Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 533
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το πηρα και εγω σημερα απο νοκια shop δεν λεω ομορφο ειναι,στιβαρο,αλλα αυτο το ηχειο του ειναι για κλαματα

προς τους ήδη κατόχους: από ακουστικό, πως είναι τα πράγματα? Ακούγεται καθαρά και δυνατά ο συνομιλητής?

προς τους ήδη κατόχους: από ακουστικό, πως είναι τα πράγματα? Ακούγεται καθαρά και δυνατά ο συνομιλητής?

Μια χαρά δυνατά ακούγεται το ακουστικό αλλά και στην ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής με την γνωστή ένταση από το Ν85 πχ..Αλλη μια φορά ρωτάω όσους το πήραν από ΝΟΚΙΑShop στο κουτί τι γράφει,Made in Finland ή Hungary ή China ??

Αν αναφερθεί η υποψία τζόγου στο slide τότε μάλλον πάλι τα για Ελλάδα προορισμένα Ν86 τα "πρόσεξαν" ιδιαίτερα:confused:,σίγουρα επειδή είναι dual slide δεν μπορεί να είναι εντελώς χωρίς το παραμικρό τσικ αλλά αυτό απέχει από το νάχει τζόγο σε επίπεδο εκνευριστικό-καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν όσοι το πήραν από ΝΟΚΙΑShop.

το ακουστικο που ακους τον αλλον ειναι πολυ καλο με καθαρο και δυνατο ηχο,οταν λεω για κλαματα εννοω τα ηχεια που ακουγεται ο ηχος κλησης και η μουσικη.

Μια χαρά δυνατά ακούγεται το ακουστικό αλλά και στην ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής με την γνωστή ένταση από το Ν85 πχ..Αλλη μια φορά ρωτάω όσους το πήραν από ΝΟΚΙΑShop στο κουτί τι γράφει,Made in Finland ή Hungary ή China ??

Αν αναφερθεί η υποψία τζόγου στο slide τότε μάλλον πάλι τα για Ελλάδα προορισμένα Ν86 τα "πρόσεξαν" ιδιαίτερα:confused:,σίγουρα επειδή είναι dual slide δεν μπορεί να είναι εντελώς χωρίς το παραμικρό τσικ αλλά αυτό απέχει από το νάχει τζόγο σε επίπεδο εκνευριστικό-καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν όσοι το πήραν από ΝΟΚΙΑShop.

το πηρα απο νοκια shop στο αιγαλεω και γραφει στο κουτι made in china rm 484 με sar 0,76

ευχαριστω.:)

και το δικό σου φίλε μου made in china είναι?

ευχαριστω.:)

και το δικό σου φίλε μου made in china είναι?

Ναι,chinamade αλλά από Γερμανία παράλληλης εισαγωγής(χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες),του άλλαξα product code με τον "γνωστό" τρόπο και μετά του πέρασα το ελληνικό firmware.

Μάλλον λοιπόν και τα ελληνικά Ν86 θα είναι φτιαγμένα στην Κίνα απ΄ότι καταλαβαίνω,όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό για την ποιότητα του,η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

μπορει να μου απαντησει καποιος που το εχει παρει οταν βαζω το θεμα nokia nseries indigo αν προς τα κατω στο μπλε φοντο βλεπεται κατι σαν πιτσιλιες

μπορει να μου απαντησει καποιος που το εχει παρει οταν βαζω το θεμα nokia nseries indigo αν προς τα κατω στο μπλε φοντο βλεπεται κατι σαν πιτσιλιες

Αν εννοείς το προεπιλεγμένο φόντο του θέματος αυτού ναι έχει κάτι σαν μικροπιτσιλιές που μάλλον αγγλιστί fadeout θα μπορούσε να το πει κανείς.

Δοκίμασε αυτό το θεματάκι και θα με θυμηθείς(ότι καλύτερο);)

http://rapidshare.com/files/255442125/N86__Vista__-_D_by_t7.sis

http://themes.tehkseven.net/featured-themes/themes/n86-series/vista/

The N86 Has An Effective 4x Digital Video Zoom:)

http://thesymbianblog.com/wp-content/themes/arthemia/scripts/timthumb.php?src=http://thesymbianblog.com/wp-content/uploads/2009/07/n86-white.jpg&w=218&h=190&zc=1&q=100

Καλοριζικο..Τι χρωμα το πηρες και απο ποιο Νοκια σοπ αν επιτρεπεται??Ρωταω γιατι εχω κανει κι εγω προ-παραγγελια στη Νοκια Συνταγματος,αλλα ακομα περιμενω...:(
Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα..θυματε κανεις που παω στο μενου για να κανω αναβαθμιση μεσω wlan?

το ψαχνω και εχω κολλησει

ευχαριστω πολυ

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

Κάθε φορά που θέλεις να ρωτήσεις κάτι, πρώτα ανατρέχεις εκεί και μετά ρωτάς.

Καλορίζικο!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

μολις το πηρα και εγω στα χερια μου καλο φενετε ενα μικρο τζογο βεβεα τον εχει στο slide αλλα αμελητεο να το δω καλυτερα και αυριο θα σας πω περισοτερα

Μου φαινόταν ενδιαφέρον κινητό, αλλά αφού παράγεται στην Κίνα έχω αποκαρδιωθεί. Αν αρχίσει και η Νόκια να τα παράγει στην Κίνα, τότε δεν υπάρχει πλέον λόγος να προτιμώ αυτή την εταιρεία.

Καλοριζικο..Τι χρωμα το πηρες και απο ποιο Νοκια σοπ αν επιτρεπεται??Ρωταω γιατι εχω κανει κι εγω προ-παραγγελια στη Νοκια Συνταγματος,αλλα ακομα περιμενω...:(

Από NOKIA shop Γαλατσίου.

Σε μάυρο-γκρι.

Μου φαινόταν ενδιαφέρον κινητό, αλλά αφού παράγεται στην Κίνα έχω αποκαρδιωθεί. Αν αρχίσει και η Νόκια να τα παράγει στην Κίνα, τότε δεν υπάρχει πλέον λόγος να προτιμώ αυτή την εταιρεία.

Ε ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι λογος να μην προτιμησεις το κινητο για αυτο... Νομιζω οτι σημασια δεν εχει που φτιαχνεται αλλα με τι υλικα φτιαχνεται(τα ιδια εργοστασια ειναι)

Εγω που το εχω μια μερα ισως ειναι οτι καλυτερο μετα το Ν82 που ειχα

εχω μια 16αρα sd νομιζω ειναι συμβατη με το τηλεφωνο ετσι δεν ειναι?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εχω μια 16αρα sd νομιζω ειναι συμβατη με το τηλεφωνο ετσι δεν ειναι?

microSDHC ειναι συμβατη με το τηλεφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Γειά σας παιδιά και καλώς σας βρήκα μια και είναι η πρώτη φορά που ποστάρω, αν και παλιός αναγνώστης του forum. Δύο-τρεις ερωτήσεις αν δεν γίνομαι βάρος μια και σήμερα πήρα στα χέρια μου το νέο μου N86 που ταυτόχρονα είναι και το πρώτο μου S60 τηλεφωνάκι.

1. Τα πλήκτρα (το nav κλπ όχι τα numerical) είναι σε όλους σας έτσι χάλια σε αίσθηση; Ρωτάω γιατί ειδικά το nav έχει τζόγο λες και είναι έτοιμο να ξεκολλήσει και τα υπόλοιπα θέλουν σημάδι με το νύχι. Από το πλαίσιο που το πήρα είχε άλλο ένα και το navkey του ήταν το ίδιο χαλαρό με το δικό μου .

2. Μια και δεν παίζω games γνωρίζετε να υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός του τι πρέπει να κάνω uninstall / delete για να στείλω δια παντός το n-gage (ολόκληρο όχι μόνο τα games).

3. Ερχόμενος από το S40 6th ed και την πολλή καλή του οθόνη αναμονής, αυτή του S60 μοιάζει σε πρώτη όψη λίγο ελλειπής. Δέχεται καθόλου configuration όπως προσθήκη επιπλέον shortcuts (εκτός των 6) ή πρόσθετες γραμμές κατάστασης εκτός των mail και του ημερολογίου;

4. Πως γίνεται εμφανής στην οθόνη αναμονής ο τρόπος σύνδεσης (3G - GPRS κλπ); Εννοώ υπάρχουν διαφορετικά εικονίδια για κάθε mode;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Καλορίζικο το νέο σου απόχτημα. :)

Μιας και είναι η πρώτη σου Series 60 συσκευή, διάβασε προσεκτικά το S60 3rd Edition Platform FAQ. Θα σε βοηθήσει τα μέγιστα.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ της οριζόντιας και της κάθετης ενεργής αναμονής. Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας αυτής, όπως γίνεται, καιρό τώρα, στα Series 40.

Κάτω από την κεραία, σου βγάζει δύο γραμμούλες - αυτό σημαίνει ότι έχεις συνδεθεί με GPRS. Όταν έχεις δίκτυο 3G ή 3,5G, η κεραία παίρνει το αντίστοιχο όνομα. Θα πρέπει όμως από τις ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - δίκτυο να επιλέξεις διπλή λειτουργία ώστε να συνδέεσαι κάθε φορά με το διαθέσιμο δίκτυο.

Λοιπόν παιδιά, οι πρώτες εντυπώσεις έχουν ως εξής:

Τζόγος υπάρχει αλλα δεν είναι σε τέτοιο σημείο αισθητός που να γίνεται ενοχλητικός. Σχεδόν τον ξεχνάς.

Το κινητό αισθητικά είναι αρτιότατο και αφήνει αίσθηση πολυτέλειας.

Καλά τα υλικά με εξαίρεση το πίσω καπάκι που μου φαίνεται πολύ επιρρεπές στις γρατσουνιές.

Η οθόνη τη νύχτα είναι καταπληκτική και τη μέρα αξιοπρεπέστατη. (είχα το 7900 prism με ίδιας τεχνολογίας οθόνη και δεν έβλεπα τίποτα την ημέρα)

Η φωτογραφική μηχανή είναι απλά καλή. Μην περιμένετε θαύματα. (είχα το motorola ZN5 και η μηχανή του ήταν εκατομμύρια χρόνια μπροστά). Στο Ν86 η αυτόματη εστίαση αργεί και το πλήκτρο είναι αρκετά σκληρό. Πιέζοντάς το, αρκετές photo βγαίνουν κουνημένες.

Μικρόφωνο και ακουστικό δουλεύουν άψογα.

Τα ηχεία του είναι απλώς ικανοποιητικά.

Το gps με φωνητική καθοδήγηση είναι άψογο. ( ακόμα θυμάμαι την απογοητευτική επίδοση του omnia)

Τα πάνω κουμπιά δύσχρηστα και σκληρά.

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε!

αυτο το η καμερα απλα καλη με τρελαινει.....:lol::lol:

βαλτε ρε παιδια και αλλες Photos....

ειδικα βραδυνές κοντινές με χαμηλο φωτισμο κτλ......

για τη ηχεία ακουω πολλα παραπονα.......

γενικα καποιος που εχει το 82 αξιζει να παει στο 86.....???

με λιγα λογια εγω θελω καλες photos το βραδυ.......(με το ξενον του 82 καλομαθα!!!!)

καλυτερο ηχο απο τα ηχεια του κινητου........

γρηγορο gps...κτλ...

θα τα βρω ολα αυτα στο 86 αν φυγω απο το 82....????

αυτο το η καμερα απλα καλη με τρελαινει.....:lol::lol:

βαλτε ρε παιδια και αλλες Photos....

ειδικα βραδυνές κοντινές με χαμηλο φωτισμο κτλ......

για τη ηχεία ακουω πολλα παραπονα.......

γενικα καποιος που εχει το 82 αξιζει να παει στο 86.....???

με λιγα λογια εγω θελω καλες photos το βραδυ.......(με το ξενον του 82 καλομαθα!!!!)

καλυτερο ηχο απο τα ηχεια του κινητου........

γρηγορο gps...κτλ...

θα τα βρω ολα αυτα στο 86 αν φυγω απο το 82....????

Οχι δεν θα τα βρεις,κάτσε με το Ν82 που καλόμαθες και τελείωσε:),το έχουμε εμπεδώσει πλέον οτι το Ν82 έχει xenon,το είχα και ΄γω και θυμάμαι,όπως και θυμάμαι πως αυτά που βρήκα στις fp2 συσκευές και ειδικά τώρα στο Ν86 δεν θα τα έβρισκα ποτέ στο Ν82-αυτό με τις βραδυνές έχει καταντήσει λίγο κουραστικό πάντως,προσωπικά δεν ξέρω πολλούς που θα έπαιρναν κινητό με κριτήριο βραδυνές λήψεις (πίσσα σκοτάδι κλπ.)με την όποια καλή κάμερα του με xenon ή leds κλπ.-με αυτήν την λογική και η ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε μετά το Ν82 να σταματήσει να βγάζει κινητά με πολύ καλή κάμερα......:wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...