Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς μπορώ να μεταφέρω το balance που έχω στο Paypal στην κάρτα μου;

Ας μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τα βήματα.:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Πώς μπορώ να μεταφέρω το balance που έχω στο Paypal στην κάρτα μου;

Ας μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τα βήματα.:rolleyes:

Ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω! Δεν θελω να κανω withdraw σε λογαριασμο τραπεζας αλλα αν γινεται στην καρτα που εχω ηδη συνδεμενη στο paypal να μου περαστουν τα χρηματα! Γινεται κατι τετοιο η αναγκαστικα πρεπει να δηλωσω εναν αριθμο τραπεζης μου κι εκει να μου τα βαλουν;

Μα ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ο αριθμός της κάρτας μου.:X

Εξήγησε το μου ακριβώς τι πρέπει να κάνω.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Το iban πρέπει να δηλώσεις.

Ωραία, εξήγησε μου ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνω στο paypal για να μου σταλούν αυτά τα λεφτά στο λογαριασμό μου. :)

• 3 weeks later...
μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό

στο λογαριασμό του paypal?

Αν εννοεις απο τον τραπεζικο λογαριασμο σε αλλον λογιαριασμο paypal οχι.Μονο paypal ->paypal

Αν εννοεις απο τον τραπεζικο λογαριασμο σε αλλον λογιαριασμο paypal οχι.Μονο paypal ->paypal

ναι από τραπεζικό λογαριασμό σε paypal εννοώ. κρίμα να μην γίνεται.

Έχω δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal αλλά όταν πάω να στείλω χρήματα μου ζητάει να δηλώσω κάρτα και τον λογαρισμό δεν μου τον εμφανίζει καν σαν επιλογή!:(

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πληρώσω μέσω paypal χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό? :confused:

Ευχαριστώ πολύ.

Έχω δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal αλλά όταν πάω να στείλω χρήματα μου ζητάει να δηλώσω κάρτα και τον λογαρισμό δεν μου τον εμφανίζει καν σαν επιλογή!:(

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πληρώσω μέσω paypal χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό? :confused:

Ευχαριστώ πολύ.

νομιζω δν γινεται, παρα μονο μεσω καρτας

Shit Happens!!!

ΟΚ, ευχαριστώ φίλε.

Ζαχαρια εφοσων εχεις τραπεζικο λογαριασμο βγαλε και μια καρτα αναληψης και μπορεις να κανεις οτι θες μετα.Η τραπεζα σου θα σου δωσει πληροφοριες για το πως θα λινκαρεις τραπεζικο λογαριασμο με paypal δεν ειναι κατι δυσκολο:)

Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου!

Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου!

Τα χρηματα θα πανε στην καρτα σου μετα απο 4-5 εργάσιμες, εφ' οσον ειναι απο refund.

ρε παιδια μου μπηκαν σημερα τα λεφτα απο το refund,αλλα με την καρτα που ειχα αγορασει την "ξεσυνδεσα" γιατι την εχασα και μου βγαλανε αλλη και συνδεσα την καινουρια στο paypal...μου ηρθε mail πως τα λεφτα μπηκαν στο paypal και στην παλια καρτα...μπενω στο paypal αλλα πουθενα τα λευτα...καμια ιδεα?

ρε παιδια μου μπηκαν σημερα τα λεφτα απο το refund,αλλα με την καρτα που ειχα αγορασει την "ξεσυνδεσα" γιατι την εχασα και μου βγαλανε αλλη και συνδεσα την καινουρια στο paypal...μου ηρθε mail πως τα λεφτα μπηκαν στο paypal και στην παλια καρτα...μπενω στο paypal αλλα πουθενα τα λευτα...καμια ιδεα?

Τωρα εχεις να κανεις μονο με την τραπεζα σου.

Ξέρει κανείς το swift της τράπεζας του PayPal;

Bank of America N.A.

35, Panepistimiou Str.

Athens - GR 102 27

Greece

SWIFT/BIC: BOFAGR2X

παιδια μια βοηθεια!!!Εχω ηδη ενα λογαριασμο στο paypal(personal) τον οποιο τον εχω συνδεδεμενο με μια πιστωτικη.Μεχρι στιγμης μονο αγορες εκανα.Τωρα ομως θελω να πουλησω κατι σε καποιον στην Αμερικη και θελει να με πληρωσει μεσω paypal.Τι πρεπει να κανω ωστε να μπορω να δεχθω τα λεφτα???Το ποσο ειναι 1000 ευρω???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512