giachtas Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ναι, θα επιλεξεις απο ποια καρτα θα γινει η αγορα ΟΚ ευχαριστώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου? Τιποτα απο αυτα. δες http://activities.alibaba.com/alibaba/secure-payment.php?tracelog=beacon_payment_150114 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου? Νομιζα λες για aliexpess.Λαθος μου.Δεν ξερω τι γινετε σε εκεινην την περιπτωση Edited January 28, 2015 by testatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου? Καμία ασφάλεια. Μακρυά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 παιδια ξερει κανεις πως γινεται να μεταφερω λεφτα απο την προπληρωμενη μου στο paypal μου για να τα δωσω σε paypal φιλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 παιδια ξερει κανεις πως γινεται να μεταφερω λεφτα απο την προπληρωμενη μου στο paypal μου για να τα δωσω σε paypal φιλου? 1 πας εδω 2 βαζεις το Paypal email του φιλου σου 3 βαζεις το ποσο 4 επιλεγεις αποστολη χρηματων σε φιλο και συνεχιζεις http://i.imgur.com/B86iDpA.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 1 πας εδω 2 βαζεις το Paypal email του φιλου σου 3 βαζεις το ποσο 4 επιλεγεις αποστολη χρηματων σε φιλο και συνεχιζεις http://i.imgur.com/B86iDpA.png το ξερω αυτο απλα εγω θελω να τα παρω πρωτα απο την προπληρωμενη να τα βαλω στο paypal μου και να κανω αυτην την διαδικασια αργοτερα... καταλαβες τι εννοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αυτό δεν γίνεται. Μόνο με έμβασμα πάνε χρήματα στο Paypal για να κάθονται στον λογαριασμό σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 γεια σας παιδια εκανα claim και η paipal μου ζηταει δικαιολογητικα γνωριζει κανεις τι πρεπει να τους στειλω Κατάσταση Παρακαλώ δώστε κάποια δικαιολογητικά για αυτόν τον ισχυρισμό από 31 του Γενάρη του 2015 . Τι θα συμβεί στη συνέχεια Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, εμείς θα συνεχίσουμε κριτική μας της παρούσας υπόθεσης. Αν δεν ακούσω από σας, η περίπτωσή σας θα πρέπει να κλείσει. Αν έχετε επιλύσει αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακυρώσετε αυτήν την αξίωση ανά πάσα στιγμή. Εάν λάβατε το στοιχείο, αλλά δεν είναι όπως περιγράφεται από τον πωλητή, μπορείτε να αλλάξετε το λόγο για τον ισχυρισμό σας. Δικαιολογητικά Αρχεία (0) Δεν έχετε υποβάλει τα αρχεία. Προσθήκη Φαξ (0) Δεν έχετε υποβάλει φαξ. Προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 γεια σας παιδια εκανα claim και η paipal μου ζηταει δικαιολογητικα γνωριζει κανεις τι πρεπει να τους στειλω Κατάσταση Παρακαλώ δώστε κάποια δικαιολογητικά για αυτόν τον ισχυρισμό από 31 του Γενάρη του 2015 . Τι θα συμβεί στη συνέχεια Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, εμείς θα συνεχίσουμε κριτική μας της παρούσας υπόθεσης. Αν δεν ακούσω από σας, η περίπτωσή σας θα πρέπει να κλείσει. Αν έχετε επιλύσει αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακυρώσετε αυτήν την αξίωση ανά πάσα στιγμή. Εάν λάβατε το στοιχείο, αλλά δεν είναι όπως περιγράφεται από τον πωλητή, μπορείτε να αλλάξετε το λόγο για τον ισχυρισμό σας. Δικαιολογητικά Αρχεία (0) Δεν έχετε υποβάλει τα αρχεία. Προσθήκη Φαξ (0) Δεν έχετε υποβάλει φαξ. Προσθήκη Το εκανες επιδει δεν ελαβες ενα δεμα?TR εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 εκανα παραγγελια στις 12-12-2014 δεν εχω λαβει ακομα ανοιξα υποθεση στη paipal και ο πωλητης λεει να κλεισω την υποθεση και θα μου επιστρεψει τα χρηματα δεν ξερω τι κινηση να κανω RC410802682NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 εκανα παραγγελια στις 12-12-2014 δεν εχω λαβει ακομα ανοιξα υποθεση στη paipal και ο πωλητης λεει να κλεισω την υποθεση και θα μου επιστρεψει τα χρηματα δεν ξερω τι κινηση να κανω RC410802682NL Μην τον εμπιστευτης.Βγαλε φωτογραφια της κινησης του TR και ανεβασε την.οτι και να σε λεει μην τον εμπιστευτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μην τον εμπιστευτης.Βγαλε φωτογραφια της κινησης του TR και ανεβασε την.οτι και να σε λεει μην τον εμπιστευτης. TR τι ειναι δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 TR τι ειναι δεν καταλαβα tracking number :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 TR τι ειναι δεν καταλαβα Εγώ πάντως απάντησα αυτό εδώ https://drive.google.com/file/d/0ByMzv4Lip3i-REpnaThEcTdBcFE/view?usp=sharing Βέβαια πάνω στα νεύρα μου ξέχασα να ζητήσω τα λεφτά πίσω σαν επίλογο, οπότε μην το ξεχάσεις :P Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πάντως απάντησα αυτό εδώ https://drive.google.com/file/d/0ByMzv4Lip3i-REpnaThEcTdBcFE/view?usp=sharing Βέβαια πάνω στα νεύρα μου ξέχασα να ζητήσω τα λεφτά πίσω σαν επίλογο, οπότε μην το ξεχάσεις :P γεια σου φιλε μου ωχ και εγω το ξεχασα τους εστειλα σε pdf ελτα εντοπισμος,nl post,πληρωμη στο paipal,και δυο μηνηματα απο το καταστημα που λεει για την παραγγελια,και την αποστολη φαινονται τα στοιχεια μου και ο αριθμος καταδιωξης,ο θεος βοηθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εχω αγορασει ενα προιον που ηταν σε εκπτωση -30% μεσω paypal. Λογω καθυστερησης +30 ημερες ανοιξα case στο paypal Eντω μεταξυ ηρθε το προιον αλλα εχει προβλημα. Ειμαι σε εμαιλ με τον αγοραστη αλλα δεν βλεπω λυση στο προβλημα. Το προιον ειναι καλο οποτε θα το ξαναγορασω αν το κανω claim με την κανονικη τιμη του βεβαια. Εκτος του claim αν μου προτεινει αντικατασταση το δεχομαι; Αν ναι το paypal πως λειτουργει σε αυτες τις περιπτωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Eκει στο dispute στο paypal μπορεις να αλλάξεις το λόγο. Ψαξτο λίγο, θα το δεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 γεια σου φιλε μου ωχ και εγω το ξεχασα τους εστειλα σε pdf ελτα εντοπισμος,nl post,πληρωμη στο paipal,και δυο μηνηματα απο το καταστημα που λεει για την παραγγελια,και την αποστολη φαινονται τα στοιχεια μου και ο αριθμος καταδιωξης,ο θεος βοηθος. Κανενα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Γνωρίζει κάποιος: 1) Εντός πόσων ημερών αποφαίνεται το paypal για το claim που κάνουμε; Υπάρχει συγκεκριμένο timeframe για την εξέλιξη του claim; 2) Κατά τον χρόνο που το claim είναι ανοικτό, υπάρχει δυνατότητα αυτό να κλείσει από μέρους του αγοραστή. λόγω π.χ. παραλαβής του αντικειμένου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω 2 φορές αυτό στον λογαριασμό μου στο paypal: Jan 10, 2015 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card €X.XX EUR Είναι χρήματα που θα πάρω πίσω; Η προσπάθεια συναλλαγής έγινε 10/1 Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonteo73 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 γεια σας! και απο με να. Προσθαθησας να κανω αγορα μεσω paypal και μου εβγαλε το εξης: ERRO: 10486 Η καρτα ειναι προπληρωμενη της Πειραιως και χρηματα εχει και απο την τραπεζα ειναι οκ !!!!! Οποια βοηθεια δεκτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω 2 φορές αυτό στον λογαριασμό μου στο paypal: Jan 10, 2015 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card €X.XX EUR Είναι χρήματα που θα πάρω πίσω; Η προσπάθεια συναλλαγής έγινε 10/1 Αυτο ειναι οταν το paypal πηγε να τραβιξει τα λεφτα απο την καρτα σου και δεν ειταν επιτιχης και σου βγαζει το Denied.Δεν τραβηξε τα λεφτα οποτε δεν υπαρχουν χρηματα να τα παρεις πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 γεια σας! και απο με να. Προσθαθησας να κανω αγορα μεσω paypal και μου εβγαλε το εξης: ERRO: 10486 Η καρτα ειναι προπληρωμενη της Πειραιως και χρηματα εχει και απο την τραπεζα ειναι οκ !!!!! Οποια βοηθεια δεκτη!!! Μια αναζήτηση στο google paypal erro: 10486 και τα εχεις βρει ολα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts