zananiro Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] αρα μπορουμε να τραβηξουμε χρηματα απο την καρτα στο balance ακομη και απο τον εαυτο μας?! παρεπιπτωντος το balance σου πρεπει αμεσα να εχει αλλαξει..... ε? Με prepaid τα χρηματα πανε απευθειας στο balance αν αυτο ρωτας. Με χρεωστικη/πιστωτικη πρεπει να κανεις accept την πληρωμη στα recent activities στο paypal. Τουλαχιστον αυτο συνεβη σε εμενα με καρτες eurobank. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν ξέρω καθόλου. Που μπορώνα το δω και να το αλλάξω αυτό? στα δεξια προς την μεση, εχει το "currency converter" μπες εκει και κανε primary το us dollar....!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια θελω να κανω τη διαδικασια με το request money για να αγορασω απο κινεζομαγαζο.Εφοσον θα πληρωσω σε δολλαρια δεν θα πρεπει να μεταφερω δολαρια απο τη καρτα στο paypal αντι για ευρω ωστε να κανει την μετατροπη συναλλαγματος η τραπεζα?Αν μεταφερω ευρω και παω να πληρωσω μετα τη μετατροπη θα την κανει το paypal αναγκαστικα.Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με prepaid τα χρηματα πανε απευθειας στο balance αν αυτο ρωτας. Με χρεωστικη/πιστωτικη πρεπει να κανεις accept την πληρωμη στα recent activities στο paypal. Τουλαχιστον αυτο συνεβη σε εμενα με καρτες eurobank. Σημερα με prepaid eurobank δεν την δεχτηκε στο μπαλανς μετα απο ρικεστ για πεημεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια θελω να κανω τη διαδικασια με το request money για να αγορασω απο κινεζομαγαζο.Εφοσον θα πληρωσω σε δολλαρια δεν θα πρεπει να μεταφερω δολαρια απο τη καρτα στο paypal αντι για ευρω ωστε να κανει την μετατροπη συναλλαγματος η τραπεζα?Αν μεταφερω ευρω και παω να πληρωσω μετα τη μετατροπη θα την κανει το paypal αναγκαστικα.Σωστα? εφοσον εχεις balance, ναι το paypal κανει τ οτιδηποτε διοτι τα χρηματα πλεον ειναι εκει. Τωρα για δολαρια, βαλε primary το USD. το balance σου θα γυρισει σε δολαρια. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εγώ πάντως Τώρα με χρεωστική Eurobank μέσω request μπήκαν τα λεφτά στο balance 4€ σύνολο Η προμήθεια στα 100€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Εγώ πάντως Τώρα με χρεωστική Eurobank μέσω request μπήκαν τα λεφτά στο balance 4€ σύνολο Η προμήθεια στα 100€ με πιστωτικη μπορει να μας πει καποιος πως βλεπει η τραπεζα την συναλλαγη? μηπως το λαμβανει ως αναληψη χρηματων? γιατι αν ειναι ετσι τοτε εχει και ενα τρελο επιτοκιο μετα. Λοιπον, 50 ευρω εστειλα μεσω "send money" , κρατησε 2ευρω για την αποστολη, ειχα επιλεξει το send money to family or friends. Eurobank πιστωτικη. Edited August 21, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] αρα μπορουμε να τραβηξουμε χρηματα απο την καρτα στο balance ακομη και απο τον εαυτο μας?! παρεπιπτωντος το balance σου πρεπει αμεσα να εχει αλλαξει..... ε? Έμβασμα ήταν στο PayPal ή χρέωση είναι 1 ευρώ ανεξάρτητα από το ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Λοιπον, 50 ευρω εστειλα μεσω "send money" , κρατησε 2ευρω για την αποστολη, ειχα επιλεξει το send money to family or friends. Eurobank πιστωτικη. Αρα δεν εχει και μεγαλη διαφορα με το request money, 2.05€ ειναι τα fees με αυτο τον τροπο στα 50€. Εκτός και αν με τον τρόπο που αναφέρεις είναι fixed το fee ανεξαρτήτως ποσού, πράγμα που δεν το νομίζω γιατί από Όσο θυμάμαι όταν διάβασα τις χρεώσεις του PayPal όλες σχεδόν ήταν % του μεταφερόμενου ποσού. Εν τω μεταξυ, εκτος απο τα fees της μεταφορας, αυτο που επισης "ποναει" ειναι και η χασουρα απο την ισοτιμια του paypal. Χανουμε και εκει περιπου ενα 2-3% σε σχεση με τον αν την μετατροπη την εκανε η τραπεζα. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια. Edited August 21, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Άμα μεταφέρεις δολλάρια με το request τη μετατροπή ή τράπεζα δεν τη κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εμενα δεν με ενδιαφερει και πολυ τα fees γιατι αμα αγοραζεις το power bank xiaomi 10000 στα 10,90€ δεν θες τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 εχεις κανει καποιος top up με εμβασμα σε εναν γερμανικο λογαριασμο ? σου δινει κ ιβαν ,το δεχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 ευχαριστω παιδες για τον αναλυτικο τροπο που μας δειξατε ακομα και για ασχετους σαν εμενα. το πληρωνουμε λιγο πιο ακριβα αλλα εκανα παραγγελεια στο sportsdirect ανετα. Στα 150 ευρω μου κρατησε 5,4 Απευθειας με κάρτα δεν μπορουσες ?? Ας μην το έκανες με paypal ...για να γλυτωνες την προμηθεια. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδια στο Currency Exchange τι πρεπει να εχουμε balance convertion ή payment convertion για λιγοτερη διαφορα προμηθειας κατα τη διαρκεια της πληρωμης ? Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Αρα δεν εχει και μεγαλη διαφορα με το request money, 2.05€ ειναι τα fees με αυτο τον τροπο στα 50€. Εκτός και αν με τον τρόπο που αναφέρεις είναι fixed το fee ανεξαρτήτως ποσού, πράγμα που δεν το νομίζω γιατί από Όσο θυμάμαι όταν διάβασα τις χρεώσεις του PayPal όλες σχεδόν ήταν % του μεταφερόμενου ποσού. Εν τω μεταξυ, εκτος απο τα fees της μεταφορας, αυτο που επισης "ποναει" ειναι και η χασουρα απο την ισοτιμια του paypal. Χανουμε και εκει περιπου ενα 2-3% σε σχεση με τον αν την μετατροπη την εκανε η τραπεζα. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια. :(:mad::mad::mad::mad: τόση ώρα που ψάχνομαι με το paypal αυτό σκέφτομαι... δεν είναι μονο αυτά που θα σου κράτηση είναι ότι θα σου κάνει συναλλαγή με full άσχημη ισοτιμία..με λίγα λόγια εγώ που ήθελα να πάρω ένα xiaomi redmi 2 note από τα 162euro υπολογίζω να βγαίνει κοντά 190+ δεν συμφέρει με τίποτα όλο αυτό.. μα γιατί δεν ανοίγει το paypal να τελειώνουμε?:confused: Edited August 21, 2015 by black16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 το να βαλουμε χρηματα στην χρεωστικη μας και να πληρωσουμε με paypal ανανεωση καρτοκινητου wind γινεται? γινεται απ τη πρωτη στιγμη Παντως εγω απο οταν ξεκινησαν τα capital control δεν εχω καταφέρει να ανανεώσω παρά τις 10 μου προσπάθειες περίπου(δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι εχω χρεωστική της Πειραιώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μια από τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 :(:mad::mad::mad::mad: τόση ώρα που ψάχνομαι με το paypal αυτό σκέφτομαι... δεν είναι μονο αυτά που θα σου κράτηση είναι ότι θα σου κάνει συναλλαγή με full άσχημη ισοτιμία..με λίγα λόγια εγώ που ήθελα να πάρω ένα xiaomi redmi 2 note από τα 162euro υπολογίζω να βγαίνει κοντά 190+ δεν συμφέρει με τίποτα όλο αυτό.. μα γιατί δεν ανοίγει το paypal να τελειώνουμε?:confused: μα για αυτο το λογο δεν ειναι κολπακι που το αποκαλουν καποιοι εδω μεσα. ειναι μια γνωστη υπηρεσια του paypal για να στειλεις λεφτα σε καποιον. οπως πας στη τραπεζα κ βαζεις λεφτα σε καποιον λογαριασμο κ σου βαζει προμηθεια, ετσι σου χρεωνει κ το paypal την κινηση. και για εμας που δε γουσταρουμε να πληρωνουμε προμηθειες κ λοιπα νταβατζηλικια(επειδη δε μαθαμε στα δανεια κ τις πιστωτικες), ειναι πολλα τα 4 ευρω στα 100. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 μα για αυτο το λογο δεν ειναι κολπακι που το αποκαλουν καποιοι εδω μεσα. ειναι μια γνωστη υπηρεσια του paypal για να στειλεις λεφτα σε καποιον. οπως πας στη τραπεζα κ βαζεις λεφτα σε καποιον λογαριασμο κ σου βαζει προμηθεια, ετσι σου χρεωνει κ το paypal την κινηση. και για εμας που δε γουσταρουμε να πληρωνουμε προμηθειες κ λοιπα νταβατζηλικια(επειδη δε μαθαμε στα δανεια κ τις πιστωτικες), ειναι πολλα τα 4 ευρω στα 100. φιλε μου ακριβώς.. απλός δεν είναι μονο τα 4euro στα 100 είναι ότι άμα πας να αγοράσεις κάτι πχ η τράπεζα θα έκανε την μετατροπή ισοτιμίας,(δηλαδή 1 euro = 1.12 δολάρια)τώρα όμως την μετατροπή την κάνει το paypal απ'ότι κατάλαβα, και στο paypal δεν ισχύουν αυτές η ισοτιμίες, δηλαδή μπορεί να είναι 1euro=1.04δολάρια) σε μικρό ποσα δεν σε νοιαζει ούτε το 4% ούτε το 1,04 αλλα όταν είναι να πάρεις κάτι ακριβό τότε η διαφορα είναι μεγάλη...:!::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Έχετε ρυθμίσει τον Paypal λογαριασμό σας να κάνει η τράπεζα τη μετατροπή σε ευρώ ? Γιατί εγώ έχω κάνει συναλλαγές με το κόλπο του request και εαν εξαιρέσεις τα χρήματα της προμήθειας της μεταφοράς ποσού, μου χρεώθηκε ο λογαριασμός όσο ακριβώς έκαναν τα πράγματα που αγόρασα απο το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πέρασα δοκιμαστικά 5 δολλάρια με request στο PayPal.Μου κράτησε 50 λεπτά περίπου δηλαδή το 4%+0.30 δολλάρια που είναι το fee. Αν περνάμε δολλάρια στο PayPal τη μετατροπή τη κάνει η τράπεζα που είναι πιο συμφέρον συνήθως από το να περνάμε ευρώ και να κάνει τη μετατροπή το PayPal κατά τη πληρωμή. Είμαι κάπου λάθος;Παραξενευομαι που όλοι μιλάτε για ευρώ για αυτό ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Έχετε ρυθμίσει τον Paypal λογαριασμό σας να κάνει η τράπεζα τη μετατροπή σε ευρώ ? Γιατί εγώ έχω κάνει συναλλαγές με το κόλπο του request και εαν εξαιρέσεις τα χρήματα της προμήθειας της μεταφοράς ποσού, μου χρεώθηκε ο λογαριασμός όσο ακριβώς έκαναν τα πράγματα που αγόρασα απο το site. Μα από τη στιγμή που τα χρήματα είναι στο balance η τράπεζα δεν μεσολαβεί στη συναλλαγή και επομένως στην ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μήπως η αγορά που έκανες ήταν σε ευρώ και όχι σε δολάρια; Πέρασα δοκιμαστικά 5 δολλάρια με request στο PayPal.Μου κράτησε 50 λεπτά περίπου δηλαδή το 4%+0.30 δολλάρια που είναι το fee. Αν περνάμε δολλάρια στο PayPal τη μετατροπή τη κάνει η τράπεζα που είναι πιο συμφέρον συνήθως από το να περνάμε ευρώ και να κάνει τη μετατροπή το PayPal κατά τη πληρωμή. Είμαι κάπου λάθος;Παραξενευομαι που όλοι μιλάτε για ευρώ για αυτό ρωταω. Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Αν κάνουμε το request σε δολάρια την μετατροπή θα την κάνει η τράπεζα και το balance θα είναι σε δολάρια οπότε συμφέρει αν μας ενδιαφέρουν αγορές σε δολάρια. Γενικά ξέρει κάποιος ποια είναι η ισοτιμία ευρω/δολαριού που χρησιμοποιεί το paypal? Είναι πχ σταθερή σε σχέση με την στάνταρ ισοτιμία κατά ένα ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 μπορει καποιος να πει ποιο ποστ ειναι ακριβως ο τροπος για το paypal balance?διοτι ψαχνω αλλα κατι συγκεκριμενω δεν βρισκω!!ευχαριστω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Emena στο rquest money Μου βγαζει κατευθειαν να επαληθευσω το ηδη υπαρχον μεηλ Δεν εχει καποιο πεδιο να βαλω ενα αλλο μεηλ Τι δεν βλεπω;;; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 μπορει καποιος να πει ποιο ποστ ειναι ακριβως ο τροπος για το paypal balance?διοτι ψαχνω αλλα κατι συγκεκριμενω δεν βρισκω!!ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6255510 κοίτα το παραπάνω Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts