lio14 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για το aliexpress μπορεις να κανεις αγορα και στελνεις email στον πωλητη, λες δεν μπορεις να πληρωσεις και να σου δωσει Paypal account που σιγουρα θα εχει για να πληρωσεις, αλλιως ακυρωνεις την παραγγελια, ετσι κανει κοσμος και αγοραζει. Αν ο πωλητης δεν εχει ή δεν δινει Paypal ακυρωνεις και τελος. Μπορεί να έχω στείλει και 10 μηνύματα σε πωλητές και όλοι μου ρίχνουν άκυρο για paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodour Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 βεβαιως και μπορεις. Μπορώ με αυτόν τον λογαριασμό να κάνω απ΄ευθείας παραγγελίες ή χρειάζεται και 2ος λογαριασμός paypal όπως διάβασα και σε κάποια μηνύματα νωρίτερα έτσι ώστε να μεταφέρω απο τον έναν στον άλλον τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλημερα! ναι μαλλον εχουμε εξελιξεις! http://www.newsit.gr/ellada/Capital-controls-Erxetai-kai-nea-xalarosi-ton-periorismon-Ti-tha-symvei-me-tis-analipseis-apo-tis-trapezes/430910 Πάντως, κύκλοι με γνώση αναφέρουν ότι οι συναλλαγές με το εξωτερικό ή μέσω ίντερνετ θα χαλαρώνουν διαρκώς (ειδικά για τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι το ημερήσιο όριο των τραπεζών, το οποίο ξεπερνιέται αν η συναλλαγή γίνει νωρίς την επόμενη μέρα) και προς το τέλος του χρόνου θα τείνουν να εξαλειφτούν πλήρως. Δεν έχουμε καμία εξέλιξη και μην περιμένετε τίποτα πριν την ανακεφαλαιοποιηση. Όλα αυτά είναι προεκλογικά. Το Θέμα μάλιστα το τερμάτισε λέγοντας ότι τη τρίτη (που μας πέρασε) θα έβγαινε πνπ που θα χαλαρωνε τις συναλλαγές στο internet. Φυσικά, ακόμα περιμένουμε.. Επίσης το όριο που λες δεν αφορά αγορές καταναλωτικών αγαθών αλλά συγκεκριμένων πραγμάτων που προβλέπονται από την/τις πνπ. Φυσικά και υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση καρτών οποιασδήποτε φύσης αφού είναι λεφτά που φεύγουν προς το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν επιτραπεί ούτε καν εμβάσματα προς το εξωτερικό παρά μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Οι "κύκλοι με γνώση" είναι προφανώς εικοσάχρονοι δημοσιογράφοι που βλέπουν διάφορα όνειρα και μετά τα μετουσιωνουν σε "έγκυρα άρθρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλημερα! το ειπα εγω πρωτα οτι ειναι προεκλογικα κολπακια!!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!!!! ανακεφαλαιωση ΔΕΝ εγινε! τα C.C ισχυουν!!!! για την προμηθεια εχω κανει και με request και send money και στα 100 ευρω μου κρατησε 3,75 ευρω..... eurobank visa classic πιστωτικη.... αγορες με την καρτα απευθειας στο ali ακομα δεν περνανε.... απο banggood ειχα παρει 15 Αυγουστου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημερα.εκανα αγορα και ενω ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης απο το paypal ,στο ιστορικο μεσα στο account δεν φαινεται τιποτα.καμια κινηση.εννοειται πως τα χρηματα απο την αγορα εχουν αφαιρεθει απο το balance μου.σας εχει συμβει; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Εμένα πάντως δε μου δουλεύει η prepaid και δοκίμασα με τη χρεωστική της eurobank αλλά παλι την απορρίπτει Edited September 18, 2015 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Χθες πήρα απο dealextreme απευθείας με χρεωστική eurobank MasterCard. Ενω έγινε η χρέωση στο λογαριασμό μου στο status της παραγγελίας γράφει awaiting verification και δεν προχωραει. Παιζει να χαθούν τα χρήματα?[ATTACH]63983[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημερα.εκανα αγορα και ενω ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης απο το paypal ,στο ιστορικο μεσα στο account δεν φαινεται τιποτα.καμια κινηση.εννοειται πως τα χρηματα απο την αγορα εχουν αφαιρεθει απο το balance μου.σας εχει συμβει; Μου θυμίζεις 50 σελ πιο πίσω που κάποιος φώναζε «προσοχή» για κάποιο μαιλ που του ήρθε τάχα από το paypal και του ζητούσε ξανά τα στοιχεία του. Αν θυμάμαι καλά τον παραξένεψε που ήταν στα spam mail. :!: ΠΡΟΣΟΧΗ τι σου ζητά και τι θα κάνεις, φίλε μου καλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα... Έχω να δραστηριοποιηθω στο PayPal πολλούς μήνες. Εδώ και μερικές βδομάδες το PayPal μου έστελνε κάποια mail για ύποπτη κίνηση στο λογαριασμό μου, στα οποία δεν έδινα σημασία ελέω Cc και μη χρησιμοποίησης...Προχθες που πήγα να μπω στο λογαριασμό μου δεν με άφηνε πλην όμως μου έλεγε να μου στείλει ένα μήνυμα ή ναε πάρει τηλ για να βάλω έναν τετραψήφιο κωδικό, για να κανει verify τα στοιχεία μου... Οποία επιλογή και να πατουσα δεν είχα καμία τύχη. Ούτε μήνυμα λαμβάνω ούτε αυτοματοποιημένη κλήση. Ξέρει κάποιος τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; ΥΓ; Δεν μπορώ να τους στείλω mail υποστήριξης γιατί δεν μπορώ να εισέλθει στο λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μου θυμίζεις 50 σελ πιο πίσω που κάποιος φώναζε «προσοχή» για κάποιο μαιλ που του ήρθε τάχα από το paypal και του ζητούσε ξανά τα στοιχεία του. Αν θυμάμαι καλά τον παραξένεψε που ήταν στα spam mail. :!: ΠΡΟΣΟΧΗ τι σου ζητά και τι θα κάνεις, φίλε μου καλέ. Οχι καμια σχεση.εκανα την αγορα,απλα δεν εχει καταγραφει στο ιστορικο.μηνυμα επιβεβαιωσης εχει ερθει παντως Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα... Έχω να δραστηριοποιηθω στο PayPal πολλούς μήνες. Εδώ και μερικές βδομάδες το PayPal μου έστελνε κάποια mail για ύποπτη κίνηση στο λογαριασμό μου, στα οποία δεν έδινα σημασία ελέω Cc και μη χρησιμοποίησης...Προχθες που πήγα να μπω στο λογαριασμό μου δεν με άφηνε πλην όμως μου έλεγε να μου στείλει ένα μήνυμα ή ναε πάρει τηλ για να βάλω έναν τετραψήφιο κωδικό, για να κανει verify τα στοιχεία μου... Οποία επιλογή και να πατουσα δεν είχα καμία τύχη. Ούτε μήνυμα λαμβάνω ούτε αυτοματοποιημένη κλήση. Ξέρει κάποιος τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; ΥΓ; Δεν μπορώ να τους στείλω mail υποστήριξης γιατί δεν μπορώ να εισέλθει στο λογαριασμό μου. Διάβασε το ποστ μου #5052 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πέρασε πρώτη φορά σήμερα visa Piraeus bank στο PayPal για ανανέωση wind όπως παλιά. Βρε τι γίνεται δύο μέρες πρίν τις εκλογές....Πάρτε ότι είναι τώρα,γιατί μετά τις εκλογές από Δευτέρα θα έχει πάλι εμπάργκο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Στις 9/9 πρόσθεσα μια mastercard debit της ΕΤΕ στο paypal και σε 5 λεπτά που μου στάλθηκε ο 4ψηφιος κωδικος και είδα από το ebanking, την έκανε verify και το 1,5 που κρατάει επιστράφηκε στο balance. Βλέπω όμως στο ebanking ότι τότε χρεώθηκαν στην κάρτα και 0,89€ (1$ υποθέτω) με αιτιολογία "MAIL ORDER PAYPAL" . Είχα καιρό να προθέσω κάρτα στο paypal και δεν θυμάμαι. Αυτά επιστρέφονται μετά από ένα μήνα νομίζω; Στο ebanking δεν φαίνονται σαν κίνηση του λογαριασμού αλλά σαν δέσμευση μόνο. κι εγώ κατάφερα επιτυχώς να συνδέσω κάρτα Εθνικής με paypal. ο Τετραψήφιος ήρθε σχεδόν αμέσως κι έχω πάρει το 1,5 ευρώ στο balance. το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ βλεπω αυτές τις χρεώσεις που λες , με την ίδια αιτιολογία .. και τις έχω κι από 12-13 αυγούστου που είχα κάνει κάτι απόπειρες με request money , τις οποίες υποτίθεται ακύρωσα και επί τόπου... Μάλλον αυτά τα λεφτά δε θα επιστραφούν ποτέ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 κι εγώ κατάφερα επιτυχώς να συνδέσω κάρτα Εθνικής με paypal. ο Τετραψήφιος ήρθε σχεδόν αμέσως κι έχω πάρει το 1,5 ευρώ στο balance. το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ βλεπω αυτές τις χρεώσεις που λες , με την ίδια αιτιολογία .. και τις έχω κι από 12-13 αυγούστου που είχα κάνει κάτι απόπειρες με request money , τις οποίες υποτίθεται ακύρωσα και επί τόπου... Μάλλον αυτά τα λεφτά δε θα επιστραφούν ποτέ! Αυτές τις χρεώσεις τις είδα όταν προσπαθούσα να βάλω πιστωτική Visa της Alpha και χρεωστική Mastercard της Eurobank. Στην πρώτη περίπτωση, το ποσό εμφανιζόταν στις εκκρεμείς συναλλαγές για 5-10 λεπτά και εξαφανιζόταν ενώ στη δεύτερη έμεινε δεσμευμένο για 1 μήνα. Πριν λίγες μέρες παρατήρησα οτι αποδεσμεύτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πάντως το PP δεν αφήνει να κάνεις 2ο προσωπικό λογαριασμό ώστε να στέλνεις στον εαυτό σου σαν friends & family: 2. Eligibility and Types of Accounts 2.1 Eligibility. To be eligible for our Services, you must (i) be a resident of one of the countries listed on the PayPal Worldwide page; (ii) ..... 2.2 Personal and Business Accounts. We offer the following types of Accounts: Personal and Business Accounts. Unless otherwise agreed, you may hold not more than one Personal Account and one Business Account πιστεύω ότι αν θελήσει να σε βρει θα σου κλείσει ή αυτόν ή όλους τους λογαριαμούς!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καλημέρα, μα δεν κανεις στον εαυτο σου!!! κανεις σε εναν συγγενη σου, αλλα τον λογαριασμο του τον διαχειριζεσαι εσυ! πχ εγω εκανα στην μανα μου που δεν ξερει απο ιντερνετ...:lol::lol::lol: ετσι αγοραζεις ειτε με τον 2ο paypal account, ειτε εφοσον εχεις κανει send money και εχει balance ο λογαριασμος της μαμας, μου ξαναστελνει στον δικο μου και κανω με το δικο μου account. Aπλα πραγματα! για 2ο λογαριασμο θελει αλλο ονομα, τηλεφωνο και email, η διευθυνση μπορει να ειναι ιδια, καλιστα μπορει να μενει στο ιδιο σπιτι και καλα.... επισης στο βημα για εισαγωγη καρτας δεν δινουμε σημασια, δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα ο λογαριασμος. :) Thats' all! το εκανα, δουλευει, δωρεαν μεταφορες balance, αγορασα απο ebay με κοστος 175 ευρω.... τωρα αν προσπαθει καποιος να κανει με τα ιδια στοιχεια και ειδικα και ιδιο τηλεφωνο!!! τι να πω.....ας μην πω χαρακτηρισμους! τονιζω πως απο ebay με τον λογαριασμο της μανας μου δεν με αφησε να αγορασω, γιαυτο εστειλα το balance απο το δικο της στο δικο μου για να μπορεσω. Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο. Ειναι θεμα του ebay. Edited September 18, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 ok όλα αυτά αλλά κάπως θα πρέπει να "κρύψω" το balance ώστε τα λεφτά να φύγουν από κάρτα και όχι από αυτό! Καλημέρα, μα δεν κανεις στον εαυτο σου!!! κανεις σε εναν συγγενη σου, αλλα τον λογαριασμο του τον διαχειριζεσαι εσυ! πχ εγω εκανα στην μανα μου που δεν ξερει απο ιντερνετ...:lol::lol::lol: ετσι αγοραζεις ειτε με τον 2ο paypal account, ειτε εφοσον εχεις κανει send money και εχει balance ο λογαριασμος της μαμας, μου ξαναστελνει στον δικο μου και κανω με το δικο μου account. Aπλα πραγματα! για 2ο λογαριασμο θελει αλλο ονομα, τηλεφωνο και email, η διευθυνση μπορει να ειναι ιδια, καλιστα μπορει να μενει στο ιδιο σπιτι και καλα.... επισης στο βημα για εισαγωγη καρτας δεν δινουμε σημασια, δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα ο λογαριασμος. :) Thats' all! το εκανα, δουλευει, δωρεαν μεταφορες balance, αγορασα απο ebay με κοστος 175 ευρω.... τωρα αν προσπαθει καποιος να κανει με τα ιδια στοιχεια και ειδικα και ιδιο τηλεφωνο!!! τι να πω.....ας μην πω χαρακτηρισμους! τονιζω πως απο ebay με τον λογαριασμο της μανας μου δεν με αφησε να αγορασω, γιαυτο εστειλα το balance απο το δικο της στο δικο μου για να μπορεσω. Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο. Ειναι θεμα του ebay. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Εγώ πριν λίγο έκανα μια αγορά από vickmall μέσω paypal 186 ευρώ (με τον κανονικό τρόπο, όπως παλιά) .. Χρεωστική Τράπεζα Πειραιώς visa .. Στο mail μου ήρθε από το κατάστημα ότι έκανα την αγορά , αλλά δεν ήρθε κάποια επιβεβαίωση στο mail μου από την paypal , όπως ερχόταν παλιά :worry:.. Στο ebanking της Πειραιώς φαίνεται ότι τα χρήματα είναι κρατημένα από την αγορά .. edit: Τελικά μόλις μου ήρθε mail από τη paypal ότι έγινε η αγορά .. και στο site της paypal φαίνεται τώρα η αγορά που έκανα ... ΥΓ. Την Δευτέρα αυτήν που μας πέρασε(αυτή η βδομάδα) , είχα κάνει και ανάληψη από την χρεωστική κάρτα μου τα 420 ευρώ που είναι το όριο , αυτήν έχω συνδεμένη και στο paypal.. Edited September 18, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μολις δοκιμασα να κανω μια αγορα απο BANGGOOD μεσω PAYPAL (Πιστωτικη ALPHA MASTERCARD)και εφαγα πορτα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Φιλε στο Banggood ειναι ενα απο τα μονα σχεδον που μπορείς με την χρεωστική καρτα και χωρις paypal να κανεις αγορα,εγω πηρα ετσι το power bank της xiaomi αυτο με τα 10000mAh.Πριν μάθω αυτό με το balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 ok όλα αυτά αλλά κάπως θα πρέπει να "κρύψω" το balance ώστε τα λεφτά να φύγουν από κάρτα και όχι από αυτό! και γιατι να το κανεις αυτο? ο λογος που θελουμε το balance ειναι να μπορουμε να αγοραζουμε λογω των C.C!!! αλλιως φυσικα δεν το χρειαζομαστε! 2 φορες εκανα αγορα στο ebay χαρις στο balance αλλιως δεν μπορουσα να παρω δοκιμασα.... Μολις δοκιμασα να κανω μια αγορα απο BANGGOOD μεσω PAYPAL (Πιστωτικη ALPHA MASTERCARD)και εφαγα πορτα! :( δεν υπαρχει λογος να δουλευεις paypal σε αυτο το site (λογω των C.C το λεω) δουλευει μια χαρα με καρτα και ειναι απο τα λιγα, ισως οχι με ολες δεν ξερω, εγω εκανα αγορα 15 Αυγουστου απο εκει και σημερα παλι με eurobank visa πιστωτικη και γινεται μια χαρα, εχω και balance στο paypal αλλα ειπα να μην το χαλαω αδικα και το κραταω για το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Φιλε στο Banggood ειναι ενα απο τα μονα σχεδον που μπορείς με την χρεωστική καρτα και χωρις paypal να κανεις αγορα,εγω πηρα ετσι το power bank της xiaomi αυτο με τα 10000mAh.Πριν μάθω αυτό με το balance. Ναι το γνωριζω αυτο, πριν περιπου 20 μερες εκανα μια αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα με την πιστωτικη μου καρτα ( χωρις paypal ) και την δεχτηκε κανονικα. Απλα ειπα σημερα να δοκιμασω ΚΑΙ με το paypal ( στο οποιο εχω συνδεδεμενο την ιδια καρτα ) αλλα δεν το δεχτηκε. Απλα με το paypal εχω μια παραπανω σιγουρια αν γινει κατι με την παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μου αρέσει πάντως πως γενικά απέξω άνθρωποι που δεν κάνουν ή δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με paypal και αγορές από εξωτερικό ότι διαδίδουν και λένε πως άνοιξαν οι αγορές και τώρα είμαστε κανά με τις εισαγωγές από το εξωτερικό....:lol::lol::lol: πχ το αφεντικό μου....του λεω κανε μια αγορα να δουμε....αλλα δεν κανει! σύμπτωση που αυτό έγινε κοντά στις εκλογές? δε νομίζω....:X:wacko: αυτοί που κατάφεραν να αγοράσουν με paypal χωρίς balance είναι ελάχιστοι σε σχέση με αυτούς που έφαγαν άκυρο. Αν δεν γίνει ανακεφαλαίωση των τραπεζών και να πάρουμε το ΟΚ από την Ε.Κ.Τ και βασικά τον Κο Ντράγκι, τα πράγματα αυτά δεν πρόκειται να φτιάξουν και αυτό όπως φαίνεται δεν θα γίνει ούτε μέχρι το τέλος του χρόνου. Δηλώσεις του Κου Στουρνάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πολλοι "κοι" μαζευτηκαν... :lol: Παντως οντως μαλλον ειναι λιγες οι επιτυχεις αγορες σε σχέση με το συνολο.. Αλλα αυτο δεν εξηγεί γιατί καποιες και οχι καποιες άλλες.. Οπότε και το θεμα των εκλογων είναι λιγακι τραβηγμενο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 και γιατι να το κανεις αυτο? ο λογος που θελουμε το balance ειναι να μπορουμε να αγοραζουμε λογω των C.C!!! αλλιως φυσικα δεν το χρειαζομαστε! 2 φορες εκανα αγορα στο ebay χαρις στο balance αλλιως δεν μπορουσα να παρω δοκιμασα.... εννοώ ότι ο λογαριασμός που έχει δηλωμένη την κάρτα έχει και balance και έτσι δε μπορώ να στείλω σε συγγενή χωρίς κάρτα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts