Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά θα έχεις perfected SPL που ξεκλειδώνει. Εξάλλου, ακόμα κι αν βάλεις το παλιό SPL 1.33, όταν επιστρέψει από το service θα έχει εγκατεστημένη την τελευταία αναβάθμιση με το 1.76.0009 perfected SPL.

Όλα αυτά ισχύουν για Magic που δεν είναι από τη Vodafone. Στην περίπτωση της Vodafone υπάρχει άλλο RUU που εγκαθιστά το 1.33.0014 SPL (το οποίο είναι perfected και ξεκλειδώνει με goldcard).

Α ρε vman είσαι αρχηγός ευχαριστώ .Τώρα θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και αν δεν επανέρθει τότε βλέπουμε.Ευχαριστώ!!

έκανα καθαρή εγκατάσταση την cursorsense μπας και πάρει μπρος αλλά τίποτα το gps ,είπα να κάνω εγκατάσταση το ruu και να το ετοιμάσω για την htc.hellas αλλα δεν λέει να συγχρονιστεί το τηλ με το pc γιανα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση. έχετε να προτείνεται κάτι?

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την 5.0.8 τ3 κι εχω ενα θεμα με το gps. Ενω βλεπει δορυφορους δε μπορει να κλειδωσει (no fix). Αυτο συμβαινει και με το ndrive και με το gps status. Σπανια εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει...

Α ρε vman είσαι αρχηγός ευχαριστώ .Τώρα θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και αν δεν επανέρθει τότε βλέπουμε.Ευχαριστώ!!

έκανα καθαρή εγκατάσταση την cursorsense μπας και πάρει μπρος αλλά τίποτα το gps ,είπα να κάνω εγκατάσταση το ruu και να το ετοιμάσω για την htc.hellas αλλα δεν λέει να συγχρονιστεί το τηλ με το pc γιανα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση. έχετε να προτείνεται κάτι?

πρεπει να flash-αρετε ξανα το radio.img απο πανω για να στρωσει

περισσοτερα ισως μπορει να μας πει και ο vman ή εδω

Εάν έχεις Windows 7 κάνε απεγκατάσταση και ξανάεγκατάσταση το sync χωρίς restart.

λόγο του ότι είμαι λινουξας δεν ασχολούμε με τα παράθυρα και έχω κάτι xp professional ξεχασμένα το έβαλα το ξαναέβαλα αλλά τίποτα δεν συχρωνίζεται δίνω

cd c:\androidsdk\tools

adb devices

μου δίνει το αριθμό της συσκευής αλλά τίποτα.

πρεπει να flash-αρετε ξανα το radio.img απο πανω για να στρωσει

περισσοτερα ισως μπορει να μας πει και ο vman ή εδω

Λες έτσι να γίνεται η δουλειά το σκέφτηκα αλλά αυτά δεν τα πολύ πειράζω χωρίς σοβαρό λόγο και αν δεν είμαι σίγουρος για να μην έχουμε κανα τούβλο πάλι . Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει , τόσα έκανα αυτές της μέρες θα το δοκιμάσω και αυτό αν υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί . Κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει .

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Είναι περίεργο το sync . Δοκίμασες πιο καινούργια έκδοση ; Εμένα μία φορά μου δουλεύει την πρώτη μετά τέλος , έλεγα ότι έφταιγαν τα 7.
Δημήτρης

Είναι περίεργο το sync . Δοκίμασες πιο καινούργια έκδοση ; Εμένα μία φορά μου δουλεύει την πρώτη μετά τέλος , έλεγα ότι έφταιγαν τα 7.

δοκίμασα και την τελευταία version και άλλες δυο παλιότερες αλλά δεν πρασινίζει

Παιδιά δεν χρησιμοποιώ συχνά το gps, και γι αυτό άργησα να καταλάβω οτι στην cyanogen 5.0.7 stable, αργεί απελπιστικά για να κλειδώσει θέση.

Έχετε παρόμοιες εμπειρίες;

Και επι τη ευκαιρία, τι λένε οι 5.0.8 test; Είναι σταθερές;

δοκίμασα και την τελευταία version και άλλες δυο παλιότερες αλλά δεν πρασινίζει

Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το radio, όπως πρότεινε ο Ανέστης. Κατέβασε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το radio:

fastboot flash radio radio.img

Όσο για το HTC Sync μάλλον δεν έχει το σωστό driver. Στον device manager στο ADB Interface θα πρέπει να εμφανίζεται το "My HTC" και όχι το "HTC Dream Composite ADB Interface".

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://goo.gl/GeZd ή κάτι παρόμοιο; Φαίνεται καλό αλλά ίσως πολύ φτηνό (κινέζος είναι; )

Γενικά αυτό το κατάστημα είναι φτηνό αλλά ποιοτικά τι παίζει;

Έτσι όπως το βλέπετε το συγκεκριμένο και με την περιγραφή καταλαβαίνετε ότι θα μπορώ να το συνδέω στην πρίζα και σε ηχεία και να φορτίζει και να παίζει μουσική ταυτόχρονα; Γιατί κάτι λέει για σύνδεση σε pc για φόρτιση και πρίζα για τη δεύτερη μπαταρία...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Όσο για το HTC Sync μάλλον δεν έχει το σωστό driver. Στον device manager στο ADB Interface θα πρέπει να εμφανίζεται το "My HTC" και όχι το "HTC Dream Composite ADB Interface".

Εμένα αυτό μ λέει αλλά και πάλι δε καταδέχεται να συνδεθεί...

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://goo.gl/GeZd ή κάτι παρόμοιο; Φαίνεται καλό αλλά ίσως πολύ φτηνό (κινέζος είναι; )

Γενικά αυτό το κατάστημα είναι φτηνό αλλά ποιοτικά τι παίζει;

Έτσι όπως το βλέπετε το συγκεκριμένο και με την περιγραφή καταλαβαίνετε ότι θα μπορώ να το συνδέω στην πρίζα και σε ηχεία και να φορτίζει και να παίζει μουσική ταυτόχρονα; Γιατί κάτι λέει για σύνδεση σε pc για φόρτιση και πρίζα για τη δεύτερη μπαταρία...

Έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ποιοτικά μην περιμένεις τίποτα καλό. Λογικό είναι άλλωστε με τις τιμές που έχει. Ειδικά οι φορτιστές μου φάνηκαν πολύ ψεύτικοι και όταν συνέδεα το κινητό έκανε reboot... Θα σε συμβούλευα να πάρεις μόνο καμιά θήκη που μπορεί να σου αρέσει. Επίσης οι αντάπτορες για 3mm δουλεύουν μια χαρά.

Λεωνίδας

Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το radio, όπως πρότεινε ο Ανέστης. Κατέβασε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το radio:

Πες μου λίγο αυτό μπορώ να το εγκαταστήσω μόνο του , Πάνω στην υπάρχουσα ρομ , η καλύτερα να τα περάσω Όλα από την αρχή δίνοντας της παρακάτω εντολες

fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img

fastboot erase recovery

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot –w erase system

fastboot reboot-bootloader

και μετα ξανα και τη ρομ??

Πως με τρομάζει αυτή η διαδικασία!!

Edited by kostas751

Όπως σου είπα και παραπάνω, εγκατέστησε μόνο το radio.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ .Όλα καλά δουλεύει κανονικά σας ευχαριστώ παρά πολύ και το vman και το zzzzz και όλους.

Edited by kostas751

Καλησπέρα. Εδω και καιρό έχω την 5.0.7. Πριν λίγες ώρες και εντελώς ξαφνικά μου κόπηκε το data connection. Ούτε 3g ούτε gprs. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα. Απεγκατέστησα τις εφαρμογές που έβαλα πρόσφατα αλλά... τίποτα. Έκανα wipe και εγκατέστησα την 5.0.8...αλλά και πάλι no data connection...please help διότι αύριο θα είμαι εκτός σπιτιού και wi-fi και πραγματικά το χρειάζομαι το 3g ... (καταραμένε νόμε του murphy!)

Σβήσε τα APN settings που έχεις και πέρασέ τα απ' την αρχή. Για τις ρυθμίσεις των δικτύων κινητής μπορείς να δεις εδώ.

Πέρασα την CM-5.0.8t4, και νομίζω πως πάει γρηγορότερα απο την 5.0.7. Βασικά σε εμενα φαίνεται αρκετά πιο γρήγορη, αλλά ίσως να είναι ιδέα μου.

Όμως, έβαλα ένα κομμάτακι για ringtone στον κατάλληλο φάκελο+κάποια άλλα τραγούδια κανονικά, και δεν μπορεί να τα διαβάσει το κινητό. Σαν να μην ανανεώνεται η Music library του κινητού. Μόνο μέσω fila manager τα βλέπω.

Αυτό το πρόβλημα, και η τεράστια αναμονή για κλείδωμα του gps είναι τα μόνα που έχω παρατηρήσει

Πέρασα την CM-5.0.8t4, και νομίζω πως πάει γρηγορότερα απο την 5.0.7. Βασικά σε εμενα φαίνεται αρκετά πιο γρήγορη, αλλά ίσως να είναι ιδέα μου.

Όμως, έβαλα ένα κομμάτακι για ringtone στον κατάλληλο φάκελο+κάποια άλλα τραγούδια κανονικά, και δεν μπορεί να τα διαβάσει το κινητό. Σαν να μην ανανεώνεται η Music library του κινητού. Μόνο μέσω fila manager τα βλέπω.

κοιτα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3205896#post3205896

Αυτό το πρόβλημα, και η τεράστια αναμονή για κλείδωμα του gps είναι τα μόνα που έχω παρατηρήσει

Κατέβασε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το radio...

Απ οτι λενε τα παιδια θα σαι οκ!:

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ .Όλα καλά δουλεύει κανονικά σας ευχαριστώ παρά πολύ και το vman και το zzzzz και όλους.

Παρουσιάζει και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα με το GPS. Αλλά μία διευκρίνηση. Γράφεις την εντολή για το radio και μετά αυτή για reboot ή κάνει μόνο του; Επίσης με αυτήν τη διαδικασία σβήνεται τίποτα από το κινητό; Το radio αυτό είναι το 6.35...;

Έχω εγκατεστημένη την CM 5.0.7 και μπορώ να πώ πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση της. Τουλάχιστον απ'όσες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αλλά γνωρίζουμε εάν θα ξανακάνει κανένας port για την CM-5.0.8 και το radio 6.35...;

Υπάρχει μία γενική εντύπωση όπως σε ό,τι αφορά τους υπολογιστές, πως μία καινούργια έκδοση, σε αυτήν την περίπτωση το radio, είναι καλύτερο (βέβαια αυτό το ξέρουμε πως δεν συμβαίνει πάντα). Οπότε όποιος έχει δοκιμάσει και τα 2 radios έχει παρατηρήσει κάτι διαφορετικό όσων αφορά την ταχύτητα ή την χρήση του κινητού; Εν ολίγης παρατηρούμε πως οι καινούργιες εκδόσεις ROM βγαίνουν για το παλιό radio, οπότε συμφέρει να flashάρουμε το παλιό;

Το ξέρω ότι σας γέμισα ερωτήσεις αλλά συγκέντρωσα τις απορίες μου αφού παρακολουθώ το thread αυτό...:happy:

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Παρουσιάζει και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα με το GPS. Αλλά μία διευκρίνηση. Γράφεις την εντολή για το radio και μετά αυτή για reboot ή κάνει μόνο του; Επίσης με αυτήν τη διαδικασία σβήνεται τίποτα από το κινητό; Το radio αυτό είναι το 6.35...;

Έχω εγκατεστημένη την CM 5.0.7 και μπορώ να πώ πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση της. Τουλάχιστον απ'όσες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αλλά γνωρίζουμε εάν θα ξανακάνει κανένας port για την CM-5.0.8 και το radio 6.35...;

Υπάρχει μία γενική εντύπωση όπως σε ό,τι αφορά τους υπολογιστές, πως μία καινούργια έκδοση, σε αυτήν την περίπτωση το radio, είναι καλύτερο (βέβαια αυτό το ξέρουμε πως δεν συμβαίνει πάντα). Οπότε όποιος έχει δοκιμάσει και τα 2 radios έχει παρατηρήσει κάτι διαφορετικό όσων αφορά την ταχύτητα ή την χρήση του κινητού; Εν ολίγης παρατηρούμε πως οι καινούργιες εκδόσεις ROM βγαίνουν για το παλιό radio, οπότε συμφέρει να flashάρουμε το παλιό;

Το ξέρω ότι σας γέμισα ερωτήσεις αλλά συγκέντρωσα τις απορίες μου αφού παρακολουθώ το thread αυτό...:happy:

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Παιδιά προσοχή σε ό,τι διαβάζετε και πολύ περισσότερο σε ό,τι πάτε να κάνετε. O kostas751 δεν είχε τη Cyanogen και έχει το radio 6.35. Εάν πας να το βάλεις σε κινητό με radio 3.22, είναι πολύ πιθανό να το καταστρέψεις.

Μετά την εντολή για το flash του radio, δεν κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση στον bootloader γράφοντας:

για να ελέγξεις αν πράγματι γράφτηκε το radio ή

για να κάνει κανονικό reboot ή

fastboot oem-powerdown

για να σβήσει.

Υπάρχει ένα test port της Cyanogen 5.0.8, αλλά είναι άκρως πειραματικό και γι' αυτό δεν έχω αναφέρει κάτι ως τώρα. Εάν θέλεις να χρησιμοποιείς την τελευταία Cyanogen, είναι καλύτερο να βάλεις το radio 3.22.

Προσωπικά δεν είδα μετρήσιμες διαφορές ανάμεσα στα δύο radios. Θεωρητικά το καινούριο έχει καλύτερη λήψη και χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας. Αλλά το θέμα είναι ότι αυτά σε καθημερινή χρήση μπορεί να μην είναι αντιληπτά. Εάν για παράδειγμα μειώνει την κατανάλωση κατά 5% (αυθαίρετα λέω το νούμερο), δεν είναι κάτι που μπορείς να το αντιληφθείς στην μέρα προς μέρα χρήση.

Edited by vman

κοιτα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3205896#post3205896

Κατέβασε αυτό το αρχείο και εγκατέστησε το radio...

Απ οτι λενε τα παιδια θα σαι οκ!:

Δουλεύει η cyanogenmod με τέτοιο radio; Νόμιζα μόνο με 3.22. Επιβεβαίωσε plz.

Επίσης θα δοκιμάσω τη λύση για τη μουσική, αλλά με τα ringtones; Αφού εκεί πρέπει να είναι υποχρεωτικά... Μάλλον φταίει η 5.0.8. Μάλλον θα γυρίσω στην stable.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή alan090 cm superfast;

παιδια εκανα μια βλακεια τεραστια!

ειχα πανω radio 3.22....

με ψυανογεν 5,0,8 test4 και εβαλα αλλο ραδιο το 6,35,,,,

με αποτελεσμα το κινητο να κανει συνεχεια rr

οταν ειδα το λαθος radio πηγαν α επαναφερ το παλιο αλλα μολις περναει το radio και παει να το εγκαταστησει εκει η οθονη σβηνει και δε προχωρα τπτ...

ουτε restore δε μπορω να κανω γτ ενω μπαινω σe recovery μετα απο λιγο κανει επανεκκινηση μονο του!!

sos καμια ιδεα?

το κινητο είναι και παλι οκ.

Αυτο που έκανα ήταν να περασω το HBOOT 1.76.2009 αν δεν κανω λαθος στον αριθμο, και μετα να περασω ξανα το radio 3.22. . .

Βεβαια δε καταλαβα γτ μπλοκαρε το κινητο και δε μπορυσε να περασει εξαρχης απευθειας με το HBOOT 1.33... το radio

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Δουλεύει η cyanogenmod με τέτοιο radio; Νόμιζα μόνο με 3.22. Επιβεβαίωσε plz.

Η Cyanogen v5.0.7 DS final και μόνο αυτή έχει γίνει port για το καινούριο radio.

παιδια εκανα μια βλακεια τεραστια!

Αυτο που έκανα ήταν να περασω το HBOOT 1.76.2009 αν δεν κανω λαθος στον αριθμο, και μετα να περασω ξανα το radio 3.22. . .

Βεβαια δε καταλαβα γτ μπλοκαρε το κινητο και δε μπορυσε να περασει εξαρχης απευθειας με το HBOOT 1.33... το radio

Το HBOOT που εγκατέστησες είναι το 1.76.2007. Το κινητό σου μπλόκαρε, γιατί όταν αλλάζεις radio (από το παλιό στο καινούριο και το αντίστροφο) πρέπει να αλλάξεις και το SPL.

Στάθηκες τυχερός γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες ενέργειες καταλήγουν σε τούβλα:X.

να σου πω την αληθεια το ψιλοκαταλαβα!

το κινητο δεν ειναι και πολυ οκ...φαινεται οτι εχει παθει κατι :(

πχ δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες αν και τις βλεπω στο μαρκετ, κολλαει στην ληψη και δε μπορω να μπω στην εφαρμογη google talk. μπαινει στιγμαιαια στο προγραμμα και εμ βγαζει παλι στην αρχικη οθονη.

Πιστευω με ενα wipe Και περασμα απο την αρχη της rom google addon και port θα στρωσει αλλα θα το τσεκαρω αυριο γτ σημερα χρειαζομαι το τηλ εστω και σε υπολειτουργια

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλησπερες!!

Εδω παρολο που ειναι φορουμ για το nexus, δουλευει και για το magic. Ειναι το πληκτρολογιο της HTC με περασμενα τα ελληνικα εξ αρχης(για μενα στους 70chars/sms) και διαφορα αλλα xtras μια και ειναι μονταρισμενο. Η high resolution εκδοση δεν δουλεψε,οποτε για το magic αν θελετε να το δοκιμασετε,κατεβαζετε την Lowres αναλογα και την ρομ που εχετε.. Με 2.1 παντως το preFroyo δεν δουλεψε (ειχα μια αμυδρη ελπιδα αλλα μπα :p)