Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ, μου απάντησαν ότι το κατηργησαν! τώρα λέει όταν πάς να πληρώσεις στο τελευταίο βήμα ΤΌΤΕ επιλέγεις την κάρτα για να πληρώσεις! χαζοί είναι;; πήγα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας στην κοσμοτε μέσω PayPal και σιγά μην με ρώτησε από ποια κάρτα να πληρώσω! από την primary πλήρωσε.

εντός εαν θεωρούν ότι αγοράζουμε μόνο από eBay(που όντως επιλέγεις στο τελευταίο βήμα ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσεις

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Έχω βάλει στο PayPal δύο κάρτες και έναν λογαριασμό. Όταν πηγαίνω να αγοράσω κάτι, ή να κάνω ανανέωση χρόνου σε F2G, στο τελευταίο στάδιο σου δείχνει τα στοιχεία διεύθυνσης και πληρωμής. Εκεί μπορείς να επιλέξεις μία άλλη κάρτα, εάν έχεις και δεύτερη, ή ακόμη και να βάλεις νέα κάρτα.

Έχω βάλει στο PayPal δύο κάρτες και έναν λογαριασμό. Όταν πηγαίνω να αγοράσω κάτι, ή να κάνω ανανέωση χρόνου σε F2G, στο τελευταίο στάδιο σου δείχνει τα στοιχεία διεύθυνσης και πληρωμής. Εκεί μπορείς να επιλέξεις μία άλλη κάρτα, εάν έχεις και δεύτερη, ή ακόμη και να βάλεις νέα κάρτα.

Δεν δουλευει αυτό στην περίπτωση ανανέωσης καρτοκινητού Cosmote. Ούτε σε καμία άλλη περίπτωση αγοράς με fast checkout με paypal. Άρα είναι απαραίτητο να υπάρχει δυνατότητα ορισμού primary card.

από την εφαρμογήf2g έχει στάδιο που διαλέγεις κάρτα με πληρωμή PayPal;;;

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Καλησπερα εχω κανονισε να πουλησω κατι με αγγελια και ο τροπος που θα πληρωθω ειναι μεσω paypal.

Εχω το μειλ του αγοραστη αλλα με το ρικουεστ πειμεντ το paypal κραταει προμηθεια. Υπαρχει καποιος

αλλος τροπος να με πληρωσει χωρις να κρατησει προμηθεια το paypal; Αν του πω το μειλ που εχω συνδεδεμενο

στο pp και με πληρωσει μεσω "send money to family and friends" υπαρχει παλι η ιδια προμηθεια;

Καλησπερα εχω κανονισε να πουλησω κατι με αγγελια και ο τροπος που θα πληρωθω ειναι μεσω paypal.

Εχω το μειλ του αγοραστη αλλα με το ρικουεστ πειμεντ το paypal κραταει προμηθεια. Υπαρχει καποιος

αλλος τροπος να με πληρωσει χωρις να κρατησει προμηθεια το paypal; Αν του πω το μειλ που εχω συνδεδεμενο

στο pp και με πληρωσει μεσω "send money to family and friends" υπαρχει παλι η ιδια προμηθεια;

Πληρωμη αλλα και το send money εως 2.500 ευρω εχει χρεωση 3.4%+0.35EUR.Τωρα αμα τα κανει top up στο paypal του με εμβασμα τοτε γλυτώνεις την προμήθεια.

Πληρωμη αλλα και το send money εως 2.500 ευρω εχει χρεωση 3.4%+0.35EUR.Τωρα αμα τα κανει top up στο paypal του με εμβασμα τοτε γλυτώνεις την προμήθεια.

Γιατί αν είναι παραπάνω από 2500 ευρώ αλλάζει η προμήθεια; Δεν νομίζω. Απλά μέχρι 2500 το χρόνο είναι εφικτή η διακίνηση χρημάτων χωρίς να απαιτείται ταυτοποίηση του πελάτη.

Γιατί αν είναι παραπάνω από 2500 ευρώ αλλάζει η προμήθεια; Δεν νομίζω. Απλά μέχρι 2500 το χρόνο είναι εφικτή η διακίνηση χρημάτων χωρίς να απαιτείται ταυτοποίηση του πελάτη.

Πανω απο 2.500 ευρω εχει διαφορετική προμήθεια.Εδω μπορεις να δεις της προμήθειες

συγγνωμη για το off topic.τον ιουνιο του 2015 αγορασα απο το σαιτ της panda αντιβαιρους

και η χρεωση εγινε με paypal.τον ιουνιο του 2016 μου εγινε αυτοματη ανανεωση δυστιχως.

εχθες μου ηρθε εμειλ για υπενθυμηση στις 18 ιουνιου.για να μην παθω παλι τα ιδια εκανα διαγραφη την

καρτα που ειχα στο paypal και οριστικη διαγραφη λογαριασμου paypal .τι λετε ορθως επραξα;

Θα μπορούσες απλά να ακυρώσεις τη συνδρομή

στο σαιτ της panda εχει μεσα επιλογη αυτοματη ανανεωση πατησα off.

απλα εχουν δει πολλα τα ματια μου.στο εμειλ που μου ηρθε εχθες μου εχουν ενα λινκ

για ακυρωση συνδρομης επειδη εκανα οριστικη διαγραφη απο το paypal απλα

με παραπεμπτει εκει.καποια στιγμη θα φτιαξω καινουριο λογαριασμο με αλλη καρτα.

δεν αν ειχα διαγραψει μονο την καρτα και δεν ειχα κανει διαγραφη λογαριασμου αν ειχα θεμα

Και μέσα από τις ρυθμίσεις του PayPal μπορείς να κάνεις ακύρωση μίας συνδρομής.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με refunds που έγιναν από το ebay και που δεν έχουν εμφανιστεί στα activities του paypal.:worry:

Έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες (κάποια έχουν και 5 μέρες) που υποτίθεται θα εμφανίζονταν στο paypall αλλά δεν φαίνονται πουθενά, ούτε έχουν περάσει στην πιστωτική κάρτα που έχω σετάρει.

Τα refounds έγιναν με open case μέσα από το ebay.

Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω που έχουν πάει τα λ7? Θεωρώ ότι εφόσον έγιναν μέσω resolution center δεν μπορεί να είναι fake. :X

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα ήμουν υπόχρεος, γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη πως πρέπει να κινηθώ.

Θενκς.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με refunds που έγιναν από το ebay και που δεν έχουν εμφανιστεί στα activities του paypal.:worry:

Έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες (κάποια έχουν και 5 μέρες) που υποτίθεται θα εμφανίζονταν στο paypall αλλά δεν φαίνονται πουθενά, ούτε έχουν περάσει στην πιστωτική κάρτα που έχω σετάρει.

Τα refounds έγιναν με open case μέσα από το ebay.

Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω που έχουν πάει τα λ7? Θεωρώ ότι εφόσον έγιναν μέσω resolution center δεν μπορεί να είναι fake. :X

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα ήμουν υπόχρεος, γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη πως πρέπει να κινηθώ.

Θενκς.

Τα λ7 θα επιστρέψουν από εκει που έφυγαν. Δηλαδη αν πληρωσες με κάρτα θα φανούν εκεί, αν πληρωσες με balance θα φανούν εκεί κ.ο.κ

Μπορεί να πάρει και βδομάδα

No root->No problem

Τα λ7 θα επιστρέψουν από εκει που έφυγαν. Δηλαδη αν πληρωσες με κάρτα θα φανούν εκεί, αν πληρωσες με balance θα φανούν εκεί κ.ο.κ

Μπορεί να πάρει και βδομάδα

Δεν θα έπρεπε να φανούν στο activities? Έχω και άλλα refund τα οποία φάνηκαν σε 2-3 μέρες στα activities κανονικά.

Αντίθετα, έχω refund απο 24/1 που ακόμη δεν έχουν φανεί καν.

Είναι φυσιολογικό? Έχει τύχει σε άλλον να αργήσει τόσο πολύ?

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά μια ερώτηση. Εχω στείλει με έμβασμα μέσω Winbank της Πειραιώς ένα ποσό (€ 30) από το λογαριασμό μου (ο οποίος είναι στο όνομα μου) στο Paypal, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στην επιλογή "Top-Up", με σκοπό να πάει στο Balance.

Το έμβασμα το έστειλα 01/02 (στο Winbank δείχνει οτι έχει εκτελεστεί επιτυχώς) και μέχρι και σήμερα 07/02 το Balance μου εξακολουθεί να είναι 0. Πόσο χρόνο μπορεί να κάνει να φτάσει ? Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στο Paypal με κάποιο τρόπο ?

Παιδιά μια ερώτηση. Εχω στείλει με έμβασμα μέσω Winbank της Πειραιώς ένα ποσό (€ 30) από το λογαριασμό μου (ο οποίος είναι στο όνομα μου) στο Paypal, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στην επιλογή "Top-Up", με σκοπό να πάει στο Balance.

Το έμβασμα το έστειλα 01/02 (στο Winbank δείχνει οτι έχει εκτελεστεί επιτυχώς) και μέχρι και σήμερα 07/02 το Balance μου εξακολουθεί να είναι 0. Πόσο χρόνο μπορεί να κάνει να φτάσει ? Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στο Paypal με κάποιο τρόπο ?

Έχει αφαιρεθεί το ποσο απο τον λαγαριασμο σου;

Έχει αφαιρεθεί το ποσο απο τον λαγαριασμο σου;

Ναι φυσικά. Την ίδια μέρα. Με αιτιολογία "Εξερχόμενο έμβασμα υπέρ PayPal Europe ...."

Edited by Alkis27

Ναι φυσικά. Την ίδια μέρα. Με αιτιολογία "Εξερχόμενο έμβασμα υπέρ PayPal Europe ...."

Εκανες σωστα το εμβασμα?Με την αιτιολογια κ.α.?

Εκανες σωστα το εμβασμα?Με την αιτιολογια κ.α.?

Εβαλα όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο "Top-Up" του PayPal μου.

Εβαλα όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο "Top-Up" του PayPal μου.

5 εργάσιμες είναι από τη μέρα που το έστειλες (μάλλον 4 αν δεν το έστειλες και πριν το μεσημέρι). Οριακά λογικό χρονικό διάστημα είναι. Αν δεν τα δεις και αύριο, άνοιξε ticket στο Paypal να δεις τι έγινε. Μην ασχολείστε με top up δεν συμφέρει, υπάρχουν ελάχιστοι έως κανένας λόγος που ωφελεί πλεόν και καθυστερεί όπως βλέπεις. Με Ελληνικές συνδεδεμένες κάρτες περνάνε οι περισσότερες αγορές, αν κάτι δεν περνάει βγάζεις μια ξένη κάρτα, τη συνδέεις και το έλυσες.

Κανονικά, αφού το έστειλε ο φίλος 1/2, έπρεπε να το δει στο υπόλοιπο του paypal το αργότερο στις 3/2. Οπότε ας δει κι αύριο και μετά ticket, όπως σωστά έγραψε ο προλαλήσας.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!! ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΥΠΑΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ HELP !!!!

Παιδιά τίποτα ακόμα στο balance !!! Πώς ανοίγω ticket στο Paypal ??

Εφοσον εχουν περάσει τόσες μερες και δεν εμφανίστηκαν τα χρήματα στο ππ τοτε το πιθανότερο ειναι να εχει γινει κάποιο λάθος στην αποστολή του εμβάσματος, αν ειναι ετσι τοτε τα χρηματα θα γυρίσουν πισω στην τράπεζα σου σε 10-15 εργασιμες

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!! ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΥΠΑΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ HELP !!!!

Δηλαδη πως έκανες το αιτημα, ειχες δωσει το tracking number στο παυπαλ, ο πωλητης παρέλαβε?

εκανα μια αγορα απο sport direct και το εστειλα να το αλλαξω και εκανα αιτημα στο παυπαλ για επιστρωφη μεταφορικων αλλα δεν πηρα κανενα εμαιλ