testatos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εχεις κανενας αλλος προβλημα με τα μηνυματα στο ππ ; Δημιουργω καινουργια μηνυματα, τα οποια ομως δεν εμφανιζονται πουθενα, αν και μετα απο την αποστολη του καθε μηνυματος, λαμβανω ενα αυτοματοποιημενο μαιλ απο το ππ με γενικες οδηγιες και βοηθεια. Sent from my iPad Air using Tapatalk Για να λαβεις απαντιση πρεπει να απαντισεις στο αυτοματοποιημενο μεσω του e-mail σου.Αλιος απαντιση δεν προκετε να δεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Δεν ξέρω. Ίσως είναι αυτοματοποιημένο και το στέλνουν σε όλους αυτό το μήνυμα, ανεξαρτήτως του αν έχουν κάνει lift limits. Ρώτα στο support από περιέργεια ή απλά αγνόησέ το. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνουμε. Στο Paypal υπάρχουν οι μη verified ιδιώτες χρήστες, οι verified ιδιώτες και από εκεί και πέρα μόνο τα business accounts. edit: Τσέκαρε αυτό: https://www.paypal-community.com/t5/Limits-and-verification/Account-Limit/td-p/447819 Λένε κάτι περίεργα και ίσως τελικά έχουν όρια και οι verified λογαριασμοί ιδιωτών. Τόσο ψηλά έφτασες κάνοντας send/request σε/από άλλον Paypal λογαριασμό; Σ' ευχαριστώ πολύ, όντως έτσι φαίνεται... Δεν έχω καθόλου send/request... payments έχω, οπότε προφανώς ανήκω στο 2ο μπούλετ του 5ου ποστ από το λινκ που παρέθεσες: ότι μπορείς να έχεις personal account έχοντας έσοδα-πληρωμές χωρίς να είσαι business, αλλά σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ετήσια όρια (ασχέτως verification, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος...) Το ακατανόητο όμως της φάσης είναι, πως -μιας και μπορώ να ελέγχω εγώ τι μπαίνει- προσέχω να τηρώ το όριο, οποτε ''ψηλά'' είμαι μεν, αλλά δεν το έχω πλησιάσει ώστε να δικαιολογείται να μου στείλουν το σχετικό μήνυμα... απλά ήθελα να δω αν μπορώ να το βλέπω κι από την σελίδα τους όπως το βλέπει ο Karthan, γιατί - όπως είχα γράψει- δεν μου είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιο χρονικό πλαίσιο μετράει ως annual γι' αυτούς, οπότε ίσως εκεί να παίζει μπέρδεμα και να πέφτω έξω τελικά στους υπολογισμούς μου. Η' αυτό παίζει, ή απλά λυσσάξανε για φακέλωμα κι ας μην ισχύουν τα 1800-2500 που λένε, μόνο εκεί μπορώ να καταλήξω. ΥΓ. Για την ιστορία πάντως, έχω διαβάσει και άτομα να έχουν λάβει αυτό το μήνυμα ενώ δεν είχαν ΚΑΘΟΛΟΥ έσοδα... άντε βγάλε άκρη... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λαμβανω ενα αυτοματοποιημενο μαιλ απο το ππ με γενικες οδηγιες και βοηθεια. To οποίο αν κάτσεις να το διαβάσεις λίγο, λέει κάπου στις πρώτες σειρές, πως αν δεν σε καλύπτει η αυτοματοποιημένη απάντηση μπορείς να κάνεις reply στο μέιλ για να σου απαντήσουν πλέον πιο συγκεκριμένα (δηλαδή το reply θα το διαβάσει πλέον υπάλληλος). Αλλιώς... ότι είπε ο Testatos lol Edited May 21, 2016 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 account limits Παιδια απο οτι εχω καταλαβει το ετησιο οριο μηδενιζει την ημερομηνια εγραφης στο paypal, εγω εχω κανει εγραφη 1-10-2011 οποτε και για αυτο μου γραφει Reset date Oct 1, 2016. Οταν παω στο ''See how much you can send with PayPal'' γραφει Your account limits For security reasons, initial limits are set on the amount you can send, receive, and withdraw from your PayPal account. To lift your limits, select all you want to lift and click the Lift Limits button. Limits are denominated in your primary currency. If you use a different currency, the limit will be reduced by the primary currency equivalent of the transaction amount. και απο κατω βλεπω οτι εχει ενα κουτακι να ''τικαρω'' και διπλα γραφει ''Receiving limit per year'' και απο κατω ενα κουμπακι να πατησω που γραφει lift limits. Τα χρηματα που εχουν περασει μεσα απο τον ΡΡ λογαριασμο μου απο της 1-10-2015 μεχρι και σημερα πρεπει να ειναι σωστα σε εμενα οπως τα γραφει το ΡΡ και να ειμαι στο οριο στο να μου κλειδωσουν το λογαριασμο και να μου ζητησουν χαρτια και εγραφα για να τον ξεκλειδωσουν. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εχεις κανενας αλλος προβλημα με τα μηνυματα στο ππ ; Δημιουργω καινουργια μηνυματα, τα οποια ομως δεν εμφανιζονται πουθενα, αν και μετα απο την αποστολη του καθε μηνυματος, λαμβανω ενα αυτοματοποιημενο μαιλ απο το ππ με γενικες οδηγιες και βοηθεια. Στέλνεις ενα μήνυμα στο ππ με το message center και μετά δεν σου το εμφανίζει . Πχ στέλνεις ενα μήνυμα γιατι θέλεις να δώσεις κάποιες περισσότερες διευκρινίσεις σε ενα dispute που έχεις ανοιξει. Αλλα μετά στο message center του ππ δεν φαίνεται πουθενά τι μήνυμα έστειλες. Έτσι , βασίζεσαι μονο στην καλή θέληση του ππ , ότι και καλά το έχει λάβει υπόψη. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Στέλνεις ενα μήνυμα στο ππ με το message center και μετά δεν σου το εμφανίζει . Πχ στέλνεις ενα μήνυμα γιατι θέλεις να δώσεις κάποιες περισσότερες διευκρινίσεις σε ενα dispute που έχεις ανοιξει. Αλλα μετά στο message center του ππ δεν φαίνεται πουθενά τι μήνυμα έστειλες. Έτσι , βασίζεσαι μονο στην καλή θέληση του ππ , ότι και καλά το έχει λάβει υπόψη. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό ; Ακριβως αυτο περιγραφω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να λαβεις απαντιση πρεπει να απαντισεις στο αυτοματοποιημενο μεσω του e-mail σου.Αλιος απαντιση δεν προκετε να δεις :p Επειδη ηταν αυτοματοποιημενο με γενικες πληροφοριες θεωρησα οτι δεν υπηρχε κατι ενδιαφερον σε αυτο. Παντως ανεξαρτητα απο την απαντηση που δεν παιρνω ειναι ανεξηγητο που τα μηνυματα μου δεν εμφανιζονται στον πινακα μηνυματων. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ακριβως αυτο περιγραφω. .Παντως ανεξαρτητα απο την απαντηση που δεν παιρνω ειναι ανεξηγητο που τα μηνυματα μου δεν εμφανιζονται στον πινακα μηνυματων. Έτσι ακριβώς φίλε μου, στέλνουμε εμείς μεσω message center ,σημαντικά μηνύματα για όποια υπόθεση έχουμε στο ππ , αλλά δεν είμαστε καλυμμένοι με αποδείξεις ότι τα έχουν λάβει υπόψη, γιατί δεν φαίνονται πουθενά . Το έχει ψάξει αυτό κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αντιστοίχου βεληνεκούς πλατφόρμα με το ebay δεν υπάρχει. Υπάρχουν λύσεις όμως: κάρτες εξωτερικού. Το έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες κάποιοι. Πάψτε να ασχολείστε με τις Ελληνικές κάρτες. Skrill, Revolut, Leupay, Number26 (έχει κλείσει τις εγγραφές της από Ελλάδα προσωρινά), Viabuy κι άλλες. Φορτίζεις με εμβάσματα και παύει να σε απασχολεί το τι θα κάνουν οι χρεωκοπημένες Ελληνικές τράπεζες με τα capital controls τους και δεν "μπλέκεις" (όπως λες σωστά με φορτίσεις του Paypal balance με τα πολλά μειονεκτήματα απου αυτό έχει). Google them. Η viabuy έχει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα και θέλει 29,90€ ετήσια συνδρομή; :blink: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αντιστοίχου βεληνεκούς πλατφόρμα με το ebay δεν υπάρχει. Υπάρχουν λύσεις όμως: κάρτες εξωτερικού. Το έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες κάποιοι. Πάψτε να ασχολείστε με τις Ελληνικές κάρτες. Skrill, Revolut, Leupay, Number26 (έχει κλείσει τις εγγραφές της από Ελλάδα προσωρινά), Viabuy κι άλλες. Φορτίζεις με εμβάσματα και παύει να σε απασχολεί το τι θα κάνουν οι χρεωκοπημένες Ελληνικές τράπεζες με τα capital controls τους και δεν "μπλέκεις" (όπως λες σωστά με φορτίσεις του Paypal balance με τα πολλά μειονεκτήματα απου αυτό έχει). Google them. Το ζήτημα είναι δεν μπορούμε να πάψουμε να μας απασχολεί τι θα κάνουν οι ελληνικές τράπεζες όπως λες, γιατί για να δουλέψουν οι κάρτες που αναφέρεις πρέπει να φεύγουν εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες. Αν γίνει μια απαγόρευση όπως τον πρώτο καιρό των cc και 10 κάρτες εξωτερικού να έχεις είναι άχρηστες αν δεν μπορείς να στείλεις εμβάσματα. Οπότε πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουν οι ελληνικές τράπεζες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 account limits Παιδια απο οτι εχω καταλαβει το ετησιο οριο μηδενιζει την ημερομηνια εγραφης στο paypal, εγω εχω κανει εγραφη 1-10-2011 οποτε και για αυτο μου γραφει Reset date Oct 1, 2016. Απ' ότι φαίνεται σωστά κατάλαβες, βρήκα επιβεβαίωση (του '12 το ποστ του υπαλλήλου, αλλά φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η viabuy έχει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα και θέλει 29,90€ ετήσια συνδρομή; :blink: Κανένα απολύτως κατά τη γνώμη μου. Για αυτό και δεν την έχω και δε με ενδιαφέρει να την αποκτήσω. Την ανέφερα μόνο για λόγους πληρότητας των εναλλακτικών. Το ζήτημα είναι δεν μπορούμε να πάψουμε να μας απασχολεί τι θα κάνουν οι ελληνικές τράπεζες όπως λες, γιατί για να δουλέψουν οι κάρτες που αναφέρεις πρέπει να φεύγουν εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες. Αν γίνει μια απαγόρευση όπως τον πρώτο καιρό των cc και 10 κάρτες εξωτερικού να έχεις είναι άχρηστες αν δεν μπορείς να στείλεις εμβάσματα. Οπότε πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουν οι ελληνικές τράπεζες. Έχω πολύ σοβαρά δικά μου προβλήματα να με απασχολούν. Το τι θα κάνουν οι τράπεζες δεν με ενδιαφέρει καθόλου ειδικά όταν τις έχω μπουκώσει με χρήματα που φορτώθηκαν ως δανεικά στην πλάτη μου, άρα έκανα πολλά παραπάνω από όσα όφειλα για αυτές. Ό,τι έχω βγάλει έξω -και συνεχίζω να βγάζω- θα φανούν χρήσιμα για τα εισιτήρια (χωρίς επιστροφή) και τα πρώτα έξοδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κανένα απολύτως κατά τη γνώμη μου. Για αυτό και δεν την έχω και δε με ενδιαφέρει να την αποκτήσω. Την ανέφερα μόνο για λόγους πληρότητας των εναλλακτικών. Έχω πολύ σοβαρά δικά μου προβλήματα να με απασχολούν. Το τι θα κάνουν οι τράπεζες δεν με ενδιαφέρει καθόλου ειδικά όταν τις έχω μπουκώσει με χρήματα που φορτώθηκαν ως δανεικά στην πλάτη μου, άρα έκανα πολλά παραπάνω από όσα όφειλα για αυτές. Ό,τι έχω βγάλει έξω -και συνεχίζω να βγάζω- θα φανούν χρήσιμα για τα εισιτήρια (χωρίς επιστροφή) και τα πρώτα έξοδα... Προφανως και το σκελος αυτο δεν αφορα το νημα.Φιλικα παντα....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Type of Limit Amount of Limit Remaining Reset date Sending Limit Per yearHelp €2,500.00 EUR €2,495.00 EUR Mar 4, 2017 Withdrawal limit per monthHelp €750.00 EUR €750.00 EUR May 28, 2016 Withdrawal limit per yearHelp €1,000.00 EUR €1,000.00 EUR Mar 4, 2017 Receiving limit per yearHelp €2,500.00 EUR €2,490.00 EUR Mar 4, 2017 αυτά είναι τα δικά μου ,δημιουργία λογαριασμου 4-3-2016 ,μεχρι στιγμης εχω δεχτει 10€ και εχω καταναλώσει 5€ ,heavy user :lol: Πατάς πάνω στο See how much you can send with PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Προφανως και το σκελος αυτο δεν αφορα το νημα.Φιλικα παντα....:) Το αφορά, στον ίδιο ακριβώς βαθμό που το αφορά και η παρατήρηση του zananiro στην οποία απαντάει. Εμμέσως του απαντώ ότι αυτές οι κάρτες είναι μέσο αποταμίευσης "έκτακτης ανάγκης". Αν και καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μη σχετικό topic. Ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά. Ουδέτερα πάντα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το αφορά, στον ίδιο ακριβώς βαθμό που το αφορά και η παρατήρηση του zananiro στην οποία απαντάει. Εμμέσως του απαντώ ότι αυτές οι κάρτες είναι μέσο αποταμίευσης "έκτακτης ανάγκης". Αν και καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μη σχετικό topic. Ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά. Ουδέτερα πάντα. :) To αυτο φιλε μου ακριβως,ας λυνουμε αποριες φιλων σε οτι εχει να κανει με το pp και μονο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το αφορά, στον ίδιο ακριβώς βαθμό που το αφορά και η παρατήρηση του zananiro στην οποία απαντάει. Εμμέσως του απαντώ ότι αυτές οι κάρτες είναι μέσο αποταμίευσης "έκτακτης ανάγκης". Αν και καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μη σχετικό topic. Ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά. Ουδέτερα πάντα. :) Για κατσε λιγο φιλε,εσυ δηλαδη μας λες εδω να βγαζπυμε τα λεφτα μας εκτος Ελλαδας για καποια εκτακτη αναγκη......??? Ωραια συμβουλη δινεις παλικαρι.......:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Το αφορά, στον ίδιο ακριβώς βαθμό που το αφορά και η παρατήρηση του zananiro στην οποία απαντάει. Εμμέσως του απαντώ ότι αυτές οι κάρτες είναι μέσο αποταμίευσης "έκτακτης ανάγκης". Αν και καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μη σχετικό topic. Ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά. Ουδέτερα πάντα. :) Εγώ απλώς ανέφερα ότι χωρίς τη δυνατότητα αποστολής εμβάσματος από τις ελληνικές τράπεζες οι κάρτες αυτές είναι άχρηστες, ειδικά αν τις χρησιμοποιεί κάποιος για αγορές. Δεν σχολίασα ούτε το τραπεζικό σύστημα ούτε το πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί αυτές τις κάρτες. Τώρα αν κάποιος έχει μεταφέρει εκεί σεβαστά ποσά, εννοείται ότι δεν τον ενδιαφέρουν το τι κάνουν οι τράπεζες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 22, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για κατσε λιγο φιλε,εσυ δηλαδη μας λες εδω να βγαζπυμε τα λεφτα μας εκτος Ελλαδας για καποια εκτακτη αναγκη......??? Ωραια συμβουλη δινεις παλικαρι.......:blink: και φυσικα δινει ωραια συμβουλη, το pp ειναι παγκοσμια τραπεζα, εκτος κινας, και μπορεις να εξυπηρετηθεις οπου και αν βρισκεσαι στον κοσμο αυτο, εχω εργαστει στην ζωη μου, και τα χρηματα που παραγω (μετα φορων) ειναι δικα μου και δεν μπορει καμια τραπεζα να μου τα δεσμευει και κανενα κρατος, οποτε διαλεγω paypal , αν αναλογιστεις οτι πλεον μπορεις να εκδοσεις και πιστωτικη καρτα paypal.....τοτε εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις με τα χρηματα της μισθοδωσιας σου, δεν συζηταμε για μαυρα χρηματα απο παρανομες δραστηριοτητες τα οποια φευγουν με W.U. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για κατσε λιγο φιλε,εσυ δηλαδη μας λες εδω να βγαζπυμε τα λεφτα μας εκτος Ελλαδας για καποια εκτακτη αναγκη......??? Ωραια συμβουλη δινεις παλικαρι.......:blink: Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις αναρωτηθεί πόσα χρήματα βγάζουμε εκτός Ελλάδας ο καθένας μας κάθε μήνα για προϊόντα που δεν παράγονται εδώ, αλλά δεν το ρωτάω γιατί θα είμαι εκτός θέματος. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλα ρε πλακα κανετε εσεις εεεε???ΟΛΟΙ λοιπον να βγαλουμε τα λεφτακια μας απο την Ελλαδα με το παραπανω τροπο!!!! Για αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα......αντε να βγαλετε ολοι τα λεφτουδακια σας εξω με αυτες τις καρτουλες....λες και εσεις δεν θα την φατε μετα...:mad::mad: Και καποιοι απο εσας εδω μεσα να αγοραζετε απο τον Κινεζο 10 $ και να τα πουλατε μετα εδω 30 ευρο......:X:X:X Τελος τα εκτος θεματος απο εμενα,και εαν ποναει καποιους ας σβησουν τα ποστ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε,αλλα ο καθενας ασ κρατηση της αποψης του για τον εαυτο του,και φυσικα δεν προτεινουμε σε κανενα να βγαζει τα λεφτα του εκτος Ελλαδος,προσπαθουμε,οσο αυτο ειναι εφικτο,να στιριξουμε την χωρα μας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Η viabuy έχει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα και θέλει 29,90€ ετήσια συνδρομή; :blink: Κοίτα και την Papaya, αν σε ενδιαφέρουν virtual κάρτες. Χωρίς κόστος εγγραφής και συμβατή με PP. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε,αλλα ο καθενας ασ κρατηση της αποψης του για τον εαυτο του,και φυσικα δεν προτεινουμε σε κανενα να βγαζει τα λεφτα του εκτος Ελλαδος,προσπαθουμε,οσο αυτο ειναι εφικτο,να στιριξουμε την χωρα μας.:) Όχι εγώ το προτείνω ξεκάθαρα. Φόρτωμα Paypal balance (με send, request, έμβασμα οτιδήποτε) και έμβασμα έξω, κάρτες εξωτερικού και έμβασμα σε αυτές, οτιδήποτε. Υποτίμησαν τον κόπο μου (το εγκλωβισμένο στις τράπεζες Ευρώ που δεν μπορώ να διαχειριστώ όπως θέλω είναι υποτιμημένο Ευρώ) και τις οικονομίες μου και θα τους τα αφήσω να τα δώσουν "εθελούσιες"; Ποιά χώρα μας... Τη χώρα μας τη στηρίζουμε όταν προστατεύουμε την περιουσία μας ώστε να έχουμε 5 δεκάρες να πληρώσουμε και να κινήσουμε την αγορά. Όχι όταν τα αφήνουμε να τα φάνε τα "funds" των ξεπουλήμένων "Ελληνικών" τραπεζών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όχι εγώ το προτείνω ξεκάθαρα. Φόρτωμα Paypal balance (με send, request, έμβασμα οτιδήποτε) και έμβασμα έξω, κάρτες εξωτερικού και έμβασμα σε αυτές, οτιδήποτε. Υποτίμησαν τον κόπο μου (το εγκλωβισμένο στις τράπεζες Ευρώ που δεν μπορώ να διαχειριστώ όπως θέλω είναι υποτιμημένο Ευρώ) και τις οικονομίες μου και θα τους τα αφήσω να τα δώσουν "εθελούσιες"; Ποιά χώρα μας... Τη χώρα μας τη στηρίζουμε όταν προστατεύουμε την περιουσία μας ώστε να έχουμε 5 δεκάρες να πληρώσουμε και να κινήσουμε την αγορά. Όχι όταν τα αφήνουμε να τα φάνε τα "funds" των ξεπουλήμένων "Ελληνικών" τραπεζών... Αποψη σου ειναι και ειναι σεβαστη.Και βεβαια πολυ καλα κανεις με τα λεφτα σου. Εγω δεν μπορω να πεισω κανενα οτι δεν ειναι ελεφαντας.:) Αλλα ξεφευγει απο το νημα η γραπτη μας κουβεντα νομιζω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι πολιτικες αποψεις κανενος. Γιατι, πολιτικες αποψεις ειναι τα παραπανω. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παιδια εχω εκνευριστει αφανταστα με το paypallπου συνεχως μου καθυστερουν την επιστροφη χρηματων μου. Εχω κανει dispute 4 Μαιου και μου λενε τωρα οτι ενας ειδικος ερευναει την υποθεση μου και θα μου απαντησουν στις 6 Ιουνιου. Μου κανανε και την εξης μαλαγανια πριν μια εβδομαδα : Μου λενε απαντησε μεσα σε τρεις μερες για το αν εχεις παραλαβει η οχι το πακετο αλλιως θα κλεισει η υποθεση. Και σας ρωταω αν για χ λογους εγω αυτο το διαστημα ελειπα η δεν ειχα δει το μηνυμα θα αποχαιρετουσα τα χρηματα μου για παντα; DisputeThe buyer and seller have 20 days to communicate directly to resolve an issue with this transaction. All disputed funds are held until the issue is resolved. If both parties can't agree to a solution, either party can escalate this to a PayPal claim. EscalationThe buyer or seller asks PayPal to review the case and decide the outcome. We make every effort to resolve the claim within 30 days and restore funds to the rightful owner. Awaiting other party's responsePayPal requests more information from the seller to resolve the issue. If the seller doesn't respond within 10 days, we close the case and restore funds to the rightful owner. Requiring your actionPayPal requests more information from the buyer to resolve the issue. If the buyer doesn't respond within the allotted timeframe, we close the case and restore funds to the rightful owner. Being reviewed by PayPalWe review the information the buyer and seller have provided. We try to reach a final decision quickly, but complex cases may take longer and require additional information from the buyer or seller. ClosedThis claim or case has been closed. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. Disputed Amount: $240.97 USD Status A claims specialist is reviewing your case. What happens next We'll contact you with any developments or if we require additional information from you by Jun 6, 2016. If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time. If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts