Jump to content

Wind Edge 2009

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αραγε με το EDGE θα ειναι εφικτή η βιντεοκληση και το βιντεο streaming?
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω τα 14400 και τα 20 τα ακουω βερεσε.....ας δωσουνε κατι σταθερο στα 7,2 με την αναλογη χωριτικοτητα δικτυου και ας αφησουνε τα μεγαλα λογια

1.Σίγουρα η πραγματική ταχύτητα είναι μικρότερη από τη θεωρητική. Ξαναλέω όμως, όσο μεγαλύτερη είναι η θεωρητική τόσο μεγαλύτερη είναι και η πραγματική. Αν π.χ σε σύνδεση 3,6 πιάνεις 1,5-2,5 είσαι μια χαρά. Σε σύνδεση 7,2 αν πιάνεις 3-6 είσαι επίσης μια χαρά. Σε σύνδεση 14,4 αν πιάνεις 10 και πάλι μια χαρά. Ε, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο 1,5 και στα 10. Επίσης θα ξαναπω το ότι η cosmote έχει προβλήματα δεν σημαίνει ότι η wind δεν πρέπει να αναβαθμιστεί.

2. Δεν νομίζω ότι αν αύριο η wind έβγαζε πακέτο 7,2 ή 14,4 θα σε χάλαγε και ενδεχομένως σε κάποιο κατάστημα δεν θα το πούλαγες...:O

Βιντεοκληση οχι, γιατι δεν χρησιμοποιει το PS Domain αλλα το CS.

Το edge εχει να κανει με το PS.

Βιντεοκληση οχι, γιατι δεν χρησιμοποιει το PS Domain αλλα το CS.

Το edge εχει να κανει με το PS.

Μάλλον εννοεί μέσω κάποιας εφαρμογής πχ Symbian...

Ναι μέσω εφαρμογής γίνεται κανονικά-τουλάχιστον από πλευράς ταχύτητας...

PTT πιθανότατα να ανοίξει σαν υπηρεσία,αν γνωρίζει κανείς κάτι...:shifty:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον εννοεί μέσω κάποιας εφαρμογής πχ Symbian...

Ναι μέσω εφαρμογής γίνεται κανονικά-τουλάχιστον από πλευράς ταχύτητας...

PTT πιθανότατα να ανοίξει σαν υπηρεσία,αν γνωρίζει κανείς κάτι...:shifty:

Λες να το πάει για PTT??

Μακάρι... Θα είναι πολύ καλή, αν έχει λογικές τιμές!

Μπα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.Και που βλεπουμε και το Edge το κοβω σαν μεσοβεζικη λυση για τις περιοχες που εχει κλαταρει το δικτυο.Παιζει αυτες οι περιοχες να μην δουνε ποτε 3G.εχει χασει την αξιοπιστια της η Wind για μενα.Γιατι να μην παει δηλ κατευθειαν σε 3G?
Υπογραφή....

στην Θεσ/νικη δεν το εχω δει ακομα το "Ε" αλλα στην Καβαλα το ειδα και μπορω να πω οτι καμια σχεση με το gprs! απλα σφαιρατο!! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Η κεραία πάνω από την Αγία Παρασκευή σίγουρα έχει edge:) Στο GSM 1800 ίσως κάποια κυψέλη να μην έχει ακόμα edge...

Στην Αγία Παρασκευή πάντως δεν μου βγάζει edge σε αντίθεση με τις περιοχές από Γ.Δήμου και πιο κάτω όπου παίζει κανονικά το σφαιράτο edge.

[sIGPIC][/sIGPIC]

se nokia n80 pws vlepeis ama exei kalipsi edge?

Όταν σερφάρεις σε 2G δίκτυο αντί για το εικονίδιο της κεραίας σου βγάζει το εικονίδιο "E".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Αγία Παρασκευή πάντως δεν μου βγάζει edge σε αντίθεση με τις περιοχές από Γ.Δήμου και πιο κάτω όπου παίζει κανονικά το σφαιράτο edge.

Μάλλον καλύπτεσαι από άλλο σταθμό ή είσαι σε 1800άρι κανάλι...δεν εξηγείται αλλιώς...Αγία Παρασκευή έχει σίγουρα edge,κρύψε την κεραία του κινητού μπας και αλλάξει κανάλι,τι να πω:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 και εγω ειχα edge στην Αγια Παρασκευη

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα είδα και εγώ το Ε στο κινητό μου (Eten X500) , στο Πολύγωνο κοντά στο θέατρο Αμόρε. Είδα αισθητή διαφορά ανοίγοντας σελίδες με το Wind Plus. Και 500 μέτρα πιο κάτω στο σπίτι μου έχω το κλασικό G.

Σε καμία άλλη περιοχή στην Αθήνα "ανακαλύφθηκε" το edge?
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Μάλλον το έβαλαν κ Κοζάνη.Λέω μάλλον γιατί δε το επιβεβαίωσα,δεν έχω WIND SIM.Έχω μια SIM της 3 από την Αγγλία και σήμερα που την έβαλα,πρώτα έπιασε δίκτυο στην Cosmote,και μετά στη Wind και μου έβγαλε αυτό το E

Σοφάδες Καρδίτσας δεν υπάρχει ίχνος edge (α ρε getolika,όλα για εσένα...):p

Δε πειράζει,εμείς εδώ έχουμε 24άρες από HOL:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bασικά καλύτερη χωρητικότητα στο 2G δίκτυο. Aυτό όμως έχοντας ως δεδομένο ότι η Wind έχει προβλήματα χωρητικότητας σε κάποιες περιοχές. Γιατι σε αυτές που δεν έχει πρόβλημα, πέρα από τη καλύτερη ταχύτητα σε data, δεν θα δεις καμία διαφορά. Γι'αυτό και η πρώτη εταιρεία που θα έπρεπε να ανοίξει το edge είναι η Cosmote, που έχει παντού προβληματική χωρητικότητα.:p

Πάντως καλό το edge αλλά πρέπει να επεκταθεί επειγόντως η κάλυψη 3G και να ανέβει στα 7,2 Mbps όπως οι άλλες 2.

Το EDGE έχει να κάνει με πιο αποδοτική χρήση της ραδιομετάδοσης (αύξησης της τάξης της διαμόρφωσης από GMSK σε xPSK), και μόνο σε μεταδόσης δεδομένων.

Δεν έχει σχέση με χωρητικότητα δικτύου, μόνο αν θεωρήσει κανείς ότι ο μέσος χρήστης κατεβάζει πιο γρήγορα, άρα και απελευθερώνει τις χρονοθυρίδες για άλλους. Και πάλι όμως, θα επηρεάζεται μόνο η χωρητικότητα στις κλήσεις δεδομένων και μόνο.

Θεωρητικά με το EDGE προβλέπεται οποιαδήποτε υπηρεσία δύναται να μεταδοθεί με αυτό τον τρόπο, όπως η βιντεοκλήση.

Μην το συγχέουμε με το 3G, εκεί η βιντεοκλήση δεν είναι σύνδεση δεδομένων. Στο EDGE μπορεί να γίνει.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ε δεν είπε κανείς ότι η video κλήση είναι ασύγχρονη μετάδοση δεδομένων :p Μην αρπάζεσαι :p

Από εκεί και πέρα...edge στο Ν.Καρδίτσας δεν είδα,και λίμνη Πλαστήρα - όπου υπήρχε 3η γενιά κανονικά - δεν υπήρχε edge.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη Σπάρτη εντόπισα να έχει ενεργοποιηθεί το EDGE, σε ένα κανάλι μόνο!

Σημείωση: ΔΕΝ υπάρχει 3G από τη WIND στη Σπάρτη.

Ορίστε και ένα πακέτο με εικόνες από Nokia fieldtest: http://files.return.gr/img/WIND_EDGE.rar

(Το Band που δείχνει να είναι 1800αρι κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, και έχει ξεμείνει από προηγούμενο κανάλι.)

Για ποιον λόγο ακόμη δεν έχει 3G η Wind σε Σπάρτη.Κομοτηνή;; :confused: Να μην έχει επάρκεια bandwidth δεν το νομίζω..Τόσα χρόνια,τι περιμένει;;

Όντως,πριν 2 καλοκαίρια που πέρασα από Σπάρτη είχε 3η γενιά!Όχι και παντού,άντε ν'αναβαθμίσαν 2 ιστούς με προσθήκη κεραιών,αλλά τουλάχιστον έπιανε στα κεντρικα σημεία!