Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μονες αγορες που εκανα ηταν απο ebay και ενα ευρωπαικο σαιτ με προιοντα αισθητικης(ειμαι κοπελα οπως καταλαβαινεις) καθως τα χρειαζομαι για τη δουλεια μου! Απο κει και περα οι υπολοιπες κινησεις μου ηταν να στελνω χρηματα στον εαυτο μου για να κανω αυτες τις συναλλαγες! Το email που ελαβα ελεγε : We recently noticed a pattern of activity in your account that is maybe high risk. Απο εκει καταλαβαινω πως αναφερεται στο send money! Τι αλλο? :wacko:

Αμα εχεις λιγο χρημα(και ξερεις κανα αγγλικο) παρε ενα τηλεφωνο στο paypal να στα εξηγήσουν λιγο καλύτερα τι θελουν μπας και βρεις καμια ακρη...

Γιατί δεν κανεις αυτό που σου λέει? Δηλαδή να στειλεις χαρτί όπου να φαίνονται τα στοιχεια της κάρτας σου, αυτό που έχει τις κινησεις λογικά κάνει και έχει και τη διεύθυνση πάνω, για να ξεμπλοκάρουν τον λογαριασμό σου. Με το support του paypal εχεις επικοινωνήσει?

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Τα εγγραφα που μου ζητουν λογικα πρεπει να τα παραλαβω απο τη τραπεζα, οπου ρωτησα υπαλληλο και δεν ειχε ιδεα. Και αντε τα εγγραφα οκ καπου θα τα βρω ισως εαν τηλεφωνισω στη τραπεζα.. Για το οτι πρεπει να δικαιολογισω την υποπτη συναλλαγη μου τι πρεπει να πω? Αυτο ελεγα και παραπανω, οτι ειναι παρανομο αυτο που κανουμε στελνοντας χρηματα στους εαυτους μας, οποτε δε μπορω και να δικαιολογιθω! Επισης το ιδιο μου ζητανε και για τον δευτερο λογαριασμο ο οποιος οπως ξερουμε δε συνδεεται καν με καρτα! Αρα? Γι αυτο ρωταω εαν υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα η παρομοιο που να εκανε αυτη τη διαδικασια.

Τα εγγραφα που μου ζητουν λογικα πρεπει να τα παραλαβω απο τη τραπεζα, οπου ρωτησα υπαλληλο και δεν ειχε ιδεα. Και αντε τα εγγραφα οκ καπου θα τα βρω ισως εαν τηλεφωνισω στη τραπεζα.. Για το οτι πρεπει να δικαιολογισω την υποπτη συναλλαγη μου τι πρεπει να πω? Αυτο ελεγα και παραπανω, οτι ειναι παρανομο αυτο που κανουμε στελνοντας χρηματα στους εαυτους μας, οποτε δε μπορω και να δικαιολογιθω! Επισης το ιδιο μου ζητανε και για τον δευτερο λογαριασμο ο οποιος οπως ξερουμε δε συνδεεται καν με καρτα! Αρα? Γι αυτο ρωταω εαν υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα η παρομοιο που να εκανε αυτη τη διαδικασια.

Τι να δικαιολογήσεις? Θα τους πεις ότι δεν υπάρχει ύποπτη συναλλαγή, εσύ έστελνες χρήματα σε συγγενικό σου πρόσωπο, δεν χρειάζεται να πεις ότι τα έστελνες στον εαυτό σου. Και κάνε το ίδιο για τον δεύτερο λογαριασμό.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Τι να δικαιολογήσεις? Θα τους πεις ότι δεν υπάρχει ύποπτη συναλλαγή, εσύ έστελνες χρήματα σε συγγενικό σου πρόσωπο, δεν χρειάζεται να πεις ότι τα έστελνες στον εαυτό σου. Και κάνε το ίδιο για τον δεύτερο λογαριασμό.

Αυτό το "συγγενικό πρόσωπο" δεν έχει ταυτότητα; Αυτή ζητάνε! Να δω τι θα βρει να τους δώσει... Αυτοί είναι οι κίνδυνοι της κομπίνας με το send/request αλλά και που τα λέμε μερικοί τόσον καιρό ("παρατήστε τα αυτά και στέλνετε έμβασμα ή ακόμα καλύτερα βγάλτε κάρτες εξωτερικού") μπενάκις-βγενάκις...

Αυτό το "συγγενικό πρόσωπο" δεν έχει ταυτότητα; Αυτή ζητάνε! Να δω τι θα βρει να τους δώσει... Αυτοί είναι οι κίνδυνοι της κομπίνας με το send/request αλλά και που τα λέμε μερικοί τόσον καιρό ("παρατήστε τα αυτά και στέλνετε έμβασμα ή ακόμα καλύτερα βγάλτε κάρτες εξωτερικού") μπενάκις-βγενάκις...

Αλλα και παλι δεν ειναι εκει το θεμα.......και φυσικα δεν ειναι κομπινα,ουτε περιεχει καποια παρανομοια,ειναι καθολα νομιμο το send/request.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο λογαριασμό έβαλε στοιχεία υπαρκτού προσώπου. Αλλιώς όπως λες θα υπάρχει θέμα. Αλλά δεν είναι κομπίνα, αφού το προσφέρει το PayPal.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο λογαριασμό έβαλε στοιχεία υπαρκτού προσώπου. Αλλιώς όπως λες θα υπάρχει θέμα. Αλλά δεν είναι κομπίνα, αφού το προσφέρει το PayPal.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Καλα αυτο ειναι αυτονοητο......αλλα μαλλον δεν το κανουν πολλοι απο οτι εχω καταλαβει.:)

Η μόνη λύση είναι να στείλεις τα χαρτιά που σου ζητάνε

Όσο αφορά την τράπεζα έπεσες σε άσχετο υπάλληλο

Κάθε τράπεζα μπορεί να σου δώσει ένα statement της πιστωτικής

Αν θες πες μας για Ποιά τράπεζα πρόκειται

Edited by Vasileios

Ρε παιδιά κάνετε πλάκα τώρα; Ασφαλώς και είναι παράνομο όπως υλοποιείται από εμάς! Το μεν "request" απευθύνεται σε εμπόρους και προϋποθέτει (άσχετα αν δεν ελέγχεται συνήθως) πραγματική εμπορική συναλλαγή και έκδοση παραστατικού, το δε sent ("to friends and family") απευθύνεται σε ιδιώτες μεταξύ τους, αλλά με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι συμβαίνει μεταξύ διαφορετικών προσώπων. Απαγορεύεται ρητά το ίδιο πρόσωπο (τυπικά και ουσιαστικά) να κατέχει 2ο λογαριασμό Paypal! Το κάναμε όλοι κάποια στιγμή, κι εγώ το έχω κάνει, αλλά εν γνώσει μου ότι είναι παράτυπο και διακινδυνεύω αυτό που έπαθε η luna1. Edited by theo1973

Ρε παιδιά κάνετε πλάκα τώρα; Ασφαλώς και είναι παράνομο όπως υλοποιείται από εμάς! Το μεν "request" απευθύνεται σε εμπόρους και προϋποθέτει (άσχετα αν δεν ελέγχεται συνήθως) πραγματική εμπορική συναλλαγή και έκδοση παραστατικού, το δε sent ("to friends and family") απευθύνεται σε ιδιώτες μεταξύ τους, αλλά με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι συμβαίνει μεταξύ διαφορετικών προσώπων. Απαγορεύεται ρητά το ίδιο πρόσωπο (τυπικά και ουσιαστικά) να κατέχει 2ο λογαριασμό Paypal! Το κάναμε όλοι κάποια στιγμή, κι εγώ το έχω κάνει, αλλά εν γνώσει μου ότι είναι παράτυπο και διακινδυνεύω αυτό που έπαθε η luna1.

Φιλε μου τι ειναι αυτα που γραφεις??Προφανως και αστειευεσαι.Δεν νομιζω να δωσω σε κανενα αναφορα,ειδικα οταν τον πληρωνω και με χρεωνει για την καθε συναλλαγη μου......εγω και η γυναικα μου π.χ. δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο.

Παράτυπο ίσως .

Παράνομο όμως δεν είναι

Το πολύ πολύ αν διαπιστώσει το PayPal ότι έχεις δύο λογαριασμούς θα σου κλείσει τον δεύτερο .

Το request δεν απευθείνετε σε εμπόρους

Ακόμα και με προσωπικό λογαριασμό μπορείς να κάνεις request

Υπάρχουν πολλές συναλλαγές που δεν είναι εμπορικές

Όπως το να πουλήσω τα βιβλία μου ή το ποδήλατο μου

Edited by Vasileios

Φιλε μου τι ειναι αυτα που γραφεις??Προφανως και αστειευεσαι.Δεν νομιζω να δωσω σε κανενα αναφορα,ειδικα οταν τον πληρωνω και με χρεωνει για την καθε συναλλαγη μου......εγω και η γυναικα μου π.χ. δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο.

Εγώ τι είναι αυτά που λέω; Αυτά που λες εσύ δεν τα λέει ούτε 15χρονος. Έχεις κάποιους όρους λειτουργίας το Paypal. Με την εγγραφή σου σε αυτό τους αποδέχεσαι. Τώρα να συνεχίσουμε την κουβέντα δεν έχει νόημα. Να δω πως (και αν) ξεμπλέκει κάποιος από το συζητούμενο θέμα περιμένω...

Παράτυπο ίσως .

Παράνομο όμως δεν είναι

Το πολύ πολύ αν διαπιστώσει το PayPal ότι έχεις δύο λογαριασμούς θα σου κλείσει τον δεύτερο .

Το request δεν απευθείνετε σε εμπόρους

Ακόμα και με προσωπικό λογαριασμό μπορείς να κάνεις request

Υπάρχουν πολλές συναλλαγές που δεν είναι εμπορικές

Όπως το να πουλήσω τα βιβλία μου ή το ποδήλατο μου

Εντάξει τρόπος του λέγειν. Για μικρά ποσά. Όταν ξεπεράσει κάποιο όριο διακίνησης χρημάτων όμως, ζητάει το Paypal μετατροπή σε Business account με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παιδια συμφωνω απολυτα μαζι σας! Ειναι εναντια στους ορους του paypal και το γνωριζα και γω οταν το εκανα! Ενα παραθυρακι ειναι που βρεθηκε για να παρακαμψουμε τα cc. Εαν κοιταξετε παλαιοτερα ποστ θα δειτε οτι εχω αναφερει ξανα το περιστατικο αλλα το μονο που μου ελεγαν ηταν " εγω τοσο καιρο κανω αγορες και δεν επαθα τπτ, κατι αλλο θα συμβαινει" Απο εκει και περα οταν εγινε γνωστο το κολπο με το send money κανεις δεν ανεφερε κατι για το τι ονομα θα δωσεις στο ψευτικο λογαριασμο σου :shifty: Το μονο που ελεγαν ολοι ηταν οτι θελει απαραιτητα διαφορετικο email! Δεν ειμαστε ολοι τις τεχνολογιας ουτε ειμαστε τοσο εξυπνα μυαλα! Ακομα μαθαινω και γω! Το paypal το εκανα απο τοτε που μπηκαν τα cc αλλιως πριν ιδεα δεν ειχα. Με απλη χρεωστικη και μια χαρα ημουν! Τωρα αν εχει καποιος να με συμβουλεψει σχετικα με την διαδικασια θα χαιρομουν πολυ! Ας πουμε να παραδεχτω οτι ειναι δικα μου και τα 2 acc και να τελειωνει η φαση? Ετσι και αλλιως μου τα εχουν μπλοκαρει και τα 2. Τα χρηματα μου θα μου επιτρεψουν να τα τραβηξω τουλαχιστον? Edited by luna1

Εγώ τι είναι αυτά που λέω; Αυτά που λες εσύ δεν τα λέει ούτε 15χρονος. Έχεις κάποιους όρους λειτουργίας το Paypal. Με την εγγραφή σου σε αυτό τους αποδέχεσαι. Τώρα να συνεχίσουμε την κουβέντα δεν έχει νόημα. Να δω πως (και αν) ξεμπλέκει κάποιος από το συζητούμενο θέμα περιμένω...

Εντάξει τρόπος του λέγειν. Για μικρά ποσά. Όταν ξεπεράσει κάποιο όριο διακίνησης χρημάτων όμως, ζητάει το Paypal μετατροπή σε Business account με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Λάθος και αυτό

Ανεξαρτήτως ποσού μπορεις να έχεις προσωπικό Account

Επίσης δικαιούσαι να έχεις δύο account .

Ένα προσωπικό και ένα Business .

https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ762

Can I have multiple PayPal accounts?

Yes. You can have one Personal account and one Premier or Business account. You can add more email addresses, debit or credit cards, and bank accounts to your account, but each account must have its own email address and financial information. You can also upgrade your Personal account to a Premier or Business account.

What is the difference between Personal, Premier, and Business accounts?

All PayPal accounts allow you to receive and make payments for goods and services.

•Personal: Recommended for individuals who shop and pay online.

•Premier: Recommended for casual sellers or non-businesses who wish to get paid online, and who also make online purchases.

•Business: Recommended for merchants who operate under a company/group name. It offers additional features such as allowing up to 200 employees limited access to your account and customer service email alias for customer issues to be routed for faster follow-ups.

https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ2258

Edited by Vasileios

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι μεσα στα νομιμα πλαισια της λειτουργιας του Paypal.Και φιλε μου δεν τα λεω μονο εγω αλλα απο οτι μπορεις να διαβασεις και εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσα.....Και μαλλον δεν ειμαστε 15χρονοι......οποτε εαν δεν ξερετε μην γραφετε οτι ναναι.......

Και φυσικα εγω δεν troλαρω με το παραμικρο.....

Παιδια συμφωνω απολυτα μαζι σας! Ειναι εναντια στους ορους του paypal και το γνωριζα και γω οταν το εκανα! Ενα παραθυρακι ειναι που βρεθηκε για να παρακαμψουμε τα cc. Εαν κοιταξετε παλαιοτερα ποστ θα δειτε οτι εχω αναφερει ξανα το περιστατικο αλλα το μονο που μου ελεγαν ηταν " εγω τοσο καιρο κανω αγορες και δεν επαθα τπτ, κατι αλλο θα συμβαινει" Απο εκει και περα οταν εγινε γνωστο το κολπο με το send money κανεις δεν ανεφερε κατι για το τι ονομα θα δωσεις στο ψευτικο λογαριασμο σου :shifty: Το μονο που ελεγαν ολοι ηταν οτι θελει απαραιτητα διαφορετικο email! Δεν ειμαστε ολοι τις τεχνολογιας ουτε ειμαστε τοσο εξυπνα μυαλα! Ακομα μαθαινω και γω! Το paypal το εκανα απο τοτε που μπηκαν τα cc αλλιως πριν ιδεα δεν ειχα. Με απλη χρεωστικη και μια χαρα ημουν! Τωρα αν εχει καποιος να με συμβουλεψει σχετικα με την διαδικασια θα χαιρομουν πολυ! Ας πουμε να παραδεχτω οτι ειναι δικα μου και τα 2 acc και να τελειωνει η φαση? Ετσι και αλλιως μου τα εχουν μπλοκαρει και τα 2. Τα χρηματα μου θα μου επιτρεψουν να τα τραβηξω τουλαχιστον?

Να νομιμοποιήσεις αυτό που μπορεις να νομιμοποιήσεις .

Αν δεν είναι αυτό που έχει τα χρήματα κάνε dispute για να τα παρεις πίσω .

Αν κανένα δεν είναι στο πραγματικό σου όνομα θα έχεις πρόβλημα.

επίσης μπορείς να πας στην τράπεζα σου και να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω π.χ. γιατί δεν παρέλαβες κάποιο προϊόν η χρησιμοποιήθηκε η κάρτα εν αγνοία σου .

Edited by Vasileios

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/109c7d860e26cf692fd67f127bae671a.jpg

Πουλάω μια παλιά τραπεζαρία της γιαγιάς στην χρυσή ευκαιρία περίπου χίλια ευρώ και μου απάντησε αυτή η κυρία μέσω του email .ενδιαφέρεται χωρίς να την δει! Είναι δυνατόν; σας φαίνεται για μουφα;

Sent from my ZP952 using Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/109c7d860e26cf692fd67f127bae671a.jpg

Πουλάω μια παλιά τραπεζαρία της γιαγιάς στην χρυσή ευκαιρία περίπου χίλια ευρώ και μου απάντησε αυτή η κυρία μέσω του email .ενδιαφέρεται χωρίς να την δει! Είναι δυνατόν; σας φαίνεται για μουφα;

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Αν και δεν εχει σχεση με το συγκεκριμένο νήμα τοσο πολλη,αλλα φαίνεται οτι ειναι απάτη. Θα σε πει να στείλεις το αντικείμενο σε μια χωρα οπως νιγηρια θα σε στείλει στο e-mail σου ψεύτικο παραστατικό απο το paypal οτι και καλα εγινε η συναλλαγή εσυ χρήμα δεν θα δεις και θα έχεις χάσει το αντικείμενο.

Αν και δεν εχει σχεση με το συγκεκριμένο νήμα τοσο πολλη,αλλα φαίνεται οτι ειναι απάτη. Θα σε πει να στείλεις το αντικείμενο σε μια χωρα οπως νιγηρια θα σε στείλει στο e-mail σου ψεύτικο παραστατικό απο το paypal οτι και καλα εγινε η συναλλαγή εσυ χρήμα δεν θα δεις και θα έχεις χάσει το αντικείμενο.

Πολυ σωστα!

Οντως,παλιο κολπο,δεν ασχολησαι καν,μακρια και αγαπημενοι.:)

καταρχας δεν βλεπω να αναφερει καπου να δικαιολογήσει η κοπελα καποια κίνηση,της λεει απλα οτι μια εντοπισαν μια κινηση υψηλού ρισκου στο λογαριασμο της και για αυτο θελουν να βεβαιωθούν οτι ειναι αυτη , εγω αυτο καταλαβαινω ,οπως και εμενα ειχα ρωτησει τις προαλες εδω απαντηση δεν πηρα αλλα βρηα λυση οτι δεν με αφηνε να πληρωσω ,συνδεόμουν αλλα απαγορευονταν να πληρωσω, τελικα επικοινώνησα με paypal και απλα μου ειπαν να δηλωσω μια καρτα για λογους ασφαλειας για να βεβαιωθει οτι ειμαι εγω και αμεσως ξεμπλοκαραν οι πληρωμες μου..

για το δευτερο account για πιο λογο το κανετε?εγω ξερω request money απλα απο ενα δευτερο email που δεν εχει paypal και στελνεις τα λεφτα

:mad: - παιδια μαλλον ηρθε η ωρα να την πατησω κι εγω με εναν κινεζο απο το ebay, 16 μαρτιου αγοραζω κατι για το αμαξι απο μαγαζι με πολυ καλο feedback, το δεμα δεν φθανει ποτε και μονος του ο πωλητης λεει να στο ξαναστειλω ή refund τα χρηματα; (βεβαια πολλαπλες φορες μου εγραψε να μην βαλω αρνητικο feedback και ουτε να ανοιξω θεμα dispute,θα το λυσουμε μεταξυ μας κλπ) και σαν κινηση καλης θελησης του λεω θα σου στειλω λεφτα για αλλο ενα σετ και να τα στειλεις και τα 2 μαζι, συμφωνησε, μου εγραψε πως ελαβε τα χρηματα και θα τα στειλει:

Hello Friend,

Thank you for your business and your understanding.

we have got your payment and will try our best to send it out asap.

If you have any quetions,pls feel free to contact me again.

we will try our best to help you settle it under EBAY.

As the coming 2 days are weekend, we will off duty,

if you reply us in these 2 days, we will reply you on next Monday.

Pls be noted.

Thanks for your patience.

Have a nice weekend~

αυτο ηταν 13 ιουνιου και εκτοτε σιγη, καμια ειδοποιηση ασχετα εαν του εχω γραψει 3 φορες απο τοτε-τι κανουμε τωρα? να ανοιξω dispute για το 1ο δεμα δεν γινεται εχασα την προθεσμια, να ανοιξω για την 2η πληρωμη? θα βγει ακρη απο το paypal? και με τα λεφτα του πρωτου δεματος τι γινεται? το καταστημα ειναι εν λειτουργια,δεν εχει καποια ειδοποιηση πχ κλειστο για διακοπες ή αργια (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Λάθος και αυτό

Ανεξαρτήτως ποσού μπορεις να έχεις προσωπικό Account

Επίσης δικαιούσαι να έχεις δύο account .

Ένα προσωπικό και ένα Business .

https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ762

Can I have multiple PayPal accounts?

Yes. You can have one Personal account and one Premier or Business account. You can add more email addresses, debit or credit cards, and bank accounts to your account, but each account must have its own email address and financial information. You can also upgrade your Personal account to a Premier or Business account.

What is the difference between Personal, Premier, and Business accounts?

All PayPal accounts allow you to receive and make payments for goods and services.

•Personal: Recommended for individuals who shop and pay online.

•Premier: Recommended for casual sellers or non-businesses who wish to get paid online, and who also make online purchases.

•Business: Recommended for merchants who operate under a company/group name. It offers additional features such as allowing up to 200 employees limited access to your account and customer service email alias for customer issues to be routed for faster follow-ups.

https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ2258

Ένας ιδιώτης (μη επαγγελματίας) είναι δυνατό να έχει Business Account στο Paypal; Όχι. Ζητάει σχετικά έγγραφα και σύνδεση επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού. Άρα γιατί συζητάμε ακόμα; Ισχύει απολύτως αυτό που έγραψα: δεν επιτρέπεται 2πλο account (personal αν θέλεις) στο ίδιο πρόσωπο και δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για σοφιστείες. Αν η luna1 είναι επαγγελματίας και καταφέρει έστω και τώρα εκ των υστέρων (αμφιβάλλω πολύ) να μετατρέψει το ένα από τα δυο personal που άνοιξε έχει καλώς. Αν όχι δεν βλέπω λύση.

Παρακαλώ την γνώμη σας.

Παρήγγειλα 30/3 ένα κινητο από minideal.net μέσω singpost.

Ένα μήνα μετά αρχίζω τα emails στον πωλητή γιατι το δέμα δεν φάνηκε ποτέ στο σύστημα των ΕΛΤΑ ενώ από το singpost φαίνεται ότι έφτασε 13/4 Ελλάδα.

Αφου πέρασε ένας μήνας άσκοπα, ξεκινάω διαδικασία non receipt claim μέσω paypal και ταυτόχρονα ανοιγω enquries στα ΕΛΤΑ και στο singpost. τα ΕΛΤΑ μου απαντούν ότι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και το singpost ότι έφτασε Ελλάδα και δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω.

Το paypal αφού πήρε την αλληλογραφία με minideal, singpost και ΕΛΤΑ, στέλνει email οτι θα αποζημιωθώ χωρίς κόστος του πωλητή αλλά στο site γράφει "After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time."

Και έμεινα χωρίς λεφτά, κινητό και επιλογές.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Φαίνεται οτι το paypal εκανε τελικαrefund αλλά κατευθείαν στην πιστωτική κάρτα μου.

Edited by yannis77

Αφού σου κάναν refund στην πιστωτική , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.