Jump to content

Alitovasilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alitovasilias

  1. Καλημερα. Βρηκα το κινητο σε προσφορα 222€ στο Gearbest. Πιστευετε οτι αξιζει σ αυτα τα λεφτα μιας και ειναι σχετικα παλιο μοντελο; Και δευτερον εχει την επιλογη G-W-5. Αυτη ειναι ευρωπαικη αποθηκη και δε θα εχω θεμα με το τελωνειο; Η μονη επιλογη που δινει ειναι να ερθει με DHL στα 5€. Ξερω οτι αν αγορασεις και το μεταφερεις με DHL απο Κινα ειναι 100% σιγουρο οτι το προιον θα εκτελωνιστει αλλα απο ευρωπαικη αποθηκη δεν εχω ξανα ψωνισει και φανταζομαι σε αυτη τη περιπτωση δεν υπαρχει αυτος ο κινδυνος.
  2. Καλησπερα εχω κανονισε να πουλησω κατι με αγγελια και ο τροπος που θα πληρωθω ειναι μεσω paypal. Εχω το μειλ του αγοραστη αλλα με το ρικουεστ πειμεντ το paypal κραταει προμηθεια. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να με πληρωσει χωρις να κρατησει προμηθεια το paypal; Αν του πω το μειλ που εχω συνδεδεμενο στο pp και με πληρωσει μεσω "send money to family and friends" υπαρχει παλι η ιδια προμηθεια;
  3. Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Ξεσκονισα ολες τις ρυθμισεις και μου βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνυμα. Μπορουμε να στειλουμε καπου αναφορα με το προβλημα μπας και το διορθωσουν; Το skype δε το δουλευω επειδη δεν εχω επαφες, οποτε δεν ξερω.
  4. Οχι την εχει. Αυτος με ενημερωσε οτι το Viber κανει βιντεοκλησεις αφου το ειχε δοκιμασει νωριτερα στο δικο του κινητο και λειτουργουσε κανονικα.
  5. Προσπαθω να κανω δοκιμαστικα βιντεοκληση σε ενα κινητο φιλου αλλα βγαζει μηνυμα οτι προς το παρον δεν μπορω να δεχτω βιντεοκλησεις. Υπαρχει καμια εξηγηση; Ενημερωτηκα εχω αντροιντ 4,1,2 και το βαιμπερ εχει την ενημερωμενη εκδοση 5,0,0.
  6. Προσπαθω να κανω δοκιμαστικα βιντεοκληση σε ενα κινητο φιλου αλλα βγαζει μηνυμα οτι προς το παρον δεν μπορω να δεχτω βιντεοκλησεις. Υπαρχει καμια εξηγηση; Ενημερωτηκα εχω αντροιντ 4,1,2 και το βαιμπερ εχει την ενημερωμενη εκδοση 5,0,0.
  7. Απ τη στιγμη που απεγκατεστησα το Nova η μπαταρια με παει καλα. Αυτη τη στιγμη τα στατιστικα του doctor battery δειχνουν οτι περισσοτερη ενεργεια καταναλωνει ο Next launcher με 43,92% αλλα η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση. Το εβγαλα απ τη φορτιση πριν απο 40 λεπτα με ανοιχτο wi fi και ειναι ακομα ειναι στο 100%. Ο Nova θα με ειχε φαει τουλαχιστον ενα 7-8% μπαταρια σε αυτο το διαστημα. Για να λετε ολοι οτι δεν καταναλωνει μαλλον κατι δεν ειχα ρυθμισει σωστα.
  8. To απεγκατεστησα. Εβαλα το next να δω πως θα παει. Συνηθως το λειτουργικο συστημα τρωει τους περισσοτερους πορους. Πανω απο 40%. Χρησiμοποιω το doctor battery.
  9. Το ξερω φιλε οτι ειναι απ τους κορυφαιους. Γι αυτο δεν μου καθεται καλά οτι τρωει τοση μπαταρια και ψαχνομαι μηπως συμβαινει κατι αλλο.
  10. Δε νομιζω. Χθες με nova το εβγαλα 12 το μεσημερι απ τη φορτιση με 100% και με πολυ μετρια χρηση 8 το απογευμα ειχε σβησει. Τα βραδια κατα τη διαρκεια του υπνου με nova ετρωγε 30-35% μπαταρια. Χθες το βραδυ που το επεγκατεστησα ολο το βραδυ εφαγε μονο 8-9% μπαταρια και με παραπανω απο διπλασια χρηση αυτην την ωρα (20:08) εχω ακομα 61% μπαταρια.
  11. Καλησπερα στη παρεα του myphone. Πριν 3 βδομαδες αγορασα το σαμσουνγ κορ και στα πλαισια των πειραματισμων εγκατεστησα τη δωρεαν εκδοση του nova αλλα στις 5 μερες αντιληφθηκα οτι τρωει τουλαχιστον τριπλασια μπαταρια απ τον εργοστασιακο launcher. Υπαρχει καποα ρυθμιση που μπορει να τον κανει λιγοτερο ενεργοβορο; Οπως επισης αν αποφασισω να αγορασω την πληρη εκδοση θα εχω το ιδιο θεμα;
×
×
  • Create New...