eatmydust Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πώς μπορώ να μεταφέρω το balance που έχω στο Paypal στην κάρτα μου; Ας μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τα βήματα.:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πώς μπορώ να μεταφέρω το balance που έχω στο Paypal στην κάρτα μου; Ας μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τα βήματα.:rolleyes: Ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω! Δεν θελω να κανω withdraw σε λογαριασμο τραπεζας αλλα αν γινεται στην καρτα που εχω ηδη συνδεμενη στο paypal να μου περαστουν τα χρηματα! Γινεται κατι τετοιο η αναγκαστικα πρεπει να δηλωσω εναν αριθμο τραπεζης μου κι εκει να μου τα βαλουν; Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Δεν γίνεται να μεταφερθούν στην κάρτα, μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μα ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ο αριθμός της κάρτας μου.:X Εξήγησε το μου ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το iban πρέπει να δηλώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το iban πρέπει να δηλώσεις. Ωραία, εξήγησε μου ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνω στο paypal για να μου σταλούν αυτά τα λεφτά στο λογαριασμό μου. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μπαινεις στο paypal, πατας withdraw, withdraw funds to your bank account, επιλέγεις το ποσό, και τον αριθμό λογαριασμού και πατάς continue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό στο λογαριασμό του paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό στο λογαριασμό του paypal? Αν εννοεις απο τον τραπεζικο λογαριασμο σε αλλον λογιαριασμο paypal οχι.Μονο paypal ->paypal Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αν εννοεις απο τον τραπεζικο λογαριασμο σε αλλον λογιαριασμο paypal οχι.Μονο paypal ->paypal ναι από τραπεζικό λογαριασμό σε paypal εννοώ. κρίμα να μην γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias120 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Έχω δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal αλλά όταν πάω να στείλω χρήματα μου ζητάει να δηλώσω κάρτα και τον λογαρισμό δεν μου τον εμφανίζει καν σαν επιλογή!:( Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πληρώσω μέσω paypal χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό? :confused: Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Έχω δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal αλλά όταν πάω να στείλω χρήματα μου ζητάει να δηλώσω κάρτα και τον λογαρισμό δεν μου τον εμφανίζει καν σαν επιλογή!:( Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πληρώσω μέσω paypal χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό? :confused: Ευχαριστώ πολύ. νομιζω δν γινεται, παρα μονο μεσω καρτας Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias120 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ΟΚ, ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Ξέρει κανείς το swift της τράπεζας του PayPal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ΟΚ, ευχαριστώ φίλε. Ζαχαρια εφοσων εχεις τραπεζικο λογαριασμο βγαλε και μια καρτα αναληψης και μπορεις να κανεις οτι θες μετα.Η τραπεζα σου θα σου δωσει πληροφοριες για το πως θα λινκαρεις τραπεζικο λογαριασμο με paypal δεν ειναι κατι δυσκολο:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Δεν μπορείς να τα βάλεις πίσω στην κάρτα, παρά μόνο στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου! Τα χρηματα θα πανε στην καρτα σου μετα απο 4-5 εργάσιμες, εφ' οσον ειναι απο refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ρε παιδια μου μπηκαν σημερα τα λεφτα απο το refund,αλλα με την καρτα που ειχα αγορασει την "ξεσυνδεσα" γιατι την εχασα και μου βγαλανε αλλη και συνδεσα την καινουρια στο paypal...μου ηρθε mail πως τα λεφτα μπηκαν στο paypal και στην παλια καρτα...μπενω στο paypal αλλα πουθενα τα λευτα...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ρε παιδια μου μπηκαν σημερα τα λεφτα απο το refund,αλλα με την καρτα που ειχα αγορασει την "ξεσυνδεσα" γιατι την εχασα και μου βγαλανε αλλη και συνδεσα την καινουρια στο paypal...μου ηρθε mail πως τα λεφτα μπηκαν στο paypal και στην παλια καρτα...μπενω στο paypal αλλα πουθενα τα λευτα...καμια ιδεα? Τωρα εχεις να κανεις μονο με την τραπεζα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δηλαδη?τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 να παρεις ενα τηλεφωνο μηπως και να τους πεις τι εγινε?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ξέρει κανείς το swift της τράπεζας του PayPal; Bank of America N.A. 35, Panepistimiou Str. Athens - GR 102 27 Greece SWIFT/BIC: BOFAGR2X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Ευχαριστώ Βασίλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 παιδια μια βοηθεια!!!Εχω ηδη ενα λογαριασμο στο paypal(personal) τον οποιο τον εχω συνδεδεμενο με μια πιστωτικη.Μεχρι στιγμης μονο αγορες εκανα.Τωρα ομως θελω να πουλησω κατι σε καποιον στην Αμερικη και θελει να με πληρωσει μεσω paypal.Τι πρεπει να κανω ωστε να μπορω να δεχθω τα λεφτα???Το ποσο ειναι 1000 ευρω??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts