skordilos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε παιδιά δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου... πήγα το bb της κοπέλας μου να μου αλλάξουν πρόσοψη μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια δικιά μου να της την αλλάξω... τους ζήτησα λοιπόν να μου βάλουν μια καινούρια και μου ζητάνε 230 ευρώ... δηλαδή έλεος απηύδησα... με την κ...vodafone... μήπως γνωρίζει κάποιος τι να κάνω? αλλιώς θα πάω να το πάρω καινούριο!!!! ευχαριστώ πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 230 Ευρώ για πρόσοψη; Ακούγεται τρελό. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να έχουν βρει κάποια ζημιά και να τη χρεώνουν και αυτή. Μήπως κατά τη δική σου προσπάθεια για άνοιγμα του τηλεφώνου, έκανες κάποια ζημιά; Πάρε ένα τηλέφωνο τη vodafone να σου πουν ακριβώς τι εργασίες/ανταλλακτικά περιλαμβάνουν τα 230 ευρώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilos Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 φίλε μου ειλικρινά δεν έπαθε καμία απολύτως ζημιά γτ το προσπάθησα πολύ λίγο... τους είπα να μου δικαιολογήσουν τα 230 ευρώ και η απάντηση ήταν ότι εμείς δεν είμαστε το service.. και από την άλλη ότι και να παθε 250 κάνει όλο το κινητό, πως ζητάνε 230... έλεος με τους κλέφτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Προφανώς και το κατάστημα δεν είναι το σέρβις, εσύ θα πρέπει να ζητήσεις να μιλήσεις με το σέρβις ώστε να σου εξηγήσουν τι ακριβώς χρεώνουν τόσο πολύ και να αποφασίσεις αν θα το φτιάξεις ή όχι. Προφανώς και δεν το φτιάχνεις αν θέλουν τόσα πολλά χρήματα, δε συμφέρει για μια πρόσοψη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilos Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καλά ναι φίλε μου εννοείται... αλλά δυστυχώς όταν δεν ελέγχονται κάνουν ότι θέλουν.. γτ ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο ή με το service αλλά δεν μου έδιναν κανέναν απλά μου λέγαν ότι αυτό χρεώνουν... απλά ζητάω τις γνώσεις σας αν γνωρίζετε κάποιον που να αλλάζει προσόψεις... έχω μία πρόσοψη που χα πάρει από εξωτερικό γνωρίζετε κάποιον που να έχει τη δυνατότητα να την αλλάξει? ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Στη θέση σου θα έκανα μια ερώτηση στο 9volto.gr, που ασχολείται με επισκευές κινητών, καθώς και στο e-click.gr, που εμπορεύεται ανταλλακτικά blackberry. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 γειά σας παίδες εχω vodafone με 100mb δεδομένα σε iphone αν τη βάλω σε blackberry και πάρω στο 1399 να μου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες blackberry θα έχω κάποια επιπλέον χρέωση??? θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του ββ από τα 100mb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 γειά σας παίδες εχω vodafone με 100mb δεδομένα σε iphone αν τη βάλω σε blackberry και πάρω στο 1399 να μου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες blackberry θα έχω κάποια επιπλέον χρέωση??? θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του ββ από τα 100mb?? Δεν χρεώνεσαι κάτι. Απλά αναφέρεις οτι έχεις BlackBerry και όλα θα είναι ΟΚ Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλησπέρα, παρέλαβα χθες ένα 9630 και έβαλα μέσα την κάρτα μου και κατέβασα κανονικά κάτι εφαρμογές. Σήμερα, τυχαίως, πήγα να δω κάτι και είδα ότι το APN ήταν ενεργοποιημένο, ενώ κατέβαζα, cinet.spcs! Υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα κάτι και να μην τα πέρασε από το BIS;;;! Το σημείο πρόσβασης είναι αμερικάνικο και αυτά που κατέβασα ήταν σύνολο γύρω στα 10-12ΜΒ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Με σιγουριά δεν ξέρει κανείς, πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα αν η κατανάλωση αυτή είναι από το data plan ή όχι. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο οι servers της RIM ήταν (για άλλη μια φορά) down και το τηλέφωνο δε συνδεόταν πουθενά χωρίς WiFi και πήρα τηλέφωνο τη Vodafone και το ανέφερα και μου είπαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα. Σημερα, λοιπόν, με κάλεσαν πάλι, ζητώντας μου συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα που προκλήθηκε από το outage και σαν ένδειξη συγγνώμης θα μου πιστώσουν σε επόμενο λογαριασμό το ποσό των 5 ευρώ. Αυτό που θα πω είναι η Vodafone ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μου με αυτό, καθώς δεν ήταν καν λάθος δικό της το outage. Συγχαρητήρια! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο οι servers της RIM ήταν (για άλλη μια φορά) down και το τηλέφωνο δε συνδεόταν πουθενά χωρίς WiFi και πήρα τηλέφωνο τη Vodafone και το ανέφερα και μου είπαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα. Σημερα, λοιπόν, με κάλεσαν πάλι, ζητώντας μου συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα που προκλήθηκε από το outage και σαν ένδειξη συγγνώμης θα μου πιστώσουν σε επόμενο λογαριασμό το ποσό των 5 ευρώ. Αυτό που θα πω είναι η Vodafone ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μου με αυτό, καθώς δεν ήταν καν λάθος δικό της το outage. Συγχαρητήρια! δεν ηταν γενικο το προβλημα, παρα μονο της vodafone, αρα δεν νομιζω να φταινε οι servers της RIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπερα σε ολους! Θελω να κανω μια ερωτηση διοτι δεν εχω καταλαβει καλα. Ειχα ενα blackberry παλιοτερα για λιγο διάστημα χωρις τις υπηρεσιες BIS αλλα ειχα 30μβ απο το προγραμμα του συμβολαιου μου, οταν λοιπον εκανα surf και τσεκαρα εμαιλ μεσω του browser διοτι δεν μπορουσα αλλιως λογο τον υπηρεσιων , μου έτρωγε πολλα δεδομενα , διαβαζω εδω οτι τα 150 σας φτανουν , ειναι λογο τον BIS ? ας με διαφωτίσει καποιος ετσι ενημερωτικά αν εχει την καλοσύνη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το bis προσφέρει συμπίεση που φτάνει το 80%, ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων. Πέραν τούτου, λόγω push mail δεν θα χρειάζεται να ελέγχεις τα email μέσω του web interface. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Θελω να παρω απο φιλο blackberry και εχει συνδεση με bis. Πρεπει να αποσυνδεσει την συσκευη του απο το την vodafone; ειναι απλη διαδικασια π.χ. κανει ενα τηλεφωνο ή φαξ; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ναι με ενα απλο τηλ.η συνδεση bis δεν παει στο blackberry πχ στο pin αλλα στο νουμερο κινητου.αν πχ θελει να βαλει την καρτα του σε αλλο blackberry δεν χρειαζεται να σταματησει το bis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δηλ.εγω εχω BIS με 8520 και αγοραζω το 9800. Τοτε απλα αλλαζω sim και στο 9800 λειτουργει το BIS; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ακριβως.και απο desktop manager κανεις swich device και μεταφεροντε ολες οι ρυθμισεις στο καινουργιο bb και κανεις wipe το παλιο bb.5 λεπτα υποθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 ME VODAFONE BIS (TORCH 9800) EAN BAΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΣΕ BLACKBERRY PLAYBOOK TABLET ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 ME VODAFONE BIS (TORCH 9800) EAN BAΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΣΕ BLACKBERRY PLAYBOOK TABLET ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ? Η απλή έκδοση του τάμπλετ δεν δέχεται sim. Η άλλη ναι. Πάντως αφού εχεις και smartphone blackberry γιατι δεν κάνεις bridge Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Με τα ΜΒ που σου δίνει η Vodafone στο συμβόλαιο, γίνεται κανονικά η συμπίεση για τα παλιά blackberry? Έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πολλά περισσότερα απ' ότι κατανάλωνα στην cosmote. Γνωρίζει κανείς? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδια καλησπερα! Εχει ενας φιλος τη δυνατοτητα να παρει ενα bb 9900 και ρωταει αν η Vodafone ενεργοποιει κανονικα bis ή με την ελευση των Z10 κλπ εχει αρχισει να αποσυρεται. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 λογικα διαθετει ακομα το bis.ενα τηλ. στην vodafone για επιβεβαιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Και ενα βουνο τυχη για να πεσει σε υπαλληλο που να ξερει και να μην του τα πει απο το κεφαλι του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ζητΑς συνδεση με τμαμα blackberry και τελειωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts