nikos_kallithea Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Έχω συνδέσει το iban αλλά στη κατάσταση μου λέει "checking" και τα χρήματα δεν μεταφερονται. Νομίζω πως πρέπει να κάνω κάτι στο e-banking έτσι ώστε να δεχθεί η τράπεζα τη PayPal ως μέθοδο πληρωμής, σύμφωνα με το σημείωμα που ανέφερα προηγουμένως, αλλα δεν ξέρω τι. Για αυτό που θέλεις είναι το "Withdraw funds" και όχι το top up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Έχω συνδέσει το iban αλλά στη κατάσταση μου λέει "checking" και τα χρήματα δεν μεταφερονται. Νομίζω πως πρέπει να κάνω κάτι στο e-banking έτσι ώστε να δεχθεί η τράπεζα τη PayPal ως μέθοδο πληρωμής, σύμφωνα με το σημείωμα που ανέφερα προηγουμένως, αλλα δεν ξέρω τι. Το paypal Θα στειλει τα χρηματα μεσω εμβασματος στον λογαριασμο σου.Δεν χρειαζεται να κανεις κατι στην τραπεζα σου.Μπαινεις και σε λαθος κατηγορια.Πρεπει να πατησεις withdraw funds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Επίσης @chris1979_ Ο "checking" δεν ειναι έλεγχος, ειναι τύπος λογαριασμού και ειναι ο οψεως στην ελληνική _______________________________________________________ Checking account: A checking account offers easy access to your money for your daily transactional needs and helps keep your cash secure. Customers can use a debit card or checks to make purchases or pay bills. Accounts may have different options or packages to help waive certain monthly service fees. To determine the most economical choice, compare the benefits of different checking packages with the services you actually need. https://www.wellsfargo.com/financial-education/basic-finances/manage-money/options/bank-account-types/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 μεταφορα χρηματων απο balance σε balance εχει χρεωση; γινεται αμεσα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) αμεσα, δεν εχει χρεωση αν μεταφερεις σαν φιλος σε φιλο οχι για αγορα προιοντων. Edited May 17, 2017 by saksavvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 απο συγγενικο σε δικο μου λογαριασμο θελω να μεταφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 πας εκει που λεει send money to friend and family βαζεις το ποσο και το email σου και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 μεταφορα χρηματων απο balance σε balance εχει χρεωση; γινεται αμεσα;;;; Γινετε αμεσα και δεν εχει χρεωση, αλλα αν μεταφέρεις χρηματα εκτος ευρωζωνης πχ Αμερικη θα χρεωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexath14 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γεια σας. Ξερουμε ποια ειναι τα στοιχεια IBAN του Paypal για να κανουμε top-up στον λογαριασμο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γεια σας. Ξερουμε ποια ειναι τα στοιχεια IBAN του Paypal για να κανουμε top-up στον λογαριασμο μας? Απλα πας στο top up στο paypal και σε εμφανιζει στα στοιχεια :p Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexath14 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Απλα πας στο top up στο paypal και σε εμφανιζει στα στοιχεια :p Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Τα οποία στοιχεία είναι διαφορετικά για τον καθένα μας να υπενθυμίσω. Που σημαίνει δεν τίθεται θέμα "παίρνω τον κολλητό και μου τα λέει όπως του τα βγάζει το δικό του Paypal". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) καλησπερα παιδια μια βοηθεια θα ηθελα. συγγενικο προσωπο θελει να μου στειλει καποια χρηματα (αρκετα) για ενα προβλημα που εχω, ειναι ασφαλες μεσω πειπαλ η να προτιμησω τραπεζικο λογαριασμο ελλαδας. η western union και τι γινεται με τις κρατησεις η την φορολογια ευχαριστω Edited May 24, 2017 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 καλησπερα παιδια μια βοηθεια θα ηθελα. συγγενικο προσωπο θελει να μου στειλει καποια χρηματα (αρκετα) για ενα προβλημα που εχω, ειναι ασφαλες μεσω πειπαλ η να προτιμησω τραπεζικο λογαριασμο ελλαδας. η western union και τι γινεται με τις κρατησεις η την φορολογια ευχαριστω Πες και το ποσον γιατι ετσι δεν γινετε, εχουμε cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 περιπου 6000ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Πες και το ποσον γιατι ετσι δεν γινετε, εχουμε cc Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα cc σε λεφτά που έρχονται από το εξωτερικό. περιπου 6000ευρω Στο Paypal δεν μπορείς παρά μόνο αν είσαι verified. Ακόμα κι έτσι δεν το συνιστώ. Σε τραπεζικό λογαριασμό ζήτα τα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό για να ασχοληθεί η εφορία. Παρ'όλα αυτά αν υπάρξει πρόβλημα δηλώνεις ότι πρόκειται για δάνειο ή και για δωρεά (και στην τελευταία περίπτωση πληρώνεις 10% φόρο δωρεάς). Το βλέπεις αν και όταν προκύψει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Παιδια οταν γινετε refund απο αγοραστη,και συμφωνει και ο πωλητης,τα χρηματα στα επιστρεφει αυτοματα το paypal....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ναι, απλα περιμενεις λιγο, οχι αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Στα επιστρέφει τη στιγμή που τα επιστρέφει ο πωλητής. Η κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού όμως, έχει μια καθυστέρηση 3-4 ημερών, εφόσον πλήρωσες με κάρτα. Αν τα λεφτά τα είχες στο balance, θα γυρίσουν πάλι εκεί και άμεσα διαθέσιμα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 υπάρχει τρόπος αναζήτησης συγκεκριμένης αναγραφής κάποιου θέματος στο topic ; :mad: για να μην κατσαδιάζομαι ότι έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post. Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος έκανα μια αγορά από Banggood δύο κινητά και πληρωμή με paypal μου έδωσε Tracking number και μου έστειλε απόδειξη παριλαμβανοντας και τα δύο κινητά. Όμως όταν παρέλαβα το πακέτο ήταν μόνο το ένα. Άνοιξα φορά στο PayPal και μετά από μια εντελώς χαζή απάντηση από το BANGGOOD την έκανα escalate ζητώντας ή να μου στείλει και το άλλο ή να μου επιστρέψει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ένα τηλέφωνο βάζοντας και video. Περιμένοντας να πάρει θέση το BANGGOOD και χωρίς να έχει περάσει το χρονικό όριο παίρνει θέση το paypal και μου ζητάει να του γυρίσω πίσω και αυτό που μου εστειλαν για να πάρω όλο το ποσό της συναλλαγής πίσω. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί το BANGGOOD να ισχυριστεί ότι αυτό έστειλε και τα δύο και εγώ του γύρισα το ένα και το οποίο είναι και μεταχειρισμενο πλέον... Καμία βοήθεια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος έκανα μια αγορά από Banggood δύο κινητά και πληρωμή με paypal μου έδωσε Tracking number και μου έστειλε απόδειξη παριλαμβανοντας και τα δύο κινητά. Όμως όταν παρέλαβα το πακέτο ήταν μόνο το ένα. Άνοιξα φορά στο PayPal και μετά από μια εντελώς χαζή απάντηση από το BANGGOOD την έκανα escalate ζητώντας ή να μου στείλει και το άλλο ή να μου επιστρέψει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ένα τηλέφωνο βάζοντας και video. Περιμένοντας να πάρει θέση το BANGGOOD και χωρίς να έχει περάσει το χρονικό όριο παίρνει θέση το paypal και μου ζητάει να του γυρίσω πίσω και αυτό που μου εστειλαν για να πάρω όλο το ποσό της συναλλαγής πίσω. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί το BANGGOOD να ισχυριστεί ότι αυτό έστειλε και τα δύο και εγώ του γύρισα το ένα και το οποίο είναι και μεταχειρισμενο πλέον... Καμία βοήθεια;;;; Η κάνεις ότι σου λέει το PayPal ή παίρνεις τηλέφωνο στο PayPal να εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση ώστε να επιβεβαιώσεις ότι όντως Πρέπει να επιστρέψεις ένα τηλέφωνο. Φαντάζομαι όπως γίνεται συνήθως, σου έχει δώσει κάποιο deadline να επιστρέψεις το τηλέφωνο, σωστά? Οπότε αν δεν το κάνεις κλείνει η υπόθεση. Επίσης υποθέτω ότι όταν άνοιξες dispute τους εξηγήσεις τι συνέβη και θα πάρεις full refund. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Η κάνεις ότι σου λέει το PayPal ή παίρνεις τηλέφωνο στο PayPal να εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση ώστε να επιβεβαιώσεις ότι όντως Πρέπει να επιστρέψεις ένα τηλέφωνο. Φαντάζομαι όπως γίνεται συνήθως, σου έχει δώσει κάποιο deadline να επιστρέψεις το τηλέφωνο, σωστά? Οπότε αν δεν το κάνεις κλείνει η υπόθεση. Επίσης υποθέτω ότι όταν άνοιξες dispute τους εξηγήσεις τι συνέβη και θα πάρεις full refund. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αυτό θα κάνω θα τους πάρω τηλέφωνο για να καταλάβουν ακριβώς πως έχουν τα πράγματα γιατί το BANGGOOD κάνει τον κινεζο και θα μπλέξω αν πάει πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrxr02 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 καλημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας έχω φτιάξει ενα λογαριασμό paypal και έχω συνδέσει σ αυτόν μια προπληρωμένη κάρτα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Επίσης έχω και winbank που μου έδωσαν στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το προβλημά μου ειναι πως θα παρω τα λεφτά της προπληρωμένης να τα βάλω στο PAYPAL ώστε απο εκεί να πληρώσω για κάτι που θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 καλημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας έχω φτιάξει ενα λογαριασμό paypal και έχω συνδέσει σ αυτόν μια προπληρωμένη κάρτα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Επίσης έχω και winbank που μου έδωσαν στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το προβλημά μου ειναι πως θα παρω τα λεφτά της προπληρωμένης να τα βάλω στο PAYPAL ώστε απο εκεί να πληρώσω για κάτι που θέλω... Απλα επιλεγεις στο καταστημα που θες πληρωμη με paypal,κανεις log-in με τον λογαριασμο σου και το paypal θα τραβηξει εκεινην την ωρα τα χρηματα απο την καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts