kostas123464 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μπορείς και με την ίδια κάρτα. Ok ευχαριστω.Δευτερα πρωι θα το δοκιμασβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 ο FIREBLADE1 εχει δικιο και καλο ειναι να τον ακολουθησουμε ολοι.καλυτερα με send money(to family and or friends) το εκανα επιτυχως σε δευτερο λογαριασμο που ανοιξα στη γυναικα μου με μεταφορα απο το πρωτο με amer express alpha Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μπορω να κανω send money στον λογαριασμο μου paypal με χρεωστικη eurobank που ειναι ηδη συνδεδεμενη στο paypal η χρειαζεται να ειναι αλλλη καρτα αδηλωτη στο paypal? Ή κάρτα ναι πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο PayPal. Όμως το email στο οποίο θα στειλεις τα χρήματα θα είναι σε διαφορετικό PayPal account που δε χρειάζεται να έχει συνδεδεμένη κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 ο FIREBLADE1 εχει δικιο και καλο ειναι να τον ακολουθησουμε ολοι.καλυτερα με send money(to family and or friends) το εκανα επιτυχως σε δευτερο λογαριασμο που ανοιξα στη γυναικα μου με μεταφορα απο το πρωτο με amer express alpha το επιχείρησα σήμερα με κάρτα της άλφα αλλά και πάλι χυλόπιτα! γενικώς ή άλφα δεν περνάει... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ή κάρτα ναι πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο PayPal. Όμως το email στο οποίο θα στειλεις τα χρήματα θα είναι σε διαφορετικό PayPal account που δε χρειάζεται να έχει συνδεδεμένη κάρτα Πρεπει δηλαδη να κανω δευτερο λογαριασμο paypal και αλλο email; εγω νομιζα μονο δευτερο email ηθελε μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πρεπει δηλαδη να κανω δευτερο λογαριασμο paypal και αλλο email; εγω νομιζα μονο δευτερο email ηθελε μονο Όχι νέο λογαριασμό PayPal, δεύτερο email από το οποίο θα κάνεις pay μέσω της κάρτας που έχεις ήδη συνδέσει στο PayPal σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Θες έναν λογαριασμό PayPal που να είναι συνδεδεμένος με κάποια κάρτα και έναν δεύτερο λογαριασμό PayPal που να μην είναι συνδεδεμένος με κάρτα. Και για τους δύο λογαριασμούς χρειάζεται δύο διαφορετικά email. Τα λέω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Τράβηξε ένα screen από το ιστορικό συναλλαγών που νας δείχνει μόνο την συγκεκριμένη. Μάλλον ή πρέπει να πατήσεις accept ή σου λεει ότι μετά από 21 ημ΄'ερες θα είναι διαθέσιμα. Ακομα δε βρηκα χρονο να κατσω στο πσ, στο στατους γραφει pending. Τι εκανα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλημέρα Δοκίμασα παρασκευή βραδυ και εστειλα 70€ (sent to family - friends) στον δικο μου Paypal λογαριασμό απο δευτερο λογαρισμό Paypal που εκανα στην γυναικα μου και τον οποιο συνδεσα και εκανα verify μια virtual prepaid card της Εθνικής χωρίς fees Σάββατο πρωι δοκιμάζω και στέλνω με την ιδια μεθοδο 130 .Κρατησε απο την καρτα του αποστολέα (λογαρισμό Paypal της γυναικας μου)4,77 Οτι και να επιλέξεις τελικά το paypal βρισκει τροπο και παιρνει την προμηθεια του ** επισης τι ρυθμισεις για ιστομια πρέπει να κάνω γατι αγορασα ενα τηλεφωνο 56 $ (51€ στο site) και τελικά με χρεωσε 56€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλημέρα Δοκίμασα παρασκευή βραδυ και εστειλα 70€ (sent to family - friends) στον δικο μου Paypal λογαριασμό απο δευτερο λογαρισμό Paypal που εκανα στην γυναικα μου και τον οποιο συνδεσα και εκανα verify μια virtual prepaid card της Εθνικής χωρίς fees Σάββατο πρωι δοκιμάζω και στέλνω με την ιδια μεθοδο 130 .Κρατησε απο την καρτα του αποστολέα (λογαρισμό Paypal της γυναικας μου)4,77 Οτι και να επιλέξεις τελικά το paypal βρισκει τροπο και παιρνει την προμηθεια του ** επισης τι ρυθμισεις για ιστομια πρέπει να κάνω γατι αγορασα ενα τηλεφωνο 56 $ (51€ στο site) και τελικά με χρεωσε 56€ Απο καπου δεν πρεπει να "ζει" και το paypal? ;) Τα παιρνει απο τις συναλλαγες (αγορες-πωλησεις-μεταφορες) και από τη μετατροπη συναλλαγματος. Μονο δωρεαν ειναι από balance σε balance κ οταν κανεις topup (μη ενεργο τωρα λογω cc). Στην περιπτωση σου, θα επρεπε να ειχες κανει send money σε δολλαρια, ωστε να κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου κ οχι το pp. Κ επισης, να εχεις ως primary νομισμα τα δολλαρια! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Απο καπου δεν πρεπει να "ζει" και το paypal? ;) Τα παιρνει απο τις συναλλαγες (αγορες-πωλησεις-μεταφορες) και από τη μετατροπη συναλλαγματος. Μονο δωρεαν ειναι από balance σε balance κ οταν κανεις topup (μη ενεργο τωρα λογω cc). Στην περιπτωση σου, θα επρεπε να ειχες κανει send money σε δολλαρια, ωστε να κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου κ οχι το pp. Κ επισης, να εχεις ως primary νομισμα τα δολλαρια! Δευτερη ερώτηση εχω υπολοιπο 70€ και θελω να αγοράσω απο ebay 15 λιρες με συμφέρει να αλάξω το primary νομισμα σε λιρες , θα μου στοιχήσει λιγοτερο? Αλληθεια δεν καταλαβα και καλα πως γινετε η μετατροπη του νομισματος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δευτερη ερώτηση εχω υπολοιπο 70€ και θελω να αγοράσω απο ebay 15 λιρες με συμφέρει να αλάξω το primary νομισμα σε λιρες , θα μου στοιχήσει λιγοτερο? Αλληθεια δεν καταλαβα και καλα πως γινετε η μετατροπη του νομισματος!! Το νομισμα δεν μπορεις να το αλλαζεις κατα βουληση, αν στο balance εχεις ευρω αυτα τα ευρω θα παραμεινουν ευρω, αν προσπαθήσεις να τα κανεις αλλο νομισμα θα χρεωθείς την μετατροπη. Σημασία εχει σε την νομισμα τα ανεβάζεις στο balance, αν οι αγορες σου ειναι σε λιρες ανεβασετα σε λιρες ή αλλιως αν αγοράζεις σε πολλα νομισματα ανεβασε ποσα απο την καρτα σου σε διαφορετικά νομισματα, δηλαδη 100 λιρες, 100 δολαρια, 100 ευρω κλπ, και καθε φορα που πληρωνεις βαζεις στο primary το αντίστοιχο νομισμα, μονο ετσι γλυτωνεις τις προμήθειες του ππ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Υπαρχει τροπος για αγορα απο amazon.uk??? Sorry για το ασχετο ερωτημα αλλα δε βρηκα σχετικο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Προσπάθησε, μερικες καρτες περνανε, με πειραιως εγω αγόρασα απο το .de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Υπαρχει τροπος για αγορα απο amazon.uk??? Sorry για το ασχετο ερωτημα αλλα δε βρηκα σχετικο θεμα. Εγώ δοκίμασα με Εθνικής από Amazon.co.uk κι έφαγα πόρτα...δεν δοκίμασα με Πειραιώς ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το νομισμα δεν μπορεις να το αλλαζεις κατα βουληση, αν στο balance εχεις ευρω αυτα τα ευρω θα παραμεινουν ευρω, αν προσπαθήσεις να τα κανεις αλλο νομισμα θα χρεωθείς την μετατροπη. Σημασία εχει σε την νομισμα τα ανεβάζεις στο balance, αν οι αγορες σου ειναι σε λιρες ανεβασετα σε λιρες ή αλλιως αν αγοράζεις σε πολλα νομισματα ανεβασε ποσα απο την καρτα σου σε διαφορετικά νομισματα, δηλαδη 100 λιρες, 100 δολαρια, 100 ευρω κλπ, και καθε φορα που πληρωνεις βαζεις στο primary το αντίστοιχο νομισμα, μονο ετσι γλυτωνεις τις προμήθειες του ππ Ευχαριστω... νομιζω οτι το κατάλαβα Δηλαδή το προβλημα ειναι οτι το paypal δεν ειχει την ιδια ισοτιμια με τις ελληνικές τράπεζες, ετσι καθε φορά που πρέπει να πληρωσω κάνει την μετατροπη απο ευρω που εχω σε νομισμα του πωλητή πχ $ με την δικια του ισοτιμια που δεν με συμφέρει. Προ CC είχες την επιλογή να γινει η μετεροπή απο τη τραπεζα οταν τραβαγε τα λεφτα απο την καρτα μς ισοτιμια μου μας συνέφερε να κανω ακομα μια ερωτηση υπάρχει περιπτωση να αλάξει το νομισμα του πωλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγώ δοκίμασα με Εθνικής από Amazon.co.uk κι έφαγα πόρτα...δεν δοκίμασα με Πειραιώς ακόμη... Δοκιμασα την προηγουμενη Πεμπτη με Eurobank Visa και εγινε κανονικα η αγορα...Το δεμα ειναι σε αποστολη και θα παραλαβω μες στην εβδομαδα Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Υπαρχει τροπος για αγορα απο amazon.uk??? Sorry για το ασχετο ερωτημα αλλα δε βρηκα σχετικο θεμα. Με πρώην citi MasterCard (νυν alpha) μια χαρά από το co.uk Είσαι όντως off topic. Ρωτά ή στο θέμα των καρτών ή στο θέμα των online αγορών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όχι νέο λογαριασμό PayPal, δεύτερο email από το οποίο θα κάνεις pay μέσω της κάρτας που έχεις ήδη συνδέσει στο PayPal σου Δεύτερο PayPal για να στειλεις λεφτά στο balance του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeden Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Γνωριζει καποιος πως μπαινουν λεφτα στο paypal balance και αν ετσι μπορω να κανω μια αγορα απο vickmall? Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Γνωριζει καποιος πως μπαινουν λεφτα στο paypal balance και αν ετσι μπορω να κανω μια αγορα απο vickmall? διαβασε προηγουμενα μηνυματα, εχει απαντηθει πολλες φορές και αυτο συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εκανα με το request μια μεταφορα και τα $ δεν μπηκαν στο balance. Παω activity και η συναλαγη φαινετε κανονικα και στο status γραφει pending. Μηπως επιδη ειναι σαββατοκυριακο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Αυτός που τα πήρε , πρέπει να κάνει claim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Που ειναι αυτο δεν βρησκω κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κάτι σαν αποδοχή της συναλλαγής όπως ήθελε και με το request money, μπορεί να το λέει με άλλη λέξη. Στο request είχε να κανείς accept αλλιώς δεν πήγαιναν στο balance και μένανε μετέωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts