Jump to content

[Επίσημο] Samsung OmniaLITE (B7300)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμμιά ιδέα?

ΠΡΟΦΑΝΩς και φταιει το ρουτερ και οχι το ομνια.Με το ομνια κανεις ενα απλο τεστ.Σε οποιον φιλο σου κ αν πας κανεις μια αναζητηση ασυρματου δικτυου.Θα βρει δικτυο,και αυτοματως απενοχοποιειται:)

Τα ρουτερ τωρα ειναι πονεμενη ιστορια...Το καθενα απο αυτα εχει δικο του interface και πολλα ρουτερ κανουν αρκετες βλακειες ακομα και τελεια ρυθμισμενα να ειναι.

Κανε τα εξης βηματα.

1.Μπες στο ρουτερ σου( //192.168.1.χχ) και κλεισε ολες τις ασφαλειες.Κανε το δικτυο σου ελευθερο με λιγα λογια..

2.Δοκιμασε το ομνια...Θα δουλευει κανονικα...αν οχι εχουμε προβλημα :)

3.Βαλε μια απλη ασφαλεια στο δικτυο σου και ταυτοποιησε την με τις επιλογες ασφαλειας που εχει το ομνια οταν συνδεεσαι στο δικτυο(οτι ειναι ιδιες και οι 2 δλδ)

4.ΕΛΕΓΞΕ τις ρυθμισεις του ρουτερ σου μην εχεις τικαρει καμια βλακεια ή μηπως ειναι κατι τικαρισμενο by default(χαρακτηριστικο παραδειγμα επιλογης:do not allow new wifi divices in your network και αλλες παρομοιες)

5.Αν θεωρησεις οτι ολα τα εχεις κανει καλα και παλι κατι δεν λειτουργει,κανεις την απελπιδα προσπαθεια...αφου εχεις κανει τα παραπανω βηματα,κλεισε και ξανανοιξε και το ομνια και το ρουτερ και χτυπα παλι αναζητηση δικτυων με το ομνια...(πολλα ρουτερ μαλακιζονται και θελουν reboot για να πιασουν την νεα συσκευη)

ΑΝ τπτ απολα αυτα δεν πιασει,πηγαινε στο φορουμ του adslgr.com,βρες το ρουτερ σου και σιγουρα εκει θα δεις ποσταρισμενα διαφορα παρομοια προβληματα και την λυση τους

Edited by spermnator

• Απαντήσεις 549
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:yahoo:

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε spermnator!!!

Όντως άλλαξα το Authentication από WPA2-PSK σε WPA-PSK (κατέβασα το επίπεδο ασφαλείας) και στο Wireless Mode από 802.11b&802.11g&802.11n σε 802.11g (πιο απλό) και τώρα συνδέεται μια χαρά!!!

:up:

Edited by sklavisk

:yahoo:

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε spermnator!!!

Όντως άλλαξα το Authentication από WPA2-PSK σε WPA-PSK (κατέβασα το επίπεδο ασφαλείας) και στο Wireless Mode από 802.11b&802.11g&802.11n σε 802.11g (πιο απλό) και τώρα συνδέεται μια χαρά!!!

:up:

πληροφοριακα...ειτε wep βαλεις,ειτε wpa1,ειτε wpa2,ειτε.. wpa278:ρ δεν υπαρχει κανενα νοημα...αφενος ολα σπανε για πλακα,αφεταιρου δεν εισαι η siemens να μη θες να εχει καποιος προσβαση στο δικτυο σου και συγκεκριμενα στα αρχεια που διαμοιραζεσαι στο δικτυο...το μονο νοημα που εχει ειναι να μη θες ο τζαμπατζης ενοχλητικος γειτονας σου να παιρνει συνδεση απο σενα.:protest:

οποτε μην επιβαρυνεις το δικτυο σου με περιττες κρυπτογραφιες.Θεωριτικα εντελως το wpa2 σου κοβει ταχυτητα σε συγκριση με το απλο wep,ενω πρακτικα ειτε με το ενα ειτε με το αλλο παλι κανεις δουλεια σου

Αφού έχω εγκαταστήσει το dest 7 και τρέχει μια χαρά...μου βγάζει "αναμονή σήματος gps" και περιμέεεεενωωωω και φυσικά δεν βρίσκει δορυφόρους.

Στις ρυθμίσεις στο destinator μου αναφέρει ότι "έγινε σύνδεση GPS" αλλά απο δορυφόρους ...γιοκ

τι κάνω λάθος...

(στο search δεν βρήκα κάτι...εάν έχει ξαναματαπέσει η ερώτηση νε με συγχωρέσετε ...)

• Administrators
Αφού έχω εγκαταστήσει το dest 7 και τρέχει μια χαρά...μου βγάζει "αναμονή σήματος gps" και περιμέεεεενωωωω και φυσικά δεν βρίσκει δορυφόρους.

Στις ρυθμίσεις στο destinator μου αναφέρει ότι "έγινε σύνδεση GPS" αλλά απο δορυφόρους ...γιοκ

τι κάνω λάθος...

(στο search δεν βρήκα κάτι...εάν έχει ξαναματαπέσει η ερώτηση νε με συγχωρέσετε ...)

Βάλε το GPS Test και άσε αυτό να βρει τη θύρα και περίμενε σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου.

Modpic.gif

Πειραματίστηκα λίγο με το accelerometer και μετά από πολύ προσπάθεια (Εγκατέστησα τον emulator που πρότεινε ο LIVAS (ποστ #106)), κατάφερα να το λειτουργήσω :O (εννοώ σε παιχνίδια Resco Bubbles, Teeter κλπ), όμως οι άξονες είναι αντεστραμένοι!!! :cry: Κουνάω αριστερά - πάει κάτω, κουνάω πάνω - πηγαίνει δεξιά.

Τι επιπλέον ρύθμιση πρέπει να γίνει?

Edited by sklavisk

Επειδή δεν πήρα ακριβής απάντηση σχετικά με την μνήμη της συσκευής πρίν από λίγο καιρό , να αναφέρω πως μετά από soft reset με το samsung widget να τρέχει η συσκευή έχει 85mb ελεύθερη RAM και γύρω στα 160 για αποθήκευση .

Μια ερώτηση τώρα , εγκατέστησα το mobile shell 3.5 αλλά δεν βλέπω στις ρυθμίσεις του κάποιο widget που υπήρχε σε παλαιότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά) , το οποίο είχε σαν εικονίδιο ένα κίτρινο λαμπτήρα και χρησίμευε στο να αλλάζεις την φωτεινότητα της οθόνης χειροκίνητα .

Υπάρχει κανένα αντίστοιχο σε .cab ?

Μια ερώτηση τώρα , εγκατέστησα το mobile shell 3.5 αλλά δεν βλέπω στις ρυθμίσεις του κάποιο widget που υπήρχε σε παλαιότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά) , το οποίο είχε σαν εικονίδιο ένα κίτρινο λαμπτήρα και χρησίμευε στο να αλλάζεις την φωτεινότητα της οθόνης χειροκίνητα .

Υπάρχει κανένα αντίστοιχο σε .cab ?

Κι όμως, απ' την αρχική οθόνη - αυτή με το ρολόι - πατάς κάτω στην "εκκίνηση" και στην αμέσως επόμενη οθόνη, πατάς κάτω στο δεξί εικονίδιο που μοιάζει με σταυρό μέσα σε τετράγωνο. Στην οθόνη που θα ανοίξει, επιλέγεις "εργαλεία" και... να ο λαμπτήρας :wink:

mind is like parachute...it works better when it's open....

Όταν πατήσω εγώ το "εκκίνηση" και μετά το κάτω δεξιά, έχω την πρώτη οθόνη. Με το που πατάω στα "εργαλεία", έχω την δεύτερη.

Η έκδοσή μου είναι spb mobile shell 3.5.4 αναθεώρηση 10034

mind is like parachute...it works better when it's open....

πατα:

*#0002*28346#

πατα στο Music Speaker (οτι και αν διαλεξεις το ιδιο ειναι) και Gain

μετα πας στο INPUT VOLUME

και αλλαζεις τι τιμες στο Mic Amp Gain:

MGNR7~4 σε ->0110

MGNL3~0 σε -> 1001

και πατας Apply.....!!

Exω ενα συνεχες φύσημα στο ακουστικό οταν μιλώ με κάποιον και παρόλο που έχω χαμηλωμένη στο τέρμα την ένταση του ακουστικού (απο τα πλαινά κουμπιά) εξακολουθώ να ακούω το φίσημα.... και πολυ δινατά αυτόν που μ'εχει καλέσει Πιστεύω οτι με κάποιον παρόμοιο τρόπο με αυτόν της έντασης του μικροφώνου *#0002*28346# θα τα καταφέρω . μηπως μπορει να βοηθήσει κανεις φίλος;

Πανω σε αυτο θελω μια βοηθεια...Λοιπον...Πατωντας τα κουμπια που λεει ο λιβας απο πανω σου βγαζει ενα μενου...music speaker voice speaker voice receiver και πολλα πολλα αλλα....

ΚΑΤΑΡΧΑΣ αν επιλεξεις καποιο απο αυτο και πατησεις gain αλλαζεις τις τιμες ΜΟΝΟ για αυτο που επελεξες....Αλλαξτε τις τιμες σε καποιο πχ στο voice speaker,μετα μπειτε σε καποιο αλλο πχ στο music speaker απο το αρχικο μενου και θα δειτε οτι εχει αλλες τιμες...

Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι ολο το μεσιμερι ψαχνω να δω ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙ!ακρη δεν εχω βγαλει...ΤΟ ΜΟΝΟ που εχω δει διαφορα ειναι το "voise receiver" το οποιο αν αλλαξεις εκει που λεει ο λιβας,οσο το μεγαλωνεις τοσο πιο δυνατα ακους αυτους που σε παιρνουν τηλεφωνο...

Η δικια μου η ερωτηση ειναι η εξης....

1. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ αλλαζεις για να ακους τον ηχο κλισης πολυ πιο δυνατα απο το default?????οποιο κ αν αλλαξα το ιδιο σχετικα χαμηλα χτυπαει το κιν οταν με παιρνουν....

2.ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλαζεις για να σε ακουνε εσενα δυνατα οταν παιρνεις τηλ????οτι κ αν αλλαξω μου λενε οτι με ακουνε απο το υπερπεραν :(

Φιλε το ιδιο προβλημα το ειχα και εγώ και το έλυσα ως εξείς: αφού πληκρολογησεις *#0002*28346# πας στο voice reseiver - gain - input volume - και βαζεις στο MGNR 7 0011 kαι στο ΜGNL3 1000. Aυτά τα στοιχεία σου δίνουν τα ιδανικά αποτελεσματα. Εγώ προσπαθώντας να βρώ τα ιδανικά για το μικρόφωνο και το ακουστικό έχασα τα δεδομένα για τον ήχο του mp player. Αν μπορεί κανεις να μου πει τι να πληκτρολογήσω....................

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Πειραματίστηκα λίγο με το accelerometer και μετά από πολύ προσπάθεια (Εγκατέστησα τον emulator που πρότεινε ο LIVAS (ποστ #106)), κατάφερα να το λειτουργήσω :O (εννοώ σε παιχνίδια Resco Bubbles, Teeter κλπ), όμως οι άξονες είναι αντεστραμένοι!!! :cry: Κουνάω αριστερά - πάει κάτω, κουνάω πάνω - πηγαίνει δεξιά.

Τι επιπλέον ρύθμιση πρέπει να γίνει?

Κανείς??? :(

Exω ενα συνεχες φύσημα στο ακουστικό οταν μιλώ με κάποιον και παρόλο που έχω χαμηλωμένη στο τέρμα την ένταση του ακουστικού (απο τα πλαινά κουμπιά) εξακολουθώ να ακούω το φίσημα.... και πολυ δινατά αυτόν που μ'εχει καλέσει Πιστεύω οτι με κάποιον παρόμοιο τρόπο με αυτόν της έντασης του μικροφώνου *#0002*28346# θα τα καταφέρω . μηπως μπορει να βοηθήσει κανεις φίλος;

Αυτο που περιγραφεις απο πανω εχω διαπιστωσει οτι ειναι ενα απο τα ατελειωτα bug που εχει η συσκευη....Να υποθεσω ειχες ρυθμισει την ενταση του μικροφωνου(απο αυτο που ακους τους αλλους) σε ενα επιπεδο που σου φαινοταν καλο.Και ξαφνικα καποια στιγμη χωρις να πειραξεις τπτ αρχισες να ακους σφιριγμα,οσο κ αν το χαμηλωνες!και συνεχιζε το σφυριγμα οσο κ αν πειραζες τις ρυθμισεις με το *#0002κτλ κτλ.....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ BUG ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ,μου ερχεται να το πεταξω σε κανα τοιχο....Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.ΔΗΛΑΔΗ:Ενω ειχα ρυθμισει μικροφωνα μεγαφωνα εκει που ηθελα,ξαφνικα μετα απο μερες διαπιστωσα οτι απορυθμιστηκαν..!!!!!!οσο κ αν πειραζα τα διαδικα στο *#0002κτλ δεν ανταποκρινοταν το κινητο στις αλλαγες!Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ----->το κλινεις και το ξαναανοιγεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1μου το εχει κανει 2 φορες μεχρι τωρα και με μια απλη επανεκκινηση ξαναρχεται στα ισια του και αντιλαμβανεται παλι τις αλλαγες στα διαδικα του *#0002κτλ

H λιστα με τα bug και τις δυστοκιες κατασκευης του κινητου δυστυχως δεν σταματανε εδω και ειναι πολλες...οσα καλα κ αν εχει σαν συσκευη,αντιλαμβανομαι με την καθημερινη χρηση του αλλα 1002 στραβα...και μαλιστα λαθη που η samsung δεν τα ειχε σε συσκευες τις 2-3 γενεες πισω!!!!!!

1.φορτωσα καποιο παιχνιδι .cab το οποιο μου εκανε νεο φακελο οταν παταω την εναρξη,τον ονομασε απο μονο του games,εβαλε μεσα το παιχνιδι...και τωρα παρολο που εβγαλα το παιχνιδι,ο φακελος παραμενει εκει,χωρις να σβηνει με κανεναν τροπο(προφανως μονο με hard reset...ουστ!)

2.πανω πανω δεξια,διπλα απο το "εναρξη δλδ" μου βγαζει μονιμα το σημα 3g ενω εχω κλειστο οτιδηποτε εχει να κανει με ασυρματο ιντερνετ....

3.ακριβως διπλα απο το σημα 3g μου βγαζει ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ενα εντελως ακυρο ακουστικο τηλεφωνου με τον δεικτη 1 διπλα του,χωρις να καταλαβαινω γιατι το βγαζει αυτο και πατησω πανω του με βγαζει σε ενα εντελως ακυρο μενου...(αν πατησω πανω του μου βγαζει ρυμισεις τηλεφωνου:ολες οι κλησεις/φωνητικη κληση/και αλλα 2.......ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!)

4.ακριβως διπλα απο 3g εχει την ενδειξη μπαταριας....ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΤΛ!!!!!!Τις πρωτες μερες μου την εμφανιζε κανονικα,τωρα αν πατησω πανω της το κινητο με αγνοει επιδεικτικα!!!!!!!!

5..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ.....οταν σου ερχεται ενα sms μηνυμα,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!!!ΕΧΕΙ 1002 ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΕΠΕΙ να το κλισεις να μπεις εναρξη σμσ κτλ κτλ...ΗΜΑΡΤΟΝ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ......

6.Το μενου ειναι απελπιστικα αργο,καποιες φορες αργει μερικα δευτερολεπτα τοσα,που νομιζεις οτι δεν πατησες το κουμπι...ξαναπατας και αυτο τοτε θυμαται να φορτωσει οποτε σου πιανει και το δευτερο πατημα...

7.αυτη η ομαδοποιηση που κανει στα μηνυματα,με αλυσιδες μηνυματων ισως βολευει ισως οχι...ομως δεν με ρωτησε κανεις...ακομα δεν εχω βρει απο που απενεργοποιειται...δεν το εχω ψαξει,αλλα κακως ηταν ετσι by default

8.στελνω sms και σκανε 2 αναφορες ταυτοχρονα,μια αναφορα παραδοσης και μια αλλη που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι και γιατι ερχεται,και αυτη by dεfault ενεργοποιημενη κακως....

9.ο τροπος που βλεπεις τις φωτογραφιες που εχεις βγαλει(ειτε ειναι σκονακια ειτε ειναι εκδρομη) καλυτερα να μη σχολιαστει....

10.Στον τηλεφωνικο καταλογο,η μπαρα που εχει δεξια για να ανεβοκατεβεις,και γενικα καθε μπαρα που εχει στα δεξια του κινητου,ειναι τοσο μα τοσο δυσχρηστη...γιατι πολυ απλα ειναι ετσι κατασκευασμενο που η περιοχη που ειναι οι μπαρες ειναι σχεδον νεκρες,σχεδον ποτε δεν πας ή δεν σταματας εκει που θες με την πρωτη...

11.Τρελο bug με τις αναπαντητες που δεν σου βγαζει την ωρα κλησης προηγουμενων ημερων...

12.ΤΡΑΓΙΚΟ: πατας το κουμπι της κλησης(κατω κατω αριστερα της συσκευης)για να σου βγαλει τα κουμπια να πατησεις νουμερα,και ακριβως απο πανω σου εχει μια λιστα με τις τελευταιες κλησεις....ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να κατεβει με την μικροσκοπικη μπαρα που εχει μερικες κλησεις πριν και να βρει αυτον που πηρε 3-4 κλησεις πριν,ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ,τον κερναω σουβλακια....

Γενικα,οκ,μπορει να μου αρεσει πολυ που βλεπω simpsons στο κιν μου με υποτιτλους,κατα τα αλλα ομως στην καθημερινη χρηση του κινητου δηλωνω ακρως απογοητευμενος...

Όταν πατήσω εγώ το "εκκίνηση" και μετά το κάτω δεξιά, έχω την πρώτη οθόνη. Με το που πατάω στα "εργαλεία", έχω την δεύτερη.

Η έκδοσή μου είναι spb mobile shell 3.5.4 αναθεώρηση 10034

Ευχαριστώ φίλε μου , υπάρχει τελικά και στην 3.5.5 , αλλά δεν υπήρχε στην 3.5.3 έκδοση που είχα .

Αυτο που περιγραφεις απο πανω εχω διαπιστωσει οτι ειναι ενα απο τα ατελειωτα bug που εχει η συσκευη....

,κατα τα αλλα ομως στην καθημερινη χρηση του κινητου δηλωνω ακρως απογοητευμενος...

Είχα HD2 μέχρι πριν λίγες μέρες και πιο πριν OMNIA ΙΙ και DIAMOND 2 και άλλα ακριβά .

Η αίσθηση επιτέλους πως μπορώ να το ακουμπήσω όπου θέλω , να το έχω στην τσέπη και να μην σκέφτομαι τι θα γίνει αν πιεστεί κλπ ,κλπ , (λίστα προσοχής αρκετά μεγαλύτερη από την δική σου με τα bug) δεν περιγράφεται .

Άλλο να προσέχεις 150 ευρώ και άλλο 650 .

Ζυγίζεις και ανάλογα με τις ανάγκες σου συμβιβάζεσαι , διότι περί αυτού πρόκειται , εκτός και αν σου τρέχουν από τα μπατζάκια οπότε παίρνεις το καλύτερο και δεν σε μέλλει τίποτα .

Εχει σκεφτει κανεις οτι αυτο το φυσημα που περιγραφετε ειναι προβλημα των συσκευων σας και χρειαζεται service και να μην το βαφτιζουμε με στομφο και ευκολια bug μια που δεν το εχουμε ολοι?

Ετσι για αρχη...

Sony logo.gif

Εχει σκεφτει κανεις οτι αυτο το φυσημα που περιγραφετε ειναι προβλημα των συσκευων σας και χρειαζεται service και να μην το βαφτιζουμε με στομφο και ευκολια bug μια που δεν το εχουμε ολοι?

Ετσι για αρχη...

Service σε ενα κινητο 13 ημερων????? :!::!:

Ετσι για αρχη...

οχι φιλε μου δεν ειναι θεμα σερβις.Πατωντας στην συσκευη μας μια ακολουθια απο *#0002 και αλλα νουμερα,σου ανοιγει ενα μενου.Απο εκει μπορεις να πειραξεις την ενταση του καθε τι που παραγει ηχο(μικροφωνο,ακουστικο,ηχειο συσκευης κ.α.)

Συγκεκριμενα το ακουστικο(απο εκει που ακους τους αλλους) αν ανεβασεις απο μονος σου την τιμη του στο max(παιρνει τιμες απο 0000=0 εως 1111=15) ειναι σαν να το "boostαρεις" και ειναι λογικο να φυσαει.Οπως επισης και ειναι λογικο κανεις να μη το φτανει στην max τιμη.Το μη λογικο ειναι αυτο που συνεβη στον φιλο μας,συμβαινει σε μενα και προφανως συμβαινει κ σε αλλους(?),δλδ απο μονο του το κιν εχει την εμπνευση να αλλαζει αυτες τις διαδικες τιμες...Εμενα εχει αλλαξει αυτες τις τιμες 3-4 φορες εδω και κανα μηνα που το εχω,και οποια αλλαγη και να κανω manually δεν υπακουει,θελει restart

Είχα HD2 μέχρι πριν λίγες μέρες και πιο πριν OMNIA ΙΙ και DIAMOND 2 και άλλα ακριβά .

Η αίσθηση επιτέλους πως μπορώ να το ακουμπήσω όπου θέλω , να το έχω στην τσέπη και να μην σκέφτομαι τι θα γίνει αν πιεστεί κλπ ,κλπ , (λίστα προσοχής αρκετά μεγαλύτερη από την δική σου με τα bug) δεν περιγράφεται .

Άλλο να προσέχεις 150 ευρώ και άλλο 650 .

Ζυγίζεις και ανάλογα με τις ανάγκες σου συμβιβάζεσαι , διότι περί αυτού πρόκειται , εκτός και αν σου τρέχουν από τα μπατζάκια οπότε παίρνεις το καλύτερο και δεν σε μέλλει τίποτα .

Κοιτα.Πηρα ενα κινητο,εζησα μαζι του αυτο το διαστημα και απλα παρατηρησα πολλα προβληματα που μου βγαζει,περισσοτερο ειπα την γνωμη μου για το τι αισθηση μου εχει αφησει.Ποτε δεν το συγκρινα με αλλα παρομια η πιο ακριβα κινητα.Και προφανως,αν ειχα πιο πριν δωσει διπλασια η κ τριπλασια λεφτα για κινητα με πολυ μεγαλυτερες λιστες απο bug,τοτε δεν θα δηλωνα απλα απογοητευμενος,θα δηλωνα εξαλλος:lol:

Στο μονο που δεν συμφωνω μαζι σου ειναι οτι επειδη στο παρελθον εχεις δωσει αρκετα φραγκα για κινητα και πιο ακριβα και με πολυ περισσοτερα προβληματα,αγοραζοντας τουτο εδω που ειναι κ φθηνοτερο,βρηκες και λιγοτερα προβληματα,αρα εισαι ικανοποιημενος

Στο μονο που δεν συμφωνω μαζι σου ειναι οτι επειδη στο παρελθον εχεις δωσει αρκετα φραγκα για κινητα και πιο ακριβα και με πολυ περισσοτερα προβληματα,αγοραζοντας τουτο εδω που ειναι κ φθηνοτερο,βρηκες και λιγοτερα προβληματα,αρα εισαι ικανοποιημενος

Συμβιβασμένος θα έλεγα .

Κάθε συσκευή υπερτερεί και κάπου , για αυτό και πουλάνε όλες . Ήταν σωστό δηλαδή που με το ίδιο bluetooth το diamond1 το 2 , το omnia ii δουλεύανε καλά , στο HD2 να χάνω κλήσεις ? Εντάξει , πιο γρήγορο σερφάρισμα (που δεν το χρειάζομαι προσωπικά ιδιαίτερα , έχω laptop) , μεγάλη οθόνη και ταχύτατο , αλλά μην ξεχνάμε , πρέπει να είναι τηλέφωνο πάνω απ'όλα .

Και όχι , δεν θα δώσω 100 ευρώ για bluetooth την στιγμή που έδωσα 650 για μια συσκευή η οποία σύμφωνα με την τιμή της έπρεπε να είναι τέλεια ..

Εκεί πάνω λέω πως το 7300 είναι αρκετά τίμιο τηλέφωνο .

καποιος να ξερει που μπορω να προμηθευτω digitizer???? μου ραγισε :( ξερετε τιποτα??? κ απο τιμες οποιος ξερει ... ευχαριστω..

• Administrators
καποιος να ξερει που μπορω να προμηθευτω digitizer???? μου ραγισε :( ξερετε τιποτα??? κ απο τιμες οποιος ξερει ... ευχαριστω..

http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=Samsung%20B7300%20digitizer&_dmpt=UK_Mobiles_Accessories_RL&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

Modpic.gif

οχι φιλε μου δεν ειναι θεμα σερβις.Πατωντας στην συσκευη μας μια ακολουθια απο *#0002 και αλλα νουμερα,σου ανοιγει ενα μενου.Απο εκει μπορεις να πειραξεις την ενταση του καθε τι που παραγει ηχο(μικροφωνο,ακουστικο,ηχειο συσκευης κ.α.)

Συγκεκριμενα το ακουστικο(απο εκει που ακους τους αλλους) αν ανεβασεις απο μονος σου την τιμη του στο max(παιρνει τιμες απο 0000=0 εως 1111=15) ειναι σαν να το "boostαρεις" και ειναι λογικο να φυσαει.Οπως επισης και ειναι λογικο κανεις να μη το φτανει στην max τιμη.Το μη λογικο ειναι αυτο που συνεβη στον φιλο μας,συμβαινει σε μενα και προφανως συμβαινει κ σε αλλους(?),δλδ απο μονο του το κιν εχει την εμπνευση να αλλαζει αυτες τις διαδικες τιμες...Εμενα εχει αλλαξει αυτες τις τιμες 3-4 φορες εδω και κανα μηνα που το εχω,και οποια αλλαγη και να κανω manually δεν υπακουει,θελει restart

Και ποιος ο λογος να τα κανει κανεις ολα αυτα? Δεν υπαρχει κανεις που να παραπονεθηκε για το ακουστικο του τηλ οπως το πηρε out of the box...Τωρα αν θελουμε να παιξουμε με binary settings γιατι μας αρεσει να σκαλιζουμε το κινητο ειτε εχει προβλημα ειτε οχι, δεν δικαιουμαστε να γκρινιαζουμε για την συμπεριφορα του, πολυ δε περισσοτερο να την χαρακτηριζουμε ως επισημο bug.

Sony logo.gif

γενικοτερα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οτι wm θελουν πολλες ρυθμισεις-παραμεροποιησεις κλπ κλπ για να φερει κανεις την συσκευη στα μετρα του... Ολοι εχουμε παραπονο απ ολες τις συσκευες...Καλυτερα να το πας σε καποιο σερβις spermnator, εμενα προσωπικα δεν κανει κατι τετοιο..Μονο το digitizer μου σπασε πολυ ευκολα :( Τεσπα. Απλως πες στον εαυτο σου οτι οι wm συσκευες δεν ειναι τοσο φιλικες προς τον χρηστη εξαρχης.

Και ποιος ο λογος να τα κανει κανεις ολα αυτα? Δεν υπαρχει κανεις που να παραπονεθηκε για το ακουστικο του τηλ οπως το πηρε out of the box...Τωρα αν θελουμε να παιξουμε με binary settings γιατι μας αρεσει να σκαλιζουμε το κινητο ειτε εχει προβλημα ειτε οχι, δεν δικαιουμαστε να γκρινιαζουμε για την συμπεριφορα του, πολυ δε περισσοτερο να την χαρακτηριζουμε ως επισημο bug.

Αν διαβασεις το φορουμ θα βρεις ανετα 5-6 ατομα να ρωτανε απο που αλλαζει η ενταση του μικροφωνου,διοτι πολυ απλα δεν τους ακουγανε.Οπως και σε μενα.Ορεξη νομιζεις ειχα να το σκαλιζω?:p και περαν αυτου,δεν ειναι psp να το μονταρω και να μου λες ταθελες και τα επαθες...Ειναι μενου του κινητου τα οποια μπορεις να τα αλλαξεις.Εσυ βαφτισε το οπως θες,για μενα ειναι bug και με τον νομο