mariel19 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έτσι γίνεται άμα μετακομίσεις. Το ίδιο "πρόβλημα" αντιμετώπισα και εγώ. Το έκλεισα και στα καπάκια ανοιξα ακριβώς το ίδιο με αλλη διεύθυνση και όλα καλά. Εννοείς διεύθυνση email ή διεύθυνση αλληλογραφίας; έΒαλες την "ξένη" ή την ελληνική; Και μιλάμε για αγγλικό λογαριασμό ε; και δε μου λες, δε σου ζήτησε confirmation και σαχλαμάρες ξανά; το λειτουργείς και για αποστολή χρημάτων (τύπου έμβασμα); Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κυριοι τα φωτα σας κ μια βοηθεια .Εχω μια prepaid της πειραιως η οποια ειναι φορτισμενη με το ποσο που χρειαζεται για την αγορα ενος tablet.Ηταν η παλια prepaid της κυπρου κ τωρα πειραιως .Ενω ειχα κανει 5-6 αγορες μεσω paypal κ ολα οκ τωρα ξαφνικα δεν τη βλεπει κ για καποιο λογο μου βγαζει το γνωστο μηνυμα οτι η δεν τη δεχεται κ ειναι απενεγοποιημενη απο το συστημα .....Με την τραπεζα μιλησα κ την βλεπουν οκ την καρτα .Δοκιμασα μια αγορα στο googleplay κ ολα οκ . Εστειλα τοσα email στο paypal κ βοηθεια καμια εκτος τα γνωστα τυποποιημενα μηνυματα οδηγιων . Μηπως ξερει καποιος τι μπορει να φταιει η εχει βρεθει σε αναλογη κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημερα μπορω να κανω παραγγελια κ να την στειλω σε διευθυνση στην Αθηνα να το παραλαβει αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 https://www.paypal.eu/returns/activeservice/ Refund μέσω PayPal και σε ταχυδρομικά κοστη επιστροφων. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλόοοοοοο , αλλα ειναι μόνο μέχρι τέλος του χρόνου. Κρίμα να μην ήταν για πάντα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημερα μπορω να κανω παραγγελια κ να την στειλω σε διευθυνση στην Αθηνα να το παραλαβει αλλος? Αν η διευθυνση ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου μπορεις να την προσθεσεις στο paypal και να επιλεξεις αυτη. Το ονομα παραληπτη δεν μπορεις ομως να το αλλαξεις. Αν ειναι συστημενο και χρειαστει να γινει παραλαβη δεματος απο καταστημα ελτα, θα μπορεις μονο εσυ να το παραλαβεις, εκτος και αν κανεις μια υπεθυνη δηλωση ή αν πεις το καταστημα να προσθεσει και δευτερο ονομα παραληπτη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 παιδια μια ερωτηση. ελειξε η καρτα μου και την αλλαξα σημερα. μου ειπαν θα λειτουργει απο δευτερα. μπορω να την προσθεσω-ενημερωσω στο paypal σημερα? και αν ναι ,πως γινεται αυτο? ευχαριστω Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Tην ίδια δε σου δωσανε? Αν ναι πλά μονο την ημερομηνία λήξης αλλάζεις και αν θυμαμαι καλά τον τριψήφιο που ειναι στην πίσω μεριά της κάρτας. Ετσι κι'αλλιώς όμως θα σε οδηγήσει μόνο του τι να κάνεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 ειναι της τραπεζας πειραιως. η προηγουμενη μου καρτα ηταν της marfin visa debit. τωρα ειναι τραπεζα πειραιως visa debit. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν έχει τον ίδιο αριθμό οτι σου ειπά παραπάνω. Αν όχι την προσθέτεις στο προφίλ σου Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Την Δευτέρα θα το κάνεις γιατι το PayPal θα την επιβεβαιώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 οχι δεν εχει τον ιδιο αριθμο. εχει αλλαξει. θα το κανω την δευτερα οπως μου προτεινετε και εσεις. ελπιζω μονο να μην χρειαστει παλι αυτο με την χρεωση 1.5 ευρω οπως παλια και ετρεχα στην τραπεζα να μου το δωσουνε και δεν καταλαβαιναν...:wacko: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 έχω κάνει claim για μια παραγγελία μου σε 2 μέρες λήγει η προθεσμία που έχει ο πωλητής να απαντήσει πρέπει εγώ να κάνω κάτι?τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Εσύ δεν κάνεις τίποτα. Το PayPal παρακολουθεί ποτε λήγουν οι ημερομηνίες κ τι εχει γίνει ή όχι, οπότε μετά θα πραξει αναλόγως με απόφαση (λογικά υπέρ σου αν ο άλλος όντως δεν απαντησει καθόλου όπως θα έπρεπε) για την οποια θα ενημερωθείτε και οι δυο. Edited October 24, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω :D ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 τελικά μου απάντησαν και μου λένε το παρακάτω: A staff has responded to your request. And your action is required. Dear customer, After carefully checking, I've gotten a reply from our staff that we sent the wrong item to you due to a mistake on quality checks. What about we save $7.0 as store credit in your dx account as a discount if you are willing to keep it? If no, you can return it to us and get a refund; we'll cover the actual postage. Please close the dispute,or we can't give the discount. Best regards Jessica άμα κλείσω το claim παίζει να μου τα φάνε? τι να κάνω? *στο paypal δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδες καλημερα ! Eαν κανω μια αγορα αλλα τελικα τα χρηματα που θα πρεπει να τραβηχθουν απο τη προπληρωμενη δεν επαρκουν τι γινετε ? Ακυρωνεται αυτοματως η παραγγελια ? Μεσα στο CP του PayPal Το δειχνει σε κατασταση Pending....εκ παραδρομης εγινε και δευτερη παραγγελια σε καποιο προιον αλλα τα χρηματα δεν επαρκουν. (Ευτυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδες καλημερα ! Eαν κανω μια αγορα αλλα τελικα τα χρηματα που θα πρεπει να τραβηχθουν απο τη προπληρωμενη δεν επαρκουν τι γινετε ? Ακυρωνεται αυτοματως η παραγγελια ? Μεσα στο CP του PayPal Το δειχνει σε κατασταση Pending....εκ παραδρομης εγινε και δευτερη παραγγελια σε καποιο προιον αλλα τα χρηματα δεν επαρκουν. (Ευτυχως) Όταν έτυχε σε εμένα στο eBay μου έστειλε αυτόματο μήνυμα μετά από ημέρες ο πωλητής πως αν δεν πληρώσει θα ακυρωθεί η παραγγελία. Τότε επειδή τελικά δεν θα το έπαιρνα του είπα να το σβήσει και μου απάντησε πως αυτόματα θα σβηστεί και να μην αγχώνομαι. Σου είπα την ιστορία μου μήπως και σε βοηθήσει. Λογικά όταν βάλεις λεφτά στην κάρτα θα τα πάρουν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Θοδωρε σε ευχαριστω ! καλημερα !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Θοδωρε σε ευχαριστω ! καλημερα !:) Τίποτα φίλε. Περίμενε να σου πουν και άλλοι μήπως ξέρουν αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην περίπτωση σου. Καλημέρες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 τελικά μου απάντησαν και μου λένε το παρακάτω: A staff has responded to your request. And your action is required. Dear customer, After carefully checking, I've gotten a reply from our staff that we sent the wrong item to you due to a mistake on quality checks. What about we save $7.0 as store credit in your dx account as a discount if you are willing to keep it? If no, you can return it to us and get a refund; we'll cover the actual postage. Please close the dispute,or we can't give the discount. Best regards Jessica άμα κλείσω το claim παίζει να μου τα φάνε? τι να κάνω? *στο paypal δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση Σε καμία περίπτωση δεν κλείνεις το claim... Θα σου φάνε τα λεφτά. Ζητά τα λεφτά σου πίσω και μετά κλείνεις το dispute Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelia Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπερα παίδια. Να σας ρωτήσω κατι , αν παραλαβεις κατι αλλα βγει ελαττωματικο μπορείς να κανεις dipute με Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Αν εισαι μεσα στη προθεσμία των 45 ημερών εννοείται. Χαιρετίσματα στη Ρόδο.(Ημουν πριν 2-3 μήνες ) ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelia Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Αν εισαι μεσα στη προθεσμία των 45 ημερών εννοείται. Χαιρετίσματα στη Ρόδο.(Ημουν πριν 2-3 μήνες ) ! Ασε δυσκολευομαι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα δεχτουν οτι ειναι ελττωματικο απο το minideal παιζει πολυ το σημα και η μπαταρια μου δεν λεει τις πραγματικες ενδειξεις ή δεν παιζει ρολο αυτο (αν θα το δεχτουν). Η Ροδος σε χαιρετα και ανταποδιδει για το ομορφο Ναυπλιο που δυστυχως εχω απο παιδι να ερθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ασε δυσκολευομαι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα δεχτουν οτι ειναι ελττωματικο απο το minideal παιζει πολυ το σημα και η μπαταρια μου δεν λεει τις πραγματικες ενδειξεις ή δεν παιζει ρολο αυτο (αν θα το δεχτουν). Η Ροδος σε χαιρετα και ανταποδιδει για το ομορφο Ναυπλιο που δυστυχως εχω απο παιδι να ερθω. To minideal ειναι σοβαρη εταιρεία. Στειλε τους μνμ , πες τους το και βλέπεις. Αρχικα θα σου έλεγα κάνε ενα ρεσετ ή με συνενόηση απο minideal ρωτα τους αν ειναι οκ να του περάσεις άλλη ρομ μπας και διορθωθεί οτι έχει. Και αν δεν τοτε στείλτο πίσω. Εγω μια φορά που το έστειλα ΜΕΤΑ απο 45 μερες , το εφτιαξαν και ολα καλα. Απλα μεχρι να παει να το φτιαξουν = 2-3 μήνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts