Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι, θα επιλεξεις απο ποια καρτα θα γινει η αγορα

ΟΚ ευχαριστώ.

καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου?

καλημέρα...θέλω να κάνω μια αγορά από alibaba και ο τύπος δεν έχει paypal. Να εμπιστευτώ moneygram ή western union? Θα έχω ασφάλεια για την συναλλαγή μου?

Τιποτα απο αυτα.

δες http://activities.alibaba.com/alibaba/secure-payment.php?tracelog=beacon_payment_150114

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Νομιζα λες για aliexpess.Λαθος μου.Δεν ξερω τι γινετε σε εκεινην την περιπτωση

Edited by testatos

Καμία ασφάλεια. Μακρυά!

παιδια ξερει κανεις πως γινεται να μεταφερω λεφτα απο την προπληρωμενη μου στο paypal μου για να τα δωσω σε paypal φιλου?

παιδια ξερει κανεις πως γινεται να μεταφερω λεφτα απο την προπληρωμενη μου στο paypal μου για να τα δωσω σε paypal φιλου?

1 πας εδω

2 βαζεις το Paypal email του φιλου σου

3 βαζεις το ποσο

4 επιλεγεις αποστολη χρηματων σε φιλο

και συνεχιζεις

http://i.imgur.com/B86iDpA.png

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

1 πας εδω

2 βαζεις το Paypal email του φιλου σου

3 βαζεις το ποσο

4 επιλεγεις αποστολη χρηματων σε φιλο

και συνεχιζεις

http://i.imgur.com/B86iDpA.png

το ξερω αυτο απλα εγω θελω να τα παρω πρωτα απο την προπληρωμενη να τα βαλω στο paypal μου και να κανω αυτην την διαδικασια αργοτερα...

καταλαβες τι εννοω?

Αυτό δεν γίνεται.

Μόνο με έμβασμα πάνε χρήματα στο Paypal για να κάθονται στον λογαριασμό σου .

γεια σας παιδια εκανα claim και η paipal μου ζηταει δικαιολογητικα γνωριζει κανεις τι πρεπει να τους στειλω

Κατάσταση

Παρακαλώ δώστε κάποια δικαιολογητικά για αυτόν τον ισχυρισμό από 31 του Γενάρη του 2015 .

Τι θα συμβεί στη συνέχεια

Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, εμείς θα συνεχίσουμε κριτική μας της παρούσας υπόθεσης. Αν δεν ακούσω από σας, η περίπτωσή σας θα πρέπει να κλείσει.

Αν έχετε επιλύσει αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακυρώσετε αυτήν την αξίωση ανά πάσα στιγμή.

Εάν λάβατε το στοιχείο, αλλά δεν είναι όπως περιγράφεται από τον πωλητή, μπορείτε να αλλάξετε το λόγο για τον ισχυρισμό σας.

Δικαιολογητικά

Αρχεία (0)

Δεν έχετε υποβάλει τα αρχεία. Προσθήκη

Φαξ (0)

Δεν έχετε υποβάλει φαξ. Προσθήκη

γεια σας παιδια εκανα claim και η paipal μου ζηταει δικαιολογητικα γνωριζει κανεις τι πρεπει να τους στειλω

Κατάσταση

Παρακαλώ δώστε κάποια δικαιολογητικά για αυτόν τον ισχυρισμό από 31 του Γενάρη του 2015 .

Τι θα συμβεί στη συνέχεια

Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, εμείς θα συνεχίσουμε κριτική μας της παρούσας υπόθεσης. Αν δεν ακούσω από σας, η περίπτωσή σας θα πρέπει να κλείσει.

Αν έχετε επιλύσει αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακυρώσετε αυτήν την αξίωση ανά πάσα στιγμή.

Εάν λάβατε το στοιχείο, αλλά δεν είναι όπως περιγράφεται από τον πωλητή, μπορείτε να αλλάξετε το λόγο για τον ισχυρισμό σας.

Δικαιολογητικά

Αρχεία (0)

Δεν έχετε υποβάλει τα αρχεία. Προσθήκη

Φαξ (0)

Δεν έχετε υποβάλει φαξ. Προσθήκη

Το εκανες επιδει δεν ελαβες ενα δεμα?TR εχεις?

εκανα παραγγελια στις 12-12-2014 δεν εχω λαβει ακομα ανοιξα υποθεση στη paipal και ο πωλητης λεει να κλεισω την υποθεση και θα μου επιστρεψει τα χρηματα

δεν ξερω τι κινηση να κανω

RC410802682NL

εκανα παραγγελια στις 12-12-2014 δεν εχω λαβει ακομα ανοιξα υποθεση στη paipal και ο πωλητης λεει να κλεισω την υποθεση και θα μου επιστρεψει τα χρηματα

δεν ξερω τι κινηση να κανω

RC410802682NL

Μην τον εμπιστευτης.Βγαλε φωτογραφια της κινησης του TR και ανεβασε την.οτι και να σε λεει μην τον εμπιστευτης.

Μην τον εμπιστευτης.Βγαλε φωτογραφια της κινησης του TR και ανεβασε την.οτι και να σε λεει μην τον εμπιστευτης.

TR τι ειναι δεν καταλαβα

TR τι ειναι δεν καταλαβα

Εγώ πάντως απάντησα αυτό εδώ

https://drive.google.com/file/d/0ByMzv4Lip3i-REpnaThEcTdBcFE/view?usp=sharing

Βέβαια πάνω στα νεύρα μου ξέχασα να ζητήσω τα λεφτά πίσω σαν επίλογο, οπότε μην το ξεχάσεις :P

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εγώ πάντως απάντησα αυτό εδώ

https://drive.google.com/file/d/0ByMzv4Lip3i-REpnaThEcTdBcFE/view?usp=sharing

Βέβαια πάνω στα νεύρα μου ξέχασα να ζητήσω τα λεφτά πίσω σαν επίλογο, οπότε μην το ξεχάσεις :P

γεια σου φιλε μου ωχ και εγω το ξεχασα

τους εστειλα σε pdf ελτα εντοπισμος,nl post,πληρωμη στο paipal,και δυο μηνηματα απο το καταστημα που λεει για την παραγγελια,και την αποστολη φαινονται τα στοιχεια μου και ο αριθμος καταδιωξης,ο θεος βοηθος.

Εχω αγορασει ενα προιον που ηταν σε εκπτωση -30% μεσω paypal.

Λογω καθυστερησης +30 ημερες ανοιξα case στο paypal

Eντω μεταξυ ηρθε το προιον αλλα εχει προβλημα.

Ειμαι σε εμαιλ με τον αγοραστη αλλα δεν βλεπω λυση στο προβλημα.

Το προιον ειναι καλο οποτε θα το ξαναγορασω αν το κανω claim με την κανονικη τιμη του βεβαια.

Εκτος του claim αν μου προτεινει αντικατασταση το δεχομαι;

Αν ναι το paypal πως λειτουργει σε αυτες τις περιπτωσεις;

γεια σου φιλε μου ωχ και εγω το ξεχασα

τους εστειλα σε pdf ελτα εντοπισμος,nl post,πληρωμη στο paipal,και δυο μηνηματα απο το καταστημα που λεει για την παραγγελια,και την αποστολη φαινονται τα στοιχεια μου και ο αριθμος καταδιωξης,ο θεος βοηθος.

Κανενα νεο?

Γνωρίζει κάποιος:

1) Εντός πόσων ημερών αποφαίνεται το paypal για το claim που κάνουμε; Υπάρχει συγκεκριμένο timeframe για την εξέλιξη του claim;

2) Κατά τον χρόνο που το claim είναι ανοικτό, υπάρχει δυνατότητα αυτό να κλείσει από μέρους του αγοραστή. λόγω π.χ. παραλαβής του αντικειμένου;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω 2 φορές αυτό στον λογαριασμό μου στο paypal:

Jan 10, 2015 Transfer From

Credit Card

Denied

Details Transfer From Credit Card €X.XX EUR

Είναι χρήματα που θα πάρω πίσω; Η προσπάθεια συναλλαγής έγινε 10/1

γεια σας! και απο με να. Προσθαθησας να κανω αγορα μεσω paypal και μου εβγαλε το εξης: ERRO: 10486

Η καρτα ειναι προπληρωμενη της Πειραιως και χρηματα εχει και απο την τραπεζα ειναι οκ !!!!!

Οποια βοηθεια δεκτη!!!

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω 2 φορές αυτό στον λογαριασμό μου στο paypal:

Jan 10, 2015 Transfer From

Credit Card

Denied

Details Transfer From Credit Card €X.XX EUR

Είναι χρήματα που θα πάρω πίσω; Η προσπάθεια συναλλαγής έγινε 10/1

Αυτο ειναι οταν το paypal πηγε να τραβιξει τα λεφτα απο την καρτα σου και δεν ειταν επιτιχης και σου βγαζει το Denied.Δεν τραβηξε τα λεφτα οποτε δεν υπαρχουν χρηματα να τα παρεις πισω!

γεια σας! και απο με να. Προσθαθησας να κανω αγορα μεσω paypal και μου εβγαλε το εξης: ERRO: 10486

Η καρτα ειναι προπληρωμενη της Πειραιως και χρηματα εχει και απο την τραπεζα ειναι οκ !!!!!

Οποια βοηθεια δεκτη!!!

Μια αναζήτηση στο google paypal erro: 10486 και τα εχεις βρει ολα! ;)