zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Σε κάθε περίπτωση απο εκεί που σου είπα θα το δεις. Εμενα είναι σε Γερμανική τράπεζα (DB)Και σε εμένα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Θελω να αγορασω κατι απο μια κινεζικη ιστοσελιδα (Banggood) και να πληρωσω με PayPal. Η ιστοσελιδα κανει redirect στο paypal και εμφανιζει την καρτα και την επιλογη Continue. Παρ' ολο ομως το γεγονος οτι αναφερει πως θα εχω την ευκαιρια να ελεγξω την παραγγελια προτου ολοκληρωσω την παραγγελια (You'll be able to review your order before you complete your purchase) πατωντας στο continue αντι αυτου, προχωρα αμεσα στην πληρωμη! Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο; Θελω να αφησω μηνυμα στον πωλητη και δεν μπορω ετσι οπως λειτουργει! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μπερδεύεις τις 2 ιστοσελίδες, αφού το μεν "Θα μπορείς ..." εμφανίζεται στο site του Bangood ενώ το Continue εμφανίζεται στο paypal και σημαίνει ότι προχωράς στην πληρωμή με τη συγκεκριμένη κάρτα (αν είχες συνδέσει περισσότερες της μιας, θα μπορούσες να αλλάξεις κάρτα και μετά το Continue) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Μπερδεύεις τις 2 ιστοσελίδες, αφού το μεν "Θα μπορείς ..." εμφανίζεται στο site του Bangood ενώ το Continue εμφανίζεται στο paypal και σημαίνει ότι προχωράς στην πληρωμή με τη συγκεκριμένη κάρτα (αν είχες συνδέσει περισσότερες της μιας, θα μπορούσες να αλλάξεις κάρτα και μετά το Continue) Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως, επειδή είμαι πελάτης κάποια χρονια και στο paypal και στο banggood, θυμάμαι ότι παλιότερα είχα την επιλογή/δυνατότητα πριν το τελικό βήμα (pay now), να έχω τον έλεγχο τις κατάστασης μέσα στο paypal, και να αφήσω και μήνυμα στο e-shop. Τι έχει αλλάξει δεν ξέρω...μονο εικασίες μπορώ να κάνω. Είτε το paypal άλλαξε την διαδικασία και την έχει κάνει express, είτε υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την γνωρίζω...έκανα και μια σύντομη ερευνα στο google και διάβασα σε ξένες ιστοσελίδες σχόλια ότι ενοχλεί κι άλλους αυτό το φαινόμενο, και αναζητούν λύση, η οποια δεν φαίνεται να υπάρχει....τελοσπάντων, θέλοντας και μη είμαι αναγκασμένος να το δεχθώ. Edited October 3, 2017 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Είναι γεγονός ότι το paypal έχει αλλάξει πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο (ίσως και περισσότερο) τη δομή της ιστοσελίδας του, με αποτέλεσμα να μπλέκονται πολύ οι χρήστες του για να προσαρμοστούν στην εκάστοτε νέα αλλαγή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Καλησπέρα. Σήμερα το μεσημέρι προσπάθησα να κάνω από Η/Υ πληρωμή μέσω PayPal αντικειμένου αξίας 22€ που πωλείται στο Ebay. Επισημαίνω ότι στο balance έχω 16€, ενώ στο account μου είναι συνδεδεμένοι (εδώ και χρόνια) μία χρεωστική κάρτα και ένας τραπεζικός λογαριασμός. Όταν, όμως, πάτησα το " Confirm and pay", μου άνοιξε παράθυρο του PayPal που μου ζήτησε να συνδέσω κάρτα με το account μου, διότι δεν υπάρχει κάποια συνδεδεμένη!!! Στη συνέχεια, προσπάθησα να κάνω την αγορά μέσω του κινητού μου, όπου εκεί βγήκε μήνυμα ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά από την συγκεκριμένη κάρτα. Επισημαίνω ότι η κάρτα δεν έχει λήξει, έχει επαρκές υπόλοιπο και από στην εφαρμογή Winbank φαίνεται ενεργή, ενώ η πλέον πρόσφατη αγορά που έκανα με αυτή ήταν πριν ένα μήνα περίπου (και τότε προϊόν από Ebay). Τί μπορεί να συμβαίνει άραγε;... Edited October 4, 2017 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Το επαρκές δεν μου λέει κάτι . Θα πρέπει να είναι έχει όσο απαιτείται και δύο ευρώ παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Έχει αρκετά περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Έχει αρκετά περισσότερα... Σε τι νόμισμα είναι η αγορά που πας να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Σε $, όπως η πλειοψηφία των αγορών μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Σε $, όπως η πλειοψηφία των αγορών μου. Δεν μπορεις να πληρωσεις σε αλλο νομισμα απο αυτο που ειναι το υπολοιπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα ως συνδεδεμένη... Δεν έχει να κάνει με το νόμισμα. Στην αρχή αναγράφει ότι θα τραβήξει 16,50€ από το balance και 8,40€ από την κάρτα. Όταν, όμως, πατήσω το "confirm and pay" μου πετάει μήνυμα "we can't process your payment" και λίγο πιο κάτω γράφει "add a credit or debit card to PaypPal". Στο PayPal, όμως, η κάρτα φαίνεται κανονικότατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ορίστε και οι φωτογραφίες: 1) Στην αρχή αναγράφει ότι θα τραβήξει 16,50€ από το balance και 8,40€ από την κάρτα (1η φωτό). 2) Όταν, όμως, πατήσω το "confirm and pay" μου πετάει μήνυμα "we can't process your payment" και λίγο πιο κάτω γράφει "add a credit or debit card to PayPal" (2η φωτό). 3) Στο PayPal η κάρτα φαίνεται κανονικά (3η φωτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 H καρτα δεν εχει λήξει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Όχι. Η κάρτα είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Όχι. Η κάρτα είναι κομπλέ. Φιλε μαζι τους μιλησες....?Εαν οχι τι περιμενεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Σου είπε κάποιος ότι δεν μίλησα και απαντάς έτσι αγενέστατα; Το ότι, μέχρι να μου απαντήσει η PayPal στο mail μου, ψάχνω να βρω τί συμβαίνει σε ενοχλεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Όχι. Η κάρτα είναι κομπλέ. Δοκίμασες να διαγραψεις την καρτα και να την ξαναπεράσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Αυτό το σκέφτηκα, αλλά είπα να περιμένω λίγο μήπως και: 1) Παίζει κάτι με τους servers του paypal ή 2) Μου απαντήσουν στο mail που τους έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα. Ενημερωτικά, πήγα στην Τράπεζα Πειραιώς όπου με ενημέρωσαν ότι η πληρωμή δεν προχωρά, διότι ο πωλητής έχει δηλώσει ως δραστηριότητα την πώληση αντικειμένων που εμπίπτουν στους περιορισμούς των capital controls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλημέρα. Ενημερωτικά, πήγα στην Τράπεζα Πειραιώς όπου με ενημέρωσαν ότι η πληρωμή δεν προχωρά, διότι ο πωλητής έχει δηλώσει ως δραστηριότητα την πώληση αντικειμένων που εμπίπτουν στους περιορισμούς των capital controls. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πρόσφατα (ίδια τράπεζα, πωλητής που είχε ως δραστηριότητα κάποια που είναι ακόμη εντός CC). Βέβαια στην πραγματικότητα καμία σχέση όπως τον έβλεπαν. Παιχνίδια πωλούσε και τον είχα καταχωρημένο σαν πωλητή έργων τέχνης. Το ξεπέρασα κάνοντας έμβασμα μέσω ΙΒΑΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλημέρα. Ενημερωτικά, πήγα στην Τράπεζα Πειραιώς όπου με ενημέρωσαν ότι η πληρωμή δεν προχωρά, διότι ο πωλητής έχει δηλώσει ως δραστηριότητα την πώληση αντικειμένων που εμπίπτουν στους περιορισμούς των capital controls. Κάθε πωλητής, που συνεργάζεται με τους οργανισμούς Visa/MasterCard, δηλώνει το βασικό αντικείμενο των πωλήσεών του, ακόμη και αν πουλάει και ένα σωρό άλλα αντικείμενα. Με βάση αυτή τη δήλωση οι τράπεζες ελέγχουν αν η αγορά σου εμπίπτει ή όχι στους περιορισμούς των CC. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ερωτηση για μια κάρτα φίλου... προσπαθούμε να την κάνουμε verify, πήρε το 1,5 € στις 12/10 πήγε στην τράπεζα με το βιβλιάριο έδειχνε τη χρέωση, αλλά στην αιτιολογία έδειχνε τριψήφιο νούμερο !. Το κάναμε και χτες, resend code, πάλι (!) έκανε την ίδια χρέωση, 1,5 € με αιτιολογία τον ίδιο 3ψηφιο αριθμό, 040... η κάρτα υπάρχει στο paypal, αλλά η αγορά μέσω αυτής δεν γίνεται στο ebeay. Τα σχόλιά σας παρακαλώ, μπορείτε να βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Δεν γράφεις την τράπεζα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ερωτηση για μια κάρτα φίλου... προσπαθούμε να την κάνουμε verify, πήρε το 1,5 € στις 12/10 πήγε στην τράπεζα με το βιβλιάριο έδειχνε τη χρέωση, αλλά στην αιτιολογία έδειχνε τριψήφιο νούμερο !. Το κάναμε και χτες, resend code, πάλι (!) έκανε την ίδια χρέωση, 1,5 € με αιτιολογία τον ίδιο 3ψηφιο αριθμό, 040... η κάρτα υπάρχει στο paypal, αλλά η αγορά μέσω αυτής δεν γίνεται στο ebeay. Τα σχόλιά σας παρακαλώ, μπορείτε να βοηθήσετε; Η αιτιολογία ειναι ο κωδικός της τράπεζας, δηλαδή ανάληψη, κατάθεση. Ο κωδικος του ππ ειναι στα σχόλια και δεν ειναι ενας απλός αριθμός έχει και γραμματα μπροστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts