Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Σημαίνει ότι υπάρχει διαθέσιμο από το δίκτυο του provider σου η δυνατότητα για σύνδεση μέσω GPRS.

Εάν θέλεις να αποφύγεις το ενδεχόμενο να μπαίνει αυθαίρετα η συσκευή σου στο GPRS, βάλε το NoData.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα κι απο μενα...

εχω το διαμαντι2 εδω και 2-3 μερες...ειχα πριν το touch (elf) και πραγματικα με εχει εντυπωσιασει...

το θεμα ειναι οτι εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες του φορουμ που αφορούν αυτο το τη τηλ, εκανα σχεδον τα παντα απο τα tweaks που αναφερονται, ευχαριστω webvirus...να αναφερω κυριως τα nodata-lomus-coreplaye-εικονιδιο για την μπαταρια-resco και εκλεισα και GPRS...

δεν μπορεσα να κανω τπτ για το οπερα, αλλα κατεβασα την νεα beta εκδοση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

αυτο που δεν βρηκα, αν υπαρχει ας μου το πει καποιος, πως μπορουμε στην αρχ οθονη να προσθεσω κατω απο το ιστορικο-ημερολογιο και αλλες συντομευσεις...

δεν σας έλειψα καθόλου ε?

όσοι χρησιμοποιείται το max manilla 2.5 Και σας φάνηκε αργό.

κατευάστε το 2.6 (σύντομα και 2.7). must have..

• Administrators
αυτο που δεν βρηκα, αν υπαρχει ας μου το πει καποιος, πως μπορουμε στην αρχ οθονη να προσθεσω κατω απο το ιστορικο-ημερολογιο και αλλες συντομευσεις...

Δεν μπορείς μιας και το TF3D δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο.

Modpic.gif

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο media player που να παίζει και ελληνικούς υπότιτλους;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• Administrators
Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο media player που να παίζει και ελληνικούς υπότιτλους;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251

Modpic.gif

Μια πρόταση απο μένα.

Μόλις εγκατέστησα αυτό το οποίο προσθέτει 16 συντομεύσεις στο home tab αντί των 9 που προ υπάρχουν, χωρίς να χάνει κάτι σε ταχύτητα!!!!

Καλό και εφετζίδικο το Max Manila αλλά κόβει πολύ τελικά και έφυγες απο εκεί που ήρθε!!!

Αν βρώ τώρα πως να βάλω και το call history κάπως, που μου λείπει πραγματικά, θα είμαι κομπλέ!!! :D

Τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα και, κυριως, ΠΩΣ;;;

• Administrators
Τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα και, κυριως, ΠΩΣ;;;

Εάν η συσκευή σου φοράει official ROM, δεν σε αφορά.

Modpic.gif

Γεια σας,

ενδιαφέρομαι να μετακομίσω από το Lg Viewty smart στο Diamond 2, μιας και θέλω μια συσκευή η οποία να είναι αρκετά παραμετροποιήσιμη και να μπορώ να του περάσω κάποιο GPS πρόγραμμα ώστε να μην έχω 2-3 συσκευές μαζί μου. Θα ήθελα να μου πείτε αν σε σχετικά δύσκολο περιβάλλον μπορεί να βγάλει καλή φωτογραφία αφού δεν έχει flash. Ξέρω ότι σε καλές συνθήκες βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες αλλά τι γίνεται όταν ... νυχτώνει;

Ευχαριστώ!

αλλά τι γίνεται όταν ... νυχτώνει;

Ευχαριστώ!

Πολύ απλά...δεν γίνεται!!!'

Παρακαλώ!!!

:lol::lol::lol::lol:

• Administrators
Γεια σας,

ενδιαφέρομαι να μετακομίσω από το Lg Viewty smart στο Diamond 2, μιας και θέλω μια συσκευή η οποία να είναι αρκετά παραμετροποιήσιμη και να μπορώ να του περάσω κάποιο GPS πρόγραμμα ώστε να μην έχω 2-3 συσκευές μαζί μου. Θα ήθελα να μου πείτε αν σε σχετικά δύσκολο περιβάλλον μπορεί να βγάλει καλή φωτογραφία αφού δεν έχει flash. Ξέρω ότι σε καλές συνθήκες βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες αλλά τι γίνεται όταν ... νυχτώνει;

Ευχαριστώ!

Για τη δουλειά που το θέλεις στο θέμα του GPS τα πάει μια χαρά η συσκευή. Εάν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα φωτογραφία, κανένα windows mobile δεν θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

Modpic.gif

Με τα διάφορα προγράμματα gps για τα windows mobile ,πρέπει να χρεώνεσαι από το δίκτυο η μπορείς να φορτώσεις χάρτες και να είσαι κύριος?

• Administrators
Δεν απαιτείται η χρήση δικτύου ή ίντερνετ γενικότερα. Το πρόγραμμα σε συνδυασμό με τους χάρτες είναι αυτόνομα και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Modpic.gif

παιδια κατεβαζω κατι προγραμματα αλλα μερικα εχουν 2 αρχεια μεσα...το ενα γραφει ppc και το αλλο sp...πρωτον τι σημαινουν αυτα και ποιο πρεπει να βαλω στο diamond;

Για τη δουλειά που το θέλεις στο θέμα του GPS τα πάει μια χαρά η συσκευή. Εάν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα φωτογραφία, κανένα windows mobile δεν θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, άλλωστε από το review στο gmsarena οι φωτογραφίες είναι άριστες. Απλά θα ήθελα να δω κανά 2-3 σε χαμηλό φωτισμό να δω πως συμπεριφέρεται...

παιδια κατεβαζω κατι προγραμματα αλλα μερικα εχουν 2 αρχεια μεσα...το ενα γραφει ppc και το αλλο sp...πρωτον τι σημαινουν αυτα και ποιο πρεπει να βαλω στο diamond;

το ppc θα περνας. το αλλο ειναι για windows mobile συσκευές χωρίς οθόνη αφής

Eχω κατεβασει τον opera 9 (+το opera_flash.rar του webvirus), opera 10 beta αλλα δεν φορτωνει την σελιδα bet365.com στην επιλογη Ζωντανα. Μπορει καποιος να βοηθησει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Eχω κατεβασει τον opera 9 (+το opera_flash.rar του webvirus), opera 10 beta αλλα δεν φορτωνει την σελιδα bet365.com στην επιλογη Ζωντανα. Μπορει καποιος να βοηθησει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

χωρις να το ξερω, αλλα απο οτι φανταζομαι σου λειπει καποιο flash plugin για να παιξεις αυτες τις σελιδες...:(

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=15874

...btw κανενα παιχνιδι για το topaz?? εχω το πακετακι του webvirus....κατι ακομα??

Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το Igo8 και το TTS. Με την TESS LEO I αλλά και με προηγούμενες εκδόσεις της. Έκανα μια αναζήτηση στους xda και διάβασα ότι είναι θέμα ελεύθερης RAM! Δυστυχώς το Sense 2.5 (αλλά και με το 2.1 το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά) δεν αφήνει πολύ ελεύθερη RAM για το TTS. Με τα 89MB που αφήνει ελεύθερα το Sense 2.5 δεν δουλεύει το TTS. Όταν απενεργοποιήσω το Sense 2.5 και υπάρχουν 108ΜΒ ελεύθερης RAM, τότε δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο sys.txt ώστε να μπορούμε να «βοηθήσουμε» το TTS;

Όσοι χρησιμοποιείτε το Igo8 με Windows 6.5 και cooked rom, σας δουλεύει το TTS; Και αν ναι, έχετε κάνει κάποια ρύθμιση;

Μηπως ξερει καποιος αν το diamond2 θα το εχει ο γερμανος, η cosmote; Η γενικα με cosmote συνδεση σε καποιο αλλο καταστημα;
Κωστας - Κατερινη

Σε εμένα δουλεύει κανονικά χωρίς να έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο. Αλλά σε άλλη συσκευή.

Με πόση ελεύθερη ram σου δουλεύει; :rolleyes:

Σου είναι εύκολο να κάνεις μια δοκιμή με περίπου 89MΒ ram ελεύθερα;

Υ.Γ. Το ξέρω ότι έχεις άλλη συσκευή αλλά να δούμε αν σε άλλη συσκευή δουλεύει με τα ίδια δεδομένα...

Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το Igo8 και το TTS. Με την TESS LEO I αλλά και με προηγούμενες εκδόσεις της. Έκανα μια αναζήτηση στους xda και διάβασα ότι είναι θέμα ελεύθερης RAM! Δυστυχώς το Sense 2.5 (αλλά και με το 2.1 το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά) δεν αφήνει πολύ ελεύθερη RAM για το TTS. Με τα 89MB που αφήνει ελεύθερα το Sense 2.5 δεν δουλεύει το TTS. Όταν απενεργοποιήσω το Sense 2.5 και υπάρχουν 108ΜΒ ελεύθερης RAM, τότε δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο sys.txt ώστε να μπορούμε να «βοηθήσουμε» το TTS;

Όσοι χρησιμοποιείτε το Igo8 με Windows 6.5 και cooked rom, σας δουλεύει το TTS; Και αν ναι, έχετε κάνει κάποια ρύθμιση;

Με γνησια 6.1 σε d2 δουλευε τέλεια το tts. Μετά την αναβάθμιση με γνήσια 6.5 δουλεύει μόνο η Αρτεμις και οχι η Αφροδίτη!!!! Γιατί δεν ξέρω..... Μάλλον η Αφροδίτη είναι πιο ζώρικη γυναίκα!!!! :lol:

Με γνησια 6.1 σε d2 δουλευε τέλεια το tts. Μετά την αναβάθμιση με γνήσια 6.5 δουλεύει μόνο η Αρτεμις και οχι η Αφροδίτη!!!! Γιατί δεν ξέρω..... Μάλλον η Αφροδίτη είναι πιο ζώρικη γυναίκα!!!! :lol:

Εμένα μου λες... είχα προσωπική εμπειρία από αυτό το όνομα... :cry:

Στο θέμα μας τώρα, αν δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το Sense 2.1 (και επομένως θα έχεις περισσότερη ελεύθερη ram) είμαι σίγουρος ότι θα σου δουλέψει και η άλλη.