neofix Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ρε παιδια πωσ γινεται να μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi? Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ρε παιδια πωσ γινεται να μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi? Ενεργοποιείς το wifi. Και αν δεν θέλεις να μπαίνεις μέσω GPRS βάζεις το No Data και το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Ενεργοποιείς το wifi. Και αν δεν θέλεις να μπαίνεις μέσω GPRS βάζεις το No Data και το απενεργοποιείς. thanx! ολα καλα! με το nodata το agps θα παίζει; επίσης μπορεί να παίξει το gps χωρίς την υποβοήθηση του agps? Edited May 3, 2010 by neofix Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Η συσκευή σου έχει αυτόνομο GPS δέκτη, δεν το χρειάζεσαι το A-GPS στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ναι αλλα οταν θα το χρειάζομαι, με απενεργοποιημένο το gprs kai wap θα παιζει το agps? Θα πρέπει να τα ενεργοποιώ απο το nodata; Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ναι αλλα οταν θα το χρειάζομαι, με απενεργοποιημένο το gprs kai wap θα παιζει το agps? Θα πρέπει να τα ενεργοποιώ απο το nodata; Μπορείς να "φορτώσεις" ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης - εγώ π.χ. έχω βάλει το iGo8 - και να το χρησιμοποιείς κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα αφού για να δουλέψει, δεν έχει ανάγκη από καμία σύνδεση agps, gprs, wap και άλλες παρόμοιες. Δεν θα πειράζεις λοιπόν το nodata καθόλου. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ακουστικά για το εν λόγω κινητάκι; Θα προτιμούσα βέβαια κάποιο βύσμα που να μετατρέπει την υποδοχή ακουστικών σε 3,5mm, αλλα φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει. Κάνω λάθος; Edited May 4, 2010 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ακουστικά για το εν λόγω κινητάκι; Θα προτιμούσα βέβαια κάποιο βύσμα που να μετατρέπει την υποδοχή ακουστικών σε 35mm, αλλα φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει. Κάνω λάθος; Σίγουρα υπάρχει σχετικός adaptor, κοίτα σε κάποιο μαγαζί με αξεσουάρ ή και με κινητά γενικά. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ναι αλλα οταν θα το χρειάζομαι, με απενεργοποιημένο το gprs kai wap θα παιζει το agps? Θα πρέπει να τα ενεργοποιώ απο το nodata; Αυτό προσπαθώ να σου πω παραπάνω... δεν το χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riddick Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Σκεφτομαι να το παρω,μαλλον την αλλη βδομαδα,στο multirama και στο public το χουν ιδια τιμη,αν ξερει καποιος τους χαρτες τουσ δινει μονο στο multirama ή και στα 2?το περιεργαζομουν σε ενα καταστημα και εβαλα να δω ενα βιντεακι στο youtube,αλλα ο τροπος που το παιζε και η ποιοτητα δεν μου αρεσαν,υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να τα δειχνει καλυτερα?οταν δν μπαινω ιντερνετ με wifi μπορω να μπω απο το wind internet 1.5 gb που μ δινει το μηνα η wind? Tελος αμα ειμαι συνδεδεμενος μεσω wifi μπορω να ακουσω ιντερνετικους ραδιοφωνικους σταθμουσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Tελος αμα ειμαι συνδεδεμενος μεσω wifi μπορω να ακουσω ιντερνετικους ραδιοφωνικους σταθμους?? φυσικα και μπορεις. οποιος σταθμος παιζει στο pc σου με media player παιζει και στο samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Υπάρχουν και ειδικές εφαρμογές για web radio... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239833 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riddick Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ευχαριστω πολυ.σε περιπτωση που δεν μπαινω απο wifi,ξερετε ποσο ειναι η χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Αυτό εξαρτάται από τις χρεώσεις του provider σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riddick Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Ναι οκ,μαλλον το ρωτησα λαθος.χρεωνει ολη την διαρκεια που ακους το ραδιο ή μονο το φορτωμα της σελιδας,και την συνδεση? ΥΓ. Υπαρχει πουθενα καποιος οδηγος με χρησιμεσ ρυθμισεις,προγραμματα και links για κατεβασμα? Edited May 5, 2010 by Riddick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 ΥΓ. Υπαρχει πουθενα καποιος οδηγος με χρησιμεσ ρυθμισεις,προγραμματα και links για κατεβασμα? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Δε μπρορω να βρω απο που μπορω να δυναμωσω την ενταση του ηχου οταν με καλουν! Στο μενου "Ρυθμισεις ηχου" εχει μονο να διαλεξεις τι ringtone θελεις. Καποιο αντιστηχο μενου "Προφιλ" δεν εχει; Επίσης τα πλαινα κουμπια δε μου εμφανιζουν το μενου με την ενδηξη του volume. Μαλλον το απενεγοποιησα απο καπου και δε το θυμαμαι τωρα. Καμια βοηθεια γιαυτο κανεις; Edited May 10, 2010 by neofix Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Δε μπρορω να βρω απο που μπορω να δυναμωσω την ενταση του ηχου οταν με καλουν! Στο μενου "Ρυθμισεις ηχου" εχει μονο να διαλεξεις τι ringtone θελεις. Καποιο αντιστηχο μενου "Προφιλ" δεν εχει; Επίσης τα πλαινα κουμπια δε μου εμφανιζουν το μενου με την ενδηξη του volume. Μαλλον το απενεγοποιησα απο καπου και δε το θυμαμαι τωρα. Καμια βοηθεια γιαυτο κανεις; Φιλε μου απο το πλαι στην αριστερη πλευρα πατας και βγαινει το μενου που θες για την ενταση.Αν δεις τις πανω καρτελες πατα αυτη με το ακουστικο και ρυθμισε το.Επισης αν πατησεις στο κεντρο πανω στο μεγαφωνο αλλαζεις σε δονηση και σε αθορυβο.Ελπιζω να βοηθησα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Φιλε μου απο το πλαι στην αριστερη πλευρα πατας και βγαινει το μενου που θες για την ενταση.Αν δεις τις πανω καρτελες πατα αυτη με το ακουστικο και ρυθμισε το.Επισης αν πατησεις στο κεντρο πανω στο μεγαφωνο αλλαζεις σε δονηση και σε αθορυβο.Ελπιζω να βοηθησα..:) Δε μου το εμφανίζει πέον αυτο το μενου...:( Κατι αλλαξα στις ρυθμίσεις και δε ξερω τι! Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 @neofix: δοκιμασες να κανεις hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Τράβηξα μερικά video κρατώντας το τηλέφωνο όρθιο και όχι οριζόντιο, με αποτέλεσμα να βλεπω τα video πλάγια στον υπολογιστή. 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας video που να μπορεί να περιστρέψει το video κατά 90 μοίρες; 2. Μπορώ να ελέγξω τον τρόπο που το τηλέφωνο τραβάει video (κάθετα ή οριζόντια); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 @neofix: δοκιμασες να κανεις hard reset; Ναι το έκανα χθες και εμφανίστηκε ξανά... αλλα αν ειναι να κάνουμε hard reset κάθε φορά... Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλησπερα σας.Νεο μελος οπως βλεπετε,κατοχος του λαητ,εχω διαβασει με πολυ προσοχη το φορουμ,εχω ομως καποιες πολυ βασικες αποριες.Αν υπαρχει η απαντηση οπουδηποτε αλλο στο φορουμ,απλα υποδειχτε μου που.Ξεκιναω λοιπον: 1.Πως κανω αναβαθμιση απο τα mobile 6.1 στα 6.5?Και αν την κανω,τι ακριβως εξυπηρετει ΠΡΑΚΤΙΚΑ?(οχι απαντηση του στιλ να μωρε ειναι πιο καινουργιο αρα κατι καλυτερο θα κανει :ρ) 2.Κατεβασα τοσο το net frame 3.5 οσο και το flash player 7...τα ιστολαρα..Σε τι ακριβως χρησιμευει τοσο το ενα οσο και το αλλο?Εγω δεν ειδα καμια διαφορα..Αφου ακομα και που τα εβαλα,παλι μου λεει πχ απο το ant1.gr οτι δεν μπορω να δω το webtv καθως και απο οποιοδηποτε ακαταλληλο σαητ παλι δεν φορτωνει το βιντεο και μου εχει μια λευκη εικονα στην θεση του βιντεο.. 3.Ειμαι στο contra.gr.Σε ενα αρθρο του εχει ενσωματωμενο βιντεο(το οποιο ειναι μεν απο το youtube,αλλα παιζει μεσα απο την πλατφορμα του contra).Αν πατησω να το δω,σερνεται αλλα το παιζει.Σε επιτραπεζιο υπολογιστη,αν πατησεις διπλο κλικ πανω του,σου ανοιγει νεο tab και το βλεπεις απο το youtube.Στο κινητακι μας πως ακριβως γινεται αυτο? 4.Ειμαι στο youtube.Αν επιλεξω να δω καποιο βιντεο,γιατι μου ανοιγει μια μαυρη πλατφορμα και το παιζει το βιντεο απο εκει?Δεν γινεται να το δω κανονικα απο την σελιδα του youtube?Πως? 5.Καποιες εφαρμογες χρησιμες τις αποθηκευεις καπου στον επιτραπεζιο pc,κανεις φορματ στο κινητο και μετα ευκολα τις ξαναπερνας.Σωστα?Τι γινεται ομως με τις επαφες και τα μηνυματα που εχεις,τα οποια προφανως δεν χωρανε ολα στην sim,πως τα περνας καπου backup με απλο copy-paste και μετα αφου φορμαρεις το κινητο τις/τα ξαναπερνας σε αυτο?Υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα που το κανει αυτο ευκολα και απλα με το cd της samsung που μου δωσανε ή καποιο αλλο προγραμμα?Αν ναι,ποιο? 6.Εχω βαλει τον οπεραμινι.Παταω εναρξη τον επιλεγω και ξεκιναει..Πως γινεται ομως να τον βγαλω στις συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας απο την στιγμη που εκεινο το μαραφετι(διαχειρηση γραφικων στοιχειων) που ειναι υπευθυνο για το τι να βαζεις κ να βγαζεις στην επιφανεια εργασιας,εχει μονο καποιες ινστολαρισμενες προεπιλεγμενες εφαρμογες?(οι οποιες η πλειοψηφια ειναι αχρηστες,υπαρχει τροπο να γινουν ανιστολ?) 7.Μιας και ειπα για τον οπεραμινι,γιατι δεν δουλευει σε landscape?Eψαξα στις ρυθμισεις του και δεν μου δινει τετοια επιλογη..Μου διαφευγει κατι? Αυτα τα πολυ πολυ βασικα για αρχη,αν καποιος εχει την καλοσυνη να μου απαντησει εστω και επιγραμματικα 5 λεπτακια,θα το εκτιμησω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 (edited) ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 14, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Καταρχήν μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Μιλάμε για καινούργια συσκευή; Σφραγισμένη; Εάν δεν δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Εάν όχι και μπορείς να την πιάσεις στα χέρια σου έλεγξε την εξωτερική της κατάσταση ούτως ώστε να μην έχει εξωτερικές φθορές ή σκόνες και δες αν η οθόνη έχει κάποιο καμένο pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts