Villis Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 καλησπέρα,χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση να έχετε!έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το htc magic..θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί πραγμάτικα δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Βασίκα υπάρχει στο μάρκετ εφαρμογή ώστε να μπορώ να βλέπω τηλεόραση μέσω του κινητού μου live;εχθές προσπάθησα αν δώ Live από ένα μεγάλο κανάλι αλλά μου βγάζει ένα σαν τετραγωνάκι που λογικά μου λεει δεν έχω κάποιο flash player όπως το adobe π.χ!το ίδιο μου βγάζει όταν πάω να ακούσω και ραδιόφωνοδ επίσης! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείται καλή εφαρμογή για φωτογραφίες!έχω το camera 360 αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει 100%!!! περιμένω απαντήσεις και προτάσεις,να είστε καλά και χρόνια σας πολλά!! Καλησπέρα! O λόγος είναι όντως η έλλειψη flash player. Ωστόσο για τηλεόραση υπάρχει η εφαρμογή spb tv (δεν πιάνει πολλά ελληνικά κανάλια βέβαια). Για ραδιόφωνο (μέσω ίντερνετ) χρησιμοποιώ την εφαρμογή tunein radio (πιάνει τα πάντα-ή σχεδόν τα πάντα από ελλάδα). Για κάμερα το camera 360 ή το vignette θα σου πρότεινα κι εγώ! Τέλος, θα ήθελα απλά να πω ότι είναι καλύτερο τέτοιου είδους απορίες να της θέτουμε εδώ ή γενικότερα εδώ! Καλή Ανάσταση και σε σένα και σε όλους :) edit: με πρόλαβε ο vman! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Vman όχι δεν μπορώ να μπω σε fastboot! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Μάλλον είναι δυσοίωνα τα πράγματα. Εάν το κινητό είναι εντός εγγύησης, θα καλυφθεί δωρεάν το συγκεκριμένο θέμα. Εάν είναι εκτός εγγύησης, η λύση είναι το JTAG (επισκευή με χρήση ειδικού hardware). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Μάλλον είναι δυσοίωνα τα πράγματα. Εάν το κινητό είναι εντός εγγύησης, θα καλυφθεί δωρεάν το συγκεκριμένο θέμα. Εάν είναι εκτός εγγύησης, η λύση είναι το JTAG (επισκευή με χρήση ειδικού hardware). Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής? Τι είναι το JTAG? Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου? Thanks πάντως για την βοήθεια...! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Το JTAG είναι μια μέθοδος, για να "μιλήσεις" απευθείας στη CPU μέσω ειδικού hardware που συνδέεται σε επαφές που υπάρχουν πάνω στο motherboard της συσκευής. Είναι κάτι που απαιτεί ειδικές γνώσεις τόσο σε hardware όσο και σε software. Έχω και τις γνώσεις και το hardware. Δοκίμασε (προϋποθέτει να έχεις το androidSDK), ενώ έχεις ανοίξει το κινητό και το έχεις συνδέσει στο PC, να δώσεις τις παρακάτω εντολές: fastboot devices Εάν σου επιστρέψει το serial number της συσκευής, γράψε την παρακάτω εντολή: fastboot getvar boot-mode Εάν δε δουλέψει το παραπάνω, δοκίμασε το εξής και δες αν σου επιστρέφει το S/N της συσκευής: adb devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Το JTAG είναι μια μέθοδος, για να "μιλήσεις" απευθείας στη CPU μέσω ειδικού hardware που συνδέεται σε επαφές που υπάρχουν πάνω στο motherboard της συσκευής. Είναι κάτι που απαιτεί ειδικές γνώσεις τόσο σε hardware όσο και σε software. Έχω και τις γνώσεις και το hardware. Δοκίμασε (προϋποθέτει να έχεις το androidSDK), ενώ έχεις ανοίξει το κινητό και το έχεις συνδέσει στο PC, να δώσεις τις παρακάτω εντολές: fastboot devices Εάν σου επιστρέψει το serial number της συσκευής, γράψε την παρακάτω εντολή: fastboot getvar boot-mode Εάν δε δουλέψει το παραπάνω, δοκίμασε το εξής και δες αν σου επιστρέφει το S/N της συσκευής: adb devices Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έκανα τα βήματα που μου είπες, στο 1ο μου έβγαλε το S/N και στο 2ο έδωσα την εντολή και μου έβγαλε- boot-mode: Ruu finished. total time: 0.001s Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Χρόνια πολλά. Τρέξει ξανά το RUU, ενώ το κινητό είναι στην παραπάνω κατάσταση. Λογικά θα προχωρήσει η εγκατάσταση κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Έτρεξα και πάλι το RUU κ στην ενημέρωση ραδιοφώνου μαυρίζει η οθόνη του κινητού. Κάνω την επιδιόρθωση σφαλμάτων του RUU λέει πως έγινε επιτυχώς αλλά μετά ξανακάνει το ίδιο! Ενώ όταν πάω να κάνω ενημέρωση μέσω του RUU της Rogers μου βγάζει σφάλμα στην ενημέρωση υπογραφής! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Έτρεξα και πάλι το RUU κ στην ενημέρωση ραδιοφώνου μαυρίζει η οθόνη του κινητού. Κάνω την επιδιόρθωση σφαλμάτων του RUU λέει πως έγινε επιτυχώς αλλά μετά ξανακάνει το ίδιο! Ενώ όταν πάω να κάνω ενημέρωση μέσω του RUU της Rogers μου βγάζει σφάλμα στην ενημέρωση υπογραφής! Πες το, ότι πας να βάλεις τη ROM της Rogers! Βιάστηκες! Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το RUU της Rogers, για να εγκαταστήσεις τη συγκεκριμένη ROM. Η ROM της Rogers είναι φτιαγμένη, για να εγκαθίσταται στα κινητά της. To magic που έχεις, προφανώς, δεν είναι της Rogers, γι' αυτό σου βγάζει σφάλμα υπογραφής. Πλέον, η μοναδική σου ελπίδα να γλιτώσεις το JTAG, είναι να φτιάξεις goldcard, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της ROM της Rogers. Μπορείς να φτιάξεις goldcard χρησιμοποιώντας αυτό το προγραμματάκι. Οδηγίες θα βρεις στο ReadMe.txt, που υπάρχει μέσα στο zip. Θα φτιάξεις τη goldcard, θα τη βάλεις στο κινητό και θα τρέξεις το RUU. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχεις τη ROM της Rogers, η οποία, όπως μπορείς να φανταστείς, δεν έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Πες το, ότι πας να βάλεις τη ROM της Rogers! Βιάστηκες! Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το RUU της Rogers, για να εγκαταστήσεις τη συγκεκριμένη ROM. Η ROM της Rogers είναι φτιαγμένη, για να εγκαθίσταται στα κινητά της. To magic που έχεις, προφανώς, δεν είναι της Rogers, γι' αυτό σου βγάζει σφάλμα υπογραφής. Πλέον, η μοναδική σου ελπίδα να γλιτώσεις το JTAG, είναι να φτιάξεις goldcard, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της ROM της Rogers. Μπορείς να φτιάξεις goldcard χρησιμοποιώντας αυτό το προγραμματάκι. Οδηγίες θα βρεις στο ReadMe.txt, που υπάρχει μέσα στο zip. Θα φτιάξεις τη goldcard, θα τη βάλεις στο κινητό και θα τρέξεις το RUU. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχεις τη ROM της Rogers, η οποία, όπως μπορείς να φανταστείς, δεν έχει ελληνικά. Δοκίμασα όπως μου είπες να κάνω την gold card την έκανα την έβαλα στο κινητό έτρεξα και πάλι το RUU της Rogers αλλά και πάλι μου βγάζει το σφάλμα υπογραφής! Όταν τρέχω το RUU_Sapphire_HTC_Europe_3.05.401.3 μου κολλάει στην εικόνα που ανέβασα παραπάνω και μαυρίζει η οθόνη του κινητού! Τελικά η μόνη λύση είναι το Jtag? Έχω προσπαθήσει πολλά και μέσα από το blog http://magic-tips.blogspot.com/ αλλά και πάλι τίποτα. Ανεβάζω και ότι ακριβώς μου εμφανίζει η οθόνη του κινητού. Στην [εικόνα1] είναι η οθόνη που μου εμφανίζει μόλις πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησης(δεν έχω καμία άλλη πρόσβαση στο κινητό μόνο αυτήν) και στην [εικόνα2] την οθόνη μαυρισμένη όταν τρέχω το RUU_Sapphire_HTC_Europe_3.05.401.3 Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Το πρόβλημά σου είναι ότι έχεις το 1.76 SPL και το 3.22 radio το οποίο είναι ασύμβατο με το συγκεκριμένο SPL. Το γεγονός ότι δεν προχωράει η εγκατάσταση, οφείλεται στο λάθος radio το οποίο δεν μπορεί ν' αλλάξει. Επιπλέον, το SPL είναι perfected, οπότε δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις, χωρίς να κάνεις flash μια ROM συμβατή με το 1.76 SPL (που δεν μπορείς να κάνεις, γιατί δε σ' αφήνει το radio). Πριν 2-3 μήνες μου είχε τύχει αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου και, όσο κι αν το παίδεψα με software, δεν κατάφερα να το επαναφέρω. Τελικά, το άνοιξα και το διόρθωσα με το JTAG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvuser Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έπεσε στα χέρια μου ένα Magic (το είχα παλαιότερα αλλά το ξαναπήρα)με τα ακόλουθα στοιχεία: PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.76.0009 CPLD-12 RADIO-6.35.08.29 Dec 8 2009 Θα ήθελα λοιπόν να περάσω μία πιο πρόσφατη ROM μιας και έχει την έκδοση 1.5 αν δεν κάνω λάθος. ΑΠό αυτά που διάβασα, έχει perfected SPL, οπότε για να το αλλάξω θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3159760#post3159760. Σωστά?? Το θέμα είναι ότι έχω win7 στο pc οπότε κατέβασα την έκδοση 3.5 αν δεν κάνω λάθος του HTC sync. Κάνοντας λοιπόν τη διαδικασία για το ξεδείκλωμα, μετά θα έχω 1.76 SPL και το 3.22 radio?? Αυτά χρειάζεται κατόπιν να τα αλλάξω για να περάσω την ROM του CM την έκδοση 6.1 (πρεπει να είναι η τελευταία stable που έβγαλε από ότι διάβασα)?? Δηλαδή μετά το ξεδείκλωμα του SPL απλά περνάω τη ROM που θέλω? Ευχαριστώ για το χρόνο σας και για τις όποιες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το post καθώς και σε κάποιες σελίδες πιο πίσω. Έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις σου. Μην ξεχάσεις να δεις και το πρώτο post, όπου είναι απαντημένες κάποιες FAQs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 καλησπερα. Πιστευτε οτι αξιζει να ξεrootaro το Magic που αυτη την στιγμη τρεχει μια εκδοση με Sense και αργει αρκετα στην ανταποκριση των εφαρμογων,ετσι ωστε να βαλω την τελευταια official εκδοση με Sense ή να μην το επιχειρησω καλυτερα; Τι χανω αν ξεrootaro το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Βασικά ξεrootάροντας το κινητό χάνεις ότι κέρδισες rootάροντάς το... Και δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις επίσημη rom, όταν όντας root μπορείς να βάλεις "πειραγμένη" επίσημη... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τι χανω αν ξεrootaro το τηλεφωνο; Μάλλον δεν ξέρεις τι κάνει το root για να ρωτάς κάτι τέτοιο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Βασικά ξεrootάροντας το κινητό χάνεις ότι κέρδισες rootάροντάς το... Και δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις επίσημη rom, όταν όντας root μπορείς να βάλεις "πειραγμένη" επίσημη... Εάν θέλεις, μπορείς να βάλεις την επίσημη rooted, που είχα φτιάξει πριν πολύ καιρό και η οποία είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στην official. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω τι ακριβως προσφερει το root.Ειμαι νεος χρηστης του android και του magic και τα εχω λιγο σκουρα ακομα. Η recovery του Amon_Ra τι ακριβως ειναι;Ειναι αυτο που λεμε recovery mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Για το τί είναι το root και κάποια παρόμοια, μπορείς να κοιτάξεις λίγο κι εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clarisha Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα μιας και έληξε η εγγύηση στο Magic μου να βάλω κάποια custom rom. Διάβασα στο forum καλά λόγια για την Cyanogen 6.1 και διάβασα τις οδηγίες στη σελίδα 316 (όλοι εμείς οι άσχετοι σε ευχαριστούμε vman!!!). Έχω όμως μερικές απορίες πριν κάνω το μεγάλο βήμα. 1. Από θέμα μπαταρίας, ταχύτητας, απόκρισης κλπ σε σύγκριση με την ξεπερασμένη μεν αλλά πολύ σταθερή official 1.5 rom τι λέει η Cyanogen 6.1; Μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη (ακόμα και αν είναι 2.1 ή 1.6); 2. Όταν κάνουμε nandroid back up και μετά restore ξαναγυρνάμε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήμασταν με την παλιά μας rom; Επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, προτιμήσεις κλπ κλπ; Σα να λέμε hibernation στα windows; 3. Εκτός από το να κάνω βλακεία από μόνη μου, υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά με την αλλαγή radio και/ή SPL και να χρησιμοποιώ μετά το κινητάκι μου μόνο ως οικοδομικό υλικό; Τέλος, νομίζω πως το κινητό μου έφαγε μία τούμπα παραπάνω από αυτές που άντεχε και τώρα δε μπορώ να να ακούσω από το ακουστικό όταν δέχομαι κλήσεις αλλά μπορώ να ακούσω από το ηχείο σε ανοιχτή ακρόαση. Αν ξέρει κανείς πόσο πάει το service ή αν μπορώ να κάνω κάτι από μόνη μου....οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες!:D Στοιχεία κινητού: SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.76.0009 SAPP10000) CPLD-12 RADIO-6.35.08.29 Dec 8 2009, 17:38:48 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited May 20, 2011 by Clarisha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 1. Από θέμα μπαταρίας, ταχύτητας, απόκρισης κλπ σε σύγκριση με την ξεπερασμένη μεν αλλά πολύ σταθερή official 1.5 rom τι λέει η Cyanogen 6.1; Μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη (ακόμα και αν είναι 2.1 ή 1.6); Έχω καιρό που έδωσα το Magic μου, αλλά, αν θυμάμαι καλά, η διάρκεια της μπαταρίας (1,5-2 μέρες) ήταν αρκετά καλή με τον kernel που έχω προτείνει στις σελίδες που κοίταξες. 2. Όταν κάνουμε nandroid back up και μετά restore ξαναγυρνάμε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήμασταν με την παλιά μας rom; Επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, προτιμήσεις κλπ κλπ; Σα να λέμε hibernation στα windows; Δεν είναι όπως το hibernation, αλλά κατά τ' άλλα είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες. Κρατάει ένα πλήρες αντίγραφο της εσωτερικής μνήμης του κινητού, το οποίο αποθηκεύει στην SD. 3. Εκτός από το να κάνω βλακεία από μόνη μου, υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά με την αλλαγή radio και/ή SPL και να χρησιμοποιώ μετά το κινητάκι μου μόνο ως οικοδομικό υλικό; Αν ακολουθήσεις με προσοχή τους οδηγούς, δε θα έχεις πρόβλημα. Στην απίθανη περίπτωση που το κάνεις brick, μπορώ να το επισκευάσω. Τέλος, νομίζω πως το κινητό μου έφαγε μία τούμπα παραπάνω από αυτές που άντεχε και τώρα δε μπορώ να να ακούσω από το ακουστικό όταν δέχομαι κλήσεις αλλά μπορώ να ακούσω από το ηχείο σε ανοιχτή ακρόαση. Αν ξέρει κανείς πόσο πάει το service ή αν μπορώ να κάνω κάτι από μόνη μου....οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες!:D Λογικά, στο service θα σου ζητήσουν αρκετά χρήματα. Αν καταφέρεις να βρεις ανταλλακτικό (εγώ δεν μπόρεσα να βρω), μπορώ να στο επισκευάσω. Διαφορετικά, θα πρέπει (ίσως είναι καλύτερα και για την υγεία σου:lol:) να αρκεστείς στο handsfree ή σε κάποιο bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clarisha Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Vman σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και την άμεση απάντηση!Θα το προσπαθήσω και θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου! Edit: Πήγα να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Για να μην κάνω καμιά βλακεία...για τη rom του Cyanogen 6.1 ποιο SPL και radio χρειάζομαι; Και οι οδηγίες για την αλλαγή SPL είναι αυτές στην πρώτη σελίδα ή αυτές στη σελίδα 289; Επειδή έχω μόνο μία SD κάρτα να υποθέσω ότι πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες στη σελίδα 289; Αλλά αυτές οι οδηγίες είναι για linux; Ουφ!!!...τόσες πολλές απορίες.... Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω πελαγώσει!!! Edited May 21, 2011 by Clarisha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Vman σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και την άμεση απάντηση!Θα το προσπαθήσω και θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου! Edit: Πήγα να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Για να μην κάνω καμιά βλακεία...για τη rom του Cyanogen 6.1 ποιο SPL και radio χρειάζομαι; Και οι οδηγίες για την αλλαγή SPL είναι αυτές στην πρώτη σελίδα ή αυτές στη σελίδα 289; Επειδή έχω μόνο μία SD κάρτα να υποθέσω ότι πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες στη σελίδα 289; Αλλά αυτές οι οδηγίες είναι για linux; Ουφ!!!...τόσες πολλές απορίες.... Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω πελαγώσει!!! Για τη ROM του Cyanogen χρειάζεσαι το 1.33 SPL. Αν και το έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο post, η διαδιακασία που πρέπει ν' ακολουθήσεις είναι η εξής: Ξεκλείδωμα του 1.76.0009 SPL Αλλαγή σε 1.33 SPL Εγκατάσταση της ROM του Cyanogen Εάν συναντήσεις κάποια δυσκολία, PM me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς σας καμία rom 2.3? Και αν ναι, έχουμε καμία σταθερή που να αξίζει να αλλάξω την 2.2 του cyanogen? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς σας καμία rom 2.3? Και αν ναι, έχουμε καμία σταθερή που να αξίζει να αλλάξω την 2.2 του cyanogen? Ειχα χρησιμοποιησει την cronus πριν μερικους μηνες.. Σταθερη ηταν δε λεω, αλλα το τηλεφωνο σερνοταν.. Βεβαια ηταν μπολικα φορτωμενα πανω.. αλλα οτι και να σου πουν οι αλλοι χρηστες αν δεν τη δοκιμασεις ο ιδιος να δεισ πως καθεται στο δικο σου magic δεν εχει νοημα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts