Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δε βρισκω καπου...πιο radio και spl θελει η stable 6.1???

vman thanks για ολα τη βοηθεια μεχρι τωρα!

Θέλει παλιό radio 3.22.20.17

Οδηγίες : http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Radio%203.22.20.17

http://www.4shared.com/file/211145376/3da88b40/update-hboot-1762007-signed.html

Thanks to vman

Edited by costas1959

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο forum του cyanogen αναφέρει:

''- Upgrading from earlier CM6?

1. Do a Nandroid Backup!

2. Install the ROM (your Google apps will be backed up automatically)''

Αυτό έκανα και εγώ (έχοντας την 6.1RC), αλλά κόλλησε στην αρχική οθόνη (της VODAFONE) επι 10 λεπτά, οπότε αναγκάστηκα και έκανα καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας όμως το port που δίνει ο vman

( 2.6.34.7 cyanogenmod root @pershoot-ubuntu #191)

και όχι αυτό του forum. Τελικά αξιζε τον κόπο, το κινητό είναι ταχύτατο, απο την διαχείρειση των pdf αρχείων μέχρι το παίξιμο του angry birds, η διαφορά είναι σημαντική. Vman, thank you sir!

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Στο forum του cyanogen αναφέρει:

''- Upgrading from earlier CM6?

1. Do a Nandroid Backup!

2. Install the ROM (your Google apps will be backed up automatically)''

Αυτό έκανα και εγώ (έχοντας την 6.1RC), αλλά κόλλησε στην αρχική οθόνη (της VODAFONE) επι 10 λεπτά, οπότε αναγκάστηκα και έκανα καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας όμως το port που δίνει ο vman

( 2.6.34.7 cyanogenmod root @pershoot-ubuntu #191)

και όχι αυτό του forum. Τελικά αξιζε τον κόπο, το κινητό είναι ταχύτατο, απο την διαχείρειση των pdf αρχείων μέχρι το παίξιμο του angry birds, η διαφορά είναι σημαντική. Vman, thank you sir!

Αυτό συνέβη, γιατί δεν εγκατέστησες και το port file για 32A Magic. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να γίνεται "καθαρή" εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση. Αυτό γιατί συχνά υπάρχουν θέματα μετά την αναβάθμιση τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε καθαρή εγκατάσταση, για να επιλυθούν.

Για να αλλαξουμε spl, απλα πριν περασουμε τη rom ,flashαρουμε το {update-hboot-1.76.2007-signed.zip} και μετα συνεχιζουμε??

Ο πιο ασφαλής τρόπος περιγράφεται εδώ και συγκεκριμένα στην ενότητα "Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007".

Προηγουμένως σου έδωσα απευθείας τις οδηγίες για τη Cyanogen, γιατί το radio και SPL που είπες ότι έχεις είναι τα κατάλληλα.

Edited by vman

Το 1.33.2009 που εχω δεν ειδα να αναγραφεται πουθενα ως οκ,και γι'αυτο ηθελα να το σιγουρεψω.

Οποτε vman απλα ακολουθω να βηματα που μου ειπες και στελνω report!!!

Ευχαριστω!!!

Ορίστε...

Στην γυαλάδα γράφει htc magic.

τελικά βρήκες άκρη με το προβλημά σου?????έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...υπάρχει λύση????

καλησπερα παιδια εχω ενα magic ειναι αγορασμενο απο vodafone και δεν μπορω με τιποτα να περασω ελληνικη ρομ κατι πρεπει να κανω λαθος με το command prompt μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει το κινητο μου γραφει τα εξης

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0003(SAPP1000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

ευχαριστω

Στη CM 6.1 τρέχει το modded πληκτρολόγιο της HTC (htc_ime_mod);

Ναι, κανονικοτατα!

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod-6.1 Stable πάντα με τη βοήθεια του vman αφού έπρεπε να κάνω downgrade το radio ώστε να δουλέψει.

Από χρήση μίας μέρας μπορώ να πω τα καλύτερα και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει αρκετές. Γρήγορη, όμορφη και με σχετικά καλή διάρκεια μπαταρίας.

Το wifi δουλεύει σωστά, το gps κλειδώνει μιά χαρά και γρήγορα και επιπλέον με όσες εφαρμογές τρέχω δεν έχω δει κανένα FC.

Τώρα μία ερώτηση και απορία. Σε περίπτωση μηνύματος ή "χαμένης" κλήσης, αναβοσβήνει το led που βρίσκεται δίπλα στο ακουστικό. Επειδή αυτό είναι και μια σταλιά, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιείται και να αναβοσβήνει το trackball;

Είχα διαβάσει ότι αυτό είναι "πρόβλημα" της 2.2 αλλά ρωτάω σε περίπτωση που κάποιος έχει βρει κάτι.

Όσο έψαξα στο xda δεν κατάφερα να βρω κάτι...

Ναι, κανονικοτατα!

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Thanx! Θέλω να την δοκιμάσω και αυτό είναι καθοριστικό για μένα!

Παιδιά ένα προβληματάκι!

Εγκατέστησα την νέα rom cyanogen σήμερα. Πρίν είχα πάρει backup τις εφαρμογές με το titanium backup. Μετα την εγκατάσταση της rom εγκατέστησα απο το market το titanium backup και προσπαθώ να επαναφέρω τις εφαρμογές αλλα δεν βρίσκει πως έχει γίνει backup.

ξέρει κανεις τί παίζει?

Ευχαριστω

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Παιδιά ένα προβληματάκι!

Εγκατέστησα την νέα rom cyanogen σήμερα. Πρίν είχα πάρει backup τις εφαρμογές με το titanium backup. Μετα την εγκατάσταση της rom εγκατέστησα απο το market το titanium backup και προσπαθώ να επαναφέρω τις εφαρμογές αλλα δεν βρίσκει πως έχει γίνει backup.

ξέρει κανεις τί παίζει?

Ευχαριστω

Το ειχα παθει και εγω καποτε αλλα ακρη δεν εβγαλα.. δεν μου εμφανιζε καν τις εφαρμογες να τις κανω restore..

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικά βρήκες άκρη με το προβλημά σου?????έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...υπάρχει λύση????

Ποιο είναι το πρόβλημά σου;

καλησπερα παιδια εχω ενα magic ειναι αγορασμενο απο vodafone και δεν μπορω με τιποτα να περασω ελληνικη ρομ κατι πρεπει να κανω λαθος με το command prompt μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει το κινητο μου γραφει τα εξης

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0003(SAPP1000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

ευχαριστω

Τι ακριβώς έχεις κάνει και που έχεις κολλήσει;

Τώρα μία ερώτηση και απορία. Σε περίπτωση μηνύματος ή "χαμένης" κλήσης, αναβοσβήνει το led που βρίσκεται δίπλα στο ακουστικό. Επειδή αυτό είναι και μια σταλιά, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιείται και να αναβοσβήνει το trackball;

Είχα διαβάσει ότι αυτό είναι "πρόβλημα" της 2.2 αλλά ρωτάω σε περίπτωση που κάποιος έχει βρει κάτι.

Όσο έψαξα στο xda δεν κατάφερα να βρω κάτι...

Υπάρχει μια εφαρμογή στο xda το Notify light που κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς και που υπήρχε εξαρχής σε ROMs της ΗTC. Επισυνάπτω την εφαρμογή στο μήνυμα.

Υπάρχει μια εφαρμογή στο xda το Notify light που κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς και που υπήρχε εξαρχής σε ROMs της ΗTC. Επισυνάπτω την εφαρμογή στο μήνυμα.

Σε ευχαριστώ για το link. Την δοκίμασα αλλά δε δουλεύει όπως θα έπρεπε.

Το trackball ανάβει σε περίπτωση χαμένης κλήσης αλλά όχι όταν μπει σε sleep. Η άλλη επιλογή που έχει είναι να αναβοσβήνει διαρκώς έχεις δεν έχεις χαμένη κλήση. Οπότε....

Όσον αφορά την 6.1:

1) Είναι Multilanguage;

2) Γνωστά προβλήματα με το συνιστώμενο radio/SPL;

3) Γνωστά προβλήματα με 6.35.X/1.76;

4) Έχει βελτίωση σημαντική σε σταθερότητα και μπαταρία (δε με ενδιαφέρει η βελτίωση σε ταχύτητα) σε σχέση με την 6.0;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις (όποιες) απαντήσεις! :)

Όσον αφορά την 6.1:

1) Είναι Multilanguage;

2) Γνωστά προβλήματα με το συνιστώμενο radio/SPL;

3) Γνωστά προβλήματα με 6.35.X/1.76;

4) Έχει βελτίωση σημαντική σε σταθερότητα και μπαταρία (δε με ενδιαφέρει η βελτίωση σε ταχύτητα) σε σχέση με την 6.0;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις (όποιες) απαντήσεις! :)

1. Ναι

2. Οχι

3. Δεν λειτοργεί με 6.35

4. Ναι, είναι πολύ καλή rom

Android 2.3 has no minimum processor requirement

Δηλαδη να αρχισουμε να χαιρομαστε?!?!?

Για custom by cyanogen μαλλον ναι. Για official ...:X:ninja:

Λεωνίδας

Για custom by cyanogen μαλλον ναι. Για official ...:X:ninja:

Σιγα μην μιλουσα για official.Μονο απο developers περιμενουμε.Αλλα σε ενα tweet του ο Cyanogen ειπε οτι δεν εχει αλλα updates το magic....να δουμε ποτε θα αλλαξει γνωμη

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

4. Ναι, είναι πολύ καλή rom

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από μπαταρία τι λέει;

Σιγα μην μιλουσα για official.Μονο απο developers περιμενουμε.Αλλα σε ενα tweet του ο Cyanogen ειπε οτι δεν εχει αλλα updates το magic....να δουμε ποτε θα αλλαξει γνωμη

Φίλε μου, μήπως έχεις δοκιμάσει 6.1 για να μου πεις πως συγκρίνονται αυτή και η T-mobile που βλέπω ότι φοράς στο magic σου;

Edited by carmik

Χαχαχα, δεν κρατήθηκα τελικά και το γύρισα σε 6.1 από RCMagic 3.0 με ADWLauncher. Η μόνη μου μεγάλη στεναχώρια ότι χάνω το 6.35 radio με ότι σημαίνει αυτό για τη μπαταρία :/

Για dialer κατέβασα τον dialer one, δεν τον έχω δει ακόμα αν κάνει αυτά που κάνει ο dialer της HTC, θα αναφέρω εδώ αργότερα, μαζί με λοιπά σχόλια για την ανταπόκριση. Κάποιες ερωτήσεις:

1) Ο JIT είναι απενεργοποιημένος από default, έτσι πρέπει να είναι; Γιατί, δεν παίζει σωστά;

2) @vman: Έβαλα το kernel που αναφέρεις σε προηγούμενο post (boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-fp-091310.zip). Είναι ok ή χρειάζεται να αλλάξω;

3) Έχει κανένας γενικά tips για βελτιστοποίηση του ADW launcher;

...και 2 ακόμα ερωτήσεις:

4) market στο CM 6.1: κάθε application έχει ένα tick mark για το αν θέλω να γίνεται αυτόματα update. Υπάρχει κάπου δυνατότητα να το κάνω να είναι on από default (αντί για Off από default) ;

5) Κατέβασα τον dialer one: εξαιρετικός και τον έχω σχεδόν φτιάξει να είναι λειτουργικός σαν τον dialer του sense. Έχει ένα κακό όμως:

* αν μεν τον ρυθμίσεις στο T9 να δείχνει ονόματα, τότε πληκτρολογώντας το πρώτα γράμματα του ονόματος σου δείχνει την εγγραφή, αλλά θέλει 2 πατήματα μετά για να τον καλέσεις: 1 για να επιλέξεις την εγγραφή ανοίγοντάς την και 1 ακόμα για να πατήσεις το τηλέφωνο ανάμεσα σε αυτά που έχεις για αυτόν (κινητό σταθερό κτλ)

* αν από την άλλη ρυθμίσεις το Τ9 σε λειτουργία ονόματα+νούμερα, τότε πληκτρολογώντας το πρώτα γράμματα του ονόματος σου δείχνει την εγγραφή, αλλά τόσες φορές όσες είναι το ονομά του. Δλδ, αν εχει ένα κινητό ένα σταθερό και ένα σπιτιού, εμφανίζει 3 γραμμές για αυτόν, μία για κάθε τηλέφωνο. Οπότε πρέπει να σκρολάρεις ανάμεσα στα διαθέσιμα.

Θα ήθελα κάτι σαν την πρώτη περίπτωση, αλλά πατώντας την επαφή (με το 1ο κλικ δλδ) να μην ανοίγει για να μου δείχνει τα τηλεφωνά της, αλλά να καλεί το προεπιλεγμένο για αυτήν. Γίνεται και αν ναι πώς;

Πάντως, μέχρι στιγμής το CM6.1 >>> RCMagic και όλο το Sense-bloat...

Άσχημο bug στο 6.1 (άαααααργγκκκκκ): μου έχει καταστρέψει τον default αριθμό κλήσης μιας επαφής. Είτε με τον dialer του 6.1 είτε με το dialer one, δεν έχει κρατήσει τον default αριθμό κλήσης.

Βοήθειαααααααααα :cry:

Εγώ έχω εντοπίσει ένα ευάλωτο σημείο της 6.1 stable στην εναλλαγή photo-camcorder- gallery, που οδηγεί σε κατάσταση μάλλον... unstable, force close κτλ. Φαίνεται πως ο συνδυασμός: βαριά εφαρμογή + απανωτές εντολές πέφτουν λίγο βαριά στην πλάτη του magic.

Η ουσία πάντως είναι πως ένα μουσειακό smartphone για τα δεδομένα της τεχνολογίας τρέχει... froyo(!) κόντρα στις προβλέψεις και πως τελικά η δουλειά του cyanogen είναι απίστευτη.

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s