Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα απο ποτε ειναι κριτηριο ποιοτητας ηχου τα αστεια ηχεια που εχει καθε κινητο τηλεφωνο οσο καλη προσπαθεια και να εχει γινει στην ακουστικη τους ? (που συνηθως δεν γινεται καν προσπαθεια)

Το κατα ποσο μπορει να αναπαραγει σωστα σε ευρος συχνοτητων , με αξιοπρεπη ενταση κλπ κλπ διαφορα ειδη μουσικης ενα κινητο μονο με ακουστικα και κατα προτιμηση οχι με αυτα που δινουν μαζι με την συσκευη μπορει να το δει καποιος .

Αν και εδω που τα λεμε και αυτο το κομματι υποκειμενικο ειναι μεχρι ενα σημειο , εδω υπαρχει ακομα κοσμος που πραγματικα πιστευει οτι τα Walkman κινητα της SE παιζουν καλα μουσικη . (Τα ακουστικα που δινουν μαζι παντως ναι , συνηθως ειναι αρκετα καλα)

συμφωνω σε ολα αυτα που λες...αλλα απο οποια πλευρα και αν το δεις τα ηχεία του ν95 ηταν πιο καθαρα και πιο δυνατα απο αυτα του 82...

δεν ειπαμε να ακουμε την μουσικη μας μονο απο τα ηχεία του κινητου αλλα μερικες φορες χρειαζεται και αυτο.....:)

παιδια με ολα αυτα που λετε για την οθονη κτλ προγραμματα οπως το garmin μπορει να γινουν εντελως αχρηστα ετσι...?

δηλαδη να εχεις το κινητο στο αμαξι σε θηκη για να "προσανατολιστείς" και επειδη εχει "περίεργη συννεφιά" κτλ...να μην βλεπεις τιποτα.....οποτε αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα και εδω μεγαλο.....:X

• Απαντήσεις 533
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που επιλέξαν να βάλουν την θύρα μέσα απο το πίσω καπάκι. Τόσο η εσωτερική μαζική μνήμη όσο και η θύρα microUSB, μειώνουν στο ελάχιστο την ανάγκη για εισαγωγή-εξαγωγή της κάρτας μνήμης.

Γιώργο, τουλάχιστον υποστηρίζει hot-swap η κάρτα μνήμης;

Αν ναι, δε νομίζω να είναι ιδιαίτερο θέμα, ιδίως αν η microUSB είναι ικανοποιητικά γρήγορη.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια με ολα αυτα που λετε για την οθονη κτλ προγραμματα οπως το garmin μπορει να γινουν εντελως αχρηστα ετσι...?

δηλαδη να εχεις το κινητο στο αμαξι σε θηκη για να "προσανατολιστείς" και επειδη εχει "περίεργη συννεφιά" κτλ...να μην βλεπεις τιποτα.....οποτε αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα και εδω μεγαλο.....:X

Στο Ν85 με μια μικρη κλιση προς τα κατω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. Επισης, πρεπει να ξανατονισω οτι με πολυ αντηλια, πολυ συννεφια κτλ, δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, παρα μονο με αμεσο ηλιακο φως. Απλα το θεμα ειναι πως ειτε βλεπεις τελεια ειτε καθολου, δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο... Οπως ειπε και ο RIP, δε ξερω τι μπορει να εχει αλλαξει με την οθονη του Ν86 ομως.

Έξυπνο......Πάντως από όσο έψαξα,αρέσει σε όλους αυτή η ιδέα,όπως και σε μένα!:p

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Στο Ν85 με μια μικρη κλιση προς τα κατω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. Επισης, πρεπει να ξανατονισω οτι με πολυ αντηλια, πολυ συννεφια κτλ, δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, παρα μονο με αμεσο ηλιακο φως. Απλα το θεμα ειναι πως ειτε βλεπεις τελεια ειτε καθολου, δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο... Οπως ειπε και ο RIP, δε ξερω τι μπορει να εχει αλλαξει με την οθονη του Ν86 ομως.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........

για μενα το παραπανω κινητακι τα εχει ολα......

θελω απλα να δω την καμερα του.......στην "πραξη"..........

οπως ειπα και το ξαναλεω κραταω τις επιφυλάξεις μου για το θεμα...αυτο...

σε ολα τα αλλα δειχνει να ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα να φυγεις απο την "ξενον" καμερα του 82 για να πας σε κατι πιο "κατω" δεν λεει....

ειδικα αν εχεις καλομάθει με το θεμα αυτο.......:)

θα δουμε........

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που επιλέξαν να βάλουν την θύρα μέσα απο το πίσω καπάκι. Τόσο η εσωτερική μαζική μνήμη όσο και η θύρα microUSB, μειώνουν στο ελάχιστο την ανάγκη για εισαγωγή-εξαγωγή της κάρτας μνήμης.

Μπα , το καπακι που καλυπτει ολοκληρη την πισω πλευρα μιας συσκευης βοηθαει πολυ στο να δινει την αισθηση στηβαροτητας που θελει να δωσει η Νοκια μετα τα κατορθωματα του Ν85 .

Επισης ενδιαφερον ειναι το οτι η εσωτερικη του μνημη ευτυχως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τοσο αργη στην μεταφορα αρχειων οσο ηταν αυτη του Ν95 8GB και του Ν81

Αν ήταν σαν το N95 8GB, καήκαμε. Είναι απελπιστικά αργό. Το 8άρι Ν81 δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Υπάρχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της φόρτισης όταν το συνδέουμε με το καλώδιο usb;

τελικα παιδια κανενα νεοτερο για το ποτε θα βγει το κινητο εχουμε....??

σε οτι site εχω μπει μιλανε για ιουλιο παντως.......

Ότι λένε τα sites...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το πλήκτρο κλειδώματος πληκτρολογίου το έβαλαν από τα αριστερά?? Τώρα το πρόσεξα! Πιστεύω δεν θα είναι και πολύ βολικό..

Ωραίες οι φωτογραφίες....Τα χρώματα δεν μου φαίνονται ,υπέρ του δέοντος ζωηρά ( Ν85:p), αλλά φυσικά. Εσείς τι λέτε??:O

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

οι photos ειναι απιθανες!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να δουμε πως θα λειτουργει η καμερα.......και το βραδυ.......:)

Πιο πωρωμένος είσαι από μένα μου φαίνεται , και όχι άδικα , με τέτοιο κινητό!:lol:

Πιο πωρωμένος είσαι από μένα μου φαίνεται , και όχι άδικα , με τέτοιο κινητό!:lol:

εχω κολλήσει πολυ ασχημα φιλε μου...

επιτελους το λατρεμενο n95 οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη....:lol::lol:

αν πραγματικα τα "σπαει" στις βραδυνές photos οπως λενε...τοτε θα ειναι 1000% το επομενο κινητο μου...διαφορετικα θα κρατησω το n82 λιγο ακομη.....:D

Οι φωτπο σιγουρα δεν ειναι κακες αλλα σιγουρα και οχι εξαιρετικες αν βεβαια σκεφτει κανεις οτι εχουμε να κανουμε με πρωιμο firmware σιγουρα το Ν86 εχει τη δυνατοτητα να γινει το επομενο τοπ imaging κινητο της Νοκια και ισως οχι μονο
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

εχω κολλήσει πολυ ασχημα φιλε μου...

επιτελους το λατρεμενο n95 οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη....:lol::lol:

αν πραγματικα τα "σπαει" στις βραδυνές photos οπως λενε...τοτε θα ειναι 1000% το επομενο κινητο μου...διαφορετικα θα κρατησω το n82 λιγο ακομη.....:D

ναι ρε γμτ δεν θα βγει αντικαταστατης του N82 να τα σπαει σε αυτο το θεμα?αν βγαζει καλες φοτο σε ολες τις συνθηκες (σε λογικα πλαισια παντα )θα το παρω και γω:)

Γιαννης

Δεν ξέρω αν τις έχει ποστάρει εδώ κανείς πάλι αλλά check these out!:p

http://mynokiablog.com/2009/05/09/camera-samples-nokia-n86-test-shots/

Ααα και κάτι ακόμα..... Για διαβάστε και αυτό...

http://mobiletechaddicts.com/2009/02/21/nokia-n97-coming-may-2009-going-head-to-head-with-nokia-n86/

Για δείτε μια πρωτότυπη συσκευή για το νοκια ν86....:wacko:

Τέλειο , εεεεε?:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...