spartak Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το 2ο μπορεί. Όσο για το πρώτο, τις καταργούσα από το λογαριασμό και έπειτα απενεργοποιουσα τον λογαριασμό Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν την προσθέτει γιατί δε μπορεί να κάνει τη δοκιμαστική χρεωση. Βαλε λίγα ευρω και προσπάθησε ξανά να την προσθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Δεν την προσθέτει γιατί δε μπορεί να κάνει τη δοκιμαστική χρεωση. Βαλε λίγα ευρω και προσπάθησε ξανά να την προσθέσειςΈβαλα ένα μικρό ποσό στην κάρτα μου και την δέχτηκε! Ευχαριστώ και για την βοήθεια! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 καλημερα, πως μπορω να επικοινωνησω με paypal και ποιος ειναι ο πιο αμεσος τροπος χωρις να χρεωθω "κερατιατικα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Με Ε-mail ή με κάποιο πρόγραμμα για χαμηλή χρέωση προς εξωτερικό. Ιρλανδία 0035314369111 κάποιες εταιρείες κινητής δίνουν 200 λεπτά με 7 ευρώ, αλλά υπάρχουν και πολλά voip προγράμματα. Επίσης μέσα από τον λογαριασμό πατάς HELP και μετά message center. Edited September 18, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 καλημερα, πως μπορω να επικοινωνησω με paypal και ποιος ειναι ο πιο αμεσος τροπος χωρις να χρεωθω "κερατιατικα"? συνιστώ voip.... telz δίνει.0.20€ τζάμπα με την ενεργοποίηση.... και έχει ανανέωση απο 2 ευρω... έχει ακόμα και callback.... μέχρι και VPN :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλημέρα Παρήγγειλα κινητό από Κίνα/gearbest. Δεν θέλω να το παραλάβω λόγω εκτελωνισμού. Αν δεν το παραλάβω και επιστραφεί από τα ΕΛΤΑ, τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει ένα dispute στο Paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο, δεν ειναι σωστο για αρχη για τον πωλητη, αν εκαναν ολοι ετσι, δεν θα εστελνε κανενας πωλητης ελλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Έχεις δίκαιο, δεν το είχα σκεφτεί. Θα μιλήσω με το κατάστημα και αν δεν δεχτούν την επιστροφή θα το παραλάβω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 λογικά δεν έχεις πρόβλημα, ειναι υπηρεσίες Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα παλια πηγαιναμε Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources μετα τη τελευταια ανανεωση δε βγαζω ακρη μπορει καποιος να βοηθησει για να γινεται η μετατροπη απο τη τραπεζα κ οχι απο το paypal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα παλια πηγαιναμε Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources μετα τη τελευταια ανανεωση δε βγαζω ακρη μπορει καποιος να βοηθησει για να γινεται η μετατροπη απο τη τραπεζα κ οχι απο το paypal?? Pypal/Payments/Manage pre-approved payments κλπ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Pypal/Payments/Manage pre-approved payments κλπ σκετο payments δε βρισκω παρα μονο το Send & Request Payments υγ το βρηκα πανω στο γραναζι ηταν σ ευχαριστω πολυ νασαι καλα Edited September 30, 2017 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γρανάζι/Payments Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Καλησπερα, να ρωτησω κατι, εχω κανει μια παραγγελεια απο geekbuying (30/08), και ειμαστε στις 30 μερες σημερα, και στο tracking γραφει 2017-09-11 18:36 Arrival at Destination Post (Country: GR), σαν τελευταια κινηση. dispute εχω δικαιωμα μεχρι 45 μερες? τι κανω? να περιμενω κανα 10ημερο και μετα ανοιγω dispute? γιατι ακομη και κινηση να υπαρξει, πρεπει να τα εχω παραλαβει πριν τις 45 μερες. Edited September 30, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπερα, να ρωτησω κατι, εχω κανει μια παραγγελεια απο geekbuying, και ειμαστε στις 30 μερες σημερα, και στο trucking γραφει 2017-09-11 18:36 Arrival at Destination Post (Country: GR), σαν τελευταια κινηση. dispute εχω δικαιωμα μεχρι 45 μερες? τι κανω? να περιμενω κανα 10ημερο και μετα ανοιγω dispute? γιατι ακομη και κινηση να υπαρξει, πρεπει να τα εχω παραλαβει πριν τις 45 μερες. 180 μερες ειναι η ασφαλεια του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 180 μερες ειναι η ασφαλεια του paypal. τι εννοεις? γιατι σε διαφορα forum διαβαζω για 45μερες dispute. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 τι εννοεις? γιατι σε διαφορα forum διαβαζω για 45μερες dispute. Απο 1/1/2017 (Αν θυμαμαι καλα) Εχει αλλάξει σε 180 μερες να μπορείς να ανοίξεις dispute.Αν δεν εχεις παραλάβει στης 50 μερες μιλάς με το καταστημα και αμα δεν συνεργάζεται τοτε προχωράς σε dispute.Μπορεις να το δεις και μονος σου πατοντας επανω στην συνναλαγη στο history του paypal θα αναγραφει: Need help? If there's an issue, make sure to contact the seller through PayPal by και εδω αναγραφει μεχρι ποτε μπορεις να ανοιξεις dispute.180 μερες απο την αγορα/πληρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπέρα, πως μπορούμε να βάλουμε λεφτά σε λογαριασμό PayPal; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 με έμβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 με έμβασμα Με έμβασμα... δηλαδή, κανένα guide υπάρχει γι αυτό; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Με έμβασμα... δηλαδή, κανένα guide υπάρχει γι αυτό; Αν έχεις προσθέσει τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal πάτας topup (αριστερα κάτω απο το Paypal balance). Θα σου βγάλει ένα iban. Σε αυτό κάνεις έμβασμα απο Ελληνικό λογαριασμό. Μέσω ebanking θα σου κοστισει ένα ευρω/έμβασμα στις 4 τράπεζες. Μπορείς να στείλεις μέχρι 1000 ευρω/μήνα/τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αν έχεις προσθέσει τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal πάτας topup (αριστερα κάτω απο το Paypal balance). Θα σου βγάλει ένα iban. Σε αυτό κάνεις έμβασμα απο Ελληνικό λογαριασμό. Μέσω ebanking θα σου κοστισει ένα ευρω/έμβασμα στις 4 τράπεζες. Μπορείς να στείλεις μέχρι 1000 ευρω/μήνα/τράπεζα Αυτό το IBAN κάθε τόσο αλλάζει; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αυτό το IBAN κάθε τόσο αλλάζει; Αν μιλάς για αυτό της paypal δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αν μιλάς για αυτό της paypal δε νομίζω.Ναι, της PayPal εννοούσα. Οκ. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ναι, της PayPal εννοούσα. Οκ. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κάθε περίπτωση απο εκεί που σου είπα θα το δεις. Εμενα είναι σε Γερμανική τράπεζα (DB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts