Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντική πληροφορία

Η πώληση κωδικών PIN της paysafecard αναστέλλεται άμεσα μέχρι νεωτέρας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

https://www.paysafecard.com/el-gr/

Δεν τι φορτωνεις με paysafecard αλλλα με money safe card Τα πουλανε στα μηχανηματα που πουλουσαν paysafecard.

Στην σελίδα της papaya πάντως γράφει για κάθε φόρτιση χρεώνει 10 ευρώ

Δες λίγο πιο προσεκτικά.

Μιλάει για την κανονική κάρτα και όχι την ψηφιακή.

Και αν δυσκολεύεσαι τόσο να το βρεις, τότε σε ενημερώνω και από την δικιά μου χρήση ότι δεν υπήρχε τέτοια χρέωση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έκανα λογαριασμό στην Neteller αλλά δεν μπορώ να την φορτίσω. Με ποιο τρόπο εκτός από λογαριασμό στο εξωτερικό μπορείς να την φορτίσεις? Το paysafe δεν δουλεύει γράφει κάποιους άλλους τρόπους αλλά δεν τους ξέρω bitcoin

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες λίγο πιο προσεκτικά.

Μιλάει για την κανονική κάρτα και όχι την ψηφιακή.

Και αν δυσκολεύεσαι τόσο να το βρεις, τότε σε ενημερώνω και από την δικιά μου χρήση ότι δεν υπήρχε τέτοια χρέωση.

OK τώρα το είδα. Το PayPal σου την δέχτηκε κανονικά? Η έκανες άλλο λογαριασμό PayPal? Με στοιχεία εξωτερικου? Γιατί κάποιος είπε ότι στο add νέας κάρτας δεν αφήνει να μπει άλλη κάρτα πλην ελληνικής. Δεν έχει επιλογή εκτός Ελλάδας στην επιλογη

Από χρεώσεις τι βάζει σε κάθε συναλλαγή?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχουν σταματήσει να πωλούνται λόγω capital control; Προτιμότερη η neteller κατά την γνώμη μου.

Φίλε έβγαλες άκρη με την κάρτα πως την φορτίζεις? Πολουντε από κάπου όπως τις paysafe? Γιατί με κατάθεση από εξωτερικό δεν μπορώ να κάνω. Αν υπάρχει άλλος τρόπος φόρτισης που να δουλεύει?

Της καρτες της πουλανε μπορεις να δεις εδω : http://www.moneysafecard.com/el/simeia-polisis.html η καρτα λεγετε money safe και εχει 10-25-50-100 ευρω.Την φορτιζεις αμεσα και κανεις αγορες.Μπορεις να την προσθεσεις και στο ελληνικο paypal λογαριασμο που εχει ο καθενας.

Της καρτες της πουλανε μπορεις να δεις εδω : http://www.moneysafecard.com/el/simeia-polisis.html η καρτα λεγετε money safe και εχει 10-25-50-100 ευρω.Την φορτιζεις αμεσα και κανεις αγορες.Μπορεις να την προσθεσεις και στο ελληνικο paypal λογαριασμο που εχει ο καθενας.

Πως την φορτίζει ς; Δεν είναι μιας χρήσης;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάτσε γιατί με έχεις μπερδέψει. Μιλάγαμε για την Neteller. Τώρα μου λες άλλη κάρτα. Άρα άκυρο η Neteller και βάζεις την money safe στο PayPal? Και πως γίνεται η έκδοση? Money safe? Αν θες πχ 1000 να βάλεις για αγορές πρέπει να πάρεις 10 κάρτες μαζι γίνεται? Και να τις βάλεις στον λογαριασμό σου? από χρεώσεις αυτή τι έχει?. Sorry που ρωτάω πολλά αλά είμαι με κινητό σε διακοπές και λιγο δύσκολο να διαβάσω όλο το site της money safe από το κινητο

Έκανα λογαριασμό στην Neteller αλλά δεν μπορώ να την φορτίσω. Με ποιο τρόπο εκτός από λογαριασμό στο εξωτερικό μπορείς να την φορτίσεις? Το paysafe δεν δουλεύει γράφει κάποιους άλλους τρόπους αλλά δεν τους ξέρω bitcoin

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

OK τώρα το είδα. Το PayPal σου την δέχτηκε κανονικά? Η έκανες άλλο λογαριασμό PayPal? Με στοιχεία εξωτερικου? Γιατί κάποιος είπε ότι στο add νέας κάρτας δεν αφήνει να μπει άλλη κάρτα πλην ελληνικής. Δεν έχει επιλογή εκτός Ελλάδας στην επιλογη

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε έβγαλες άκρη με την κάρτα πως την φορτίζεις? Πολουντε από κάπου όπως τις paysafe? Γιατί με κατάθεση από εξωτερικό δεν μπορώ να κάνω. Αν υπάρχει άλλος τρόπος φόρτισης που να δουλεύει?

Δυστυχώς λόγω capital control δεν έχω βρει τρόπο. Ούτε paysafe ούτε τίποτα δεν εκδίδεται προς το παρών. Βέβαια με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω 30€ τουλάχιστον και θα δώσω και τα 10€ να μου την στείλουν και σε φυσική μορφή να υπάρχει.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δυστυχώς λόγω capital control δεν έχω βρει τρόπο. Ούτε paysafe ούτε τίποτα δεν εκδίδεται προς το παρών. Βέβαια με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω 30€ τουλάχιστον και θα δώσω και τα 10€ να μου την στείλουν και σε φυσική μορφή να υπάρχει.

Η μόνη λύση στην netletter είναι φόρτιση απο ξένο λογαριασμο μέσω εμβασματος.... Για την money safe που ρώτησα δεν είναι ψηφιακή αλλά την αγοράζεις και σου την στέλνουν ταχυδρομικά αφού αγοράσεις ένα κουπόνι των 10 ευρώ. Αλλά κάνει κανένα μήνα λόγω ζήτησης τελευταία. Αρα δε είναι για άμεση χρήση. Όταν την πάρεις στα χέρια σου τότε την πρόσθετεις στο PayPal και κανείς αγορές. Χρέωση 4% στην κάθε φόρτωση κουπονιού. Ανώτερο πόσο κουπόνιου 100 ευρώ. Κουπόνια ανά μέρα που μπορείς να βάλεις 10. Όριο αρχικό έτους 2500.μπορει να αυξηθεί το όριο στο δεύτερο επίπεδο.

Η μόνη λύση στην netletter είναι φόρτιση απο ξένο λογαριασμο μέσω εμβασματος.... Για την money safe που ρώτησα δεν είναι ψηφιακή αλλά την αγοράζεις και σου την στέλνουν ταχυδρομικά αφού αγοράσεις ένα κουπόνι των 10 ευρώ. Αλλά κάνει κανένα μήνα λόγω ζήτησης τελευταία. Αρα δε είναι για άμεση χρήση. Όταν την πάρεις στα χέρια σου τότε την πρόσθετεις στο PayPal και κανείς αγορές. Χρέωση 4% στην κάθε φόρτωση κουπονιού. Ανώτερο πόσο κουπόνιου 100 ευρώ. Κουπόνια ανά μέρα που μπορείς να βάλεις 10. Όριο αρχικό έτους 2500.μπορει να αυξηθεί το όριο στο δεύτερο επίπεδο.

Μπορείς να αποκτήσεις άμεσα την κάρτα από το κατάστημα τους στην γλυφάδα Δουσμανη 15 (MoneySafe Shop), Γλυφαδα

Νομός Αττικης TK. 16675

Δυστυχώς από επαρχία είμαι....Τελικά από θέμα χρεώσεων μάλλον συμφέρει η λύση του PayPal balance....γιατί η money safe έχει και 3.5 %, τώρα το είδα, σε κάθε συναλλαγη που γινεται σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ..... Άστα να πάνε....γδαρσιμο

Εδώ λέει ότι ανοίγουν οι αγορές από εξωτερικό με πιστωτική ή χρεωστικη κάρτα http://www.iefimerida.gr/news/217892/ti-tha-ishysei-apo-deytera-me-anoihtes-tis-trapezes-analytika

καλησπερα! μολις δοκιμασα αγορα προγραμματος απο google play τοσο απο google wallet λεει οτι η καρτα μου δεν ειναι αποδεκτη και απο paypal λεει αυτο:

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow.

Αν δεν φυγουν ΕΝΤΕΛΩΣ τα Capital Controls χρηματα στο εξωτερικο δεν θα βγαινουν που να χτυπιομαστε σαν τα χταποδια! και πολυ φοβαμαι πως αυτο θα ειναι για πολυ......καιρο!!! :blink::O:O:O πραγματικα εχω σπαστει παρα παρα πολυ και για τα προγραμματα δεν με νοιαζει τα βρισκω ολα σπασμενα, αλλα αμα θες να αγορασεις απο aliexpress και εκει πορτα (θελει καρτα εκει οχι paypal) τα ιδια και ebay κτλ και δεν τα βρισκεις ολα στην Ελλαδα! αυτο ειναι το κακο! :mad::mad::mad:

Edited by Nikifoross

Η money safe εκτός από 4% σε κάθε φόρτιση και 3,5% αν αγοράσεις σε άλλο νόμισμα εκτός €, έχει και 1,5€ πάγιο το μήνα.

Απ' οτι φαινεται, ηρθε η ωρα να αξιοποιησουμε/χρειαστουμε τους φιλους/γνωστους μας στο εξωτερικο!

*λογικα, δεν μπορουμε να βαλουμε λεφτα απο την χρεωστικη μας καρτα στο balance στην paypal για αγορες απο εξωτερικο, ε?!

Edited by FoT1s

Το έγραψα και πριν νομίζω.

Έκανα νέο PayPal account με στοιχεία εξωτερικού.

Την PAPAYA την βλέπει ως Mastercard κανονικά.

Έχει 0.25€ χρέωση ανά συναλλαγή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έγραψα και πριν νομίζω.

Έκανα νέο PayPal account με στοιχεία εξωτερικού.

Την PAPAYA την βλέπει ως Mastercard κανονικά.

Έχει 0.25€ χρέωση ανά συναλλαγή.

Δηλαδη ετσι μπορεις να αγορασεις κανονικα απο εξωτερικο? Τι ακριβως εκανες και τι ειναι αυτο που αναφερεις papaya και τι ακριβως κανεις κ μπαινεις?

Σύμφωνα με σχόλια που διάβασα, αγορές εντός Ελλάδας γίνονται κανονικά μέσω paypal εφόσον ο προορισμός των χρημάτων είναι για Ελλάδα.

Με την αγορά τα χρήματα στον πωλητή μπαίνουν στο balance ή στον τραπεζικό λογαριασμό? Υπάρχει μήπως η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από έναν λογαριασμό paypal σε κάποιον άλλον εντός Ελλάδας και τα χρήματα να μείνουν στο balance?

Υποθέτω πως όχι, ωστόσο ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι.

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από έναν λογαριασμό paypal σε κάποιον άλλον εντός Ελλάδας και τα χρήματα να μείνουν στο balance?

Αν κάποιος γνωστός σου έχει χρήματα στο balance του, μπορεί να σου στείλει στο λογαριασμό σου. Τα χρήματα πάνε στο balance. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εννοώ από τραπεζικό λογαριασμό να γίνει μεταφορά και να πάνε σε άλλον λογαριασμό paypal και να μείνουν στο balance. Όπως γίνονται αγορές εντός Ελλάδας, έτσι να γίνει και μεταφορά αλλά να μείνει στο balance.

Εννοώ από τραπεζικό λογαριασμό να γίνει μεταφορά και να πάνε σε άλλον λογαριασμό paypal και να μείνουν στο balance. Όπως γίνονται αγορές εντός Ελλάδας, έτσι να γίνει και μεταφορά αλλά να μείνει στο balance.

Μάλλον εννοείς από τον PayPal λογαριασμό να στείλουμε μέσω κάρτας συνδεδεμένη με το PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal εφόσον είναι σε ελληνικό θα πρέπει να μπουν στο PayPal balance του άλλου. Μεταφορά χρημάτων από χρήστη σε χρήστη εντός Ελλάδος και οι δύο.... Αν γίνεται αυτό τελείωσε το πανηγύρι βάζει ο ένας στο αλλον και το αντιθετο και έχουν και οι δύο τα χρήματα στο balance

Απλα απο τον λογσριασμο τραπεζικο γραφει οτι δεν εχει χρεωση ουτε και απο το balance ενω μαλλον απο την καρτα εχει καποιες χρεωσεις.....

Edited by gtok34

Μεταφορά χρημάτων από χρήστη σε χρήστη εντός Ελλάδος και οι δύο.... Αν γίνεται αυτό τελείωσε το πανηγύρι βάζει ο ένας στο αλλον και το αντιθετο και έχουν και οι δύο τα χρήματα στο balance

αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μας το πει

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μάλλον εννοείς από τον PayPal λογαριασμό να στείλουμε μέσω κάρτας συνδεδεμένη με το PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal εφόσον είναι σε ελληνικό θα πρέπει να μπουν στο PayPal balance του άλλου. Μεταφορά χρημάτων από χρήστη σε χρήστη εντός Ελλάδος και οι δύο.... Αν γίνεται αυτό τελείωσε το πανηγύρι βάζει ο ένας στο αλλον και το αντιθετο και έχουν και οι δύο τα χρήματα στο balance

Απλα απο τον λογσριασμο τραπεζικο γραφει οτι δεν εχει χρεωση ουτε και απο το balance ενω μαλλον απο την καρτα εχει καποιες χρεωσεις.....

Αν ειναι και οι δυο Ελλαδα τι κερδίζεις με αυτό;

οπως μου ειπαν αλλοι που το εκαναν πρεπει να εχει paypal balance Και το 1ος για να στειλει σε αλλον! αλλιως δεν γινεται!

επισης μπορει να παρουμε πουλωντας πραγματα στο ebay, τοτε πανε στο balance και παλι.

οπως μου ειπαν αλλοι που το εκαναν πρεπει να εχει paypal balance Και το 1ος για να στειλει σε αλλον! αλλιως δεν γινεται!

επισης μπορει να παρουμε πουλωντας πραγματα στο ebay, τοτε πανε στο balance και παλι.

Κανονικά έχω στείλει χρήματα από την κάρτα μου σε εξωτερικό πριν τα cc. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο balance. Τραβάει από την κάρτα κανονικά. Απλά ελπίζουμε μήπως επειδή εντός Ελλάδας γίνονται συναλλαγές, πχ σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μήπως πάνω σε αυτό ενδέχεται να μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Κανονικά έχω στείλει χρήματα από την κάρτα μου σε εξωτερικό πριν τα cc. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο balance. Τραβάει από την κάρτα κανονικά. Απλά ελπίζουμε μήπως επειδή εντός Ελλάδας γίνονται συναλλαγές, πχ σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μήπως πάνω σε αυτό ενδέχεται να μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Τι εννοείς; ότι έστειλες χρήματα με την πιστωτική στο Balance του paypal? ή ότι απλά έκανες αγορά με την πιστωτική μέσω paypal?