Vasileios Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δοκιμασες? Ναι δοκίμασα. Έφερα 500 ευρώ στην Eurobank . Τα capital controls δεν απαγορεύουν να έρθουν χρήματα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Τι ποσοστό είπαμε κρατάει το PayPal στο '' send money to friends''? 3,5 ή 5 τοις εκατό? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Τι ποσοστό είπαμε κρατάει το PayPal στο '' send money to friends''? 3,5 ή 5 τοις εκατό? Ανάλογα με το από πού θα τα τραβήξει. Αν τα τραβήξει από το "PayPal balance" ή συνδεδεμένο-επιβεβαιωμένο τραπεζικό λογαριασμό, δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Αν τα τραβήξει από συνδεδεμένη-επιβεβαιωμένη πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κρατάει 3,4% (+0,35€/συναλλαγή). Το θέμα λοιπόν είναι πώς μπορεί να φορτωθεί ανέξοδα το "PayPal balance" μας.;) Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ανάλογα με το από πού θα τα τραβήξει. Αν τα τραβήξει από το "PayPal balance" ή συνδεδεμένο-επιβεβαιωμένο τραπεζικό λογαριασμό, δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Αν τα τραβήξει από συνδεδεμένη-επιβεβαιωμένη πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κρατάει 3,4% (+0,35€/συναλλαγή). Το θέμα λοιπόν είναι πώς μπορεί να φορτωθεί ανέξοδα το "PayPal balance" μας.;) Σε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ενημερωτικά Δεν έρχεται χαλάρωση των capital controls H TτΕ διαψεύδει τη νέα χαλάρωση των capital controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σε ευχαριστώ πολυ! Παρακαλώ. Αν πας να κάνεις "Send Money", σου δείχνει το κόστος (ανάλογα με το ποσό που πας να στείλεις & τον τρόπο που θα τραβήξει τα χρήματα). Είμαι σε επικοινωνία με το PayPal ώστε να μου συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο account μου, ώστε να προσπαθήσω να στείλω -χωρίς προμήθεια- μέσω αυτού σε άλλο PP account μου.;) Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 http://www.protothema.gr/economy/article/507767/diapseudei-i-trapeza-tis-ellados-ta-peri-neas-halarosis-ton-capital-controls-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Άνοιξε παιδιά.... Βαράτε!!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Από προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πριν λίγο προσπάθησα να κάνω αγορά από geekbuyng και μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα αρνήθηκε την συναλλαγή. Αυτά με κάρτα χρεωστικη Πειραιώς. Καλό είναι όσα δουλεύουν να αναφέρεται και τι κάρτες έχετε μέσα για να μην μυρίζουμαι τα νύχια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Alpha bank visa..... OK!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έκανα χθες μια παραγγελία από Gearbest, τους έστειλα μήνυμα στο Facebook για το αν έλαβαν τα χρήματά μου και για το αν ρουταρουν το κινητό και αφαιρούν τις κινεζιές και μου έστειλαν μήνυμα: Hi, I'd like to receive your payment. As for your problem,I called our technical team to check for it,could you please wait 3 days for inquiry result come out? Thanks, Στο my order στο Gearbest γράφει Payment Authorized http://i.imgur.com/r9x6cze.png Στο paypal γράφει pending http://i.imgur.com/OPjAbAT.png PayPal has placed a temporary hold while we're reviewing it. We'll contact you shortly with further information. Τι παίζει; Περάστηκε η παραγγελία; Με paypal balance αγόρασα και έστειλα τα λεφτά με send money από έναν άλλο λογαριασμό που έχω. Ανησυχώ γιατί τα λεφτά δεν είναι στο paypal balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Alpha bank visa..... OK!!! Με paypal κανονικά? Σε ποιο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με paypal κανονικά? Σε ποιο μαγαζί? Playstore κάτι λίγα.... Icons!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν ξέρω αν σχετίζονται , πάντως σήμερα φόρτισα κανονικά την προπληρωμενη μου της Eurobank με 499€ ευρώ . Θα δοκιμάσω αργότερα για αγορά από paypal, με το οποίο την έχω συνδέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν ξέρω αν σχετίζονται , πάντως σήμερα φόρτισα κανονικά την προπληρωμενη μου της Eurobank με 499€ ευρώ . Θα δοκιμάσω αργότερα για αγορά από paypal, με το οποίο την έχω συνδέσει. δηλαδη θες να μας κρατας σε αναμονη? καντη την αγορα φιλε μου να δουμε κ μεις ασπρη μερα!!!! :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δηλαδη θες να μας κρατας σε αναμονη? καντη την αγορα φιλε μου να δουμε κ μεις ασπρη μερα!!!! :) Προς το παρόν, πάω για ψώνια. ..offline, sto Lidl :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Προσπαθησα να κανω request money με καρτα τις πειραιως και δεν δεχοταν την πληρωμη, μετα εκανα με mastercard χρεωστικη της εθνικης και εγινε κανονικα. Παντως να ξερεται επειδει εκανα λαθος και δεν ηξερα τις προμηθειες που κραταει και δεν εφτασε το ποσο για τις αγορες που ηθελα, εκανα request ξανα αλο 1 ευρω και η καρτα χρεωθηκε 1.90 σε ευρω κι απο στο paypal μπηκε 67σεντς του ευρω. Οποτε με αυτον τον τροπο μιλαμε για διπλη ταριφα μια της τραπεζας και μια τα fee του paypal. Γιατι αυτη η διπλη ταριφα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Προσπαθησα να κανω request money με καρτα τις πειραιως και δεν δεχοταν την πληρωμη, μετα εκανα με mastercard χρεωστικη της εθνικης και εγινε κανονικα. Παντως να ξερεται επειδει εκανα λαθος και δεν ηξερα τις προμηθειες που κραταει και δεν εφτασε το ποσο για τις αγορες που ηθελα, εκανα request ξανα αλο 1 ευρω και η καρτα χρεωθηκε 1.90 σε ευρω κι απο στο paypal μπηκε 67σεντς του ευρω. Οποτε με αυτον τον τροπο μιλαμε για διπλη ταριφα μια της τραπεζας και μια τα fee του paypal. Γιατι αυτη η διπλη ταριφα ? γιατι και το paypal αλλα και η τραπεζα ειναι εταιρειες και πρεπει να ζησουν οι καημενες, οποτε σε χρεωνουν σε καθε κινηση, επισης το οτι μπορεις και βγαζεις χρηματα εξω με το paypal εν καιρο CC ειναι ενα πλεονεκτημα.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παρακαλώ. Αν πας να κάνεις "Send Money", σου δείχνει το κόστος (ανάλογα με το ποσό που πας να στείλεις & τον τρόπο που θα τραβήξει τα χρήματα). Είμαι σε επικοινωνία με το PayPal ώστε να μου συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο account μου, ώστε να προσπαθήσω να στείλω -χωρίς προμήθεια- μέσω αυτού σε άλλο PP account μου.;) Αυτό που λες νομίζω δεν γίνεται ειδικά τώρα με CC. Ούτως ή άλλως το pp τραβάει πάντα λεφτά από κάρτα κι όχι από τραπεζικό λογαριασμό κι ας έχεις συνδεμένο έναν. Εγώ έχω συνδεδεμένο λογαριαμό εδώ και 10 χρόνια ποτέ δεν έγινε κατι τέτοιο και αυτό είναι και το σωστό. Σκοπός του τραπεζικού λογαριασμού είναι για εσωτερική δική σου λειτουργία, δηλαδή είτε να επαναφέρεις χρήματα από το Balance, είτε να φορτώσεις (Top-up) χρήματα στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ balance. Το δεύτερο λόγω CC απαγορεύεται δια ροπάλου από τις ελληνικές τράπεζες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 γιατι και το paypal αλλα και η τραπεζα ειναι εταιρειες και πρεπει να ζησουν οι καημενες, οποτε σε χρεωνουν σε καθε κινηση, επισης το οτι μπορεις και βγαζεις χρηματα εξω με το paypal εν καιρο CC ειναι ενα πλεονεκτημα.... Ναι αγορι μου συμφωνω δεν διαφωνω αλλα και απο πριν καναμε αγορες δεν αρχισαμε απο σημερα. Αλα οταν τραβουσες ευρω η τραπεζα δεν σε χρεωνε καποια προμηθεια παρα μονο το συναλαγμα οταν τραβουζες σε διαφορετικο νομισμα. Εδω τωρα μιλαμε για Χρεωση και σε ευρω που τραβηξε το paypal. Δηλαδη με το σκεπτικο το δικο σου οταν ειναι να κανεις μια αγορα 20 ευρω απο ενα μαγαζι εδω ελλαδα (20ευρω) και περασεις την καρτα σου πρεπει να σε τραβαει 21 ευρω και να σε κραταει προμηθεια. Φανταζομαι λογο τον CC ειναι καινουργια προμηθεια "εκτατης αναγκης" για τις εταιριες αυτες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 ναι οντως αυτο πρεπει να ειναι καινουριο που κραταει..εμενα κρατησε δυο φορες που το εκανα απο 0,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) ναι οντως αυτο πρεπει να ειναι καινουριο που κραταει..εμενα κρατησε δυο φορες που το εκανα απο 0,90 Οχι πρεπει ειναι καινουργιο. Παντα η χρεωση υπο κανονικες συνθηκες αν εξερεσουμε το 3,7%+0.30 του paypal που κραταει για να του στηλεις λευτα (τωρα που ο μονος μας τροπος για να παραγγειλουμε ειναι αυτος) που υπο κανονικες συνθηκες οταν τραβουζε κατευθειαν για αγορα προιοντων το χρεωνοταν ο πωλητης αυτο η τραπεζα δεν ειχε τετοια προμηθεια, για παραδειγμα στο 1$ δολαριο μια θηκης στο τραπεζικο λογαριασμο εβλεπες χρεωση 80σεντς ευρω + 2λεπτα που ηταν η προμηθεια για το συναλαγμα της τραπεζας (αν επελεγες να κανει την αλλαγη η τραπεζα) Και αν εκανες αγορα σε ευρω δεν ειχες καμια χρεωση παρα μονο το ποσο του προιντος ακριβως, Ενω τωρα ειναι εντελος αντιθετο, στο 1 ευρω που τραβηξα συνολικα χρεωσε η τραπεζα 1,90 και δεν ξερουμε τη προμηθεια εφαρμοζεται Edited September 10, 2015 by GreekMu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 ναι οντως αυτο πρεπει να ειναι καινουριο που κραταει..εμενα κρατησε δυο φορες που το εκανα απο 0,90 ουτε καινουριο ειναι ουτε εκτακτο, παντα ετσι χρεωνε το paypal σε περιπτωση send money αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν το χρειαστηκαμε, διοτι την προμηθεια την πληρωνε ο πωλητης. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 ουτε καινουριο ειναι ουτε εκτακτο, παντα ετσι χρεωνε το paypal σε περιπτωση send money αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν το χρειαστηκαμε, διοτι την προμηθεια την πληρωνε ο πωλητης. Σε ποια προμηθηα αναφερεσε; Γιατι αλο στην τραπεζα και αλο στο paypal απο το ενα ευρω που εστειλα στο paypal ειχα 0,67 διαθεσιμο και προμηθηα paypal 0,37 του paypal. Το 0,90 εξτρα της τραπεζας τη σχεση εχει με προμηθηα paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts