apVga Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αν δεν παραλαβεις, μετα απο 10 μέρες το ταχυδρομούν πίσω. Αυτο μου το είπε ο ταχυδρόμος μου. Λίγο παραπάνω, 15 μέρες παραμένουν τα δέματα για παραλαβή στο ταχυδρομείο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλα τωρα σοβαρα το εννοεις αυτο εσυ φιλε μου......? Εσενα θα ηθελες να στο κανουν αυτο........? (no offence)........... Μου το έχουν κάνει εις διπλούν... ειμαστε και off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλημερα. παραγγελια απο ebay η οποια αργησε και μου εγινε refund. προχτες εμφανιστηκε και αυριο μπορω να παραλαβω. αν δεν παραλαβω θα επιστρεψει στον πωλητη? αν παραλαβω πως θα πληρωσω τον πωλητη? ευχαριστω Αν θες μπορεις να πας στο ταχυδρομειο και να πεις οτι δεν θες να παραλαβεις (αρνηση παραλαβης), ετσι το δεμα δεν θα ''περιμενει'' 15 μερες στο ταχυδρομειο και θα γυρισει στον αποστολεα. Αν θες μπορεις να παραλαβεις και να στειλεις μηνυμα στον αποστολεα στο ebay να σου δωσει τον paypal λογαριασμο του για να του στειλεις τα χρηματα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Εγώ σήμερα έκανα εγγραφή στο PayPal, έβαλα και τη χρεωστική κάρτα αλλά αυτό το 1.5€ παρόλο που έχει μειωθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού, απόδειξη στην κίνηση του λογαριασμού δεν έχει Εμφανιστεί. Πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Δεν θα δεις απόδειξη στο λογαριασμό αλλά χρέωση στην κάρτα του τύπου PAYPAL CODE XXXX Μπορείς να τη δεις άμεσα στο ebanking ή αύριο τηλεφωνικά από την τράπεζα. Edited December 22, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί συ ebanking πάντως. Μπορεί να πάρει πάνω από μέρα; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί συ ebanking πάντως. Μπορεί να πάρει πάνω από μέρα; Βλέπεις την κάρτα στο λογαριασμό σου; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ναι. Η χρέωση έχει γίνει γιατί ενώ το διαθέσιμο υπόλοιπο ήταν ίσο με το λογιστικό, το διαθέσιμο μειώθηκε και το λογιστικό έμεινε ίδιο. Το παρατήρησα μόλις πάτησα με χρεωθώ το 1.5€. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Περίμενε και αύριο, λοιπόν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Μπορω να χρησιμοποιησω το paypal για αγορα απο vickmall ή minideal; (λογω capital control εννοω) Μπορεις υπο προϋποθέσεις, αν εχεις χρηματα στο βαλανς ναι δεν εχεις κανενα πρόβλημα, αν εχεις ελληνική κάρτα τα πραγματα ειναι δύσκολα και ειναι θέμα τύχης το αν και κατα ποσο θα περάσει η αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γμτ πήγα να πάρω από eBay ένα καλώδιο μέσω PayPal με την ίδια χρεωστική της Πειραιώς που πριν μια εβδομάδα είχα πάρει και άλλα καλώδια και τώρα δεν την δέχτηκε! πήρα την Πειραιώς και μου είπαν ότι ακόμα οι αγορές ηλεκτρονικών δεν επιτρέπονται και δεν πέρασε από αυτόν τον πωλητή επειδή έχει δηλώσει όνομα cclcomputers δηλαδή αναφέρει ότι είναι κατάστημα ηλεκτρονικών.ισχύει αυτο που μου είπαν στην Πειραιώς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γμτ πήγα να πάρω από eBay ένα καλώδιο μέσω PayPal με την ίδια χρεωστική της Πειραιώς που πριν μια εβδομάδα είχα πάρει και άλλα καλώδια και τώρα δεν την δέχτηκε! πήρα την Πειραιώς και μου είπαν ότι ακόμα οι αγορές ηλεκτρονικών δεν επιτρέπονται και δεν πέρασε από αυτόν τον πωλητή επειδή έχει δηλώσει όνομα cclcomputers δηλαδή αναφέρει ότι είναι κατάστημα ηλεκτρονικών.ισχύει αυτο που μου είπαν στην Πειραιώς ; Συνάδελφός μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Εγώ είχα κάνει 5-6 άγορές και συνέχισα να κάνω με τη δική μου κάρτα. Όταν όμως προσπάθησε αυτός, για δοκιμή, να αγοράσει από τα ίδια καταστήματα με εμένα, δεν μπόρεσε από κανένα. Άρα είναι και θέμα τράπεζας - κάρτας. Και μάλιστα ίσως η Πειραιώς να άλλαξε κάτι το τελευταίο δίμηνο, γιατί πριν κι αυτός δεν είχε θέμα (δεν μιλάμε για το καλοκαίρι βέβαια, αλλά για Σεπτέμβριο - Οκτώβριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γμτ πήγα να πάρω από eBay ένα καλώδιο μέσω PayPal με την ίδια χρεωστική της Πειραιώς που πριν μια εβδομάδα είχα πάρει και άλλα καλώδια και τώρα δεν την δέχτηκε! πήρα την Πειραιώς και μου είπαν ότι ακόμα οι αγορές ηλεκτρονικών δεν επιτρέπονται και δεν πέρασε από αυτόν τον πωλητή επειδή έχει δηλώσει όνομα cclcomputers δηλαδή αναφέρει ότι είναι κατάστημα ηλεκτρονικών.ισχύει αυτο που μου είπαν στην Πειραιώς ; Ισχύει και μάλιστα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος για να πραγματοποιηθεί μια αγορά. Κάθε τράπεζα έχει διαφορετική κατηγοριοποίηση των πωλητών, με αποτέλεσμα, ένα αντικείμενο ή υπηρεσία που θέλουμε να αγοράσουμε από τον ίδιο πωλητή, να μπορούμε να το αγοράσουμε με κάρτα της Χ τράπεζας αλλά όχι με κάρτα της Ψ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες, δηλαδή μία κάρτα μπορεί να περνάει από ένα πωλητή αλλά να μην περνάει από άλλον για αγορά ενός συγκεκριμένου αντικειμένου ή υπηρεσίας. Ακόμη, κάποιο αντικείμενο ή υπηρεσία μπορεί να θεωρείται στα επιτρεπόμενα και να γίνεται εύκολα η αγορά του ενώ άλλα να περιλαμβάνονται στα απαγορευμένα. Τέλος, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι κάθε τράπεζα έχει όριο αγορών από το εξωτερικό κάθε μήνα και όταν αυτό καλυφθεί δεν επιτρέπει η τράπεζα άλλες αγορές με τις κάρτες της. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 τελικά αγόρασα το καλώδιο με την ίδια κάρτα από πωλητή με....κινέζικο όνομα και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Είχες δίκιο φίλε μου αυτό ήταν!!!!!!!!! Τέλεια!!! Πως δεν είχα σκεφτεί νωρίτερα να το κάνω??? Έβαλα 10 ευρώ και μου έστειλε 9.31 άρα η προμήθεια είναι 6.9% αφού μου κράτησε 0.69 λεπτά. Και με 13 ευρώ το 6.9% θα ήταν 0.89 λεπτά, οπότε άγνωστο γιατί δε πήρε εξ'αρχης τα 13 ευρώ. Τώρα φορτώνουμε και αγοράζουμε ΌΛΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ noco4gr!!! Παιδια εκανα κατι αντιστοιχο φαινονται στα balance αλλα οχι σαν διαθεσιμα.. χρειαζεται καποιος χρονος για να γινει?? Επειτα θα κανει απ οπουδηποτε αγορα?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αν χρησιμοποιησες το request πιθανόν να στα δεσμευσαν για 21 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ναι requestmoney πατησα, υπαρχει κατι αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 υπάρχει το send money to friends από άλλον λογαριασμό Επίσης έμβασμα από τραπεζικ΄πο λογαριασμό στο όνομα σου. Μπορεις να κάνεις refund τα χρήματα που έλαβες και δεσμευτηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Βασικα απ οτι καταλαβατε θελω να κανω διαφορες αγορες αλλα λογω capital δε μπορω γι αυτο μπηκα στη διαδικασια. Με το refund γυριζουν πισω? Αν το αφησω θα ειναι διαθεσιμα σε 21 μερες? Με το send σε φιλο ειναι το ιδιο αλλα πιο γρηγορο? Εχω μπερδευτει.... Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθουμε να μαθουμε.. καλες γιορτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Βασικα απ οτι καταλαβατε θελω να κανω διαφορες αγορες αλλα λογω capital δε μπορω γι αυτο μπηκα στη διαδικασια. Με το refund γυριζουν πισω? Αν το αφησω θα ειναι διαθεσιμα σε 21 μερες? Με το send σε φιλο ειναι το ιδιο αλλα πιο γρηγορο? Εχω μπερδευτει.... Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθουμε να μαθουμε.. καλες γιορτες! Με το refund γυρνάν πισω στην καρτα.Αν τα αφήσεις σε 21 μερες θα μπορείς να τα κανεις οτι θες.Με το send σε φιλο δεν φαίνεσαι σαν πωλητής και έτσι δεν υπάρχει το πρόβλημα των 21 ημερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Βασικα απ οτι καταλαβατε θελω να κανω διαφορες αγορες αλλα λογω capital δε μπορω γι αυτο μπηκα στη διαδικασια. Με το refund γυριζουν πισω? Αν το αφησω θα ειναι διαθεσιμα σε 21 μερες? Με το send σε φιλο ειναι το ιδιο αλλα πιο γρηγορο? Εχω μπερδευτει.... Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθουμε να μαθουμε.. καλες γιορτες!Δοκίμασε τη revolut: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Το κυριότερο, δεν χρεώνει καμία προμήθεια για τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια και τις πληροφοριες σας. Πολυ καλη φαινεται και η εκδοση της revol..... card. Καλες γιορτες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 τελικά κατάφερα και έκανα αγορά από gearbest μέσω paypal κι ενώ μου έχει εμφανίσει αυτό http://prntscr.com/9i3ky3 στον λογαριασμό του paypal στις τελευταίες συναλλαγές λέει denied. http://prntscr.com/9i3ql1 καμία βοήθεια;; επίσης δεν έχουν φύγει λεφτά από τον λογαριασμό του ebanking Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Τελικά, δεν πέρασε η παραγγελία. Αυτό που σου λέει το 1ο είναι να κάνεις την παραγγελία πληρώνοντας το ποσό των $22.59. Το 2ο επιβεβαιώνει ότι δεν πέρασε η παραγγελία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 για κάποιο λόγο μετά από εδώ, δεν γίνεται τίποτα. http://prntscr.com/9i3vgu με επιστρέφει πάλι στο ίδιο σημείο και στο Paypal account βγάζει denied. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts