Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει κάπως το κινητό και θα αντέχει, γιατί αλλιώς με βλέπω να βάζω ταμπέλα "πωλείται". Ούτως ή άλλως όλες οι σύγχρονες συσκευές του είδους, λίγο ή πολύ την ίδια αυτονομία έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ναι παιδιά, δεν διαφωνώ. Ειδικά ο Webvirus ίσως είναι ο κορυφαίος του είδους εδώ μέσα. Ξέρει, αλλά λόγω δουλειάς μιλάω πολύ. Ίσως δύο ώρες και κάτι την ημέρα (άλλο πράγμα που θα "κάψουμε" εγκέφαλο). Κάτι τα μηνύματα, κάτι λίγο σερφάρισμα, χαιρετάει εντός της ημέρας η μπαταρία (κι έχω κάνει και αυτά που έχει δώσει ως πολύτιμες συμβουλές ο Webvirus). Με την 1100 δεν πήγαινα πουθενά. Δεν πετάω στα σύννεφα με την μπαταρία, απλώς να μην με προδίδει θέλω. Βλέπετε είχα συνηθίσει σε Ε-Series της ΝΟΚΙΑ και με Ε52, Ε71, Ε51 είχα πάθει... πλάκα σε αυτό τον τομέα. Μία χαρά είναι το διαμάντι μου, αλλά με μπαταρία θα ήμουν έξοχα αν βγει παραπάνω. Τώρα φορτίζω, για να δούμε... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ναι παιδιά, δεν διαφωνώ. Ειδικά ο Webvirus ίσως είναι ο κορυφαίος του είδους εδώ μέσα. Ξέρει, αλλά λόγω δουλειάς μιλάω πολύ. Ίσως δύο ώρες και κάτι την ημέρα (άλλο πράγμα που θα "κάψουμε" εγκέφαλο). Κάτι τα μηνύματα, κάτι λίγο σερφάρισμα, χαιρετάει εντός της ημέρας η μπαταρία (κι έχω κάνει και αυτά που έχει δώσει ως πολύτιμες συμβουλές ο Webvirus). Με την 1100 δεν πήγαινα πουθενά. Δεν πετάω στα σύννεφα με την μπαταρία, απλώς να μην με προδίδει θέλω. Βλέπετε είχα συνηθίσει σε Ε-Series της ΝΟΚΙΑ και με Ε52, Ε71, Ε51 είχα πάθει... πλάκα σε αυτό τον τομέα. Μία χαρά είναι το διαμάντι μου, αλλά με μπαταρία θα ήμουν έξοχα αν βγει παραπάνω. Τώρα φορτίζω, για να δούμε... Κάνεις αρκετή "κατάχρηση" της μπαταρίας. Θα σου προτείνω να μην βάλεις καμία 6.5 και να μείνεις με μία καλή 6.1 (η official είναι άψογη). Βάλε τα tweaks μου για την μπαταρία, κάνε καλές φορτίσεις στην 1700αρα, να είσαι σίγουρος ότι έχεις και καμιά καλή radio. και θεωρητικά πρέπει να σε βγάζει άνετα μια μέρα με αυτά που λες. Διαφορετικά, αγόρασε και φορτιστή :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Φίλε Webvirus η... μαμακία ήταν ότι βάλαμε ήδη την 6.5 και γι' αυτό "γονάτισα" τελείως. Και να σου πω και την αλήθεια, δεν κατάλαβα καμία φοβερή διαφορά. Τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ό,τι χρησιμοποιώ πολύ το Inesoft (για τις επαφές αλλά και για full screen caller). Αλήθεια κανένα καλό πρόγραμμα για να "μπλοκάρω" συγκεκριμένους αριθμούς γνωρίζουμε; Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αλήθεια κανένα καλό πρόγραμμα για να "μπλοκάρω" συγκεκριμένους αριθμούς γνωρίζουμε; MagiCall :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Φίλε Webvirus η... μαμακία ήταν ότι βάλαμε ήδη την 6.5 και γι' αυτό "γονάτισα" τελείως. Και να σου πω και την αλήθεια, δεν κατάλαβα καμία φοβερή διαφορά. Τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ό,τι χρησιμοποιώ πολύ το Inesoft (για τις επαφές αλλά και για full screen caller). Αλήθεια κανένα καλό πρόγραμμα για να "μπλοκάρω" συγκεκριμένους αριθμούς γνωρίζουμε; η 6.5 δεν έχει τίποτα καλύτερο πραγματικά απο την 6.1. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι χειρότερη. Εγώ την χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ επειδή χρειάζομαι πραγματικά το Touch Flo 2.5 (φανταστικό, με έχει βολέψει αφάνταστα!) αν κάποιος βγάλει 6.1 με tf3d 2.5 θα του κάνω το τραπέζι :lol: Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patriot3132 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Καλησπέρα! Νεος κάτοχος του diamond2 :-) Το Nodata τρέχει σε wm6.5? Yπάρχει κάποιο app για να μπλοκάρω το gprs να μπαινει οποτε του γουστάρει ή έστω να με ρωτά? Παράθεση http://www.opel-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 NoData Και δουλεύει Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patriot3132 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 thanks το ρυθμισα :-) Παράθεση http://www.opel-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 το disable location τελικά δεν δούλεψε.... μετά απο soft reset κλπ ξανάρχισε τα ίδια το my location... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Πιο manila είναι αυτό που έχει η official rom στα win 6.5 ? γιατί φαίνετε λίγο διαφορετικό από αυτό που είχα με την official 6.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Πιο manila είναι αυτό που έχει η official rom στα win 6.5 ? γιατί φαίνετε λίγο διαφορετικό από αυτό που είχα με την official 6.1 ? Αυτό στην έκδοση 6.1 ηταν το 2.0 Στην έκδοση 6.5 εχουν βαλει το 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αυτό στην έκδοση 6.1 ηταν το 2.0 Στην έκδοση 6.5 εχουν βαλει το 2.1 ...και το 2.5 δεν προβλέπεται να το βάλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις, ανάμεσα στο diamond2 και στο hd, τελικά εχτές αγόρασα το diamond2. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος είμαι. Με αγχώνει το γεγονός ότι δεν είχε θήκη η συσκευασία και θέλω να αγοράσω κάποια, άμεσα. Και σίγουρα και κάτι για την οθόνη, γιατί αυτό το screen protector που είχε, δε με ενθουσίασε. Από e-bay, γίνεται ένας χαμός από θήκες, βάσεις στήριξης κλπ. Κάποιος που έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που αγόρασε, ώστε να μου τα προτείνει. Είδα στο pdair, κάτι αλουμινένιες θήκες, αλλά δεν το χοντραίνουν πολύ αυτές; Και τέλος κάποια flip type, που όταν είναι ανοιχτή η θήκη, να είναι επέκταση από την πλευρά που είναι τα hardware κουμπιά και όχι από το πάνω μέρος του κινητού (γιατί όλες που είδα, είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ψάχνω). Και για να μην κουράζω άλλο, επειδή δεν έχω εμπειρία, τι πληρώνω επιπλέον για τη μεταφορά, παραγγέλνοντας από ebay; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλορίζικος, μερικά αξιόπιστα μαγαζιά, εκτός ebay, αρκετά οικονομικά είναι shop.brando.com , http://www.netimes.com και επιλέγεις πάντα honk kong post. Άποψη μου καλύτερα μια θήκη σιλικόνης ή δερμάτινη. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι σκληρές πλαστικές ή οι "εξωγήινες" αλουμινένιες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά μπορεί κανείς να μου πεί που θα βρώ την 6.1 την ελληνική τη γνήσια? Αποφάσισα τελικά να κάνω degrade δε μ άρεσε η 6.5. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλορίζικος, μερικά αξιόπιστα μαγαζιά, εκτός ebay, αρκετά οικονομικά είναι shop.brando.com , http://www.netimes.com και επιλέγεις πάντα honk kong post. Άποψη μου καλύτερα μια θήκη σιλικόνης ή δερμάτινη. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι σκληρές πλαστικές ή οι "εξωγήινες" αλουμινένιες. Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Τις θήκες σιλικόνης λίγο τις φοβάμαι γιατί είναι εκτεθειμένη η οθόνη. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Τις θήκες σιλικόνης λίγο τις φοβάμαι γιατί είναι εκτεθειμένη η οθόνη. Για την οθονη φιλε μου βαζεις μια αντιχαρακτικη ζελατινα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εντάξει, να τη βάλω αυτήν (προς το παρόν έχω βάλει αυτή που είχε η συσκευασία, αλλά θέλω να πάρω άλλη), αλλά σε ενδεχόμενη πτώση, το υπόλοιπο σώμα προστατεύεται καλύτερα, παρ' ό,τι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο η οθόνη. Αλλά, εδώ που τα λέμε και εγώ για θήκη σιλικόνης προσανατολίζομαι, απλά θέλω να βρω κάποια που να μου αρέσει αρκετά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εντάξει, να τη βάλω αυτήν (προς το παρόν έχω βάλει αυτή που είχε η συσκευασία, αλλά θέλω να πάρω άλλη), αλλά σε ενδεχόμενη πτώση, το υπόλοιπο σώμα προστατεύεται καλύτερα, παρ' ό,τι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο η οθόνη. Αλλά, εδώ που τα λέμε και εγώ για θήκη σιλικόνης προσανατολίζομαι, απλά θέλω να βρω κάποια που να μου αρέσει αρκετά. Εγω πηρα απο το ebay AYTH τη θηκη. Επειδη μεχρι να μου ελθει η θηκη ειχα ηδη βαλει την ζελατινα της συσκευασιας, την εχω ακομα επανω. Το λεω αυτο, γιατι μαζι με τη θηκη που πηρα, ειχε δωρο μια ζελατινα, αλλα δεν εκρινα οτι πρεπει να την αλλαξω ακομα αφου αυτη που ειχε μεσα απο την ACE ηταν μια χαρα. ;) Τελος να σου πω οτι αν προσεξεις τη θηκη, προστατευει μια χαρα τη συσκευη. Πρεπει να πεσει κατω και να βρει μυτερη πετρα ωστε να μην αποδειχθει αρκετη η θηκη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εγω πηρα απο το ebay AYTH τη θηκη. Επειδη μεχρι να μου ελθει η θηκη ειχα ηδη βαλει την ζελατινα της συσκευασιας, την εχω ακομα επανω. Το λεω αυτο, γιατι μαζι με τη θηκη που πηρα, ειχε δωρο μια ζελατινα, αλλα δεν εκρινα οτι πρεπει να την αλλαξω ακομα αφου αυτη που ειχε μεσα απο την ACE ηταν μια χαρα. ;) Τελος να σου πω οτι αν προσεξεις τη θηκη, προστατευει μια χαρα τη συσκευη. Πρεπει να πεσει κατω και να βρει μυτερη πετρα ωστε να μην αποδειχθει αρκετη η θηκη. :lol: Η θήκη αυτή μου άρεσε πάρα πολύ. Επειδή την αγορά από το ebay, θα την κάνει ένας φίλος μου που έχει κάρτα, να του στείλω μόνο το link της σελίδας ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Οι 12,49 λίρες που ζητάει είναι 13,83 ευρώ. Τι άλλο επιπλέον πλήρωσες και σε πόσο καιρό σου ήρθε περίπου; Γιατί πριν λίγο μου γλίστρησε λίγο το κινητό :worry: Όσο για τη ζελατίνα, πολύ δαχτυλιά βρε παιδί μου. Αν έχεις σβηστεί την οθόνη, φαίνεται πάρα πολύ. Εγώ, μάλλον, θα βάλω αμέσως αυτήν που θα έρθει μαζί με τη θήκη. Όσο αφορά το να πέσει η οθόνη σε κάτι μυτερό... προτιμώ να μη σκέφτομαι τέτοιο ενδεχόμενο! :) Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά μπορεί κανείς να μου πεί που θα βρώ την 6.1 την ελληνική τη γνήσια? Αποφάσισα τελικά να κάνω degrade δε μ άρεσε η 6.5. thx Βάλε εδώ τον σειριακο σου αριθμό (απο ελληνική συσκευη της ace) και κατεβασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εγκατέστησα το touchpal και έχασα το πληκτρολόγιο της htc. Δεν ξέρω γιατί δεν μου το εμφανίζει. Βέβαια, μετά εγκατέστησα και το fingerkeyboard, το οποίο και χρησιμοποιώ, αλλά γιατί έγινε αυτό; Επίσης, το sdkcerts, σε τι χρειάζεται; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Τις θήκες σιλικόνης λίγο τις φοβάμαι γιατί είναι εκτεθειμένη η οθόνη. Οι θήκες σιλικόνης έχουν επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα, λόγω του υλικού τους δεν γλυστράνε εύκολα τόσο από το χέρι, όσο και από όπου ακουμπάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Έχω πάθει πλάκα μιλάμε. Το έχω από εχθές το κινητό και ήδη 5-6 φορές μου γλίστρησε και ίσα που το πρόλαβα και δε μου έπεσε κάτω. Έχω παραγγείλει και εγώ σιλικόνης (που μου πρότεινε ο gggppp333), αλλά μέχρι να έρθει θα με φάει το άγχος μη μου πέσει το κινητό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts