l3ft3r1s Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα, Έβγαλα σε μια Prepaid Card VISA στην Τράπεζα Κύπρου. Το σύντομό μου ερώτημα είναι ότι θέλω να την περάσω στο PayPal, αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα. "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Πραγματικά έχω εκνευριστεί με το PayPal αλλά θέλω να ψωνίσω απο ebay... :mad: Any info? Μήπως τελικά δεν δέχεται Prepaid? έχεις υπόλοιπο μέσα στην κάρτα που να το έβαλες τουλάχιστον 2 εργάσιμες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 έχεις υπόλοιπο μέσα στην κάρτα που να το έβαλες τουλάχιστον 2 εργάσιμες πριν? Λεφτέρη η κάρτα είναι ολοκαίνουρια. Εχτές την πήρα απο την Τράπεζα. Την δίνουν αμέσως εκεί. Και σήμερα έβαλα 50 ευρώπουλα. Λες να περιμένω. Αν ναι πόσο? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Λεφτέρη η κάρτα είναι ολοκαίνουρια. Εχτές την πήρα απο την Τράπεζα. Την δίνουν αμέσως εκεί. Και σήμερα έβαλα 50 ευρώπουλα. Λες να περιμένω. Αν ναι πόσο? Ευχαριστώ πολύ. Ναι. Συνήθως σε μια εργάσιμη από την κατάθεση είσαι οκ, αλλά προτείνω 2 μερούλες για να είσαι σίγουρος, μιας και είναι και καινουρια η κάρτα. Btw χρειάστηκε να την ενεργοποιήσεις? Αν ναι το έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ναι. Συνήθως σε μια εργάσιμη από την κατάθεση είσαι οκ, αλλά προτείνω 2 μερούλες για να είσαι σίγουρος, μιας και είναι και καινουρια η κάρτα. Btw χρειάστηκε να την ενεργοποιήσεις? Αν ναι το έκανες? Δεν μου είπανε απολύτως τίποτα για ενεργοποίηση. Τους έχω στείλει email παντως. Για αυτό την έβγαλα την κάρτα για το PayPal δεν αντέχω πια.. πω πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Επίσης, να έχετε κατά νου ότι άλλο Buyer Protection ισχύει για το ebay.com και άλλο για τα διάφορα EBAY των χωρών, όπως πχ. ebay.co.uk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhsxalk Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Παιδες εχω ενα θεματακι παλι με το paypal..Exω λεφτα μεσα στην prepaid μου και λεφτα μεσα στο paypal balance..Με το αθροισμα αυτων των δυο εχω το ποσο που θελω(και κατι παραπανω)για να αγορασω ενα αντικοιμενο..αλλα οταν παω να το πληρωσω λεει οτι δεν εχει λεφτα η καρτα μου...Γινεται να προσθεσω τα λεφτα της καρτας με τα λεφτα του paypal balance και να εχω το επιθυμητο ποσο???Ολο αυτο το κανω γιατι θελω να αδειασω τους λογαριασμους του paypal κ της καρτας..Ευχαριστω για την βοηθεια.. Edited February 6, 2010 by mixalhsxalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδες εχω ενα θεματακι παλι με το paypal..Exω λεφτα μεσα στην prepaid μου και λεφτα μεσα στο paypal balance..Με το αθροισμα αυτων των δυο εχω το ποσο που θελω(και κατι παραπανω)για να αγορασω ενα αντικοιμενο..αλλα οταν παω να το πληρωσω λεει οτι δεν εχει λεφτα η καρτα μου...Γινεται να προσθεσω τα λεφτα της καρτας με τα λεφτα του paypal balance και να εχω το επιθυμητο ποσο???Ολο αυτο το κανω γιατι θελω να αδειασω τους λογαριασμους του paypal κ της καρτας..Ευχαριστω για την βοηθεια.. Δεν γινεται να αθροισεις το ποσο γιατι ουτε γινεται να μεταφερεις απο την prepaid στο paypal balance αλλα ουτε και το αντιστροφο. Ομως αν πας να πληρωσεις με paypal και συνολικα και στα 2 εχεις το ποσο προς πληρωμη , δεν ειναι λογικο να σου λεει οτι δεν εχεις χρηματα. Κανονικα τραβαει οτι εχεις απο το paypal και το υπολοιπο το παιρνει αυτοματα απο την καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhsxalk Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν γινεται να αθροισεις το ποσο γιατι ουτε γινεται να μεταφερεις απο την prepaid στο paypal balance αλλα ουτε και το αντιστροφο. Ομως αν πας να πληρωσεις με paypal και συνολικα και στα 2 εχεις το ποσο προς πληρωμη , δεν ειναι λογικο να σου λεει οτι δεν εχεις χρηματα. Κανονικα τραβαει οτι εχεις απο το paypal και το υπολοιπο το παιρνει αυτοματα απο την καρτα. Και ομως υπαρχει προβλημα..Δεν μου τα παιρνει και να φανταστεις οτι τα λεφτα ειναι περισσοτερα απο αυτο που θελω να αγορασω...λες να παιζει κανενα προβλημα??μηπως χρειαζεται να κανω κατι??Κ αν πρεπει να βαλω λεφτα ποσα να βαλω απο την στιγμη που θελω να αδειασω την καρτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Και ομως υπαρχει προβλημα..Δεν μου τα παιρνει και να φανταστεις οτι τα λεφτα ειναι περισσοτερα απο αυτο που θελω να αγορασω...λες να παιζει κανενα προβλημα??μηπως χρειαζεται να κανω κατι??Κ αν πρεπει να βαλω λεφτα ποσα να βαλω απο την στιγμη που θελω να αδειασω την καρτα?? Ελεγξε παλι οτι τα χρηματα συνολικα ειναι αρκετα και μετα στειλε email στο paypal και πες τους το προβλημα. Και αν σου πουνε οτι εχει η καρτα προβλημα , μιλα και με την τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhsxalk Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 θα ελενξω και θα σου πω απο δευτερα..σ ευχαριστω για την πληροφορια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 όταν πας να πληρώσεις σου λέει πόσα ακριβώς θα τραβήξει και από που. αν δεν λέει ότι θα πάρει και από το balance σου, πάτα το κουμπάκι από κάτω και επέλεξε κατόπιν την αντίστοιχη επιλογή. όλα αυτά στην σελίδα της πληρωμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhsxalk Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Λοιπον εβαλα κ αλλα λεφτα στην καρτα κ δουλεψαν ολα ρολοι..Αρα προφανως εκανα λαθος στο γεγονος οτι ηταν αρκετα τα λεφτα..Ευχαριστω παντος για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα! μολις εφτιαξα λογαριασμο στο paypal και εχω μια μικρη απορια στη χρηση του. εκανα εγγραφη προχτες, εβαλα τη χρεωστικη μου, μου τραβηξε το 1,5 €, εκανα και το verification σημερα με τον 4 ψηφιο κωδικο και ολα οκ. τωρα, στο my account μου γραφει ballance 0,0 €. Αυτο θα πρεπει να γραψει το υπολοιπο της χρεωστικης μου πχ. 100€ απο αυριο-μεθαυριο, και απο τοτε θα ειμαι ετοιμος να το χρησιμοποιησω?(απο φιλο το ακουσα) ή εκει θα αναγραφεται το ποσο που μου ζηταει καποια αγορα που εκανα και εγω θα πρεπει να επιβεβαιωσω οτι οκ, παρτα, και αρα μπορω να το χρησιμοποιησω και απο σημερα? (πιο πιθανο μου ακουγεται το δευτερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δε χρειαζετε να γραφει τιποτα. Μπορεις να κανεις συναλλαγες απο τωρα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα! μολις εφτιαξα λογαριασμο στο paypal και εχω μια μικρη απορια στη χρηση του. εκανα εγγραφη προχτες, εβαλα τη χρεωστικη μου, μου τραβηξε το 1,5 €, εκανα και το verification σημερα με τον 4 ψηφιο κωδικο και ολα οκ. τωρα, στο my account μου γραφει ballance 0,0 €. Αυτο θα πρεπει να γραψει το υπολοιπο της χρεωστικης μου πχ. 100€ απο αυριο-μεθαυριο, και απο τοτε θα ειμαι ετοιμος να το χρησιμοποιησω?(απο φιλο το ακουσα) ή εκει θα αναγραφεται το ποσο που μου ζηταει καποια αγορα που εκανα και εγω θα πρεπει να επιβεβαιωσω οτι οκ, παρτα, και αρα μπορω να το χρησιμοποιησω και απο σημερα? (πιο πιθανο μου ακουγεται το δευτερο) Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Καταρχήν άλλο το balance του paypal άλλο το balance της κάρτα/τράπεζας σου. Στο paypal balance θα δεις χρήματα αν έχεις καμιά επιστροφή, αν πουλήσεις, ή αν σου στείλει γενικώς κάποιος χρήματα εκεί. Επίσης το balance δεν είναι το ποσό που σου ζητάει η εκάστοτε αγορά. Είναι το ποσό που έχεις στον λογαριασμό του paypal. Όπως έχεις πχ και σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ένα υπόλοιπο, έτσι και στο paypal. Από τη στιγμή που έδωσες τα στοιχεία της κάρτας σου, είσαι έτοιμος να κάνεις αγορές άμεσα, αν αυτή έχει υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Μια ερώτηση θέλω να κάνω όσον αφορά τις αγορές μέσω paypal. Εχω πιστωτική της Εθνικής συνδεδεμένη με τον λογαριασμό στο Paypal μου. Στις online αγορές μου απο ξένα e-shops υπάρχει η δυνατότητα για δόσεις? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Μια ερώτηση θέλω να κάνω όσον αφορά τις αγορές μέσω paypal. Εχω πιστωτική της Εθνικής συνδεδεμένη με τον λογαριασμό στο Paypal μου. Στις online αγορές μου απο ξένα e-shops υπάρχει η δυνατότητα για δόσεις? Το θεωρώ ανέφικτο, για να γινει αυτο θα πρεπει το καταστημα να εχειι υπογραψει συμβαση με την αντιστιχη τράπεζα. Εχω δει βέβαια καποιοι πωλητες να εχουν δόσεις αλλα σε ερώτηση μου μου απάντησαν οτι αφορα σε πελάτες απο την ίδια τους την χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Καταρχήν άλλο το balance του paypal άλλο το balance της κάρτα/τράπεζας σου. Στο paypal balance θα δεις χρήματα αν έχεις καμιά επιστροφή, αν πουλήσεις, ή αν σου στείλει γενικώς κάποιος χρήματα εκεί. Επίσης το balance δεν είναι το ποσό που σου ζητάει η εκάστοτε αγορά. Είναι το ποσό που έχεις στον λογαριασμό του paypal. Όπως έχεις πχ και σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ένα υπόλοιπο, έτσι και στο paypal. Από τη στιγμή που έδωσες τα στοιχεία της κάρτας σου, είσαι έτοιμος να κάνεις αγορές άμεσα, αν αυτή έχει υπόλοιπο. ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση. ναι αλλα πως με προστατευει απο αναληψη χρηματων απο καποιον τριτο χωρις να το θελω? δεν θα επρεπε να με ρωταει καθε φορα? δεν αμφισβητω την ασφαλεια που παρεχει, απλα προσπαθω να καταλαβω τον τροπο λειτουργιας του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_smogi Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 γεια χαρα.παιδες θελω μια βοηθεια. εκανα μια παραγγελια απο ενα site και για πληρωμη επελεξα να γινει μεσω paypal. το site που εκανα την παραγγελια μου εστειλε mail και μου ζηταει να το επιβεβαιωσω. τί πρεπει να κανω για να το επιβεβαιωσω? οποιος μπορει ας με βοηθησει,please : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 γεια χαρα.παιδες θελω μια βοηθεια. εκανα μια παραγγελια απο ενα site και για πληρωμη επελεξα να γινει μεσω paypal. το site που εκανα την παραγγελια μου εστειλε mail και μου ζηταει να το επιβεβαιωσω. τί πρεπει να κανω για να το επιβεβαιωσω? οποιος μπορει ας με βοηθησει,please : ) Τι σου ζηταει να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνση μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_smogi Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια. παντως στο mail που μου εστειλε περιεχει τα στοιχεια μου(διευθυνση κτλ)αλλα και το προιον που εχω επιλεξει και μου λεει ask you to confirm your order. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_smogi Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 εγω παντως τους εστειλα mail και τουσ λεω οτι ναι το επιβεβαιωνω. επειδη ομως ειμαι πρωταρης στις συναλλαγες μεσω paypal μπορεις να μου πεις τη διαδικασια που ακολουθειται?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση. ναι αλλα πως με προστατευει απο αναληψη χρηματων απο καποιον τριτο χωρις να το θελω? δεν θα επρεπε να με ρωταει καθε φορα? δεν αμφισβητω την ασφαλεια που παρεχει, απλα προσπαθω να καταλαβω τον τροπο λειτουργιας του Για να δώσεις εντολή να γίνει μια αγορά μέσω paypal ή για να στείλεις χρήματα σε κάποιον μέσω paypal πρέπει να κάνεις login με το email και το password σου. Όπως κρατάς το pin της κάρτας σου μυστικό έτσι κρατάς και το password του paypal μυστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasto16v Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Οποιος μπορει αν με βοηθησει σε ενα προβληματακι που εχω. Αγορασα απο ebay κατι αλλα ο πωλητης μου εστειλε λαθος προιον και μου εκανε refund τα λεφτα μου.Στο paypal στα activities φαινεται η επιστροφη αλλα το balance εμφανιζεται 0.Μηπως πρεπει να περασουν καποιες μερες?Ποσες? Επισης σε περιπτωση που θα θελα τα λεφτα να τα παρω πως περνανε στη καρτα μου?Στο withdaw ζηταει iban number που δε το εχουν οι χρεωστικες.Ο λογαριασμος που εχω ειναι απλος και καπου διαβασα οτι για δεχεσαι λεφτα πρεπει να τον αναβαθμισεις σε premier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Οποιος μπορει αν με βοηθησει σε ενα προβληματακι που εχω. Αγορασα απο ebay κατι αλλα ο πωλητης μου εστειλε λαθος προιον και μου εκανε refund τα λεφτα μου.Στο paypal στα activities φαινεται η επιστροφη αλλα το balance εμφανιζεται 0.Μηπως πρεπει να περασουν καποιες μερες?Ποσες? Επισης σε περιπτωση που θα θελα τα λεφτα να τα παρω πως περνανε στη καρτα μου?Στο withdaw ζηταει iban number που δε το εχουν οι χρεωστικες.Ο λογαριασμος που εχω ειναι απλος και καπου διαβασα οτι για δεχεσαι λεφτα πρεπει να τον αναβαθμισεις σε premier. Τα χρηματα θα πανε απο το paypal στην καρτα σου μετα απο 3-4 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts