nikospot Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Με το ανεπισημο δε χανεται η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ρώτησα σε ένα απο τα πολλα service της samsung στη Θεσσαλονίκη, αν έχουν να αγωράσω το ιριδίζον (κόκκινο) πίσω καπάκι του jet. αλλά μού είπανε δεν έχουν τίποτα τέτοιο.... Εψαξα στο amazon.co.uk και δεν βρήκα τίποτα, στο Ebay.com το βρήκα μόνο αλλά δεν το στέλνουν Ελλάδα (μόνο UK). Πιστεύω όλοι μας εχουμε την εκδωση που φένεται μαυρο, αλλά στον ήλιο είναι σκούρο βυσσινί. εγω το βρηκα ebay και συγκεκριμενα hong kong και το παραγγελα,δειχνει πολυ ομορφο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 πία έκδωση λογισμικού έχετε στο jet σας; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δεν ξερω αν εχει απαντηθει, θα σας παρακαλουσα πολυ για μια αναλυτικη απαντηση οποιος γνωριζει. Πως απενεργοποιουμε το A-GPS (για να μη χρεωνομαστε....) και ομοιως το internet ( να επιτρεπεται μονο μεσω WiFi...) . Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Όταν πας να κάνεις reset, σου ζητάει έναν κωδικό. Ποιος είναι αυτός ο κωδικός στα samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Για δοκίμασε οχτώ μηδενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ότι δοκίμασα πάντως ήταν με 5 ψηφία. Θα δοκιμάσω με 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κωδικός. Κωδικός γίνεται αυτόν που θα βάλεις πρώτη φορά γι' αυτό προσοχή να μην τον ξεχάσεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritosp Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 εχω παρει τo jet εδω και 2 μηνες κοντα και ...τι να πω.? παντα εχει nokia και blackberry και μου ειπαν οτι θα ειναι καλυτερο. μετα το n 95 8gb πηρα το samsung jet . ενταξη...δεν ειναι ασχημο....απλα επειδη κανω πολυ χρηση του κινητου ...η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα απο το nokia. το βασικοτερο κακο του jet (που αν το ηξερα δεν θα το αγοραζα) ειναι που εχει κλειστο λογισμηκο. δεν μπορεις να βαλεις τιποτα . και το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν μπορει να ξεκλειδωθει. υπαρχει καποιος που μπορει να με κανει χαρουμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Τι εννοείς να ξεκλειδωθεί; Όπως πολύ σωστά ανέφερες, έχει κλειστό λειτουργικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί native εφαρμογές. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κλείδωμα παρόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritosp Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 στα nokia ειχα βαλει ...εορτολογιο,facewarp,navigator και δεν θυμαμαι τι αλλο. εδω...μπορουμε να βαλουμε παρομοια προγραμματα? α...και κατι ακομα. στη vodafone μου ειχαν πει (οταν το πηρα) οτι μπορω να βαλω navi. προσπαθω για το garmin που το εχω και στο n 95... και τιποτα. καλα....οχι οτι ξερω και πολλα απο κινητα ..απλα... με οτι ξερω ...το jet μου κανει πιο δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Τίποτα από αυτά που έχεις στο Ν95 δεν θα δουλέψουν. Στην συσκευή μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritosp Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 ωραια. ουτε navi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 γιατι δεν ψαχνεις λιγο τις σελιδες του θεματος. εχουν απαντηθει ολα οσα ρωτας ισα και με 10 φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritosp Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 βασικα ....δεν θελω να γινω κουραστικος ..και οσο εχω προλαβει...εχω δει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 http://darkforestgroup.com/forum/index.php?board=34.0 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 http://darkforestgroup.com/forum/index.php?board=34.0 τελικα να την κανουμε την αναβαθμυση;εχει ελληνικα;αξιζει η θα μπλεξουμε;.εμενα τα widget με συνδεση περασαν στην ιστορια πλεον:mad:και αυτο γιατι εβγαλα την καρτα για λιγο,και οταν ανοιξα το κινητο...:X Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WM7fmt3FKZY goldeneye Πως την περναμε αυτη? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WM7fmt3FKZY goldeneye Πως την περναμε αυτη? thanks δεν εχω ιδεα στο darkforest εχει λεπτομερειες αλλα αφου δεν ειναι επισημη δεν την περναω. τελος εχει κανει κανεις αναβαθμιση στο προγραμμα new pc studio; σε windows 7 κατεβαζει απιστευτα αργα το update και τελικα το κοβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ρε παιδια αυτο με τη φουσκα προσπαθησα να καταλαβω τι ειναι πηγα αρκετες σελιδες πισω αλλα δεν το βρηκα.Μπορει να μου κανει καποιος copy paste που το θυμαται? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 δεν εχω ιδεα στο darkforest εχει λεπτομερειες αλλα αφου δεν ειναι επισημη δεν την περναω. τελος εχει κανει κανεις αναβαθμιση στο προγραμμα new pc studio; σε windows 7 κατεβαζει απιστευτα αργα το update και τελικα το κοβει. Tην εχω κανει. Οντως κατεβαινει παρα πολυ αργα. Πλεον ομως οταν ψαχνω αναβαθμιση για το κινητο μου βγαζει μηνυμα "αδυνατη η συνδεση με τον διακομιστη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 δεν εχω ιδεα στο darkforest εχει λεπτομερειες αλλα αφου δεν ειναι επισημη δεν την περναω. τελος εχει κανει κανεις αναβαθμιση στο προγραμμα new pc studio; σε windows 7 κατεβαζει απιστευτα αργα το update και τελικα το κοβει. ευχαριστω ναι εχει τα ρισκα της και λογικα χανονται και τα Ελληνικα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Είχε αναφερθεί παλαιότερα από κάποιο μέλος, ότι είχε περάσει το wetravel με τους χάρτες τησ garmin. Μήπως το έχει κάνει και κάποιος άλλος για να μας δώσει πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovil Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 καλημερα παιδια μια ερωτηση μεσα στο πακετο εχει και τη θηκη του?γτ?οταν το αγορασα μοθ ειπαν οτι την εχει?και τελικα δεν την ειχε το πειρα χθες.και δεν εχει κανεις?που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Κανονικά έπρεπε να την είχε μέσα το πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts