Johnpap87 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα προσπάθησα να κάνω μια αγορά από αμερικάνικο site walmart κάτι που κοστίζει $280, κατά την διαδικασία checkout μου πέταξε το μήνυμα This transaction cannon be completed. Δοκίμασα να κάνω την παραγγελία και από το λάπτοπ και πάλι το ίδιο. Διευκρινίζω ότι κάνω το μήνα έως και 30 αγορές και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα αφού πάντα έχω paypal balance. Αυτήν την στιγμή έχω $330 υπόλοιπο. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδια εχω κανει παραγγελια ενα κινητο και στο Payment status στο Paypal μου βγαζει Denied ξερετε γιατι??? Μάλλον ο συνδυασμός κάρτα\κατάστημα\τράπεζα δεν περνάει. Δοκίμασε άλλη κάρτα ή άλλο κατάστημα. Παιδιά,τόσο καιρό χρησιμοποιώ στο paypal μια χρεωστική visa της alpha Σήμερα που πήγα να κάνω μια αγορά μου λέει ότι δεν έχω κάποια συνδεδεμένη,πάω να βάλω πάλι την ίδια και μου λέει το παρακάτω.. The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Aυτό συμβαίνει λόγο capital και δεν μπορώ να την συνδέσω ξανά; επίσης γνωρίζει κανείς για πιο λόγο αφου την είχα κανονικά τόσο καιρό ενεργή γιατί δεν υπάρχει πλέον στο account μου? Εννοείς οτι την χρησιμοποιούσες κανονικά το τελευταίο τετράμηνο και σήμερα εξαφανίστηκε; Παράξενο αυτό. Δοκίμασε αργότερα να την περάσεις ξανά. Καμιά φορά κολλάει το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μάλλον ο συνδυασμός κάρτα\κατάστημα\τράπεζα δεν περνάει. Δοκίμασε άλλη κάρτα ή άλλο κατάστημα. Εννοείς οτι την χρησιμοποιούσες κανονικά το τελευταίο τετράμηνο και σήμερα εξαφανίστηκε; Παράξενο αυτό. Δοκίμασε αργότερα να την περάσεις ξανά. Καμιά φορά κολλάει το σύστημα. Μέχρι και χθες ναι,σήμερα δεν πέρασε την πρώτη αγορά που πήγα να κάνω και πάτησα cancel 'Οταν πήγα να κάνω την δεύτερη μου είπε να συνδέσω κάρτα διότι δεν υπήρχε στον λογαριασμό μου :/ Και μια ακόμα ερώτηση,όταν σου κάνουν refund μετά απο πόσο καιρό φαίνονται στην κάρτα σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Από sportsdirect παραγγέλνει κανείς;;; Ειναι το μοναδικό μαγαζί που αντιμετωπίζω πρόβλημα, την ίδια ώρα που από Κίνα και Αμαζον ψωνίζω κανονικά... Μιλάω για PayPal απ τη πιστωτική (άλφα βίζα) και όχι απ το balance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μόλις είδα στην winbank ότι μπλόκαραν ξανά τα εμβάσματα στο εξωτερικό μέχρι της 30/11!Πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι εξαντλήθηκε το όριο της τράπεζας Πειραιώς για τα εμβάσματα στο εξωτερικό.Για της άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σήμερα έκανα αγορά μέσω paypal , αντί να τραβήξει πρώτα το υπόλοιπο που υπήρχε στο balance και τα υπόλοιπα απο την πιστωτική, πήρε όλα τα λεφτά απο την πιστωτική, μπορώ να κάνω κάτι; Από όσα ξέρω, εάν έχεις balance και κάρτες, στο επόμενο βήμα της εντολής σε ρωτάει από που να πληρώσει και έχεις επιλογές να αλλάξεις τις προτάσεις που κάνει. Σήμερα πλήρωσα στο Banggood και επέλεξα από ποια πηγή θα πληρώσει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μέχρι και χθες ναι,σήμερα δεν πέρασε την πρώτη αγορά που πήγα να κάνω και πάτησα cancel 'Οταν πήγα να κάνω την δεύτερη μου είπε να συνδέσω κάρτα διότι δεν υπήρχε στον λογαριασμό μου :/ Και μια ακόμα ερώτηση,όταν σου κάνουν refund μετά απο πόσο καιρό φαίνονται στην κάρτα σου ? Αν κάνεις αποτυχημένη πληρωμή, η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε βγαίνει απο τη λίστα για λίγες μέρες. Στο Profile>My Money> Debit & Credit Cards πρέπει να φαίνεται. Όσο για το refund, μια φορά χρειάστηκε και τα λεφτά μπήκαν στο balance σε λίγες ώρες. Για κάρτα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν κάνεις αποτυχημένη πληρωμή, η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε βγαίνει απο τη λίστα για λίγες μέρες. Στο Profile>My Money> Debit & Credit Cards πρέπει να φαίνεται. Όσο για το refund, μια φορά χρειάστηκε και τα λεφτά μπήκαν στο balance σε λίγες ώρες. Για κάρτα δεν ξέρω. Μπα ούτε εκεί φαίνεται και δεν απαντάνε και στο support τους :/ Το refund έγινε απο της μια το μεσημέρι και τίποτα ακόμα,τώρα που δεν είναι συνδεδεμένη η κάρτα μου όμως υπάρχει ενδεχόμενο να χαθούν τα λεφτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Από όσα ξέρω, εάν έχεις balance και κάρτες, στο επόμενο βήμα της εντολής σε ρωτάει από που να πληρώσει και έχεις επιλογές να αλλάξεις τις προτάσεις που κάνει. Σήμερα πλήρωσα στο Banggood και επέλεξα από ποια πηγή θα πληρώσει. επειδή προσπαθώ να αγοράσω και εγώ από αυτό το μαγαζί μέσω PayPal με χρεωστική Πειραιώς τρώω όλο άκυρο,με πια κάρτα πλήρωσες μέσω PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μπα ούτε εκεί φαίνεται και δεν απαντάνε και στο support τους :/ Το refund έγινε απο της μια το μεσημέρι και τίποτα ακόμα,τώρα που δεν είναι συνδεδεμένη η κάρτα μου όμως υπάρχει ενδεχόμενο να χαθούν τα λεφτά?Αν πας στο "Add or Edit a credit card", ούτε εκεί φαίνεται η κάρτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν πας στο "Add or Edit a credit card", ούτε εκεί φαίνεται η κάρτα;; Όχι πουθενά,στο Add or Edit μου βγάζει ''Number of cards active on your account: 0'' και απο κάτω τις επιλογές για να προσθέσω κάρτα Όταν βάζω την ίδια μου λέει το error που είπα παραπάνω. Θέλει παραπάνω απο 2 ευρώ αυτή η διαδικασία? γιατί μιας και δεν έχει μπει ακόμα το refund πρέπει να χω ίσα ίσα 2 ευρώ μέσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν κάνεις αποτυχημένη πληρωμή, η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε βγαίνει απο τη λίστα για λίγες μέρες. Στο Profile>My Money> Debit & Credit Cards πρέπει να φαίνεται.Tι εννοείς βγαίνει από τη λίστα? Δεν την εμφανίζει το paypal? Ρωτάω γιατί χτες για κάποιο λόγο δεν περνούσε η revolut και έκανα 3 αποτυχημένες προσπάθειες αγοράς στο ebay και απέτυχαν και οι τρεις αλλά η κάρτα στο paypal φαίνεται κανονικά. Ή εννοείς κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όχι πουθενά,στο Add or Edit μου βγάζει ''Number of cards active on your account: 0'' και απο κάτω τις επιλογές για να προσθέσω κάρτα Όταν βάζω την ίδια μου λέει το error που είπα παραπάνω. Θέλει παραπάνω απο 2 ευρώ αυτή η διαδικασία? γιατί μιας και δεν έχει μπει ακόμα το refund πρέπει να χω ίσα ίσα 2 ευρώ μέσα . Τρελά πράγματα... €1,50 θέλει να τραβήξει για να στείλει τον κωδικό επιβεβαίωσης. Tι εννοείς βγαίνει από τη λίστα? Δεν την εμφανίζει το paypal? Ρωτάω γιατί χτες για κάποιο λόγο δεν περνούσε η revolut και έκανα 3 αποτυχημένες προσπάθειες αγοράς στο ebay και απέτυχαν και οι τρεις αλλά η κάρτα στο paypal φαίνεται κανονικά. Ή εννοείς κάτι άλλο?Δεν την εμφανίζει στις διαθέσιμες για χρήση κάρτες όταν διαλέγεις τρόπο πληρωμής στο checkout. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα τους, πάντως όταν έκανα αποτυχημένες απόπειρες πληρωμής, μια-μια έφευγαν οι χρησιμοποιημένες κάρτες απο τη λίστα επιλογής (στο profile υπήρχαν). Τώρα πλέον δεν προσπαθώ καν να πληρώσω με Visa ή Mastercard. Πάω κατευθείαν στη σιγουριά της ΑΜΕΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τρελά πράγματα... €1,50 θέλει να τραβήξει για να στείλει τον κωδικό επιβεβαίωσης. Ελπίζω μόνο μην πάει το refund στον αερά επειδή δεν την έχω πια συνδεδεμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ελπίζω μόνο μην πάει το refund στον αερά επειδή δεν την έχω πια συνδεδεμένη H λογική λέει οτι θα πάει στο balance αν δεν υπάρχει κάρτα αλλα με αυτά που σου συμβαίνουν, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Επειδή διαβάζω πιο πάνω ότι αν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα και στο balance σου δίνει επιλογή από που θα τα τραβήξει, εγώ θα κάνω μια αγορά αύριο 60 δολ από τα οποία τα 57 είναι στην κάρτα και τα 3 στο balance, λέτε να έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όχι πουθενά,στο Add or Edit μου βγάζει ''Number of cards active on your account: 0'' και απο κάτω τις επιλογές για να προσθέσω κάρτα Όταν βάζω την ίδια μου λέει το error που είπα παραπάνω. Θέλει παραπάνω απο 2 ευρώ αυτή η διαδικασία? γιατί μιας και δεν έχει μπει ακόμα το refund πρέπει να χω ίσα ίσα 2 ευρώ μέσα . Εμένα κάρτα που είχε διαγράφει από τον λογαριασμό paypal γιατί την είχα δοκιμάσει πολλές φορές μετά απο καμιά 10 μέρες την ξαναπέρασα κανονικά.Δεν χρειαζετε ξανά το 1,5 ευρώ με την επιβεβαίωση.Σε χρεώνει 1 ευρώ μόνο το οποίο σε εμένα γύρισε πίσω στην κάρτα μετά από 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 επειδή προσπαθώ να αγοράσω και εγώ από αυτό το μαγαζί μέσω PayPal με χρεωστική Πειραιώς τρώω όλο άκυρο,με πια κάρτα πλήρωσες μέσω PayPal? Το μεσημέρι που έκανα παραγγελία $14,50 περίπου, είχα γύρω στα $5 και 100€ στο balance και κάρτες. Πρότεινε να τα πάρει από το balance και συγκεκριμένα όλα τα $ και το υπόλοιπο από τα €. Αν και έχω επιλέξει να μην κάνει μετατροπή, προτίμησα να μην πάρει από τα € και επέλεξα να πάρει τα $ του balance και τα υπόλοιπα από την Alpha/Amex debit. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 H λογική λέει οτι θα πάει στο balance αν δεν υπάρχει κάρτα αλλα με αυτά που σου συμβαίνουν, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα. Ήξερα ότι είμαι γκαντέμης αλλά να παθαίνω κάτι που δεν έχει ξαναδει άνθρωπος :D Εμένα κάρτα που είχε διαγράφει από τον λογαριασμό paypal γιατί την είχα δοκιμάσει πολλές φορές μετά απο καμιά 10 μέρες την ξαναπέρασα κανονικά.Δεν χρειαζετε ξανά το 1,5 ευρώ με την επιβεβαίωση.Σε χρεώνει 1 ευρώ μόνο το οποίο σε εμένα γύρισε πίσω στην κάρτα μετά από 5 λεπτά. Άρα ούτε τα διαθέσιμα χρήματα που έχω μέσα δεν είναι λόγος να μην μου την δέχετε τώρα.. Δοκίμαζες και τις 10 ημέρες?γιατί αν κάτσω 10 ημέρες χωρίς αγορές την έκατσα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Επειδή διαβάζω πιο πάνω ότι αν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα και στο balance σου δίνει επιλογή από που θα τα τραβήξει, εγώ θα κάνω μια αγορά αύριο 60 δολ από τα οποία τα 57 είναι στην κάρτα και τα 3 στο balance, λέτε να έχω πρόβλημα; Εμένα που έκανα ανανέωση στη wind δεν με ρώτησε, πήρε όλο το balance και τα υπόλοιπα απο την κάρτα revolut, εκτός και αν δεν είδα την ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ήξερα ότι είμαι γκαντέμης αλλά να παθαίνω κάτι που δεν έχει ξαναδει άνθρωπος :D Άρα ούτε τα διαθέσιμα χρήματα που έχω μέσα δεν είναι λόγος να μην μου την δέχετε τώρα.. Δοκίμαζες και τις 10 ημέρες?γιατί αν κάτσω 10 ημέρες χωρίς αγορές την έκατσα :rolleyes: Οχι...Για την ακρίβεια το ειχα ξεχασει οτι ειχε διαγραφει η καρτα και μετα απο 10 μερες χρειαστηκε να κανω μια πληρωμη και περασα τοτε την καρτα ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 @soleman σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Οχι...Για την ακρίβεια το ειχα ξεχασει οτι ειχε διαγραφει η καρτα και μετα απο 10 μερες χρειαστηκε να κανω μια πληρωμη και περασα τοτε την καρτα ξανα. Άρα ελπίζω μετά απο 1-2 ημέρες να διορθώνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Από sportsdirect παραγγέλνει κανείς;;; Ειναι το μοναδικό μαγαζί που αντιμετωπίζω πρόβλημα, την ίδια ώρα που από Κίνα και Αμαζον ψωνίζω κανονικά... Μιλάω για PayPal απ τη πιστωτική (άλφα βίζα) και όχι απ το balance... Κανείς παιδιά; Συγνώμη που ειμαι επίμονος, απλά το βιαζομαι... ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εγώ είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα περίπου με πιστωτική amex της Άλφα μέσω PayPal χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts