Salty Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 φιλε μου πατησα οτι ειπες αλλα τα μενου που μου βγαζει καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που περιγραφεις... Το έκανα κι εγώ... η οθόνη που εμφανίζεται αλλά και το menu (αν το πατήσει κανείς κάτω δεξιά) δεν είναι αυτά που περιγράφει ο φίλος Livas. Να και ένα screen shot της οθόνης. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Και κατι ακομα....Γιατι αφου επιλεγω απο τους ηχους "κουδουνισμα" ΚΑΙ ΟΧΙ "κουδουνισμα με αυξανομενη ενταση",μετα το 2ο-3ο χτυπημα ακουγεται δυνατα και πιο πριν ισα ισα που τιτιβιζει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Και κατι ακομα....Γιατι αφου επιλεγω απο τους ηχους "κουδουνισμα" ΚΑΙ ΟΧΙ "κουδουνισμα με αυξανομενη ενταση",μετα το 2ο-3ο χτυπημα ακουγεται δυνατα και πιο πριν ισα ισα που τιτιβιζει???????? Με αυτο πρεπει να ζεις...! ειναι "bug" των Windows mobile !! αν και ειχα δει καπου οτι με ενα πειργαμα στην registry στρωνει...αλλα στο δικο μου..με την version που εχω..δεν λειτουργει..!! Edit: Και οσο για το αλλο...μαλλον λαθος μου..! :Pp αλλα καπου το ειχα βρει αλλιως...γιατι θυμαμαι πως επισης ειχα αυξησει και την ενταση του μεγαφωνου..!! Θα ψαξω και θα ενημερωσω αν βρω κατι!! Edited June 3, 2010 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Edit: Και οσο για το αλλο...μαλλον λαθος μου..! :Pp Σιγα...ετσι κ αλλιως το οτι δεν μας ακουγανε διορθωθηκε... Ρε παλικαρια...ετσι για την ιστορια...πρωτη φορα πηρα smartphone/touchscreen...και οκ...κανει 1002 πραγματα...εχει 1-2 στραβα...ολα τελεια ολα καλα...ομως...στην πραξη...ποσο ενθουσιασμενοι εχετε μεινει?Και εξηγουμαι...καλα ολα τα μπιχλιμπιδια...αλλα οταν σου περασει ο ενθουσιασμος κοιτας και λιγο την πρακτικοτητα...Αναφερω 2 απλα παραδειγματα... 1:Οδηγας..Παλια εσερνες το πορτακι παταγες απεξω τα νουμερα εβρισκες οτι τηλ ηθελες απο τον καταλογο εστελνες μεχρι κ sms για πλακα...Τωρα?Παρακαλας να σε πιασει 3λεπτο φαναρι για να βρεις ενα ονομα...για sms δεν συζηταω...Και βεβαια αυτο ισχυει γενικα κ ας μην οδηγας.... 2:ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ...πλησιαζει η εξεταστικη...Αν δεν εισαι ο χουντινι....ΠΩΣ ακριβως θα βγαλεις φωτο και θα απασχολεις και τα 2 σου χερια και τα ματια σου για να την προωθησεις...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....οταν ερθει η απαντηση...ανοιγεις το mms πες με ζορι...ζουμαρεις πες οσο θες...αλλα μετα τελος...Αγγιξες την οθονη καπου καταλαθος?Αντε ξαναφτιαχτο...Καλο Σεπτεμβρη...και μεσα-εξω στην τσεπη ουτε για πλακα :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 για το πρωτο να συμφωνησω...αλλα για το δευτερο με τιποτα...κα8εσαι και διαβαζεις φιλε μου...οσο για το ακουστικο...κανεις δε σκεφτηκε να βαλει τις ιδιες τιμες με το μικροφωνο??? ας ις βαλει καποιος να δει αν εχει αυξημενη ενταση μετα.... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 ...αλλα για το δευτερο με τιποτα...κα8εσαι και διαβαζεις φιλε μου... Εχεις απολυτο δικιο.Θα διαβασω.Και εννοειται πως θα κρυβω και το γραπτο μου απο οποιον θελει ακομα και ενα κομμα να αντιγραψει.Και αμα δω και σκονακι απο καποιον η καποιον να μιλαει θα το αναφερω και στον καθηγητη.Δεν ειναι ρουφιανια,προστατευω το αξιοκρατικο συστημα παιδειας και τα διεθνως αναγνωρισμενα και πανισχυρα πτυχια μας. καληνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 κατσε κατσε μπερδευεσαι...εγω δεν στο πα αυτο για να σε θειξω η οτιδηποτε...απλα δεν θα μπορουσα να το θεωρησω μειον στην συσκευη..αυτο το λες μονο για να γελασεις , οχι για να το λες και να το πιστευεις...Ασε που αυτο το συστημα για το οποιο μιλας εχει βγαλει ιατρους, δικηγορους κλπ κλπ...αυτοι σε αλλη χωρα βρισκοταν??? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 κατσε κατσε μπερδευεσαι...εγω δεν στο πα αυτο για να σε θειξω η οτιδηποτε...απλα δεν θα μπορουσα να το θεωρησω μειον στην συσκευη..αυτο το λες μονο για να γελασεις , οχι για να το λες και να το πιστευεις...Ασε που αυτο το συστημα για το οποιο μιλας εχει βγαλει ιατρους, δικηγορους κλπ κλπ...αυτοι σε αλλη χωρα βρισκοταν??? μη το πιασουμε το θεμα δεν τελειωνει ποτε.Το εθεσα ως εξης...Ενα εξελιγμενο κινητο σε συγκριση με το παρελθον,ειναι μειονεκτημα του κατι το οποιο παλια το εκανες πολυ μα πολυ πιο ευκολα,η ιδια εργασια πλεον να ειναι παντελως δυσχρηστη.Και ανεφερα 2 πολυ καθημερινα παραδειγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Yπαρχει καποια εφαρμογη που παιζει ολα τα βιντεο χωρις να τα περασω πρωτα απο editor για να μειωσω την αναλυση τους?Ποια χρησιμοποιειτε και προτεινετε ανεπιφυλακτα?(περασα ενα επεισοδιο σιμπσονς με ξεχωριστους υποτιτλους στην εξωτερικη μνημη και δεν το παιζει με τις υπαρχουσες εφαρμογες του κινητου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Yπαρχει καποια εφαρμογη που παιζει ολα τα βιντεο χωρις να τα περασω πρωτα απο editor για να μειωσω την αναλυση τους?Ποια χρησιμοποιειτε και προτεινετε ανεπιφυλακτα?(περασα ενα επεισοδιο σιμπσονς με ξεχωριστους υποτιτλους στην εξωτερικη μνημη και δεν το παιζει με τις υπαρχουσες εφαρμογες του κινητου) TCPMP Player Core Player Απλα ειναι τα best πιστευω..!! :):) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 TCPMP Player Core Player Απλα ειναι τα best πιστευω..!! :):) Mεσα στον φακελο που ειχα το επεισοδιο σιμπσονς ειχα και τους .srt υποτιτλους...τους οποιους ουτε μου τους παιζει το core player η τελευταια εκδοση,ουτε καν τους βρισκει...σε αντιθεση με το αρχειο βιντεο που το βρισκει και το παιζει αερα...Παιζουν με καποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Mεσα στον φακελο που ειχα το επεισοδιο σιμπσονς ειχα και τους .srt υποτιτλους...τους οποιους ουτε μου τους παιζει το core player η τελευταια εκδοση,ουτε καν τους βρισκει...σε αντιθεση με το αρχειο βιντεο που το βρισκει και το παιζει αερα...Παιζουν με καποιο τροπο? με το TCPMP οι υποτιτλου παιζουν.... αλλα θελει λιγο ψαξιμο...!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Οταν παιρνω τηλ το "ενεργο cfc" τι ειναι?Χλωροφθορανθρακας????? :ρ Οποιος θελει υποτιτλους ακολουθει το πρωτο ποστ αυτου : http://omniacs.net/showthread.php?3037-%C4%EF%EA%E9%EC%E1%F3%EC%E5%ED%EF%F2-TCPMP-player-%EC%E5-%F5%F0%EF%F4%E9%F4%EB%EF%F5%F2 με την διαφορα οτι τα 2 αρχεια που λεει να τα πεταξεις μεσα στον φακελο που εχεις ιστολαρει το tcpmp, πρεπει πρωτα να σβησεις τα 2 οριτζιναλ,γιατι δεν τα κανει αντικατασταση στην θεση των παλιων το κιν απο μονο του.Ολα ρολοι ευχαριστω λιβας Edited June 5, 2010 by spermnator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 SOS Απο που κλινει ο ηχος της φωτογραφικης μηχανης??????????Ειτε προφιλ δονηση ειτε προφιλ αθορυβο βαραει αυτο σε καθε φωτο που βγαζεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Οταν παιρνω τηλ το "ενεργο cfc" τι ειναι?Χλωροφθορανθρακας???? πολυ καλοοοοοοο:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 καλησπερα και απο εμενα. εχω το τηλεφωνακι εδω και 4 μηνες και ημουνα απολυτα ικανοποιημενος σε σχεση με τα λεφτα που εδωσα.Σχετικα μετριος προς το καλο ο επεξεργαστης του ,καλη φωτογραφια και βιντεο(αν και θα μπορουσε να εχει και διαφορα π[λαισια στις φωτογραφιες) ευκολη εγκατασταση παιχνηδιων και προγραμματων εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις,καλο σημα καλη μπαταρια με αυτονομο gps μπλα μπλα μπλα. Γενικος ενα καλο τηλεφωνο και αρκετα καλυτερο απο πολυ ακριβοτερα. Αλλα 2 μερες τωρα ξαφνικα δεν μου κανει live streaming δεν βλεπω βιντεακια στο youtube και καναλια tv.επισης οταν κανω ελεγχο για ενημερωμενες εκδοσεις μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση και ας ειμαι κανονικα συνδεμενος και απο pc και απο wi fi(ναι δουλευει κανονικα το τσεκαρα και φυσικα εκανα ολους τους συνδιασμους συνδεσης). εψαξα πρωτα εδω για να βρω λυση για το youtube αλλα 3 λυσεις (μια στην σελιδα 5 μια στην 18 και αλλη μια δεν θυμαμαι ακριβος που) δεν βοηθησανε. Εγκατεστησα τον core player αλλα εξακολουθει να μου ανοιγει τα βιντεακια απο το νετ με τον προεγκατεστημο Αrcsoft και δεν νομιζω να μπορεσω να τα ανοιξω αυτοματα απο τον core.Ειναι πιθανων να ειναι προβλημα συνδεσης μιας και λεει συνεχεια οτι το χρονικο οριο περασε,αλλα εχω κανονικα νετ και μαλιστα γρηγορο. Αν καποιος απο εκει εξω με ακουει και καταλαβε τι εννοω ας με βοηθησει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek8500 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Μια ερωτηση και απο μενα υπαρχει ξυπνητηρι που να δουλευει και με κλειστο το κινητο?Γτ αυτο που εχει μεσα δεν χτυπαει οταν ειναι κλειστο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Μια ερωτηση και απο μενα υπαρχει ξυπνητηρι που να δουλευει και με κλειστο το κινητο?Γτ αυτο που εχει μεσα δεν χτυπαει οταν ειναι κλειστο. ευχαριστω Αν κάνεις κλικ επάνω στο ξυπνητήρι που έχεις βάλει σου βγάζει έξτρα ρυθμίσεις (μέρες κλπ) εκεί στο τέλος υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση. Το επιλέγεις και έτσι χτυπάει και όταν είναι κλειστό. Σ' εμένα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 @antoni18s ειναι windows συσκευη....ισως να χτυπησε η registry...κατι αλλο....σκεψου βασικα τι εκανες στα τελευταια πριν σου κανει αυτα τα χαζα....αλλιως δωσε και ενα hard reset...εαν εξακολουθει τοτε ψαξτο για την rom... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 το τσεκαρα το θεμα και εκανα και hard reset.προσπαθησα να κανω αναβαθμιση και να δω youtube videos πριν εγκαταστησω οτιδηποτε.τζιφος. μετα ενα ενα τα προγραμματα που πεταγα μεσα τσεκξαρα τις λειτουργιες αλλα εκτος απο το youtube.exe που ηθελε απευθειας εγκατασταση στην συσκευη,δεν ειχα κανει κανενα λαθος. με την εφαρμιγη που ανεφερα βλεπω κανονικα τα βιντεακια απο το youtube αλλα μονο αν μπω απο εκει (ξεχωριστη εφαρμογη απο τους explorer). Εξακολουθει να μην μου κατεβαζει αναβαθμισεις λεγοντας μου οτι δεν εχω συνδεση και να μην μου το αναγνωριζει το new pc studio (δεν το ειχα αναφερει αυτο ετσι;;;). τεσπα αυριο θα παω απο ενα service να δω τοι γινεται. Ειναι κριμα ενα τοσο καλο gadjetακι να χανει λογο του software που δεν του δινουν αναβαθμισεις.Ντροπη στην samsung παλιοτερα κινητα να εχουν καλυτερα και πιο ενημερωμενα software απο αυτο. ΥΓ: Αν αυριο μου δωσουν λυση θα την ποσταρω προληπτικα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Η εφαρμογή του youtube για να δουλέψει θέλει ιδανική σύνδεση. Σας αναφέρω χαρακτηριστικά: Την ημέρα που βρίσκομαι στη δουλειά σε μισθωμένη σύνδεση ιντερνετ δουλεύει άψογα και φορτώνει τα video άμεσα. Το απόγευμα από το σπίτι με adsl hol δε μου δουλεύει ποτέ. Βγάζει μήνυμα πάντοτε "το χρονικό όριο του διακομιστή έληξε". Η HOL βέβαια πάντα είχε πρόβλημα με το youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Η εφαρμογή του youtube για να δουλέψει θέλει ιδανική σύνδεση. Σας αναφέρω χαρακτηριστικά: Την ημέρα που βρίσκομαι στη δουλειά σε μισθωμένη σύνδεση ιντερνετ δουλεύει άψογα και φορτώνει τα video άμεσα. Το απόγευμα από το σπίτι με adsl hol δε μου δουλεύει ποτέ. Βγάζει μήνυμα πάντοτε "το χρονικό όριο του διακομιστή έληξε". Η HOL βέβαια πάντα είχε πρόβλημα με το youtube. Αυτο που λες δε στεκει...καλυτερα δες την γραμμη μηπως εχει προβλημα. Κ γω hol εχω αλλα οχι μονο youtube σφαιρα φορτωνει αλλα γενικοτερα η γραμμη ειναι αψογη..τεσπα , επειδη παμε off topic ας μην συνεχισουμε. Δες κ λιγο το ρουτερ σου φιλος.. @antoni18s Φιλε μου μηπως καποιο απο τα προγραμματα που βαζεις στην κανει την δουλεια??? μηπως αρπαξε κανεναν ιο στην μνημη??? την sd εννοω...αυτην την φορμαρες? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 συμφωνω και εγω με τον προλαλισαντα σχετικα με την γραμμη σου.Και εγω HOL και παει σφαιρα.Βασικα με την εφαρμογη το δοκιμασα σημερα και με 3G και εβλεπα με συνεχη ροη. Patrik85 δεν εκανα φορματ στην καρτα αλλα τσεκαρα με ad-aware και με 2 anti-virus(panda+ESET) απο δυο υπολογιστες ολα τα προγραματα,το τηλεφωνο και την καρτα μηνμης.Παντα ελεγχω οτι προγραμμα περναω με το panda και το ad-aware οποτε δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Εγώ πάντως εξακολουθώ να μη μπορώ να δω youtube και από wifi σύνδεση adsl hol ενός γείτονά μου, ενώ με 3g internet ή από τη μισθωμένη της δουλειάς μου βλέπω κανονικά. Παρόλαυτα απλό internet έχω σε όλες τις περιπτώσεις στο κινητό μου. Επειδή εσείς έχετε HOL και δεν έχετε πρόβλημα δε σημαίνει ότι όλοι δεν έχουν. Το streaming έχει κάποιες απαιτήσεις σε latency και ping timing που ορισμένες απλές adsl δεν μπορούν να το καλύψουν. Οπότε μην το γενικεύετε και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν είναι και πολύ παλιά αυτά: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343053 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357132 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343053 Edited June 15, 2010 by nikgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek8500 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν κάνεις κλικ επάνω στο ξυπνητήρι που έχεις βάλει σου βγάζει έξτρα ρυθμίσεις (μέρες κλπ) εκεί στο τέλος υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση. Το επιλέγεις και έτσι χτυπάει και όταν είναι κλειστό. Σ' εμένα δουλεύει κανονικά. :( δε δουλευει. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts