stefanos_79 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Αραγε με το EDGE θα ειναι εφικτή η βιντεοκληση και το βιντεο streaming? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Εγω τα 14400 και τα 20 τα ακουω βερεσε.....ας δωσουνε κατι σταθερο στα 7,2 με την αναλογη χωριτικοτητα δικτυου και ας αφησουνε τα μεγαλα λογια 1.Σίγουρα η πραγματική ταχύτητα είναι μικρότερη από τη θεωρητική. Ξαναλέω όμως, όσο μεγαλύτερη είναι η θεωρητική τόσο μεγαλύτερη είναι και η πραγματική. Αν π.χ σε σύνδεση 3,6 πιάνεις 1,5-2,5 είσαι μια χαρά. Σε σύνδεση 7,2 αν πιάνεις 3-6 είσαι επίσης μια χαρά. Σε σύνδεση 14,4 αν πιάνεις 10 και πάλι μια χαρά. Ε, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο 1,5 και στα 10. Επίσης θα ξαναπω το ότι η cosmote έχει προβλήματα δεν σημαίνει ότι η wind δεν πρέπει να αναβαθμιστεί. 2. Δεν νομίζω ότι αν αύριο η wind έβγαζε πακέτο 7,2 ή 14,4 θα σε χάλαγε και ενδεχομένως σε κάποιο κατάστημα δεν θα το πούλαγες...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Αραγε με το EDGE θα ειναι εφικτή η βιντεοκληση και το βιντεο streaming? Βιντεοκληση οχι, γιατι δεν χρησιμοποιει το PS Domain αλλα το CS. Το edge εχει να κανει με το PS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Βιντεοκληση οχι, γιατι δεν χρησιμοποιει το PS Domain αλλα το CS. Το edge εχει να κανει με το PS. Μάλλον εννοεί μέσω κάποιας εφαρμογής πχ Symbian... Ναι μέσω εφαρμογής γίνεται κανονικά-τουλάχιστον από πλευράς ταχύτητας... PTT πιθανότατα να ανοίξει σαν υπηρεσία,αν γνωρίζει κανείς κάτι...:shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Μάλλον εννοεί μέσω κάποιας εφαρμογής πχ Symbian... Ναι μέσω εφαρμογής γίνεται κανονικά-τουλάχιστον από πλευράς ταχύτητας... PTT πιθανότατα να ανοίξει σαν υπηρεσία,αν γνωρίζει κανείς κάτι...:shifty: Λες να το πάει για PTT?? Μακάρι... Θα είναι πολύ καλή, αν έχει λογικές τιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Μπα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.Και που βλεπουμε και το Edge το κοβω σαν μεσοβεζικη λυση για τις περιοχες που εχει κλαταρει το δικτυο.Παιζει αυτες οι περιοχες να μην δουνε ποτε 3G.εχει χασει την αξιοπιστια της η Wind για μενα.Γιατι να μην παει δηλ κατευθειαν σε 3G? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 στην Θεσ/νικη δεν το εχω δει ακομα το "Ε" αλλα στην Καβαλα το ειδα και μπορω να πω οτι καμια σχεση με το gprs! απλα σφαιρατο!! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 se nokia n80 pws vlepeis ama exei kalipsi edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Η κεραία πάνω από την Αγία Παρασκευή σίγουρα έχει edge:) Στο GSM 1800 ίσως κάποια κυψέλη να μην έχει ακόμα edge... Στην Αγία Παρασκευή πάντως δεν μου βγάζει edge σε αντίθεση με τις περιοχές από Γ.Δήμου και πιο κάτω όπου παίζει κανονικά το σφαιράτο edge. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 se nokia n80 pws vlepeis ama exei kalipsi edge? Όταν σερφάρεις σε 2G δίκτυο αντί για το εικονίδιο της κεραίας σου βγάζει το εικονίδιο "E". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Στην Αγία Παρασκευή πάντως δεν μου βγάζει edge σε αντίθεση με τις περιοχές από Γ.Δήμου και πιο κάτω όπου παίζει κανονικά το σφαιράτο edge. Μάλλον καλύπτεσαι από άλλο σταθμό ή είσαι σε 1800άρι κανάλι...δεν εξηγείται αλλιώς...Αγία Παρασκευή έχει σίγουρα edge,κρύψε την κεραία του κινητού μπας και αλλάξει κανάλι,τι να πω:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 +1 και εγω ειχα edge στην Αγια Παρασκευη Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Μάλλον είμαι σε 1800. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Σήμερα είδα και εγώ το Ε στο κινητό μου (Eten X500) , στο Πολύγωνο κοντά στο θέατρο Αμόρε. Είδα αισθητή διαφορά ανοίγοντας σελίδες με το Wind Plus. Και 500 μέτρα πιο κάτω στο σπίτι μου έχω το κλασικό G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σε καμία άλλη περιοχή στην Αθήνα "ανακαλύφθηκε" το edge? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Μάλλον το έβαλαν κ Κοζάνη.Λέω μάλλον γιατί δε το επιβεβαίωσα,δεν έχω WIND SIM.Έχω μια SIM της 3 από την Αγγλία και σήμερα που την έβαλα,πρώτα έπιασε δίκτυο στην Cosmote,και μετά στη Wind και μου έβγαλε αυτό το E Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σοφάδες Καρδίτσας δεν υπάρχει ίχνος edge (α ρε getolika,όλα για εσένα...):p Δε πειράζει,εμείς εδώ έχουμε 24άρες από HOL:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλαμπακα τιποτα Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Kai stin kalamata se kapoies perioxes mou exei emfanisei to E.. Vevaia se periorismeno stadio akoma.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Bασικά καλύτερη χωρητικότητα στο 2G δίκτυο. Aυτό όμως έχοντας ως δεδομένο ότι η Wind έχει προβλήματα χωρητικότητας σε κάποιες περιοχές. Γιατι σε αυτές που δεν έχει πρόβλημα, πέρα από τη καλύτερη ταχύτητα σε data, δεν θα δεις καμία διαφορά. Γι'αυτό και η πρώτη εταιρεία που θα έπρεπε να ανοίξει το edge είναι η Cosmote, που έχει παντού προβληματική χωρητικότητα.:p Πάντως καλό το edge αλλά πρέπει να επεκταθεί επειγόντως η κάλυψη 3G και να ανέβει στα 7,2 Mbps όπως οι άλλες 2. Το EDGE έχει να κάνει με πιο αποδοτική χρήση της ραδιομετάδοσης (αύξησης της τάξης της διαμόρφωσης από GMSK σε xPSK), και μόνο σε μεταδόσης δεδομένων. Δεν έχει σχέση με χωρητικότητα δικτύου, μόνο αν θεωρήσει κανείς ότι ο μέσος χρήστης κατεβάζει πιο γρήγορα, άρα και απελευθερώνει τις χρονοθυρίδες για άλλους. Και πάλι όμως, θα επηρεάζεται μόνο η χωρητικότητα στις κλήσεις δεδομένων και μόνο. Αραγε με το EDGE θα ειναι εφικτή η βιντεοκληση και το βιντεο streaming? Θεωρητικά με το EDGE προβλέπεται οποιαδήποτε υπηρεσία δύναται να μεταδοθεί με αυτό τον τρόπο, όπως η βιντεοκλήση. Μην το συγχέουμε με το 3G, εκεί η βιντεοκλήση δεν είναι σύνδεση δεδομένων. Στο EDGE μπορεί να γίνει. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ε δεν είπε κανείς ότι η video κλήση είναι ασύγχρονη μετάδοση δεδομένων :p Μην αρπάζεσαι :p Από εκεί και πέρα...edge στο Ν.Καρδίτσας δεν είδα,και λίμνη Πλαστήρα - όπου υπήρχε 3η γενιά κανονικά - δεν υπήρχε edge. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Στη Σπάρτη εντόπισα να έχει ενεργοποιηθεί το EDGE, σε ένα κανάλι μόνο! Σημείωση: ΔΕΝ υπάρχει 3G από τη WIND στη Σπάρτη. Ορίστε και ένα πακέτο με εικόνες από Nokia fieldtest: http://files.return.gr/img/WIND_EDGE.rar (Το Band που δείχνει να είναι 1800αρι κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, και έχει ξεμείνει από προηγούμενο κανάλι.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Για ποιον λόγο ακόμη δεν έχει 3G η Wind σε Σπάρτη.Κομοτηνή;; :confused: Να μην έχει επάρκεια bandwidth δεν το νομίζω..Τόσα χρόνια,τι περιμένει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Παλαιοτερα ειχε 3G στην Σπαρτη.....τωρα δεν εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Όντως,πριν 2 καλοκαίρια που πέρασα από Σπάρτη είχε 3η γενιά!Όχι και παντού,άντε ν'αναβαθμίσαν 2 ιστούς με προσθήκη κεραιών,αλλά τουλάχιστον έπιανε στα κεντρικα σημεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts