Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσύ το βλέπεις Pending ή Αυτός?

Αν πρόκειται για νέο πωλητή, το paypal κρατάει τα χρήματα σε κατάσταση pending για 21 ημέρες με σκοπό την μείωση της απάτης.

Αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Αν αρνείται να τα στείλει και περιμένει να περάσουν οι 21 ημέρες, τότε η λύση είναι :

α)Κόκκινη -Κατακόκινη για άρνηση αποστολής

β) άμεση καταγγελία και αίτηση επιστροφής χρημάτων

Στο λογαριασμό μου σε ebay και paypal γράφει pending προφανώς και στον δικο του γιατί μου το ξεκαθάρισε οτι αν δεν αλλάξει το status απο pending σε comlete δεν στέλνει την παραγγελία και φυσικά δεν είναι νεος πωλητής.

Εν το μεταξύ μου το επαιξε και τρέλα σε ερώτηση που του εκανα αν έχει σταλεί η παραγγελία μου και μου απάντησε ναι και οτι θα την λάβω σε δυο μέρες το πολύ. Φυσικά αυτό δεν έγινε και στο δεύτερο mail που του έστειλε μου απάντησε οτι με μπέρδεψε με λάθος πελάτη νόμιζε οτι και καλα ηταν άγγλος. Οποτε του Στέλνω προειδοποιητικό mail για να κανει άμεση αποστολή διαφορετικά μαύρισμα και dispute.

Δεν θα στο στείλει. Κάτι συμβαίνει με την τράπεζα σου. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ούτε εγώ στέλνω σε pending , αλλά τέτοια προβλήματα έχω με Γερμανούς και Άγγλους που πληρώναν το paypal με επιταγή....

Ούτε μαύρισμα μπορεις να κάνεις αν πρώτα δεν λάβει τα χρήματα.

Δεν θα στο στείλει. Κάτι συμβαίνει με την τράπεζα σου. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ούτε εγώ στέλνω σε pending , αλλά τέτοια προβλήματα έχω με Γερμανούς και Άγγλους που πληρώναν το paypal με επιταγή....

Ούτε μαύρισμα μπορεις να κάνεις αν πρώτα δεν λάβει τα χρήματα.

Τι να κάνω το ξέρω οτι και dispute να άνοιξω πιθανοτατα να μην δικαιωθω. Τώρα με την τρα πεζά που μίλησα μου ξεκαθάρισαν οτι δεν μπορούν να κανουν κάτι απο την πλευρα τους και με διαβεβαίωσαν οτι τα χρήματα έχουν φύγει απο το λογαριασμό μου και η πληρωμή έχει ολοκληρωθει. Απ την Αλή περιμένω απάντηση απο το paypal αλλά δεν βλέπω να έρχεται μονο κάτι αυτοποιημενες απαντήσειςπου δεν οδηγούν πουθενά.

Σκέφτομαι αν ακυρωνα την αγορά και αγόραζα παλι το προϊόν θα γινόταν η δουλειά μου. Δηλαδή απο τι στιγμη που δεν έχει πάρει ο πωλητής τα χρήματα αν γίνει ακύρωση η πληρωμή θα επιστραφεί στον λογαριασμό μου η θα έχω αλλά θέματα μετα.

μπορεις να ζητήσεις από τον πωλητή να την ακυρώσει.

Μετά το αγοράζεις ξανά

Άλλη λύση να πάρεις το paypal τηλέφωνο στην Ιρλανδία....

Πριν λίγο έλαβα την παρακατω απάντηση αλλά δεν ξέρω κατα ποσό μπορεί να λύσει το προβλημα.

Το έστειλα στο πωλητή και οτι γινει.

This could be due to the possibility that your seller does not have Euro as a currency balance in their PayPal account. They will need to open a EUR balance in order for this payment to be deposited to their account.

Please advise them the following steps to add a new currency balance:

Go to http://www.paypal.com/uk and log in to your account.

Click Money at the top of the page.

Click Manage Currencies.

Select the currency you want to add.

Click 'Add Currency'.

Ενημερωτικά η παραπανω ενέργεια λειτουργίσε και η πληρωμή ολοκληρώθηκε κανονικά.

Ο πωλητής είναι σκωτσέζος με παρουσια στο ebay απο το 2009 και πανω απο 4.000 πωλησεις.

Είναι δυνατόν να μην είχε κάνε εως τωρα συναλη σε ευρώ?

Πιο πιθανό το βλέπω να άλλαξε λογαριασμό paypal.

παίδες μπορείτε να με βοηθήσετε με μία υπόθεση μου στο paypal;

Αν δεν μας πεις την υποθεση, πως να σε βοηθησουμε :fool:

Λοιπόν παιδιά θέλω μια βοηθεια. Εχω παραγγείλει ένα κινητό από το vick και έχουν περάσει 40 μέρες και δεν μου ήρθε. Το tracking σταματάει στην Ολλανδία. Τους Στέλνω email και μου λένε δεν γνωρίζουν τι έγινε. Πήγα μετά στο PayPal και έκανα dispute και έβαλα ότι δεν έχω παραλάβει και μετά με πήγε να συνομιλήσω με τό μαγαζί. Πέρασαν 5 μέρες και καμία απάντηση δεν είχα ούτε από το PayPal αλλά ούτε από το μαγαζί. Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά? Πρώτη φορά μου συμβαίνει

Λοιπόν παιδιά θέλω μια βοηθεια. Εχω παραγγείλει ένα κινητό από το vick και έχουν περάσει 40 μέρες και δεν μου ήρθε. Το tracking σταματάει στην Ολλανδία. Τους Στέλνω email και μου λένε δεν γνωρίζουν τι έγινε. Πήγα μετά στο PayPal και έκανα dispute και έβαλα ότι δεν έχω παραλάβει και μετά με πήγε να συνομιλήσω με τό μαγαζί. Πέρασαν 5 μέρες και καμία απάντηση δεν είχα ούτε από το PayPal αλλά ούτε από το μαγαζί. Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά? Πρώτη φορά μου συμβαίνει

Βιάστηκες.

No root->No problem

Ολα τά κινητά που παρήγγειλα από εκεί μου ερχόταν σε 15 μέρες το πολύ. Τώρα πέρασαν 40 και μου λένε δεν ξέρω τι απέγινε. Γιατί βιάστηκα?

Επειδή γίνεται ένας χαμός στα ταχυδρομεία. Ύστερα αν παραλάβεις, κλείσεις το dispute και έχεις πρόβλημα με το τηλέφωνο πως θα ξαναανοιξεις Dispute?
No root->No problem

Δε μπορεις, γι`αυτο οποιος βιαζεται παιρνει απο Ελλαδα. Αλλα απο την αλλη το paypal ειναι εγγυητικο συναλλαγης, οχι εγγυησης.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δε μπορεις, γι`αυτο οποιος βιαζεται παιρνει απο Ελλαδα. Αλλα απο την αλλη το paypal ειναι εγγυητικο συναλλαγης, οχι εγγυησης.

Αν παραλάβω θα δω αν δουλεύει το τηλέφωνο και μετά θα κλείσω το dispute. Αλλά σιγά μην παραλάβω εδώ πέρασαν 40 ημέρες

Εχω ιδιο σεναριο και εγω απο nl.......οποτε ναι βιαστηκες....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για να στείλω χρήματα από Usa σε Ελλάδα , έχω δυο λογαριασμούς PayPal έναν συνδεδεμένο σε Αμερικανική τράπεζα από τον οποίο στέλνω κ έναν σε Ελληνική στην οποία κάνω withdraw όταν φτάνουν τα χρήματα . Υπάρχει άλλος τρόπος που να συμφέρει περισσότερο ; κ αν όχι ,σχετικά με την μετατροπή συναλλάγματος συμφέρει να την κάνει το PayPal ή η τράπεζα (alphabank) ?

Το Paypal έχει χειρότερη ισοτιμία από τις τράπεζες, γενικά.

Ακριβώς ιδια περίπτωση εχω και εγω 40 ημέρες απο την ημέρα αγοράς είμαι σε αναμονή η NL Post αναφέρει οτι το δέμα είναι Ελλάδα τα ΕΛΤΑ όμως οτι είναι Ολλανδία το πρόβλημα είναι ΕΔΩ οι σάκοι πρέπει να είναι δεκάδες και καταπλακωμένοι στο Αεροδρόμιο άλλη μια φορά ξεφτίλα...

Το Vickmail μου σύστησε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα, αυτό κάνω και εγώ...

Επειδή ήμουν παθόν και τον Μάιο με τα χαμένα δέματα της Singpost δεν έχασα αποζημιώθηκα πλήρως ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν!

Xiaomi Mi10/128

Ακριβώς ιδια περίπτωση εχω και εγω 40 ημέρες απο την ημέρα αγοράς είμαι σε αναμονή η NL Post αναφέρει οτι το δέμα είναι Ελλάδα τα ΕΛΤΑ όμως οτι είναι Ολλανδία το πρόβλημα είναι ΕΔΩ οι σάκοι πρέπει να είναι δεκάδες και καταπλακωμένοι στο Αεροδρόμιο άλλη μια φορά ξεφτίλα...

Το Vickmail μου σύστησε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα, αυτό κάνω και εγώ...

Επειδή ήμουν παθόν και τον Μάιο με τα χαμένα δέματα της Singpost δεν έχασα αποζημιώθηκα πλήρως ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν!

40 μέρες αδερφέ για vick που έρχονταν βαριά στις 15 μέρες δεν είναι λογικό. Το κινητό το έφαγαν οι ολλανδοί στάνταρ

Αλλη μια φορα οι ελληνικές υπηρεσίες προς τους πολίτες επιασαν πατο, ετσι ειναι αυτη η χωρα δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να ορθοποδήσει

Μια ερωτησούλα για όσους γνωρίζουν. Τα refunds με υπαιτιότητα του πωλητή, ( ακύρωση παραγγελίας στο ebay γιατί δεν είχαν τελικά stock, μη παραλαβή λόγω χαμένου δέματος κτλπ ) χωρίς disputes, μετράνε αρνητικά στο paypal ratings σου ;

Εγώ ρε Παιδια που περιμένω από 11/11 ένα κινητό με nl post ποτέ πρέπει να ανοίξω υποθέσει στο PayPal

Εγώ ρε Παιδια που περιμένω από 11/11 ένα κινητό με nl post ποτέ πρέπει να ανοίξω υποθέσει στο PayPal

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους :)

Ακριβώς στην ίδια ημ/νια είμαι και εγώ παθόν όπως ποσταρα λίγο πιο πάνω με την NL post, τελικά όπως φαίνεται κάποιοι ποντικοί έφαγαν τον σάκο ολόκληρο αρκετά τα δέματα και αυτήν την φορά ...

Μετά από συνεννόηση με το Vickmail όπου με προέτρεψαν στις 60 ημέρες της αγοράς να ανοίξω dispute στο Paypal και να διεκδικήσω τα χρήματα μου...

Νομίζω ετσι πρέπει να πράξουμε λίγες ημέρες μετά την πρωτοχρονιά όπου θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε...:whistle:

Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128