Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως να μην μου εφερε τον ενθουσιασμο του πρωτου μοντελου ομως εχει βελτιωσει/συμπληρωσει ο,τι ελειπε στον προκατοχο του κ ειναι μια αξιολογη συσκευη.

αν και γαυρος :p μιλας ορθα!

τα εχει ολα και σε τιμη που συμφερει θα συμπληρωνα

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι ενδιαφερονται για το screen protector "invisibleShield" απο http://www.zagg.com μπορουν να βαλουν τον κωδικο memday09 και να εχουν 50% εκπτωση.

Ισχυει μεχρι 27/5.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

έχει πάρει ποτέ κανείς zagg? είναι αξιόλογες? θέλω να αλλάξω την βλακεία της HTC, αλλά δεν έχω απο που αλλού να πάρω. 50% είναι μια χαρά και απο θέμα ασφάλειας η zagg είναι πολύ καλή. σίγουρα όμως θα έχει και μειονεκτήματα.

έχει πάρει ποτέ κανείς zagg? είναι αξιόλογες? θέλω να αλλάξω την βλακεία της HTC, αλλά δεν έχω απο που αλλού να πάρω. 50% είναι μια χαρά και απο θέμα ασφάλειας η zagg είναι πολύ καλή. σίγουρα όμως θα έχει και μειονεκτήματα.

Χθες μου ηρθε η zagg...αλλα δεν εχω παρει ακομα το τηλεφωνο :D

Περιμενω να το φερει η Wind.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

το διάβασα και εγώ. οπότε μένω μακριά τους. πρέπει να βρώ τίποτα καλύτερο

@χαχα έχεις πάρει τη zagg αλλά περιμένεις την Wind? κάτι δεν πάει καλά με σένα :D

ερώτηση... έχει δει κανείς video trimmer για pda? το Mp3 trimmer της HTC είναι πολύ καλό αλλά μόνο για ήχο

Αν κολλήσει... νομίζω μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα.

Οχι,δεν ισχυει κατι τετοιο,απ'οσο ξερω.

στο internet έτσι λένε.

οι brando τι λένε? με βλέπω να παραγγέλνω καμιά τέτοια. εμένα με νοιάζει να γλυστράει το δάχτυλο, να μην διαλύεται εύκολα

Αν κολλήσει... νομίζω μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα.

και εγώ έτσι διάβασα. Και επίσης η αίσθηση είναι ότι ακουμπάς μια τραχιά επιφάνεια λόγω αυτού του υλικού.

Όταν ξεκινάει η συσκευή τι ποσοστό % ram καταλαμβάνει και πόσο μετά από μια μέρα χρήσης ?

Το D1 για παράδειγμα ξεκινάει μετά από soft reset με 58% περίπου και μετά από 24 ώρες βρίσκεται στο 72 % .

δεν το έχω δει, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. τρέχεις μια φορά στο τόσο το clean ram Και τέλος.

Ναι αλλά αν είσαι κολλημένος με την μπάλα που λένε....δεν θέλεις να έχεις τελικά ένα φορτιστή σε μέγεθος αεροπλανοφόρου....:lol: :lol: :lol:

χοχο τώρα το ειδα αυτό.:p

http://img40.imageshack.us/img40/6518/p1000319.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/3323/p1000320n.jpg

H κατάσταση είναι χειρότερη απ'οτι φαίνεται!:food:

χαχα κορυφή! θέλω και εγώ τέτοιο αντάπτορα

δεν το έχω δει, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. τρέχεις μια φορά στο τόσο το clean ram Και τέλος.

Ενδιαφέρει εμένα όμως (ψάχνω και άλλα υπέρ ώστε να πεισθώ να δώσω το D1 και να πάρω αυτό) , για αυτό σε παρακαλώ αν δεν σου κάνει κόπο , την επόμενη φορά δες το και μου λες .

Ενδιαφέρει εμένα όμως (ψάχνω και άλλα υπέρ ώστε να πεισθώ να δώσω το D1 και να πάρω αυτό) , για αυτό σε παρακαλώ αν δεν σου κάνει κόπο , την επόμενη φορά δες το και μου λες .

το πόσο % έχει όταν ξεκινάει παίζει ρόλο τι εφαρμογές έχεις να τρέχουν...εμένα μπορεί να ξεκινάει και 40% αλλά μετά είναι γύρω στο 55% πάντα.....και μπορεί να ανεβει μέχρι 65%

btw ακόμη ψάχνεις υπέρ για να αλλάξεις? το d2 είναι το τοπ μικρό ppc! :)

φίλε μου, αυτό το θέμα που λές για την μνήμη απλά δεν υπάρχει στο Diamond 2. το είπαμε το ΜΟΝΟ κοινό που έχει το Diamond 1 με το Diamond 2 είναι η λέξη Diamond και τίποτα άλλο :)

Όταν ξεκινάει η συσκευή τι ποσοστό % ram καταλαμβάνει και πόσο μετά από μια μέρα χρήσης ?

Το D1 για παράδειγμα ξεκινάει μετά από soft reset με 58% περίπου και μετά από 24 ώρες βρίσκεται στο 72 % .

Όχι ότι είναι ενδεικτικό αλλά εμένα ξεκινάει με 45% και φτάνει το 55% άντε 60%.

φίλε μου, αυτό το θέμα που λές για την μνήμη απλά δεν υπάρχει στο Diamond 2. το είπαμε το ΜΟΝΟ κοινό που έχει το Diamond 1 με το Diamond 2 είναι η λέξη Diamond και τίποτα άλλο :)

ok καταλαβενω οτι το d2 εχει μια εξεληξη σε σχεση με το d1.

αλλα σε σχεση επεξεργαστη καπου ειχα διαβασει οτι υστερει.

σωστα??

δηλ το d1 εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το d2.

ευχαριστω

ναι το είχα διαβάσει και εγώ νομίζω. αλλά δεν έχει σημασία πόσα άλογα έχεις κάτω απο το καπό, αλλά πως τα χειρίζεσαι :) και το D2 ξέρει πως.

ναι το είχα διαβάσει και εγώ νομίζω. αλλά δεν έχει σημασία πόσα άλογα έχεις κάτω απο το καπό, αλλά πως τα χειρίζεσαι :) και το D2 ξέρει πως.

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...και μιας και εγω εχω το d1 δεν μπορω να φερω γνωμη γυρω σε αυτο,γιατι απλα δεν εχω δουλεψει καθολου το d2.

apla μια καθαρα ρητορικη ερωτηση εκανα:)

• Administrators
ok καταλαβενω οτι το d2 εχει μια εξεληξη σε σχεση με το d1.

αλλα σε σχεση επεξεργαστη καπου ειχα διαβασει οτι υστερει.

σωστα??

δηλ το d1 εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το d2.

ευχαριστω

The difference between the MSM7201A (Diamond) and MSM7200A (diamond2) is the manufacturing process. MSM7201A is 65nm chipset while the MSM7200A is manufactured on the 90nm process. What does this mean you might ask. Well, the MSM7201A 65nm chipset requires less power than the MSM7200A 90nm chipset.

The real difference in the chipsets is about video compression. The MSM7201A chipset limits video recordings to QVGA resolution (320 x 240 pixels) and up to 24 frames per second video, whereas the MSM7200A chipset supports VGA resolution (640 x 480 pixels) video recording at up to 30 frames per second.

Modpic.gif

Οπότε το d2 υποστηρίζει εγγραφή video με 30fps?ενδιαφέρον αυτό δεν το γνώριζα.Με τα tweaks του Webvirus αρχιζει και στρώνει η μπαταρία μου(thanks!!!),η αλήθεια είναι ότι είδα μεγάλη διαφορά όταν έκανα τα tweaks στον Opera για να μην τρέχει συνέχεια και όταν έβαλα το Lumos!φοβερό προγραμματάκι.

Standby time 21 hours

Talk time 50min

Device usage 2 hours

Battery 53%

Οπότε το d2 υποστηρίζει εγγραφή video με 30fps?ενδιαφέρον αυτό δεν το γνώριζα.Με τα tweaks του Webvirus αρχιζει και στρώνει η μπαταρία μου(thanks!!!),η αλήθεια είναι ότι είδα μεγάλη διαφορά όταν έκανα τα tweaks στον Opera για να μην τρέχει συνέχεια και όταν έβαλα το Lumos!φοβερό προγραμματάκι.

Standby time 21 hours

Talk time 50min

Device usage 2 hours

Battery 53%

εμένα είναι καλά χωρίς το lumos. Στην επόμενη φόρτηση θα το βάλω να δω τι κάνει και αυτό :p

καλημέρα, σήμερα Σάββατο 12.36 και η μπαταρία μου είναι στο 23%.

αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο κράτησε η μπορεί να κρατήσει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 4 μέρες χωρίς φόρτιση. θα το αφήσω να αδειάσει και να το φορτίσω πάλι απο το 0% μέσω USB. και μετά να δούμε πόσο θα κρατήσει με κανονική χρήση.

το D2 χει τοση μνημη που απλα δεν χρειαζεται να κοιταξεις ποση απο αυτη καταναλωνει. Οτι κ να του τρεξω δεν σερνεται σε αντιθεση με το D1 το οποιο αν ειχε πανω απο μερα χωρις reset κ μετα ανοιγες πολλα προγραμματα μειωνοταν η ταχυτητα του.:)