Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες αφαιρεσα την χρεωστική μου απο το Paypal και σήμερα που προσπάθησα να την ξαναβάλω μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή αυτή η κάρτα και να χρησιμοποιήσω μία άλλη...

Είναι VISA της Πειραιώς...

Πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα για να την δεχτεί και μετά στο επιστρέφει (νομίζω 1,50 ευρώ) . Μου το έκανε πριν λίγο καιρό με Prepade Πειραιώς , και μόλις την φόρτωσα με χρήμα την δέχτηκε

-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

Δεν σου κρατάει κάτι άλλο αρκεί να επιλέξεις share.

εχω και ενα θεμα με το ονομα στο Paypal το εχω με "D" και την τραπεζα με "NT" και απο οτι ειδα λεει οτι πρεπει να ταιριαζει το ονομα που εκανες καταθεση με αυτο που εχεις περασει στο paypal για να σου πιστωσουν το ποσο. Λετε να μου πουν τιποτα? Μη το στειλω και γυρισει το εμβασμα με επιπροσθετα εξοδα.

Το λογαριασμο που θα στειλω τα λεφτα τον εχω καταχωρησει στο paypal βεβαια τωρα δε ξερω τι αλλο κοιτανε για την ταυτοποιηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν σου κρατάει κάτι άλλο αρκεί να επιλέξεις share.

Ναι μπορείς, αρκεί να συνδέσεις τον λογαριασμό στο PayPal.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ναι, αλλά θυμήθηκα γιατί δεν είναι "καλό" αυτό γιατί τότε θα πηγαίνεις με την ισοτιμία του paypal στις αγορές σου που δεν είναι καθόλου καλή, ούτε συμφέρουσα

Από πάντα. Αυτόματη μετατροπή κάνει μόνο εφόσον επαρκεί για το συνολικό ποσό το balance. Αν όμως π.χ. η αγορά είναι 100 δολλάρια, στο balance έχεις 70 δολλάρια και άρα χρειαστεί να τραβήξει το ισόποσο σε ευρώ για τα υπόλοιπα 30 δολλάρια από μια συνδεδεμένη κάρτα, η συναλλαγή θα απορριφθεί.

Α οκ σόρρυ, δεν διάβασα σωστά το ποστ: εστίασα στην απάντηση χωρίς να δω την παράθεση που αναφέρει τον συνδυασμό κάρτας, οπότε διαβάστηκε σαν να μιλάει καθαρά για το balance, όπου ισχύει η αυτόματη μετατροπή.

Καλα ναι αυτο ειναι το απλό... Ούτως ή άλλως θα το έκανα αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει με το PayPal... Επειδή δηλαδή την αφαίρεσα δεν μπορώ να την ξαναβάλω?

Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με στήριξαν όσο ήμουν μέλος της Συντακτικής και Διαχειριστικής Ομάδας. Από σήμερα (13/03/2017) δεν έχω κανένα δικαίωμα στην διαχείριση και αρθρογραφία του site, οπότε δεν θα μπορώ να βοηθήσω πάνω σε ανάλογα θέματα.

Σορρυ προκαταβολικά για το off topic,

alex τωρα που σε βρήκαμε λασκα θα σου κάνουμε ολοι απο μια αναφορά :lol:

Καλησπέρα!

Το πρόβλημα: έκανα σήμερα λογαριασμό σε συγγενικό πρόσωπο. Έγινε κανονικά η εγγραφή και έκανα και link την κάρτα του και verify. Ως εδώ όλα καλά. Πατάω να κάνει verify και το e-mail αλλά το e-mail επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ! :(

Περίμενα αρκετή ώρα αλλά τίποτα.

Δοκιμάζω λοιπόν πάλι login για να ξαναστείλω το e-mail και βγάζει λάθος στοιχεία! Πάω να κάνω επαναφορά κωδικού και λέει δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το e-mail! :confused:

Πατάω να κάνω εγγραφή και βγάζει υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το e-mail!! :confused: :eek:

Μετά πολύ ώρα δοκιμάζω πάλι login και βγάζει λάθος. Δοκιμάζω να κάνω λογαριασμό με το ίδιο e-mail και το δέχεται κανονικά αλλά δε μπορώ να περάσω την κάρτα γιατί φαίνεται περασμένη σε άλλο λογαριασμό.

Ερώτηση Νο1: τί παίχτηκε; διαγράφηκε μόνος ο λογαριασμός;

Ερώτηση Νο2: και τώρα τί; Πώς θα περάσω την κάρτα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Καλησπέρα!

Το πρόβλημα: έκανα σήμερα λογαριασμό σε συγγενικό πρόσωπο. Έγινε κανονικά η εγγραφή και έκανα και link την κάρτα του και verify. Ως εδώ όλα καλά. Πατάω να κάνει verify και το e-mail αλλά το e-mail επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ! :(

Περίμενα αρκετή ώρα αλλά τίποτα.

Δοκιμάζω λοιπόν πάλι login για να ξαναστείλω το e-mail και βγάζει λάθος στοιχεία! Πάω να κάνω επαναφορά κωδικού και λέει δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το e-mail! :confused:

Πατάω να κάνω εγγραφή και βγάζει υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το e-mail!! :confused: :eek:

Μετά πολύ ώρα δοκιμάζω πάλι login και βγάζει λάθος. Δοκιμάζω να κάνω λογαριασμό με το ίδιο e-mail και το δέχεται κανονικά αλλά δε μπορώ να περάσω την κάρτα γιατί φαίνεται περασμένη σε άλλο λογαριασμό.

Ερώτηση Νο1: τί παίχτηκε; διαγράφηκε μόνος ο λογαριασμός;

Ερώτηση Νο2: και τώρα τί; Πώς θα περάσω την κάρτα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Να τα παρουμε ενα ενα

Που πάτησες verify, στην κάρτα?

Ναι πάτησα στην κάρτα verify, έγινε η χρέωση, μέσω ebanking πήρα το 4ψηφιο pin και όλα καλά ως εκεί.

Μετά πάτησα να κάνει confirm το e-mail αλλά e-mail επιβεβαίωσης δεν ήρθε.

Πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα για να την δεχτεί και μετά στο επιστρέφει (νομίζω 1,50 ευρώ) . Μου το έκανε πριν λίγο καιρό με Prepade Πειραιώς , και μόλις την φόρτωσα με χρήμα την δέχτηκε

Όντως, έχεις δίκιο... Είχα αδειάσει τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα αλλά μόλις μετέφερα μέσα 10€ την πήρε κανονικά.

Ευχαριστώ.

Σορρυ προκαταβολικά για το off topic,

alex τωρα που σε βρήκαμε λασκα θα σου κάνουμε ολοι απο μια αναφορά :lol:

Χαχαχαχαχα.... Ελεύθερα παιδιά, βγάλτε το άχτι σας :lol: :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Σε Ποσες εργασιμες δινεται ο κωδικος απ την τράπεζα για confirm της κάρτας?

Η χρέωση του 1.50€ φαινεται στο activity?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Σε Ποσες εργασιμες δινεται ο κωδικος απ την τράπεζα για confirm της κάρτας?

Η χρέωση του 1.50€ φαινεται στο activity?

Αν έχεις e-banking μπορείς να το δεις αμέσως από την εφαρμογή.

Δυστυχως δεν εχω.

Το εκανα παρασκευη ξημερωμα(3μιση πρωι) οποτε παω για τριτη.

Ευχαριστώ

Δυστυχως δεν εχω.

Το εκανα παρασκευη ξημερωμα(3μιση πρωι) οποτε παω για τριτη.

Ευχαριστώ

Παρε τηλεφωνο να στον πουν μην περιμενεις αδικα

• 2 weeks later...

Top Up απο winbank για paypal στις 12/4,

θα φανουν στο Paypal στις 18/4!!!!!

Πως το βλεπετε;

Ενα ολοκληρο 6ημερο!!!!!!!!

:(

Υπομονή, είναι Πάσχα και κλειστές οι τράπεζες και όχι μόνο οι ελληνικές αλλά και οι ξένες.

Eμενα μου εγινε refund 11/4 απο αγορα στο ebay, εχω παρει mail και απο το paypal αλλα τα χρηματα δεν τα εχω δει ακομα.

Πρωτη φορα νομιζω κανει τοσες μερες

Λογικό είναι, κάνε λίγη υπομονή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παρε τηλεφωνο να στον πουν μην περιμενεις αδικα

Καλεσα στην αλφα μπανκ και ο τύπος δεν ηξερε καν το παυπαλ.

Μεχρι να συνεννοηθω μαζι του ειδα και επαθα.

Ευτυχως τελος καλο ολα καλα

πως αλλαζω τον τροπο που θα γινεται η μετατροπη απο ευρω σε δολλαρια;

στο νεο Interface δε το βρισκω..

τα 219 δολλαρια τα χρεωθηκα 214 ευρω.

• 3 weeks later...
Καλημέρα! Προσπαθώ να μεταφέρω λεφτά από PayPal στο λογαριασμό μου στη τράπεζα και όταν πατάω την επιλογή "pop up" μου εμφανίζει το μήνυμα"Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information." Στο e-banking (Εθνική τράπεζα) δεν μπορώ να βρω πως να αποδεχτώ την PayPal ως μέθοδο πληρωμής. Κάποια βοήθεια;

Για αν μεταφέρεις χρήματα από το balance σε τραπεζικό λογαριασμό, εάν αυτό θέλεις να κάνεις, πρέπει προηγουμένως να συνδέσεις τον ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου στο paypal.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η ΕΤΕ (και κάθε τράπεζα) θα δει το ποσό σαν έμβασμα και θα σε χρεώσει 3-4€, εκτός αν είναι λιγότερο από 15€ οπότε η ΕΤΕ δεν σε χρεώνει.

Έχω συνδέσει το iban αλλά στη κατάσταση μου λέει "checking" και τα χρήματα δεν μεταφερονται. Νομίζω πως πρέπει να κάνω κάτι στο e-banking έτσι ώστε να δεχθεί η τράπεζα τη PayPal ως μέθοδο πληρωμής, σύμφωνα με το σημείωμα που ανέφερα προηγουμένως, αλλα δεν ξέρω τι.