manosn2 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Παιδια εχω δυο νουμερα ενα vodafone και ενα cosmote το vodafone ειναι δειλωμενο γιατι ειναι απο φορητοτητα, τις συσκευες θα πρεπει να δειλωσω η τα νουμερα? ευχαριστω.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Παιδια εχω δυο νουμερα ενα vodafone και ενα cosmote το vodafone ειναι δειλωμενο γιατι ειναι απο φορητοτητα, τις συσκευες θα πρεπει να δειλωσω η τα νουμερα? ευχαριστω.. Θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην εταιρεία κινητής... Ουσιαστικά, να γίνει "αντιστοίχηση¨ του αριθμού που χρησιμοποιείς με το όνομά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην εταιρεία κινητής... Ουσιαστικά, να γίνει "αντιστοίχηση¨ του αριθμού που χρησιμοποιείς με το όνομά σου. Ευχαριστω πολυ!!! Πηρα και ρωτησα στη vodafone και παρολο που υπαρχουν στοιχεια θα πρεπει να ξαναδηλωσω το νουμερο, προφανως απο οτι καταλαβα τα καινουρια στοιχεια θα πηγαινουν σε κρατικες αρχες και οχι στις εταιρειες! Ειναι ετσι? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ευχαριστω πολυ!!! Πηρα και ρωτησα στη vodafone και παρολο που υπαρχουν στοιχεια θα πρεπει να ξαναδηλωσω το νουμερο, προφανως απο οτι καταλαβα τα καινουρια στοιχεια θα πηγαινουν σε κρατικες αρχες και οχι στις εταιρειες! Ειναι ετσι? δεν νομιζω, απλα το κρατος υποχρεωνει τις εταιριες να εχουν τα στοιχεια και σε περιπτωση που χρειαστουν κατι θα απευθυνθουν σε αυτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsbac Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου.. Πως θα αρπάξουν λεφτά από τους κατόχους καρτοκινητών από τη στιγμή που αίτηση επωνυμίας του καρτοκινητού είναι δωρεάν; Η ίδια συζήτηση είχε γίνει πριν από καιρό και στο forum της Cosmote και μάλλον έχει λήξει. Ας μην αρχίσει και εδώ... δεν λεω οτι θα παρουν λεφτα απο τα στοιχεια που θα δωσουμε, αλλα το οτι θελουν το α.φ.μ για καποιο λογο ειναι. και μην ξεχνατε οτι ποτέ το κράτος δεν σκεφτεται τον πολιτη αλλα την τσεπη του. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 .....οποιος νομιζει οτι οι φαρσες θα σταματησουν ειναι βαθια νυχτωμενος....οι φαρσες θα εξακολουθουν να γινονται διοτι θα πλημυρισει η αγορα με καρτοκινητα οπου θα εχουν δηλωθει ψευτικα στοιχεια.... απλα η δυσκολια θα αλλαξει...τωρα περνεις ανωνυμο καρτοκινητο με 5 € απο το περιπτερο....αυριο θα το περνεις με 25 € απο γνωστο-αγνωστο...:ninja: ...και φυσικα ολη αυτη η διαδικασια θα εχει κοστος το οποιο θα μετακυληστει στους πελατες... ...φανταστητε ποσες εργατωρες θα χρειαστουν για να καταχωρηθουν ολα αυτα τα στοιχεια που ειναι εκατομυρια...τη εξοπλισμος χρειαζεται και τη συντηρηση συστηματων απαιτηται.....μιλαμε για τεραστιο κοστος... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 .....οποιος νομιζει οτι οι φαρσες θα σταματησουν ειναι βαθια νυχτωμενος....οι φαρσες θα εξακολουθουν να γινονται διοτι θα πλημυρισει η αγορα με καρτοκινητα οπου θα εχουν δηλωθει ψευτικα στοιχεια.... απλα η δυσκολια θα αλλαξει...τωρα περνεις ανωνυμο καρτοκινητο με 5 € απο το περιπτερο....αυριο θα το περνεις με 25 € απο γνωστο-αγνωστο...:ninja: εσυ θα πουλουσες καρτοκινητο που ειναι δηλωμενο στο ονομα σου για 25 ευρω? σε καποιον που για να σε πληρωσει για να το παρει ειναι σιγουρο οτι το θελει για κατι παρανομο η κατι που θα σε βαλει σε μπελαδες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 εσυ θα πουλουσες καρτοκινητο που ειναι δηλωμενο στο ονομα σου για 25 ευρω? σε καποιον που για να σε πληρωσει για να το παρει ειναι σιγουρο οτι το θελει για κατι παρανομο η κατι που θα σε βαλει σε μπελαδες? εγω οχι φιλε μου....αλλα αν ηθελα να βγαλω μερικα ευρω στα γρηγορα θα αγοραζα ενα πλαστο διαβατηριο/ταυτοτητα/πρασινη καρτα (βρισκεις πολυ ευκολα) και με αυτο θα δηλωνα χ καρτοκινητα τα οποια μετα θα τα μοσχοπουλουσα....τη εχω να φοβηθω την κοπελιτσα στην wind/cosmote/voda;;; ..εχει να γινει της κακομοιρας...:lol: η ελλαδα εχει πανω απο 1,5 εκκατομυριο αδηλωτους μεταναστες....αυτο μονο να σκεφτεις.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 δεν λεω οτι θα παρουν λεφτα απο τα στοιχεια που θα δωσουμε, αλλα το οτι θελουν το α.φ.μ για καποιο λογο ειναι. και μην ξεχνατε οτι ποτέ το κράτος δεν σκεφτεται τον πολιτη αλλα την τσεπη του. :rolleyes: Ο Α.Φ.Μ. απ΄ότι έχω διαβάσει δεν είναι υποχρεωτικός. :) ...τη εχω να φοβηθω την κοπελιτσα στην wind/cosmote/voda;;; ... Κι όμως με το σκεπτικό σου "πρέπει" να τη φοβηθείς. Γιατί ποιος θα την εμποδίσει στη δική σου ταυτότητα π.χ. να δηλώσει κάποιους αριθμούς, άσχετους με εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ο Α.Φ.Μ. απ΄ότι έχω διαβάσει δεν είναι υποχρεωτικός. :) Κι όμως με το σκεπτικό σου "πρέπει" να τη φοβηθείς. Γιατί ποιος θα την εμποδίσει στη δική σου ταυτότητα π.χ. να δηλώσει κάποιους αριθμούς, άσχετους με εσένα. σωστη σαν σκεψη, αλλα οταν δηλωνεις τον αριθμο σου δεν θα υπογραφεις και καπου? αντε και η κοπελα κανει κατι χωρις την συγκαταθεση σου η υπογραφη σου που δεν θα υπαρχει πουθενα? θεωρητικα ολα γινονται αλλα δεν νομιζω οτι ζουμε και στην ζουγκλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 σωστη σαν σκεψη, αλλα οταν δηλωνεις τον αριθμο σου δεν θα υπογραφεις και καπου? αντε και η κοπελα κανει κατι χωρις την συγκαταθεση σου η υπογραφη σου που δεν θα υπαρχει πουθενα? θεωρητικα ολα γινονται αλλα δεν νομιζω οτι ζουμε και στην ζουγκλα. Θεωρητικά απαντώ κι εγώ. ;) Από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να βρει τόσο εύκολα ένα πλαστό διαβατήριο/ταυτότητα κ.λ.π. με την ίδια ευκολία μπορεί αν θέλει να κάνει πολλά. Το έχω ξαναγράψει εδώ και καιρό. Αυτός (ο κλέφτης, ο δραπέτης, κ.λ.π. ) που θέλει να κάνει την παρανομία του θα βρει οπωσδήποτε τον τρόπο να τη κάνει. Και κινητό θα βρει και συσκευή και sim και δωρεάν χρόνο :p Η ταυτοποίηση το μόνο που θα ελαττώσει (για πόσο άραγε; ) είναι τις χαζές φάρσες (η χαρά του καρτοτηλεφώνου θα αρχίσει ξανά σε όσους έχουν όρεξη για φάρσες) από όποιον έχει τέτοιες ορέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Θεωρητικά απαντώ κι εγώ. ;) Από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να βρει τόσο εύκολα ένα πλαστό διαβατήριο/ταυτότητα κ.λ.π. με την ίδια ευκολία μπορεί αν θέλει να κάνει πολλά. Το έχω ξαναγράψει εδώ και καιρό. Αυτός (ο κλέφτης, ο δραπέτης, κ.λ.π. ) που θέλει να κάνει την παρανομία του θα βρει οπωσδήποτε τον τρόπο να τη κάνει. Και κινητό θα βρει και συσκευή και sim και δωρεάν χρόνο :p Η ταυτοποίηση το μόνο που θα ελαττώσει (για πόσο άραγε; ) είναι τις χαζές φάρσες (η χαρά του καρτοτηλεφώνου θα αρχίσει ξανά σε όσους έχουν όρεξη για φάρσες) από όποιον έχει τέτοιες ορέξεις. παντως δεν μπορω να σκεφτω αλλο τροπο, ας πουμε πιο ασφαλη. και στο εξωτερικο η ιδια διαδικασια δεν ακολουθειται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Παιδιά, εγώ δήλωσα δύο καρτοκινητά της Wind το καλοκαίρι στο όνομά μου. Θα πρέπει να πάω να τα ξαναδηλώσω; :worry: Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μέτρο που έχει παρθεί για την καρτοκινητή τηλεφωνία.. Θα σταματήσουν κάτι τσάμπα μάγκες να κάνουν φάρσες. Αλήθεια, με την ύπαρξη αυτού του μέτρου πως θα μπορούμε να μάθουμε σε ποιον ανήκει κάποιος αριθμός σε περίπτωση φάρσας/απειλής κλπ; Πριν έπρεπε να πάρει κάποιος εισαγγελική άδεια για να του δώσει η εταιρεία κινητής τα στοιχεία του κατόχου και αν αυτά υπήρχαν.. Τώρα τι θα γίνεται; Θα γίνεται το ίδιο μόνο που η εταιρεία κινητής θα έχει όλους τους αριθμούς στη βάση δεδομένων της; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Οι εγκυκλιος που εχει στειλει το υπουργειο απετει αποδειχτηκο ΑΦΜ!!!! Παιδιά, εγώ δήλωσα δύο καρτοκινητά της Wind το καλοκαίρι στο όνομά μου. Θα πρέπει να πάω να τα ξαναδηλώσω; :worry: Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μέτρο που έχει παρθεί για την καρτοκινητή τηλεφωνία.. Θα σταματήσουν κάτι τσάμπα μάγκες να κάνουν φάρσες. Αλήθεια, με την ύπαρξη αυτού του μέτρου πως θα μπορούμε να μάθουμε σε ποιον ανήκει κάποιος αριθμός σε περίπτωση φάρσας/απειλής κλπ; Πριν έπρεπε να πάρει κάποιος εισαγγελική άδεια για να του δώσει η εταιρεία κινητής τα στοιχεία του κατόχου και αν αυτά υπήρχαν.. Τώρα τι θα γίνεται; Θα γίνεται το ίδιο μόνο που η εταιρεία κινητής θα έχει όλους τους αριθμούς στη βάση δεδομένων της; :worry: Ναι δεν εχει να κανει! Θα πρεπει να τα ξαναδηλωσεις συμφωνα με το νομο 105! Ταυτοτητα και ΑΦΜ! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 θεωρητικα ολα γινονται αλλα δεν νομιζω οτι ζουμε και στην ζουγκλα. ...κανεις λαθος...ζουμε σε ζουγκλα....οπου υπαρχει χρημα ο πειρασμος ειναι μεγαλος.... ...για τον φιλο που ρωτησε....αν και εχει ξαναγραφτει.....σε ΗΠΑ αλλα και σε Αγγλια -που ειναι απο το πιο αστυνομοκρατουμενα κρατη- στα καρτοκινητα υπαρχει ανωνυμια....;)... ...στην γερμανια το μετρο εχει ξεφτελιστει τοσο που καποια δικτυα δεχονται να δηλωσεις τα στοιχεια απο το internet :lol::lol:....και στο internet βρισκεις δηλωμενες καρτες καρτοκινητων απο γερμανικα δικτυα με λιγα ευρω.....:p αλλα εδω εχουμε τους φωστηρες.....το σκαει ο παλιοκωστας με κινητο απο την φυλακη .... την πληρωνουν κατι εκκατομμυρια καρτοκινητα :cry: ΥΓ Πριν έπρεπε να πάρει κάποιος εισαγγελική άδεια για να του δώσει η εταιρεία κινητής τα στοιχεία του κατόχου και αν αυτά υπήρχαν.. Τώρα τι θα γίνεται; θα γινεται ακριβως το ιδιο...μονο με εισαγγελική άδεια ... ο νομος πανω σε αυτο δεν εχει αλλαξει ακομα... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/11/0811.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Θεωρητικά απαντώ κι εγώ. ;) Από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να βρει τόσο εύκολα ένα πλαστό διαβατήριο/ταυτότητα κ.λ.π. με την ίδια ευκολία μπορεί αν θέλει να κάνει πολλά. Το έχω ξαναγράψει εδώ και καιρό. Αυτός (ο κλέφτης, ο δραπέτης, κ.λ.π. ) που θέλει να κάνει την παρανομία του θα βρει οπωσδήποτε τον τρόπο να τη κάνει. Και κινητό θα βρει και συσκευή και sim και δωρεάν χρόνο :p Η ταυτοποίηση το μόνο που θα ελαττώσει (για πόσο άραγε; ) είναι τις χαζές φάρσες (η χαρά του καρτοτηλεφώνου θα αρχίσει ξανά σε όσους έχουν όρεξη για φάρσες) από όποιον έχει τέτοιες ορέξεις. αυτο ακριβος πιστευω και γω!! Δηλαδη αν ειναι δυνατον να ελεγξουν ετσι την εγκληματικοτητα!!! Μια τρυπα στον νερο θα κανουν....και απλα μας ταλαιπορουν!!! Απλα το κανουν για να λενε οτι κανουν κατι.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 αυτο ακριβος πιστευω και γω!! Δηλαδη αν ειναι δυνατον να ελεγξουν ετσι την εγκληματικοτητα!!! Μια τρυπα στον νερο θα κανουν....και απλα μας ταλαιπορουν!!! Απλα το κανουν για να λενε οτι κανουν κατι.... :wacko: θεωρω εξαιρετικα πιθανο να μην ισχυσει τελικα ο νομος η να ατονισει σε μεγαλο βαθμο. οσοι δεν το δηλωσατε ακομα μην βιαζεστε να πατε. εχει πολυ καιρο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Είμαι υπερ και μάλιστα δαγκωτό! Στην πιο light περίπτωση, το κάθε $!#^&$#!@ αμούστακο πιτσιρίκι παίρνει ένα καρτοκινητό και αρχίζει τις φάρσες νομίζοντας πως κάτι κάνει και στη χειρότερη περίπτωση μια τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει πως θα τινάξει το Σύνταγμα στον αέρα! Άιντε! Φτάνει πια με αυτή την ηλίθια και ανούσια ανωνυμία! :mad: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Είμαι υπερ και μάλιστα δαγκωτό! Στην πιο light περίπτωση, το κάθε $!#^&$#!@ αμούστακο πιτσιρίκι παίρνει ένα καρτοκινητό και αρχίζει τις φάρσες νομίζοντας πως κάτι κάνει και στη χειρότερη περίπτωση μια τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει πως θα τινάξει το Σύνταγμα στον αέρα! Άιντε! Φτάνει πια με αυτή την ηλίθια και ανούσια ανωνυμία! :mad: Δηλαδή θεωρείς ότι αυτός που θελήσει να βάλει μια βόμβα θα δυσκολευτεί να βρει τρόπο να ειδοποιήσει για την επικείμενη έκρηξη. Ή ότι δε θα έχει εναλλακτική λύση για την επικοινωνία μεταξύ των μελών της οργάνωσης και βασίζεται αποκλειστικά στα καρτοκινητά. Αν δε κάνω τόσο λάθος η τρομοκρατία στη χώρα μας και όχι μόνο, υπάρχει από την εποχή που όχι μόνο καρτοκινητά δεν υπήρχαν, αλλά και τα σταθερά ήταν μετρημένα και δύσκολο να αποκτηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Δηλαδή θεωρείς ότι αυτός που θελήσει να βάλει μια βόμβα θα δυσκολευτεί να βρει τρόπο να ειδοποιήσει για την επικείμενη έκρηξη. Ή ότι δε θα έχει εναλλακτική λύση για την επικοινωνία μεταξύ των μελών της οργάνωσης και βασίζεται αποκλειστικά στα καρτοκινητά. Αν δε κάνω τόσο λάθος η τρομοκρατία στη χώρα μας και όχι μόνο, υπάρχει από την εποχή που όχι μόνο καρτοκινητά δεν υπήρχαν, αλλά και τα σταθερά ήταν μετρημένα και δύσκολο να αποκτηθούν. Αυτά που γράφεις είναι πολύ σωστά αλλά δεν αναιρούν το ότι ένα ανώνυμο καρτοκινητό μπορεί να "βοηθήσει" κάποιον στη διάπραξη εγκληματικών πράξεων και παρανομιών. Ούτε το ότι κάποια ********* πιτσιρίκια μπορούν να κάνουν αβέρτα φάρσες με την ανεμελιά ότι δεν θα τα πιάσει ποτέ κανείς στα χέρια του για να τους τσακίσει τα *******! Από τη στιγμή που εσύ, εγώ και μερικά ακόμα εκατομμύρια Ελλήνων δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, τότε ποιό το πρόβλημα με τη δήλωση στοιχείων; Αν κάποιος έχει να φοβηθεί κάτι ή έχει λόγους να ΜΗ δηλώσει το καρτοκινητό του, καλά κάνει και φοβάται και γι' αυτόν ένα παραπάνω όλα αυτά που λέω.. ;) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Το κράτος τρομοκρατεί για άλλη μια φορά σε μια ξέφρενη πορεία για την προβατοποίηση του λαού. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να εγκαταστήσουν ένα μπάτσο στο σπίτι μας και με δική μας χρέωση; Μην τα δηλώνετε , να δούμε τι θα κάνουν αν πρέπει να κόψουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες καρτοκινητές συνδέσεις. Όσο για το "όποιος είναι "νόμιμος" τί έχει να φοβηθεί" , τότε να βάλουν ένα μπάτσο να μας παρακολουθεί σε κάθε μας βήμα να δούμε αν θα μπορούν να αναπνεύσουν οι "νομιμόφρονες". Άσε που θα έπρεπε να δηλώνουμε και τα μαχαιροπίρουνα μιας και αποτελούν εν δυνάμει φονικά όπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Όσοι έχουν δηλαδή συμβόλαιο είναι υπό παρακολούθηση; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καταρχήν δεν είπα κάτι τέτοιο και υπό ευρεία έννοια όλοι είμαστε υπό παρακολούθηση. Ε καιρός δεν είναι να δείξουμε και λίγη ανυπακουή; Εξάλλου ο μεγάλος συγγραφέας Χάινριχ Μπελ τα είπε μια χαρά στην «Ασφυκτική προστασία». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Δίνετε πολιτικές προεκτάσεις στην κουβέντα και αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ... Φίλε XF_66, νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός.. Απέχει αρκετά το να είσαι υπεύθυνος των πράξεών σου (δηλωμένο καρτοκινητό) από το να σου εγκαταστήσουν έναν αστυνομικό στο σπίτι σου.. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts