Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου εχει στειλει invoice μεσω PayPal στο email μου. Kανονικα μεσω PayPal θα τον πληρωσω. Απλως δεν εχω περιγραφη/φωτογραφιες/χαρακτηριστικα κτλ των προιοντων οπως θα ειχαν εαν επαιρνα απο ιστοσελιδα. Αυτο με προβληματιζει! Πως το PayPal μπορει να αξιολογησει τι αγορασα και εαν ειναι σωστο!

Ζητα να σου στειλει κατι,μην το αφησεις τελειως φλου......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ζητα να σου στειλει κατι,μην το αφησεις τελειως φλου......

Μου εχει στειλει τι περιλαμβανει το kit στο email. Η συνεννοηση ειναι δυσκολη και τον εχω "πριξει" οσο να 'ναι και αρνηθηκε να μου γραψει αναλυτικα τι περιλαμβανει το kit στο invoice. Εχω διαβασει καλα λογια γι' αυτον αλλα ποτε δεν ξερεις.

Eαν με το καλο κανω την παραγγελια, κατα την παραλαβη θα τραβηξω και βιντεο με το τι πηρα να ειμαι οσο πιο εξασφαλισμενος μπορω.

Κατι αλλο: μου εστειλε το invoice στο email που δεν εχω paypal. Μπορω να προχωρησω και να το πληρωσω κανονικα;;

Μου εχει στειλει τι περιλαμβανει το kit στο email. Η συνεννοηση ειναι δυσκολη και τον εχω "πριξει" οσο να 'ναι και αρνηθηκε να μου γραψει αναλυτικα τι περιλαμβανει το kit στο invoice. Εχω διαβασει καλα λογια γι' αυτον αλλα ποτε δεν ξερεις.

Eαν με το καλο κανω την παραγγελια, κατα την παραλαβη θα τραβηξω και βιντεο με το τι πηρα να ειμαι οσο πιο εξασφαλισμενος μπορω.

Κατι αλλο: μου εστειλε το invoice στο email που δεν εχω paypal. Μπορω να προχωρησω και να το πληρωσω κανονικα;;

Eαν δεν εχει paypal μην αγορασεις,ζητα foto.....:)

Eαν δεν εχει paypal μην αγορασεις,ζητα foto.....:)

Εχω/Εχει PayPal αλλα μου εστειλε το PayPal Invoice στο αλλο μου email (το οποιο δεν χρησιμοποιω στο PP). Τεσπα, του ειπα να το στειλει στο κανονικο email.

Και φωτο να μου στειλει αν θελει να μου κανει την λαμογια θα την κανει. Αυτο σκεφτομαι. Εχω την λιστα με το τι περιλαμβανει το kit στο email μου (Googlαροντας τα καποιος βλεπει τι ειναι το καθενα) και θα τραβηξω και βιντεο οταν ανοιξω το πακετο.

Ελπιζω να ειναι αχριαστα ολα αυτα.

Εχω/Εχει PayPal αλλα μου εστειλε το PayPal Invoice στο αλλο μου email (το οποιο δεν χρησιμοποιω στο PP). Τεσπα, του ειπα να το στειλει στο κανονικο email.

Και φωτο να μου στειλει αν θελει να μου κανει την λαμογια θα την κανει. Αυτο σκεφτομαι. Εχω την λιστα με το τι περιλαμβανει το kit στο email μου (Googlαροντας τα καποιος βλεπει τι ειναι το καθενα) και θα τραβηξω και βιντεο οταν ανοιξω το πακετο.

Ελπιζω να ειναι αχριαστα ολα αυτα.

Το ευχομαι φιλε μου.

Καλες αγορες.:)

Το ευχομαι φιλε μου.

Καλες αγορες.:)

Ευχαριστω!

Εκανα τελικα την αγορα, πηρα και tracking number και περιμενω να ερθει.

Κατι αλλο: Στα email που μου εχουν ερθει βγαζει στο Shipping Address - unconfirmed.

Η καρτα που χρηισομοποιω ειναι της Skrill (για οσους ξερουν) και εχω κανει την διαδικασια επιβεβαιωσης της με την χρηση του 4ψηφιου κωδικου.

Χρειαζεται να κανω κατι αλλο;

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Φαντάζομαι ότι έχει απαντηθεί αλλά είναι τεράστιο το νήμα...

Βρήκα μία συσκευή να αγοράασω από ebay.Ο πωλητής μου πρότεινε να την πάρω από αυτόν έξω από το ebay με μια μικρή έκπτωση.

Δηλάδή να μου ζητήσει τα χρήματα μέσω paypal, να τα στείλω και να μου στείλει τη συσκευή.

Ερωτήσεις...

1)Είμαι εξασφαλισμένος αν κάτι πάει στραβά?Χαθεί το πακέτο κτλ?Έχει 11650 αστέρια με 98,7% θετικές. και

2)Θα έχω χρέωση για αυτή τη μεταφορά χρημάτων?

Ευχαριστώ πολύ!!

Έχεις την εγγύηση του PAYPAL αλλά όχι την εγγύηση του ΕΒΑΥ. Εννοείται ότι θα κάνεις αγορά και όχι friends and family..

Αν χαθεί ή έρθει άλλο καλύπτεσαι από Paypal.

Δεν θα χρεωθείς για αυτήν την μεταφορά εκτός αν πληρώσεις σε συνάλλαγμα.

Σε κάθε δημόσια υπηρεσία μπορείς να κάνεις αναφορά

Κάνε μια αναφορά στην αστυνομία και ζήτα αντίγραφο .

Πηγα στην αστυνομια να κανω αναφορα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.Τι ακριβως πρεπει να ζητησω?:confused:

Πηγα στην αστυνομια να κανω αναφορα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.Τι ακριβως πρεπει να ζητησω?:confused:

Τι αναφορά πήγες να κάνεις στην αστυνομία ;

Τι αναφορά πήγες να κάνεις στην αστυνομία ;

Τι εννοεις?Τους ειπα οτι θελω να κανω αναφορα για το συγκεκριμενο θεμα και μου ειπανε οτι δεν γινεται.

Μπορεις να μου πεις τι πρεπει να τους πω και τι κινησεις ακριβως πρεπει να κανω?

Τι εννοεις?Τους ειπα οτι θελω να κανω αναφορα για το συγκεκριμενο θεμα και μου ειπανε οτι δεν γινεται.

Μπορεις να μου πεις τι πρεπει να τους πω και τι κινησεις ακριβως πρεπει να κανω?

Ανάλυσε μας λίγο το πρόβλημα να καταλάβουμε γιατί πρέπει να κάνεις αναφορά.

Τι συνέβη ;

Κατά την άποψη μου θα πας στο πρωτόκολλο και θα καταθέσεις ότι θέλεις . Στην συνέχεια θα ζητήσεις αντίγραφο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δημόσια υπηρεσία που δεν πρωτοκολλάει έγραφα.

Ανάλυσε μας λίγο το πρόβλημα να καταλάβουμε γιατί πρέπει να κάνεις αναφορά.

Τι συνέβη ;

Πληρωσα για ενα προιον το οποιο δεν παρελαβα.

Ανοιξα υποθεση και εκανα escalate στο paypal, το οποιο μου ζητησε police report.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατά την άποψη μου θα πας στο πρωτόκολλο και θα καταθέσεις ότι θέλεις . Στην συνέχεια θα ζητήσεις αντίγραφο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δημόσια υπηρεσία που δεν πρωτοκολλάει έγραφα.

Οκ αρα θα παω στο αστυνομικο τμημα και θα τους πω οτι θελω να καταθεσω οτι πληρωσα για ενα προιον το οποιο δεν παρελαβα.

Ανοιξα υποθεση και εκανα escalate στο paypal, το οποιο μου ζητησε police report.

Οκ αρα θα παω στο αστυνομικο τμημα και θα τους πω οτι θελω να καταθεσω οτι πληρωσα για ενα προιον το οποιο δεν παρελαβα.

Πώς μπορείς να αποδείξεις στο PayPal, στην αστυνομία , σε εμάς ότι δεν το παρέλαβες.

Τι είναι το αντικείμενο πού πρέπει να πάς στην Αστυνομία να αναφέρεις ;

Πώς μπορείς να αποδείξεις στο PayPal, στην αστυνομία , σε εμάς ότι δεν το παρέλαβες.

Εαν δεν υπαρχει ενα tracking number δυσκολα.

Δεν εννοω βεβαια οτι ο φιλος δεν λεει την αληθεια,μην παρεξηγηθω κιολας.......:)

Για να είναι καθαρό

α) Γράφεις μια αναφορά.

β) Ζητάς να πρωτοκολληθεί.

γ) Ζητάς αντίγραφο.

Παρηγγειλα ενα κινητο που ηταν preorder μετα απο καμια βδομαδα ειδα οτι το ιδιο κινητο με χρηση κουπονιου εβγαινε πιο φθηνα απο οσο πληρωσα,ζητησα βα μου κανουν δωρο ακουστικα για να καλυψουμε την διαφορα.Επειδη ειναι μεγαλη ιστορια και θα μας φαει πολυ χρονο παω κατευθειαν στο ζουμι.Μου στελνουν tracking number για την παραγγελια και οταν την παρελαβα ειδα ηταν ειχανε στειλει μονο τα ακουστικα.Ανοιξα υποθεση αλλα μου ζητησαν police report απο το paypal.Πηγα στην αστυνομια δηλωσα οτι εχω πληρωσει για ενα προιον που δεν παρελαβα, εβαλα το γνησιο της υπογραφης,το εβγαλα φωτογραφια και το εστειλα στην paypal αλλα μου ξαναζηταει police report.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν δεν υπαρχει ενα tracking number δυσκολα.

Δεν εννοω βεβαια οτι ο φιλος δεν λεει την αληθεια,μην παρεξηγηθω κιολας.......:)

Tracking number υπαρχει αλλα το μονο που παρελαβα ειναι τα ακουστικα που ζητησα δωρο και οχι το τηλεφωνο.

Παρηγγειλα ενα κινητο που ηταν preorder μετα απο καμια βδομαδα ειδα οτι το ιδιο κινητο με χρηση κουπονιου εβγαινε πιο φθηνα απο οσο πληρωσα,ζητησα βα μου κανουν δωρο ακουστικα για να καλυψουμε την διαφορα.Επειδη ειναι μεγαλη ιστορια και θα μας φαει πολυ χρονο παω κατευθειαν στο ζουμι.Μου στελνουν tracking number για την παραγγελια και οταν την παρελαβα ειδα ηταν ειχανε στειλει μονο τα ακουστικα.Ανοιξα υποθεση αλλα μου ζητησαν police report απο το paypal.Πηγα στην αστυνομια δηλωσα οτι εχω πληρωσει για ενα προιον που δεν παρελαβα, εβαλα το γνησιο της υπογραφης,το εβγαλα φωτογραφια και το εστειλα στην paypal αλλα μου ξαναζηταει police report.

Tracking number υπαρχει αλλα το μονο που παρελαβα ειναι τα ακουστικα που ζητησα δωρο και οχι το τηλεφωνο.

Πώ,Πώ γαμ--- τα μπλεξίματα.

1.Τι feedback έχει ο πωλητής ;

2. Χωρίς παρεξήγηση, το λέω υποθετικά, εάν το παρέλαβες και κάνεις το κορόιδο.

3. Να είναι λαμόγιο ο πωλητής, να στην έφερε έτσι ;

4. Μίλησες με τον πωλητή ; τι λέει ;

το εστειλα στην paypal αλλα μου ξαναζηταει police report.

Πες στο Paypal ότι δεν υπάρχουν αυτά που ζητάει στην Ελλάδα και ακόμα και αν καταφέρεις να πάρεις μια σφραγίδα, δεν έχει απολύτως καμία πρακτική αξία. Σιγά μην ασχολείται και μην έχει αρμοδιότητα η αστυνομία με τον κάθε κινέζο πωλητή που στέλνει λειψά πακέτα... Εφόσον δραστηριοποιούνται σε μια χώρα, οφείλουν να προσαρμόζονται στιςς συνθήκες. Αν και δεν νομίζω και σε άλλες χώρες να εφαρμόζεται κάτι αντίστοιχο.Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να κάνει τίποτα οποιαδήπτοε αστυνομία εφόσον μιλάμε για αποστολή αγαθών από την άλλη άκρη του κόσμου. Μήπως άφησες να εννοηθεί ότι ανοίχτηκε το πακέτο κατά την πορεία της αποστολής 9εδώ στην Ελλάδα) και για αυτό σου ζητάνε αυτά;

Edited by theo1973

Πώ,Πώ γαμ--- τα μπλεξίματα.

1.Τι feedback έχει ο πωλητής ;

2. Χωρίς παρεξήγηση, το λέω υποθετικά, εάν το παρέλαβες και κάνεις το κορόιδο.

3. Να είναι λαμόγιο ο πωλητής, να στην έφερε έτσι ;

4. Μίλησες με τον πωλητή ; τι λέει ;

Εφοσον μου ζηταει police report το paypal παει να πει οτι ο πωλητης δεν συμφωνει να κανει refund.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες στο Paypal ότι δεν υπάρχουν αυτά που ζητάει στην Ελλάδα και ακόμα και αν καταφέρεις να πάρεις μια σφραγίδα, δεν έχει απολύτως καμία πρακτική αξία. Σιγά μην ασχολείται και μην έχει αρμοδιότητα η αστυνομία με τον κάθε κινέζο πωλητή που στέλνει λειψά πακέτα... Εφόσον δραστηριοποιούνται σε μια χώρα, οφείλουν να προσαρμόζονται στιςς συνθήκες. Αν και δεν νομίζω και σε άλλες χώρες να εφαρμόζεται κάτι αντίστοιχο.Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να κάνει τίποτα οποιαδήπτοε αστυνομία εφόσον μιλάμε για αποστολή αγαθών από την άλλη άκρη του κόσμου. Μήπως άφησες να εννοηθεί ότι ανοίχτηκε το πακέτο κατά την πορεία της αποστολής 9εδώ στην Ελλάδα) και για αυτό σου ζητάνε αυτά;

Τους εχω ηδη στειλει υπευθυνη δηλωση σφραγισμενη απο την αστυνομια και ξαναστελνουνε το παρακατω μυνημα:

Please provide some supporting documentation for this claim by Nov 1, 2016.

What happens next

Once we receive your information, we'll continue our review of this case. If we don't hear from you, your case will be closed.

Εφοσον μου ζηταει police report το paypal παει να πει οτι ο πωλητης δεν συμφωνει να κανει refund.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τους εχω ηδη στειλει υπευθυνη δηλωση σφραγισμενη απο την αστυνομια και ξαναστελνουνε το παρακατω μυνημα:

Please provide some supporting documentation for this claim by Nov 1, 2016.

What happens next

Once we receive your information, we'll continue our review of this case. If we don't hear from you, your case will be closed.

Αν ξέρεις αγγλικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο paypal (Με χρέωση κλήσης σε Ιρλανδία μπορείς να αγοράσεις ενα πακέτο μέσω skype για πιο οικονομία ) και να τους εξηγήσεις. Αμα καταλάβουνε μάλλον θα προχωρήσουν το dispute χωρίς το χαρτί.

Να υποθεσω οτι δεν εχεις κανει καποιο videounboxing για ασφαλεια......

Αν ξέρεις αγγλικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο paypal (Με χρέωση κλήσης σε Ιρλανδία μπορείς να αγοράσεις ενα πακέτο μέσω skype για πιο οικονομία ) και να τους εξηγήσεις. Αμα καταλάβουνε μάλλον θα προχωρήσουν το dispute χωρίς το χαρτί.

Δεν ειναι και τοσο καλα τα αγγλικα μου.Επισης δεν γνωριζω πως να αγορασω πακετο απο Skype.

Nομιζα οτι ειναι δωρεαν η συνομιλια μεσω skype.:confused:

Να υποθεσω οτι δεν εχεις κανει καποιο videounboxing για ασφαλεια......

Δυστυχως οχι,:( Αλλα απο δω και περα στις επομενες παραγγελιες θα κανω.

Δεν τους αρκεί αυτό προφανώς (και δικαιολογημένα από μια άποψη). Μια δήλωση δική σου με σφραγίδα από την αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής τους έστειλες. Η αστυνομία δεν πρωτοκόλλησε ούτε κράτησε ως εισερχόμενο κανένα έγγραφο. Αυτοί από το Paypal ζητάνε -καταχρηστικά όπως είπα- κάτι αντίστοιχο με μήνυση πράγμα το οποίο είναι μάλλον και το μόνο που μπορείς να κάνεις σε Ελληνικό αστυνομικό τμήμα... Όμως η Ελληνική αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα να διώξει κανέναν Κινέζο έμπορο οπότε...

Δεν ειναι και τοσο καλα τα αγγλικα μου.Επισης δεν γνωριζω πως να αγορασω πακετο απο Skype.

Nομιζα οτι ειναι δωρεαν η συνομιλια μεσω skype.

[/color]

Δυστυχως οχι,:( Αλλα απο δω και περα στις επομενες παραγγελιες θα κανω.

Οι κλήσεις Skype είναι δωρεάν όταν και τα 2 μέρη έχουν Skype. Στην προκειμένη σου προτάθηκε να καλέσεις μέσω Skype το κανονικό τηλέφωνο του Paypal. Αυτό δεν είναι δωρεάν ασφαλώς. Βρες κάποιον φίλο που έχει δωρεάν κλήσεις προς Ιρλανδία. Δεν είναι τόσο σπουδαία προβλήματα αυτά...

Το βίντεο όταν ανοίγουμε ένα πακέτο (με προσεκτική λήψη της ετικέτας του πακέτου για να φαίνεται ποιό είναι στην αρχή) είναι απαραίτητη διαδικασία. Εγώ το κάνω ακόμα και για ευτελούς αξίας αντικείμενα...