ThunderGod Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ρε παίδες, βοηθήστε κ εδώ λίγο! Έβαλα πρόσφατα την cyanogenmod 6, κ εχω μόνιμα unicode στα sms. Έβαλα htc ime mod 27, κ συνεχιζω κ εχω πρόβλημα! Ο μόνος τρόπος να στέλνω 160 χαρακτήρες στο κάθε μήνυμα είναι με την ρύθμιση replace chars, κ να βάζω λατινικούς κεφαλαίους χαρακτήρες αντί για ελληνικούς. Έτσι όμως, δε μπορώ να κάνω αναζήτηση σωστή στις επαφές! Όποια βοήθεια μπορείτε να δώσετε είναι ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 αν εχεις ρουτερ καποιες ρομ εχουν wifi tethering ( να δωσεις ιντερνετ απο κινητο σε pc μεσω wifi) Από 2.2 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ρε παίδες, βοηθήστε κ εδώ λίγο! Έβαλα πρόσφατα την cyanogenmod 6, κ εχω μόνιμα unicode στα sms. Έβαλα htc ime mod 27, κ συνεχιζω κ εχω πρόβλημα! Ο μόνος τρόπος να στέλνω 160 χαρακτήρες στο κάθε μήνυμα είναι με την ρύθμιση replace chars, κ να βάζω λατινικούς κεφαλαίους χαρακτήρες αντί για ελληνικούς. Έτσι όμως, δε μπορώ να κάνω αναζήτηση σωστή στις επαφές! Όποια βοήθεια μπορείτε να δώσετε είναι ευπρόσδεκτη... Φαντάζομαι ότι και με την εφαρμογή handcent sms ή την go sms δε θα έχεις πρόβλημα πάντως... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Κ εκει εχω προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Κ εκει εχω προβλημα... Το πρόβλημα είναι γνωστό, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση. Αν κοιτάξεις αρκετά πιο πίσω στο forum, υπήρξαν 2-3 που ακόμα και μετά την αναβάθμιση σε 1.5 με Sense, η οποία έδωσε τη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες στα SMS, δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Αυτά που ισχύουν σε 'σένα, συνέβαιναν και σ' εκείνους. Δηλαδή, ούτε το HTC_IME_mod ούτε το handcent έδωσαν λύση. Το ίδιο και η αλλαγή ROM (Cyanogen). Το είχα ψάξει τότε το θέμα, αλλά δεν είχα βρει άκρη. Μακάρι να μην ανήκεις σε αυτή τη μειοψηφία χρηστών Magic, αλλά αν ανήκεις τα πράγματα είναι δύσκολα σε σχέση μ'αυτό το θέμα. Μία λύση, με την προϋπόθεση ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης και μπορείς να το αποχωριστείς μερικές μέρες, είναι να το επιστρέψεις στο service. Βέβαια, θα χρειαστεί να βάλεις την επίσημη 1.5 ROM. Πες μας, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakosn Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπερα, εχω δει βιντεο στο youtube οτι μπορω να βαλω 2.2.1 Froyo σε HTC Magic. Ποια προβληματα θα συναντισω σε θεματα λειτουργιας του τηλ? Πως μπορω να το εγκαταστησω εχω 32Α και τωρα φοραει 1.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπερα, εχω δει βιντεο στο youtube οτι μπορω να βαλω 2.2.1 Froyo σε HTC Magic. Ποια προβληματα θα συναντισω σε θεματα λειτουργιας του τηλ? Πως μπορω να το εγκαταστησω εχω 32Α και τωρα φοραει 1.5. Καλωσήρθες στο forum. Καλό θα είναι να διαβάσεις το πρώτο post και να ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες 15-20 σελίδες. Τη διαδικασία να βάλεις 2.2.1 ROM (και συγκεκριμένα τη ROM του Cyanogen) θα τη βρεις εδώ. Η ROM δουλεύει άψογα και δε θα συναντήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του τηλεφώνου. Εάν το κινητό σου έχει 1.33.0009 SPL, η παραπάνω διαδικασία διαφοροποιείται ελαφρώς, γιατί δε θα χρειαστεί να κάνεις τα βήματα 1 και 2. Σε αυτή την περίπτωση κάνε ένα post και θα σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakosn Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλωσήρθες στο forum. Καλό θα είναι να διαβάσεις το πρώτο post και να ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες 15-20 σελίδες. Τη διαδικασία να βάλεις 2.2.1 ROM (και συγκεκριμένα τη ROM του Cyanogen) θα τη βρεις εδώ. Η ROM δουλεύει άψογα και δε θα συναντήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του τηλεφώνου. Εάν το κινητό σου έχει 1.33.0009 SPL, η παραπάνω διαδικασία διαφοροποιείται ελαφρώς, γιατί δε θα χρειαστεί να κάνεις τα βήματα 1 και 2. Σε αυτή την περίπτωση κάνε ένα post και θα σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. Σε ευχαριστω φιλε εχω διαβασει μερικα ποστ απο Search και δεν καταλαβα τπτ ελεγε κατι για T-Mobile ported Ginjer κτλ. Εχω διαβασει επισεις κατι προβληματα στο App της Camera & CyCorder, το τηλ να γινεται βαρυ και ασικοτο... Με αυτην την ρομ δεν θα εχω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Σε ευχαριστω φιλε εχω διαβασει μερικα ποστ απο Search και δεν καταλαβα τπτ ελεγε κατι για T-Mobile ported Ginjer κτλ. Εχω διαβασει επισεις κατι προβληματα στο App της Camera & CyCorder, το τηλ να γινεται βαρυ και ασικοτο... Με αυτην την ρομ δεν θα εχω αυτα? Αυτά που διάβασες είναι κατά πάσα πιθανότητα για ROMs με Gingerbread (2.3) οι οποίες ακόμα βρίσκονται σε ανάπτυξη. Η cyanogen που σου πρότεινα είναι 2.2 και δεν έχει τέτοια προβλήματα. Η T-mobile είναι επίσης 2.2 (official για τα Magic της T-mobile) και πολύ σταθερή, αλλά δεν έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakosn Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Αυτά που διάβασες είναι κατά πάσα πιθανότητα για ROMs με Gingerbread (2.3) οι οποίες ακόμα βρίσκονται σε ανάπτυξη. Η cyanogen που σου πρότεινα είναι 2.2 και δεν έχει τέτοια προβλήματα. Η T-mobile είναι επίσης 2.2 (official για τα Magic της T-mobile) και πολύ σταθερή, αλλά δεν έχει ελληνικά. Ωραια, αν και τα ελληνικα ποτε μου δεν τα χρησιμοποιω σε κινητα, πληκτρολογιο μπορω να βρω απο αλλου. Πια ρομ θα προτινες χωρις να λαμβανες υποψην τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τις δύο (εξάλλου είναι εύκολο με nandroid backup) και να καταλήξεις μόνος σου σε όποια προτιμάς. Η δική μου ψήφος πάει στη Cyanogen, αν και θεωρώ ότι και της T-mobile είναι εξίσου καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakosn Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι, με εχεις κατατοποισει αρκετα. Μεσα σε αυτες τις μερες θα την περασω και θα ενημεροσω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opc13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 παιδια καλησπερα. θελω να βαλω την cyanogen 6.1. θα κανω τα βηματα αυτα 1)Ξεκλείδωμα του perfected SPL 1.76.0009. 2)Αλλαγή radio και SPL 3)Εγκατάσταση της Cyanogen 6.1 εκτος απο το πρωτο γτ εχω ηδη: SAPPHIRE PVT 32A ENG S-OFF H HBOOT 1.76.2007 RADIO 6.35.10.18 αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρεπει να κανω και port για 32Α που αναφερεται στα βηματα της εγκαταστασης γτ εμενα το κιν ειναι ηδη 32Α. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδια καλησπερα. θελω να βαλω την cyanogen 6.1. θα κανω τα βηματα αυτα 1)Ξεκλείδωμα του perfected SPL 1.76.0009. 2)Αλλαγή radio και SPL 3)Εγκατάσταση της Cyanogen 6.1 εκτος απο το πρωτο γτ εχω ηδη: SAPPHIRE PVT 32A ENG S-OFF H HBOOT 1.76.2007 RADIO 6.35.10.18 αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρεπει να κανω και port για 32Α που αναφερεται στα βηματα της εγκαταστασης γτ εμενα το κιν ειναι ηδη 32Α. ευχαριστω. Οι οδηγίες που έχω γράψει για την εγκατάσταση της Cyanogen 6.1, αφορούν 32A κινητά. O Cyanogen έφτιαχνε τη ROM του για 32B Magic. Κατά συνέπεια, πρέπει να βάλεις το port, γιατί χωρίς αυτό δε θα δουλέψει το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εχω που εχω τη Rom του Cyanogen είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος!Σταθερότατη! Sent from my HTC Magic using Tapatalk Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς την Diet Gingerbread? Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Βλέπω ότι έχει συνεχώς αναβαθμίσεις και βελτιώνεται Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπερα σας! Την εποχη αυτη θελω να ψαχτω λιγο με τα Android και να αφησω λιγακι το iOS που χρησιμοποιω τοσο καιρο στην ακρη.Βρηκα λοιπον ενα Htc Magic με ολα τα παρελκομενα του σε τελεια κατασταση στα 70€...Και ερχομαι εδω να σας ρωτησω:αξιζει ή οχι;Θα κανω πατατα αν το αγορασω;Αν το αφησω;Τι με συμβουλευετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Καλησπερα σας! Την εποχη αυτη θελω να ψαχτω λιγο με τα Android και να αφησω λιγακι το iOS που χρησιμοποιω τοσο καιρο στην ακρη.Βρηκα λοιπον ενα Htc Magic με ολα τα παρελκομενα του σε τελεια κατασταση στα 70€...Και ερχομαι εδω να σας ρωτησω:αξιζει ή οχι;Θα κανω πατατα αν το αγορασω;Αν το αφησω;Τι με συμβουλευετε εσεις; Το magic ''σηκώνει'' με επάρκεια τις froyo custom roms (πχ cyanogen, Tmobile) παρα τα χρονάκια του. Στα 70 ευρώ αξίζει αν θες να ψαχτείς και να παιξεις. Για οδηγιες εγκαταστασης διαβασε προηγούμενες σελίδες. Edited April 10, 2011 by tristan1 Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απο οτι ξερω κιολας ειναι το 32a το οποιο εχει περισσοτερη ram.Ισχυει αυτο,ετσι;Γενικα θα μεινω ευχαριστημενος λετε ή θα πεταξω τσαμπα τα χρηματα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απο οτι ξερω κιολας ειναι το 32a το οποιο εχει περισσοτερη ram.Ισχυει αυτο,ετσι;Γενικα θα μεινω ευχαριστημενος λετε ή θα πεταξω τσαμπα τα χρηματα μου; Αναλόγως τι ζητάς. Μια συσκευή που να δουλεύει αξιοπρεπώς ή ταχύτητα στο μενού και το browsing; Αν θες το δεύτερο θα χρειαστεί να πας σε μια πιο καινούργια συσκευή. Αν έχεις και το iphone που βλέπω στο avatar σου, αυτό θα σου κακοφανεί ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Εχω ενα iphone 3GS το οποιο ειναι ταχυτατο πραγματικα.Απλα θα ηθελα να δω το android και να εχω μιε δευτερη καλουτσικη συσκευη.Χρησιμοποιω συχνα internet μεσω wifi/3G,μουσικη,μηνυματα κτλ...Θα ηθελα να ειναι σχετικα γρηγορο,απο οτι ξερω πανω του φοραει τωρα ενα cyanogenmod android froyo 2.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Εχω ενα iphone 3GS το οποιο ειναι ταχυτατο πραγματικα.Απλα θα ηθελα να δω το android και να εχω μιε δευτερη καλουτσικη συσκευη.Χρησιμοποιω συχνα internet μεσω wifi/3G,μουσικη,μηνυματα κτλ...Θα ηθελα να ειναι σχετικα γρηγορο,απο οτι ξερω πανω του φοραει τωρα ενα cyanogenmod android froyo 2.2.1 Στη συγκεκριμένη τιμή δε θα το σκεφτόμουν ούτε δευτερόλεπτο. Είναι ένα αξιοπρεπέστατο smartphone και είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να δει για πρώτη φορά το android. Εννοείται ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τα σύγχρονα android κινητά με τους γρήγορους επεξεργαστές, μιας και σε μερικούς μήνες κλείνει 2 χρόνια ζωής. Ωστόσο, είναι value for money και δε νομίζω ότι θα το μετανιώσεις. Σε αυτά τα χρήματα δεν αγοράζεις ούτε τα chat phones που διαφημίζουν τελευταία, πόσο μάλλον ένα smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Θα ηθελα να ειναι σχετικα γρηγορο Συμφωνώ με τον vman αλλά όπως και ο ίδιος είπε πρέπει να κάνεις κάποιος συμβιβασμούς. Σε σχέση με τη συσκευή σου θα δεις αρκετή διαφορά στην ταχύτητα αλλά για τα χρήματα που δίνεις θα συμφωνήσω ότι είναι μια value for money αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απλα θα ηθελα να εχει και το γνωστο HTC Sense UI,κατι που το θεωρω βασικο...Μπορω να το εχω αυτο με καποια Rom ειτε official ειτε cooked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απλα θα ηθελα να εχει και το γνωστο HTC Sense UI,κατι που το θεωρω βασικο...Μπορω να το εχω αυτο με καποια Rom ειτε official ειτε cooked? Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις όποια ROM θέλεις. Η τελευταία διαθέσιμη με Sense UI είναι αυτή της Rogers (2.1). Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις την CleanMagic, που είναι custom βασισμένη στη ROM της Rogers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts