το Finger Keyboard. Πολύ καλό. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει ότι είναι μια ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ συσκευή για τα λεφτά που ζητάει η Acer και δεν έχω μετανοιώσει καθόλου μα καθόλου που το πήρα. Επιτέλους να καταλάβει η HTC ότι δεν μπορεί να μας τα τρώει χοντρά κάθε χρόνο και να μας δίνει την νέα τεχνολογία με το σταγονόμετρο. Υπάρχουν κι αλλού (πολύ καλές) πορτοκαλιές πλέον... Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Πολύ καλά! Μακάρι να δούμε τον ανταγωνισμό να αυξάνει για το καλό όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Μια πρώτη εντύπωση κι από μένα. α) Acer today, menus, dialer κλπ. Χάλια. Ξήλωμα asap. β) Ταχύτητα. Απλά ΣΦΑΙΡΑ. γ) GPS. Ταχύτατο lock (ακόμα και με συνεφιά). Dest8, iGO8, Navitel ακριβέστατα και ταχύτατα. δ) Ραδιόφωνο. Αρκετά καλό και με πολλές θέσεις για αποθήκευση, αλλά... ε) Ένταση ήχου. Χάλια. Και στα ακουστικά και στο ηχείο. Θα αλλάξω το audiopara.csv και θα ενημερώσω (έτσι έφταιξε και στο touch pro μου αρχικά). ζ) Το accelerometer με εξέπληξε ευχάριστα. Δουλεύει σε πολλά προγράμματα (πιο πολλά απ' οσα στο touch pro, out of the box). η) Μπαταρία. Για αρχή πολύ καλά. Δεν βλέπω φοβερή κατανάλωση τώρα που το σκαλίζω συνέχεια. Αργότερα περιμένω ακόμα καλύτερη συμπεριφορά. θ) Ο νέος internet explorer δεν με ικανοποίησε σε ταχύτητα. Παλιότερη έκδοση (beta) που είχα δοκιμάσει ήταν πιο γρήγορος. ι) Ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι HTC αλλά είναι ικανοποιητική. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Επιπλέον έβαλα την opera και opera mini. Δουλεύουν αρκετά γρήγορα. Δεν δουλεύει το accelerometer σε αυτά. Για ελληνικό πληκτρολόγιο έχω το Finger Keyboard. Πολύ καλό. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει ότι είναι μια ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ συσκευή για τα λεφτά που ζητάει η Acer και δεν έχω μετανοιώσει καθόλου μα καθόλου που το πήρα. Επιτέλους να καταλάβει η HTC ότι δεν μπορεί να μας τα τρώει χοντρά κάθε χρόνο και να μας δίνει την νέα τεχνολογία με το σταγονόμετρο. Υπάρχουν κι αλλού (πολύ καλές) πορτοκαλιές πλέον... Αυτά προς το παρόν. ΚΑΙ ΕΓΩ αφου σημειωσω ΜΑΚΡΙΑ απο expansys UK το παραγγειλα , το ειχανε σε stock 95 μοναδες) και ξαφνικα επρεπε να περιμενω 9 μερες! τελικα ακυρωσα πηρα απο clove και το ειχα σε 3 ! ΘΑ ΓΡΑΨΩ τις εντυπωσεις μου α) Acer today, menus, dialer κλπ. ΩΡΑΙΟ αλλα βαρυ και μνημοβορο ..παντως κατι διαφορετικο. β) Ταχύτητα. Απλά ΣΦΑΙΡΑ. πραγματι ! γ) GPS. Ταχύτατο lock (ακόμα και με συνεφιά). Dest8, iGO8, Navitel ακριβέστατα και ταχύτατα. τελειο ! δ) Ραδιόφωνο. Αρκετά καλό και με πολλές θέσεις για αποθήκευση, αλλά... ΕΞΟΧΟ! και δεν το αναφερουν τα διαφορα specs ! τι βλακεια απο την ACER! ε) Ένταση ήχου. Χάλια. ισχυει για το ηχειο - ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ακουστικά. Θα αλλάξω το audiopara.csv (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?) ζ) Το accelerometer με εξέπληξε ευχάριστα. Δουλεύει σε πολλά προγράμματα (πιο πολλά απ' οσα στο touch pro, out of the box). ΑΨΟΓΟ! η) Μπαταρία. Για αρχή πολύ καλά. Δεν βλέπω φοβερή κατανάλωση τώρα που το σκαλίζω συνέχεια. Αργότερα περιμένω ακόμα καλύτερη συμπεριφορά. 2,5 ΜΕΡΕς πολυ καλα -σε ΠΛΗΡΗ αντιθεση με τα reviews- θ) Ο νέος internet explorer ικανοποιητικος ..παραμενει βαρυς - θελει βελτιωσεις. ι) Ποιότητα κατασκευής. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο το HD , μεσαιας κατηγοριας Επιπλέον έβαλα την opera και opera mini. Δουλεύουν αρκετά γρήγορα. Δεν δουλεύει το accelerometer σε αυτά. Για ελληνικό πληκτρολόγιο έχω το Finger Keyboard. Πολύ καλό. δουλευουν παρα πολλα προγραμματα απο xda για HD , D2 , PRO 2 ..(και το TF3D) ΤΕΛΕΙΑ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 ...Θα αλλάξω το audiopara.csv (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?) To audiopara.csv είναι μέσα στον φάκελο windows. Κάποιοι στους XDA τα έκαναν edit και κατάφεραν να αυξήσουν την ένταση (γενικά) της συσκευής. Εγώ έχω το "light boost" αρχείο. Υπάρχει και άλλο "audio boost", όμως όλοι έλεγαν ότι ήταν υπερβολικά δυνατή η ένταση. Θα δοκιμάσω να το αντικαταστήσω στην συσκευή μου και βλέπουμε. Αν αξίζει θα το ανεβάσω και για τους υπόλοιπους. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Σας ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σας! Νομίζω πάντως ότι αν πάει καλά εμπορικά ,δεν θα αφήσει αδιάφορους xda και άλλους λόγω του snapdragon. Εγω ψήνομαι ακόμα μεταξύ αυτού και του ΟΜΝΙΑ ΙΙ.:lol: Γενικά είμαι κατά των μονοπωλίων!! Οθόνη στον ήλιο τί λέει? Αναπαραγωγή βίντεο υψηλής σχετικά ανάλυσης? Ειχα δει συγκριτικό με HD και φαινόταν σούπερ. Το Spb MS.5 το δουλεύει καλά? Ιδιαίτερα bugs παρατηρήσατε? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Και πάνω που πήγα να πω ότι δεν έχω δει bugs προέκυψε το παρακάτω στην φωτό. Πάντως το έχω σκαλίσει αρκετά και αυτό είναι το πρώτο που βλέπω. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς θα ενημερώσω μόλις έχω άποψη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Οθόνη στον ήλιο τί λέει? Όπως σε όλα τα WM τηλέφωνα μέτρια. Καμία σχέση με το Iphone Αναπαραγωγή βίντεο υψηλής σχετικά ανάλυσης? Επιτέλους είδα αρχείο avi μεγέθους 1gb με CorePlayer σε άριστη ποιότητα χωρίς καμία μετατροπή. Ούτε σπασίματα, ούτε κολλήματα, άψογο... Ειχα δει συγκριτικό με HD και φαινόταν σούπερ. Δεν ξέρω τι σύγκριση γινόταν αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post είναι ¨πρώτα ξαδέρφια¨ με τρομακτική διαφορά στην ταχύτητα και μικρή στο βάρος Το Spb MS.5 το δουλεύει καλά? Το 3.5 που έχω δοκιμάσει κανονικά Ιδιαίτερα bugs παρατηρήσατε? Με το FingerKeyboard ενεργοποιειμένο δεν λειτουργεί το slide στο Acer Album. Έβαλα το RescoKeyboard και δουλεύει κανονικά Αυτά έχω παρατηρήσει σε γενικές γραμμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 γεια σας παιδια και καλοριζικο σε οσους το εχουν!!! μηπως ξερετε ποτε θα ερθει στη vodafone και σε τι τιμη??? επισης θα με ενδιεφερε να μαθω επιδοσεις wi-fi και ποιοτητα κατασκευης. αν ειχατε την ευκαιρια και ξαναδιαλεγατε θα αγοραζατε το iphone 3g ή το συγκεκριμενο acer?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Οθόνη στον ήλιο τί λέει? Όπως σε όλα τα WM τηλέφωνα μέτρια. Καμία σχέση με το Iphone Αναπαραγωγή βίντεο υψηλής σχετικά ανάλυσης? Επιτέλους είδα αρχείο avi μεγέθους 1gb με CorePlayer σε άριστη ποιότητα χωρίς καμία μετατροπή. Ούτε σπασίματα, ούτε κολλήματα, άψογο... Ειχα δει συγκριτικό με HD και φαινόταν σούπερ. Δεν ξέρω τι σύγκριση γινόταν αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post είναι ¨πρώτα ξαδέρφια¨ με τρομακτική διαφορά στην ταχύτητα και μικρή στο βάρος Το Spb MS.5 το δουλεύει καλά? Το 3.5 που έχω δοκιμάσει κανονικά Ιδιαίτερα bugs παρατηρήσατε? Με το FingerKeyboard ενεργοποιειμένο δεν λειτουργεί το slide στο Acer Album. Έβαλα το RescoKeyboard και δουλεύει κανονικά Αυτά έχω παρατηρήσει σε γενικές γραμμές sorry που σε πρηζω,δοκιμασες υποτιτλους μηπως? ασυρματο και συνομιλια στην κληση πως ειναι? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts