Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά, και να στείλεις

μπορείς και να λάβεις

δεν πρόλαβα να τα μεταφέρω, είχα την ατυχία αυτή....500 ευρώ είναι... έχω δοκιμάσει να στήλω χρήματα αλλά τίποτα δεν γίνεται. είναι παγωμένος ο λογαριασμός μου και αυτοί καθυστερούν επίτηδες. είναι τακτική τους και καλά για ασφάλεια. είναι για μπουνιές
technoholic maniac reviewer

Και μενα μου κάνανε limited το λογαριασμό μου σήμερα. Και έχω 176€. Δεν μπορώ να στείλω χρήματα, αποτέλεσμα δεν μπορώ να κάνω παραγγελίες στους προμηθευτές μου.

Πρεπει να λήξουν ολες οι εκκρεμότητες με τους αγοραστες, αν δεν γινει αυτο δεν πρόκειται να απελευθερωθούν τα χρήματα σας.

Κοιτα οσα ξερει ο νοικοκύρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος, κατι λοπον ξερετε εσυ και το παιπαλ σχετικά με την κίνηση του λογαριασμού και γιατι η κίνηση του δεν φαινεται συνηθισμένη.

...και μαλλον υπονοεί τα πολλα αρνητικά feedback που εχεις σε μικρο χρονικό διάστημα.

5 αρνητικές αξιολογήσεις δέχτηκα, όχι 50.

Η πλάκα είναι ότι μου ζητάει ξανά φωτοτυπία ταυτότητάς μου, στοιχεία προμηθευτή κλπ.

5 αρνητικές αξιολογήσεις δέχτηκα, όχι 50.

Η πλάκα είναι ότι μου ζητάει ξανά φωτοτυπία ταυτότητάς μου, στοιχεία προμηθευτή κλπ.

..και οι 5 πολλες ειναι.

Εχει σημασία και το χρονικο διαστημα που τις δεχτηκες, εδω μια και σου κρατάνε τα χρηματα και απο τις επόμενες πωλήσεις που εχεις κάνει.

ΥΓ σε καθε "ανάποδη" περίπτωση το παιπαλ ζητα απο την αρχη στοιχεια και αυτο για να σε προστατεύσει.

Τι σχέση έχουν οι αρνητικές αξιολογήσεις του ebay με το paypal;

Ελα ντε, δεν το ξερεις οτι το εβαυ εχει εξαγοράσει το παιπαλ. Ιδιος όμιλος ειναι.

Οπως και να 'χει, μου ζητάνε:

• Photo ID: To help confirm your identity, please send us a copy of your photo ID that shows your name and address.
  • Supplier Contact Info: Please provide your supplier's phone number and address to confirm the origin of the goods that you're selling. We will handle your information in accordance with our privacy policy.
  • Provide business information: Please provide information about your business to help confirm this Business account.
  • Provide proof of delivery: Please confirm that the merchandise was delivered.(Alternatives available)

Καλησπέρα. Μου έχουν στείλει κάποιο χρήματα στον paypal λογαριασμό μου, και θέλω να τα στείλω από το Paypal στον Τραπεζικό Λογαριασμό μου. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία;

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Επιλέγεις WITHDRAW Και συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις και την τράπεζα σου

πρέπει να δώσεις τον αριθμό λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ

Δεν έχεις έξοδα αν ζητήσεις πάνω από 100 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ! Έκανα withdraw κάτω από 100 ευρώ και δεν μου κράτησε χρήματα το PayPal, λογικά θα κρατήσει η τράπεζα.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παιδιά γειά σας, θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας.

Θέλω να πουλήσω ένα ρούχο στο αγγλικό ebay. Το θέμα είναι ότι ανεβάζοντας την δημοπρασία, έχω κολλήσει στο πεδίο για το ποιό postal service θα χρησιμοποιήσω. Οι επιλογές που έχει αφορούν μόνο royal mail και parcelforce. Εμείς πού στέλνουμε από Ελλάδα τί επιλέγουμε εκεί?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Οπως και να 'χει, μου ζητάνε:

• Photo ID: To help confirm your identity, please send us a copy of your photo ID that shows your name and address.
  • Supplier Contact Info: Please provide your supplier's phone number and address to confirm the origin of the goods that you're selling. We will handle your information in accordance with our privacy policy.
  • Provide business information: Please provide information about your business to help confirm this Business account.
  • Provide proof of delivery: Please confirm that the merchandise was delivered.(Alternatives available)

Φιλε το ιδιο ειχα παθει και εγω πριν 2 μηνες,τους εστειλα οτι θελανε απαντουσανε σε 2-3 μερες και ζητουσανε παλι μια αλλη μαλ......Μετα απο 3 βδομαδες τους ειπα εχω κουραστει με αυτες τις διαδικασιες,κλειστε τον λογαριασμο μου και στειλτε μου τα χρηματα που εχω και ειπανε θα τα στειλουν μετα απο 180 μερες :mad::mad:.

Αυτην την στιγμη δεν πουλαω κατι,παλιοτερα επαιρνα αποδω και προσπαθουσα να πουλησω αλλα πρεπει να εχεις πολυ ανεβασμενο feedback για να αγοραζουν.

γεια σασ

θα ηθελα την βοηθεια σασ...καθως σημερα γραφτηκα στην pay pal και το πρωι εβαλα και την καρτα (χρεωστικη) και πριν λιγο μου ηρθε mail να τους στειλω φωτο ταυτοτητας και λογαριασμου..το μειλ πρεπει να ειναι αυθρντικο γτ και στο σαιτ το ιδιο μου γραφει οτι limite account μεχρι να στειλω αυτα.

λοιπο εχς δυο ερωτησεις

1.μπορω να ανοιξω νεο λογαριασμο χρησιμοποιωντας αλλο ονομα διευθυνη κτλ..αλλα με την ιδια χρεωστικη καρτα???

2. υπαρχει περιπτωση να ξε-μπλοκαριστει ο λογαριαμος χωρις να στειλ αυτα που μου ζηταει???

ευχαριστω

Παιδιά μια χάρη θέλω.

Ξέρεις κανείς να μου πει κάποια πράγματα περί Paypal.

Έχω φτιάξει κάποιο λογαριασμό στο Paypal και κάποιος ζητάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που έχω στην κατοχή μου. Αυτός είναι από το εξωτερικό και επιμένει η συναλλαγή να γίνει μέσω paypal.

Διασφαλίζομαι; Πως θα μεταφέρω τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό;;;;

Ευχαριστώ....

Παρήγγειλα κάτι παπούτσια για έναν φίλο και είναι replica τελικά. Το paypal αποφάνθηκε να τα στείλω πίσω με δικά μου έξοδα. Η δημοπρασία έχει διαγραφεί από το ebay. Αν του στείλω έναν κενό φάκελο τι μπορεί να μου κάνει;

Παιδιά μια χάρη θέλω.

Ξέρεις κανείς να μου πει κάποια πράγματα περί Paypal.

Έχω φτιάξει κάποιο λογαριασμό στο Paypal και κάποιος ζητάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που έχω στην κατοχή μου. Αυτός είναι από το εξωτερικό και επιμένει η συναλλαγή να γίνει μέσω paypal.

Διασφαλίζομαι; Πως θα μεταφέρω τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό;;;;

Ευχαριστώ....

Πως ακριβώς δηλαδή θα αγοράσει ολόκληρο αυτοκίνητο;

Δεν πρέπει να υπογράψει στην εφορία για να γίνει η μεταβίβαση; Πως ακριβώς θα του το στείλεις ;

Κανονικά διασφάλίζεσε αρκεί να έχεις το χαρτί της μεταφορικής

Πέραν τούτου μπορεί να δηλώσει ότι έγινε παραβιαση του λογαριασμού του αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει μια τόσο μεγάλη συναλλαγή χωρίς να τον ελέγξει η τράπεζα του .Όσο αφορά το Paypal ,πρέπει να στείλεις το αντικέιμενο μόνο στην διεύθηνση που δηλώνει αυτός στο Paypal .

Αν το ποσό είναι μεγάλο το PAYPAL θα σου παγώσει τον λογαρισμό και θα σου ζητήσει χαρτία ταυτότητος , της διεύθηνσης που μένεις κ.τ.λ

Μάλλον θα μπλέξεις , μην το κάνεις με PAYPAL

Παρήγγειλα κάτι παπούτσια για έναν φίλο και είναι replica τελικά. Το paypal αποφάνθηκε να τα στείλω πίσω με δικά μου έξοδα. Η δημοπρασία έχει διαγραφεί από το ebay. Αν του στείλω έναν κενό φάκελο τι μπορεί να μου κάνει;
Έναν κενό φάκελο , θα αρνηθεί να τον παραλάβει