theo1973 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπέρα παιδιά, Μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά με τις παρακάτω απορίες μου; - Τα λεφτά που λαμβάνω στο paypal είτε από φίλους είτε από παροχή υπηρεσιών, πρέπει να φορολογηθούν/δηλωθούν κάπως; - Πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω επιχειρηματικό λογαριασμό αν λαμβάνω π.χ. 200 ευρώ το μήνα στο paypal και να κάνω έναρξη στην εφορία; - Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν τα δηλώσω, αλλά τα έχω και τα χρησιμοποιώ από κει και δεν τα μεταφέρω σε ελληνική τράπεζα; - Πόσα θα πληρώνω το μήνα σε εφορία για να ανοίξω μια ατομική επιχείρηση; Πρέπει να τα δικαιολογώ κάπου; Αυτά τα λίγα παιδιά. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε, παρακαλώ, μόνο όσοι είστε κάπως σίγουροι, γιατί άκρη δε βγάζω... Ξέχνα την έναρξη επαγγέλματος. Είναι εκτός συζήτησης. Ελ. επάγγελμα σημαίνει ότι ξεκινάς με 200€ μόνο για ασφαλιστικές εισφορές το μήνα. Συν τέλος επιτηδεύματος, συν φόρο (επί τεκμηρίων πιθανότατα), συν κόστος λογιστικής διαχείρισης. Θα δίνεις όλα όσα βγάζεις και περίπου άλλα τόσα υπολόγιζε δηλαδή. Το ποσό είναι μικρό, δεν ασχολείσαι καν. Απλά ξόδευέ τα χωρίς να τα τραβάς σε -Ελληνικής τράπεζας τουλάχιστον- λογαριασμό. Από τι δραστηριότητα προέρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 ξαφνικα μου ασφαλισαν το λογαριαμο.με βαζει να κανω μια διαδικασια για να ανοιξε με βαλει να αλλαξω κωδικο και οταν παω να ξαναμπω παλι μου λεει οτι πρεπει να ασφαλιστει ο κωδικος τι μπορω να κανω για να τον ανοιξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Tr3LaRaS Καλημέρα, μήπως αυτό έγινε κατόπιν κάποιου email που σου έστειλαν και καλά από το PayPal? Γιατί αν έγινε έτσι μάλλον είναι ύποπτο... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Tr3LaRaS Καλημέρα, μήπως αυτό έγινε κατόπιν κάποιου email που σου έστειλαν και καλά από το PayPal? Γιατί αν έγινε έτσι μάλλον είναι ύποπτο... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkειχα στειλει εγω οτι ειχε γινει μια αγορα απο μια εταιρια χωρις να το ξερω κτλ αλλα το θεμα ειναι οτι το θεμα με την εταιρια λυθηκε αλλα δε βγαζω ακρη με το paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 ειχα στειλει εγω οτι ειχε γινει μια αγορα απο μια εταιρια χωρις να το ξερω κτλ αλλα το θεμα ειναι οτι το θεμα με την εταιρια λυθηκε αλλα δε βγαζω ακρη με το paypal Ετσι την πατησα κι εγω. Ενω εκανα αναφορα για μια αγορα, δεν προσεξα το επομενο βημα που μου ρωτουσε αν αναγνωριζω καποιες αλλες αγορες και συνδεσεις και ο χαζος πατησα οχι και ετσι μου κλειδωσαν τον λογαριασμο για επιβεβαιωση στοιχειων και καθε φορα που εκανα log in μου ελεγε να αλλαξω κωδικο. Οταν μπαινεις, πανω δεξια εχει μια ειδοποιηση λογικα που σου ζηταει να στειλεις ταυτοτητα - διπλωμα οδηγησης. Για δες το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ετσι την πατησα κι εγω. Ενω εκανα αναφορα για μια αγορα, δεν προσεξα το επομενο βημα που μου ρωτουσε αν αναγνωριζω καποιες αλλες αγορες και συνδεσεις και ο χαζος πατησα οχι και ετσι μου κλειδωσαν τον λογαριασμο για επιβεβαιωση στοιχειων και καθε φορα που εκανα log in μου ελεγε να αλλαξω κωδικο. Οταν μπαινεις, πανω δεξια εχει μια ειδοποιηση λογικα που σου ζηταει να στειλεις ταυτοτητα - διπλωμα οδηγησης. Για δες το...τελικα ομως στο ανοιξανε η ανοιξες καινουργιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 τελικα ομως στο ανοιξανε η ανοιξες καινουργιο ? Μετα απο 72 ωρες, αφου εκαναν την επιβεβαιωση και ειχαμε καποια μηνυματα μεσω emails, ανοιξε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μετα απο 72 ωρες, αφου εκαναν την επιβεβαιωση και ειχαμε καποια μηνυματα μεσω emails, ανοιξε κανονικα.το εκανα και περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 το εκανα και περιμενω Ενδεχομενος, αν σου κανουν νερα, να χρειαστει να στειλεις και διπλωμα οδηγησης εκτος την ταυτοτητα. Εμενα, αντι να δουν το Fotios ειδαν το Konstantinos (ονομα πατερα δηλαδη) και εγινε ολοκληρο σκηνικο οτι ειχα ψευδες στοιχεια τοσα χρονια κλπ, ασε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ενδεχομενος, αν σου κανουν νερα, να χρειαστει να στειλεις και διπλωμα οδηγησης εκτος την ταυτοτητα. Εμενα, αντι να δουν το Fotios ειδαν το Konstantinos (ονομα πατερα δηλαδη) και εγινε ολοκληρο σκηνικο οτι ειχα ψευδες στοιχεια τοσα χρονια κλπ, ασε! :lol:οποτε να περιμενω να μου στειλουν απαντηση στο email μου και μετα να μπω στο paypal ?γιατι αν ξαναμπω παλι θα κλειδωσει λογικα και παλι θα μου ζηταει αλλο κωδικο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 οποτε να περιμενω να μου στειλουν απαντηση στο email μου και μετα να μπω στο paypal ?γιατι αν ξαναμπω παλι θα κλειδωσει λογικα και παλι θα μου ζηταει αλλο κωδικο κτλ Θα λαβεις εμαιλ οτι εχεις προσωπικο μηνυμα στην paypal που θα λεει οτι ο λογαριασμος σου ξανα εχει πληρη προσβαση. Τοτε, θα μπεις. Αν δεν σου το λεει, αναγκαστηκα θα μπεις, θα αλλαξεις ξανα κωδικο για να διαβασεις το μνμ τους και να τους απαντησεις απο την φορμα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Θα λαβεις εμαιλ οτι εχεις προσωπικο μηνυμα στην paypal που θα λεει οτι ο λογαριασμος σου ξανα εχει πληρη προσβαση. Τοτε, θα μπεις. Αν δεν σου το λεει, αναγκαστηκα θα μπεις, θα αλλαξεις ξανα κωδικο για να διαβασεις το μνμ τους και να τους απαντησεις απο την φορμα τους.τελικα την επομενη μερα μου το επαναφερανε οποτε ολα οκ μπορω να αλλαξω παλι κωδικο και να βαλω αυτον που ειχα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 τελικα την επομενη μερα μου το επαναφερανε οποτε ολα οκ μπορω να αλλαξω παλι κωδικο και να βαλω αυτον που ειχα ? Ναι και εισαι οκ! Τωρα, βαλε οτι θελεις και δεν θα χρειαστει ξανα στο επομενο log in αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Μου έστειλε ένας γνωστός μου 120$ και αμέσως ήρθε μειλ από το PayPal ότι αυτός μου έστειλε 101,79€. Πάω στη λήψη λεπτομερειών και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος πότε θα δω τα χρήματα στο υπόλοιπο μου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Μου έστειλε ένας γνωστός μου 120$ και αμέσως ήρθε μειλ από το PayPal ότι αυτός μου έστειλε 101,79€. Πάω στη λήψη λεπτομερειών και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος πότε θα δω τα χρήματα στο υπόλοιπο μου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜεταφορα με friends and family Ήταν η goods and services? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 friends and family Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 friends and family Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο γνωστός σου ήταν;Γιατί παίζουν και απάτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ποσο γνωστός σου ήταν;Γιατί παίζουν και απάτεςΚαθόλου, μένουν στο σπίτι που νοικιάζω και μου έχουν πει ότι δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη. Ζήτησαν να μεταφέρουν το ποσό σε μένα και να τους δώσω από τα δικά μου. Ευτυχώς που με ενημέρωσες για να μην κάνω καμιά κίνηση αν δεν δω τα λεφτά στο υπόλοιπο μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καθόλου, μένουν στο σπίτι που νοικιάζω και μου έχουν πει ότι δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη. Ζήτησαν να μεταφέρουν το ποσό σε μένα και να τους δώσω από τα δικά μου. Ευτυχώς που με ενημέρωσες για να μην κάνω καμιά κίνηση αν δεν δω τα λεφτά στο υπόλοιπο μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟυτε στης συναλλαγές Στο history του Paypal φαίνεται η συναλλαγή; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Ουτε στης συναλλαγές Στο history του Paypal φαίνεται η συναλλαγή; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜου έστειλε ένας γνωστός μου 120$ και αμέσως ήρθε μειλ από το PayPal ότι αυτός μου έστειλε 101,79€. Πάω στη λήψη λεπτομερειών και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος πότε θα δω τα χρήματα στο υπόλοιπο μου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι συνεχίζω με το εξής περίεργο. Εξαφανίστηκε από τα εισερχόμενα το μέιλ που έλαβα. Πρώτη φορά γίνεται αυτό στο Gmail. Μπορεί κάποιος να διαγράψει το μέιλ που έχει στείλει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 (edited) Μου έστειλε ένας γνωστός μου 120$ και αμέσως ήρθε μειλ από το PayPal ότι αυτός μου έστειλε 101,79€. Πάω στη λήψη λεπτομερειών και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος πότε θα δω τα χρήματα στο υπόλοιπο μου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο λογαριασμό σου στο PayPal μπήκες να δεις αν υπάρχει η κίνηση? Γιατί απ ότι κατάλαβα εσύ απλά πάτησες το λινκ του email. Και συνεχίζω με το εξής περίεργο. Εξαφανίστηκε από τα εισερχόμενα το μέιλ που έλαβα. Πρώτη φορά γίνεται αυτό στο Gmail. Μπορεί κάποιος να διαγράψει το μέιλ που έχει στείλει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι μπορεί, αλλά πριν το διαβάσεις εσύ. Εφόσον το διαβάσεις δεν γίνεται να σβηστεί. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 26, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μου έστειλε ένας γνωστός μου 120$ και αμέσως ήρθε μειλ από το PayPal ότι αυτός μου έστειλε 101,79€. Πάω στη λήψη λεπτομερειών και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος πότε θα δω τα χρήματα στο υπόλοιπο μου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η πρώτη συμβουλή είναι να δείχνεις μεγάλη προσοχή όταν ακολουθείς συνδέσμους που υπάρχουν σε οποιοδήποτε εισερχόμενο email. Ακόμη και το link θα μπορούσε να είναι κακόβουλο. Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Αν τα βλέπεις, έχει καλώς. Εάν δεν τα βλέπεις, ας ανοίξει ένα αίτημα στο paypal, να του πουν τί έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Η πρώτη συμβουλή είναι να δείχνεις μεγάλη προσοχή όταν ακολουθείς συνδέσμους που υπάρχουν σε οποιοδήποτε εισερχόμενο email. Ακόμη και το link θα μπορούσε να είναι κακόβουλο. Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Αν τα βλέπεις, έχει καλώς. Εάν δεν τα βλέπεις, ας ανοίξει ένα αίτημα στο paypal, να του πουν τί έγινε.Έχεις δίκιο. Επειδή ήταν δίπλα μου αυτός που έστειλε την εντολή μεταφοράς χρημάτων δεν πρόσεξα ως συνήθως. Τελικά το μέιλ που μου ήρθε ενώ το διάβασα, μετά από λίγες ώρες εξαφανίστηκε. Την επόμενη μέρα ζήτησα εγώ χρήματα από αυτόν και μου ήρθαν αμέσως.Ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Προχτές μου έγιναν 2 επιστροφές χρημάτων στο PayPal, αλλά ακόμα το balance μου είναι μηδενικό. Δεν θα έπρεπε να βλέπω αυτά τα ποσά ως διαθέσιμα; Θέλουν κάποιες μέρες για να φανούν; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 ναι, θελουν, πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts