Jump to content

[Επίσημο] Samsung OmniaLITE (B7300)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στον φάκελο του Destinator, βρες το αρχείο smsmodule.dll, σβήστο και ξαναπροσπάθησε.

έχεις απόλυτο δίκιο αμέσως έτρεξε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ :dance::yahoo::clap::clap::respect::thanks::thanks:

• Απαντήσεις 549
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,

έβαλα πρόσφατα το noData και μπορω να πω οτι δουλευει θαυμασια. Ειχε κανεις κανενα προβλημα?

Γενικη ερωτηση για τα wmobile

Τα windows απ τη φυση τους λογω κατασκευαστικης ηλιθιοτητας θα ελεγα βασιζονται στη registry.

Εδω στη mobile version ποιο ειναι το στορυ? Χρειαζεται πχ ενας καλος registry cleaner για να κρατας υγιες το μηχανακι?

Επισης ξερει κανεις γιατι στο windows mobile center (win 7 στο PC μου) δε μου εμφανιζει ΟΛΑ τα αρχεια του κινητου ακομα κι αν εχω κανει enable τα hidden?

Γενικα μονο αυτο το εργαλειο μπορει να χρησιμοποιησει κανεις για τη διαχειριση του κινητου??

Πχ δε βρηκα τροπο να εισαγω μαζικα τις επαφες και να τις διαβασει αμεσα, με αποτελεσμα να πεταξω 250 επαφες vcf cards μεσα σε ενα folder και μετα να τις ανοιγω 1-1 ωστε να την αναγνωριζει και να την καταχωρει στις επαφες της συσκευης.

Αν εχει κανεις καμια ιδεα για τα παραπανω θα ειμαι ευγνωμων.

Ευχαριστω :)

Καλημερα

Επειδη οσο περναει η ωρα ανακαλυπτω ποσο εξαιρετικο ειναι αυτο το κινητο (βεβαια υπαρχει και ενας

μικρος ενθουσιασμος γιατι ειναι το πρωτο μου smartphone) προσπαθω να συνοψισω δυνατοτητες και

προγραμματα που ειναι must !

Εαν καποιος θελει να κανει πιο ..custom το κινητο καλο θα ηταν απ οτι διαβαζω να χρησιμοποιησει

το spb mobile shell ή αυτο:

http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm

Γενικα ποσο ακινδυνο να εχει κανεις ενα τετοιο shell φορεμενο πανω απ τα win? Ρωταω γιατι εχουν

δει τοσα τα ματια μου με τα win ολα αυτα τα χρονια και προσπαθω να καταλαβω ποσο διαφερει η

κατασταση σε mobile version...

Απο το spb backup ειμαστε ευχαριστημενοι?

Με το θεμα του accelerator sensor μηπως θα μπορουσε καποιος παρακαλω να μου εξηγησει τι παιζει?

Στο δικο μας υπαρχει καποιο θεμα? Πρεπει να βαλουμε καποιο add-on? Θα βελτιωσει το παιξιμο των

παιχνιδιων? Προσφερει κατι αλλο?

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με τις ερωτησεις μου. Μολις μπορεσω να βγαλω μια ακρη θα τα συμμαζεψω

σε μια σελιδα προκειμενου να εχουμε ενα must have οδηγο για το συγκεκριμενο κινητο.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Καλημερα

Επειδη οσο περναει η ωρα ανακαλυπτω ποσο εξαιρετικο ειναι αυτο το κινητο (βεβαια υπαρχει και ενας

μικρος ενθουσιασμος γιατι ειναι το πρωτο μου smartphone) προσπαθω να συνοψισω δυνατοτητες και

προγραμματα που ειναι must !

Εαν καποιος θελει να κανει πιο ..custom το κινητο καλο θα ηταν απ οτι διαβαζω να χρησιμοποιησει

το spb mobile shell ή αυτο:

http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm

Γενικα ποσο ακινδυνο να εχει κανεις ενα τετοιο shell φορεμενο πανω απ τα win? Ρωταω γιατι εχουν

δει τοσα τα ματια μου με τα win ολα αυτα τα χρονια και προσπαθω να καταλαβω ποσο διαφερει η

κατασταση σε mobile version...

Απο το spb backup ειμαστε ευχαριστημενοι?

Με το θεμα του accelerator sensor μηπως θα μπορουσε καποιος παρακαλω να μου εξηγησει τι παιζει?

Στο δικο μας υπαρχει καποιο θεμα? Πρεπει να βαλουμε καποιο add-on? Θα βελτιωσει το παιξιμο των

παιχνιδιων? Προσφερει κατι αλλο?

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με τις ερωτησεις μου. Μολις μπορεσω να βγαλω μια ακρη θα τα συμμαζεψω

σε μια σελιδα προκειμενου να εχουμε ενα must have οδηγο για το συγκεκριμενο κινητο.

Για custom προτεινω το : Sbp mobile shell , ειναι αρκετα ελαφρυ....!! (και εγω αυτο εχω και δεν με εχει βγαλει μεχρι τωρα κανενα προβλημα)!

για sensor αν θες να παιζεις παιχνιδια θα πρεπει να βαλεις εναν emulator (κοιταξε κανα 2 σελιδες πιο πισω)..

για backup εχω δοκιμασει και spb backup και το SpriteBackup !!

και προτεινω σαφως το SpriteBackup....!!

:):)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• Administrators

Μπορώ να βοηθήσω σε αυτό βάζοντας στο πρώτο post link που να παραπέμπουν στους σχετικούς οδηγούς για εύκολη πρόσβαση. Κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να είναι όλα μαζεμένα στο ίδιο post.

Modpic.gif

Ενδιαφέρον είναι και το σκέφτομαι . Φαντάζομαι έχουν Ελληνικό μενού ακόμη και αυτά που δίνει το expansys ?

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αρκετά χαμηλότερη τιμή από το i900 , να είναι και τόσο κατώτερο ποιοτικά ?

Αν κάποιος που το απέκτησε είχε χρησιμοποιήσει και το i900 , ας κάνει κάποια αναφορά .

• Administrators
Είναι καλύτερη συσκευή από το i900 αλλά εάν σε ενδιαφέρει σύγκριση καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στους Διαξιφισμούς όπου θα πάρεις περισσότερες απόψεις μιας και εδώ τέτοιου είδους συζητήσεις θεωρούνται off-topic.

Modpic.gif

Είναι καλύτερη συσκευή από το i900

Αυτό μου φτάνει φίλε μου , δεν χρειάζομαι συγκριτικό . Και λίγο κατώτερη να είναι δεν πειράζει (ότι πληρώνεις παίρνεις άλλωστε) απλά είχα την περιέργεια μήπως είναι αρκετά κατώτερη και πόσο , λόγω τιμής . 5mp έναντι 3 και φλας δεν με ενδιαφέρουν .

Πόσες φορές έγραψες άραγε για τους διαξιφισμούς ?

Καλή Ανάσταση .

• Administrators
Πόσες φορές έγραψες άραγε για τους διαξιφισμούς?

Όσες χρειάζεται για να κρατάμε τα threads καθαρά από off-topic συζητήσεις.

Modpic.gif

Χρόνια σας πολλά.

Μια ερώτηση.

Πως μπαίνετε στο Internet;

Οχι με wi fi δίκτυο, ούτε με το ασύρματο modem σας. Πως κάνετε τις ρυθμίσεις; Δεν βλέπω τίποτε σχετικό Το μόνο που βλέπω είναι ότι έχει τις ρυθμίσεις που είχαν τα pocket pc.

Για να μην κανω παλι φορματ στο κινητο.......

υπαρχει λυση για το προβλημα με τον ηχο κλησης..?!

δλδ ,οταν με περνανε τηλ. χτυπουσε κανωνικα ο ηχος κλησης,τωρα ξαφνινα δεν χτυπαει και αν παω να ορισω καποιον αλλο,λεει πως το αρχειο ειναι καταστραμενο και κατι τετοια......!

ορισα απο τον file explorer να ανοιγουν παλι τα .mp3 με το mediaplayer , αλλα παλι στο τηλ. δεν χτυπαει,ουτε η μαμα ηχοι που εχει στο κινητο....!!

Λογικα καποιο προγραματακι θα μπερδευεται....αλλα εσβησα οτι ειχα βαλει.....!!

καποια ρυθμισει μηπως απο την registry μεσα να πειραξουμε..?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Καλησπέρα,έχοντας μικρή επαφή με το xperia είδα οτι μπαίνοντας στο gmail επιλέγεις "Βασικό html" και βλέπεις έτσι τα mail όπως ακριβώς και στο pc.Στο omnia lite ισχύει το ίδιο;Ξέρω οτι τα win mob 6.5 pro το υποστηρίζουν αλλα δεν ξέρω το lite τι html υποστήριξη εχει...

...τον iexplorer δεν το τρέχει σε landscape απ'οτι κατάλαβα απο τα παραπάνω σχόλια σας ετσι δεν είναι;Πιο πολύ με νοιάζει για το html,αν μπορειτε να με βοηθήσετε να το ξεκαθαρίσω,ευχαριστώ.

• Administrators
Για να μην κανω παλι φορματ στο κινητο.......

υπαρχει λυση για το προβλημα με τον ηχο κλησης..?!

δλδ ,οταν με περνανε τηλ. χτυπουσε κανωνικα ο ηχος κλησης,τωρα ξαφνινα δεν χτυπαει και αν παω να ορισω καποιον αλλο,λεει πως το αρχειο ειναι καταστραμενο και κατι τετοια......!

ορισα απο τον file explorer να ανοιγουν παλι τα .mp3 με το mediaplayer , αλλα παλι στο τηλ. δεν χτυπαει,ουτε η μαμα ηχοι που εχει στο κινητο....!!

Λογικα καποιο προγραματακι θα μπερδευεται....αλλα εσβησα οτι ειχα βαλει.....!!

καποια ρυθμισει μηπως απο την registry μεσα να πειραξουμε..?!

Δυστυχώς δεν βλέπω να το γλυτώνεις το hard reset.

Modpic.gif

Δυστυχώς δεν βλέπω να το γλυτώνεις το hard reset.

Δυστυχως...οσο και αν εψαξα στο νετ...τιποτα...!!

εκανα τελικα hard reset...και ολα οκ...!

**Ευτυχως που ειχα παρει backup ,και τα πιο πολλα τα ειχα περασμενα...!! :happy:

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

athanaso77

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για το GPRS λέω. Που κάνουμε τις ρυθμίσεις;

Το μόνο που έχω βρει, είναι ο παλιός τρόπος που ορίζεις modem και γράφεις ανάλογα με τον πάροχο, τις ρυθμίσεις at+cgdcont=1, "IP", "internet κλπ.

Υπάρχει τίποτε άλλο που δεν το έχω βρει;

Μπορεί να μου πει κάποιος με πόση ελεύθερη RAM ξεκινάει μετά από soft reset ?

Κανείς δεν κάνει soft reset ?:rolleyes:

Σε μια πολύ σχετική όπως καταλαβαίνεις απάντηση, το δικό μου κατα μέσο όρο ξεκινάει με περίπου 70 διαθέσιμα από τα 256ΜΒ.

Sony logo.gif

Σε μια πολύ σχετική όπως καταλαβαίνεις απάντηση, το δικό μου κατα μέσο όρο ξεκινάει με περίπου 70 διαθέσιμα από τα 256ΜΒ.

Ευχαριστώ . Φαντάζομαι με ενεργοποιημένο το widget της samsung έτσι ?

• Administrators

Προφανώς η ερώτηση έχει να κάνει για την εργοστασιακή κατάσταση της συσκευής.

Modpic.gif

Οπότε για να πάρει μια απάντηση ο φίλος θα έπρεπε να περιμένει να κάνουμε format ε? :X

ΥΓ@kosmous: Τα widget της Samsung τα έχω βγάλει off - ως today screen έχω επιλέξει την προεπιλογή των Windows 6.5 που την θεωρώ και αισθητικά καλύτερη

Edited by dbal

Sony logo.gif

• Administrators
Οπότε για να πάρει μια απάντηση ο φίλος θα έπρεπε να περιμένει να κάνουμε format ε? :X

Υπάρχει και το Spb Backup σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις.

Modpic.gif

• Administrators
Θέλω να πω ότι και hard reset να κάνεις, εάν επαναφέρεις το backup σου η συσκευή επανέρχεται στην παρούσα κατάσταση. Εντελώς ενημερωτικά.

Modpic.gif

Γνωστό σε πολλούς.

Κανείς βέβαια δεν θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία όπως φάνηκε για να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα του φίλου. Άλλωστε σημείωσα τις επιφυλάξεις μου και όπως φάνηκε τον κάλυψα αρκετά...

Anyway, επειδή έχουμε μια αρκετά διαφορετική θεώρηση για την φιλοσοφία της λειτουργίας του thread και δεν είμαι και moderator, ας μείνουμε στα ανωτέρω.

Sony logo.gif