b16b Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ελληνικη ρομ του Diamond 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4434143#post4434143 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 να κανω και εγω μια ερωτηση, για το diamond 2 το οποιο εχω μια εβδομαδα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει? οταν με καλει καποιος δεν βγαινει το ονομα του στην οθονη παρα μονο ο αριθμος του τηλεφωνου, οταν αυτο το νουμερο το αποθηκευσω στην υπαρχουσα επαφη μετα το ονομα εμφανιζετε κανονικα, μαλλον φταιει που εγω στα τηλεφωνα δεν εχω στη αρχη το +30....... , το ιδιο συμβαινει και οταν κανω κληση αν καποιο νουμερο εχει το +30...... στην αρχη και εγω αρχισς να πληκτρολογω 693.... δεν εμφανιζετε ο αριθμος οποτε πρεπει να πληκτρολογο το ονομα, γνωριζει κατι καποιος? το κινητο ειναι με ελληνικα windows 6.1 rom 1.40.482.2 (49069) ell ραδιεπικοινωνιας 3.43.25.19 πρωτοκολλο 61.20t.25.10u Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Greek Rom Diamond 2 (Rapidshare) Και εδώ ο πίνακας με όλες τις ROM για το HTC Touch Diamond2: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Topaz_ROMs_Shipped Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Greek Rom Diamond 2 (Rapidshare) Και εδώ ο πίνακας με όλες τις ROM για το HTC Touch Diamond2: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Topaz_ROMs_Shipped προσθεσα και την ελληνικη που ανεβασα στο Wiki στο XDA και την ενημερωσα καλυτερα απο ολες τις αλλες :shifty: Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Yπαρχει καποιος τροπος να διαγραψω τα παιχνιδια που ειχε μεσα το κινητο,η εστω να μην εμφανιζονται στα μενου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πριν κάνω αλλαγή Rom σε ελληνική από αγγλική, γίνεται με το backup να επανέλθουν τα προγράμματα χωρίς πρόβλημα; Δηλαδή κάνω backup ότι έχω στην αγγλική ROM, βάζω την ελληνική και κάνω restore... Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πριν κάνω αλλαγή Rom σε ελληνική από αγγλική, γίνεται με το backup να επανέλθουν τα προγράμματα χωρίς πρόβλημα; Δηλαδή κάνω backup ότι έχω στην αγγλική ROM, βάζω την ελληνική και κάνω restore... Θεωρητικά γίνεται!!! Προτείνω το spb backup (εμπορικό) Κάνεις full backup, περνάς την νέα rom και μετά restore στην καινούρια, Το πιο πιθανό όμως είναι να υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας. Τα προγράμματα αυτά βολεύουν για πειραματισμούς με το κινητό, και σε περίπτωση που κολλήσει και δεν εκκινεί κάνεις hard reset και επαναφέρεις το backup σου. Restore σε διαφορετική rom δεν το προτείνω. Άλλωστε θα έκανες ποτε τετοιο πραγμα στο pc σου? Δηλαδη να επαναφέρεις ένα backup απο το winXP eng SP1 σε winXP gr SP3??? Για σκέψου τις συνέπειες!!! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πειραματιστείς. Αν δες οτι έχεις προβλήματα, του πατάς ένα hard reset και στην συνέχεια επαναφέρεις απο το full backup αρχείο μόνο τα δεδομένα ΡΙΜ (επαφές και αγαπημέαν πρόσωπα) Good luck!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 εγω νομιζω πως θα τα κανεις χαλια.. να μην σου πω μπορει να κρατησει και στοιχεια απο την ρομ οποτε να εχεις αγγλικα.. αλλα ακομα και ολα να ηταν ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι τοσο πολυ κοπως οπως και στο pc που μετα απο φορματ παει καλυτερα το ιδιο και στο κινητο κρατατο καθαρο και βαλε οτι χρειαζεσαι μεσα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 To πιο απαρεδεκτο bug του Diamond 2 ειναι οτι δεν παιζουν ταυτοχρονα τα today plugins με το TouchFlo. :mad: Μιλαμε οτι χρησιμα προγραμματα οπως το magic call και το birthdays χανουν πολυ απο την ευχρηστια τους, εφοσον δε μπορουμε να τα τσεκαρουμε με μια ματια οπως παλια και πρεπει να γυρναμε χειροκινητα στην επιλογη today. Δεν καταφερανε να συνδιασουνε τη μοστρα με την ευχρηστια δηλαδη. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Παιδιά καλημέρα Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια Απο χθές δεν μπορω να συνδεθω για συγχρονισμό με τον υπολογιστή με το activesync Ουτε το diamond 1 ουτε το diamond 2 O υπολογιστής δεν βγάζει κανένα μήνυμα δείχνει <<συγχρονισμός>> ενω το κινητο λεει <<αναμονή για το δύκτιο>> και αν πάω <<κατάσταση>> στο activesyn του κινητού λέει οτι δεν ήταν δυνατή η επαφή με τον διακομιστή προβολή κωδικού υποστήρηξης 0Χ80072EFD Καίγομαι δεν μπορώ να δουλέψω πρέπει να μεταφέρω τις επαφές μου Υ Γ εχω κάνει hard reset στο κινητό και κατάργηση - επανεγκατάσταση του activesync Τελικά απαντάω μόνος μου για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εκανα οτι βρήκα στο νετ για να λυθεί το πρόβλημα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά έκανα μία αναβάθμηση στα windows xp στον υπολογιστή μου (όχι format) από το cd εγκτάτασης και το πρόβλημα λύθηκε Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 To πιο απαρεδκτο bug του Diamond 2 ειναι οτι δεν παιζουν ταυτοχρονα τα today plugins με το TouchFlo. :mad: Μιλαμε οτι χρησιμα προγραμματα οπως το magic call και το birthdays χανουν πολυ απο την ευχρηστια τους, εφοσον δε μπορουμε να τα τσεκαρουμε με μια ματια οπως παλια και πρεπει να γυρναμε χειροκινητα στην επιλογη today. Δεν καταφερανε να συνδιασουνε τη μοστρα με την ευχρηστια δηλαδη. :p Και ποιος σου είπε οτι δεν διορθώνεται? Μια δοκιμασμένη λύση απο εμένα είναι το ManilaTodayPege Έπαιξε η έκδοση 0,4,0,0. Το όλο σκεπτικό έιναι ότι "κάθεται" πάνω σε όποιο tab του ορίσεις εσύ (π.χ. μετοχές) Εγκατέστησε το ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες. Απλά διευκρινίσω οτι κάθε φορα που αλλάζεις μα ρύθμιση (στο MTP Configurator) πρέπει να ξαναεπιλέγεις το tab που θες, αλλιώς δεν θα εμφανίζεται. Επίσης υπάρχει και ένα πρόγραμμα που λέγεται 2nd Today ή καπως έτσι. Θα το βρείς και αυτο στο xda. Με αυτο μπορείς να εναλλάσσεις το manila και το today κατα βούληση, νομιζω με softkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Και ποιος σου είπε οτι δεν διορθώνεται? Μια δοκιμασμένη λύση απο εμένα είναι το ManilaTodayPege Έπαιξε η έκδοση 0,4,0,0. Το όλο σκεπτικό έιναι ότι "κάθεται" πάνω σε όποιο tab του ορίσεις εσύ (π.χ. μετοχές) Εγκατέστησε το ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες. Απλά διευκρινίσω οτι κάθε φορα που αλλάζεις μα ρύθμιση (στο MTP Configurator) πρέπει να ξαναεπιλέγεις το tab που θες, αλλιώς δεν θα εμφανίζεται. Επίσης υπάρχει και ένα πρόγραμμα που λέγεται 2nd Today ή καπως έτσι. Θα το βρείς και αυτο στο xda. Με αυτο μπορείς να εναλλάσσεις το manila και το today κατα βούληση, νομιζω με softkey Φιλε πανω στο ψαξιμο το ειχα βρει αυτο το προγραμμα, αλλα να σου πω την αληθεια δε με καλυπτει. Θελω στην αρχικη σελιδα να εχω αυτες τις πληροφοριες και οχι να πρεπει να θυμηθω να γυρισω καρτελα ωστε να δω αν εχει τσακωσει καποια κληση το Magic Call ή αν γιορταζει καποιος φιλος (για το δευτερο βεβαια υπαρχει και το ημερολογιο, αλλα προυποθετει συγχρονισμο με το outlook που δεν ειναι και οτι το καλυτερο για μενα). Τελικα κατεληξα στο SPB Mobile Shell που σου δινει τη δυνατοτητα για απιστευτα πραγματα. :cool: Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Συμφωνώ απόλυτα το Spb Mobile Shell είναι τέλειο. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Συμφωνώ απόλυτα το Spb Mobile Shell είναι τέλειο. To ειχα σταμπαρει απο οταν ειχα το P3300 αλλα του καθοτανε κοματακι βαρυ... Στο Diamond oμως ειναι οτι πρεπει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Θα τρελαθώ. Κάποια από τα νούμερα που έχω καταχωρημένα, δεν μου τα αναγνωρίζει όταν με καλούν. Μου βγάζει μόνο τον αριθμό. Δεν είναι δυπλοκαταχωρημένα. Το δοκίμασα με όλους τους τρόπους (διαγραφή κλπ) Τι μπορεί να φταίει? Κανένας ρε παιδιά???:worry: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ολα καλα αυτα που κανει το κινητο βρε παιδια αλλα τη ποιοτητα τησ συνομιλιας πως τη κρινετε? εγω νομιζω οτι ειναι αρκετα μετρια σε σχεση ας πουμε με το n82 που ειχα ή το omnia που χρησιμοποιουσα για 4 μηνες...:O Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ολα καλα αυτα που κανει το κινητο βρε παιδια αλλα τη ποιοτητα τησ συνομιλιας πως τη κρινετε? εγω νομιζω οτι ειναι αρκετα μετρια σε σχεση ας πουμε με το n82 που ειχα ή το omnia που χρησιμοποιουσα για 4 μηνες...:O Εμενα παντως μου φαινεται μια χαρα. Αν μπορει καποιος ας μου στειλε με pm καποιο λινκ για το destinator 7.Εβαλα αυτο που ειχα στο P3300 αλλα δεν τα δειχνει ωραια. Yπαρχει καποιος τροπος να διαγραψω τα παιχνιδια που ειχε μεσα το κινητο,η εστω να μην εμφανιζονται στα μενου. Κανεις?????:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 προσωπικα βρισκω την ποιοτητα συνομιλιας την καλυτερη που ειχα σε win mobile μακραν ομως... μηπως να δοκιμασεις καμμια αλλη radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Κανεις?????:confused: για το destinator το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα σκιν για την αναλυση του D2. δες κατα navimania μερια. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 για το destinator αλλα και οτι διποτε αλλο ενα ειναι το site ipmart Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Yπαρχει καποιος τροπος να διαγραψω τα παιχνιδια που ειχε μεσα το κινητο,η εστω να μην εμφανιζονται στα μενου. Να τα διαγράψεις νομίζω δεν γίνεται, όμως (ίσως) να μπορείς να τα εξαφανίσεις (δηλαδή να μην τα εμφανίζει). Άνοιξε τον File Explorer πήγαινε στον φάκελο Windows-->Start Menu-->Programs και βρίσκεις τον φάκελο που είναι τα παιχνίδια και τον διαγράφεις. Αυτά είναι shortcuts και αν τα φύγεις απλά δεν θα εμφανίζονται στον φάκελο προγράμματα ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 προσωπικα βρισκω την ποιοτητα συνομιλιας την καλυτερη που ειχα σε win mobile μακραν ομως... μηπως να δοκιμασεις καμμια αλλη radio? Μπορουμε να αλλαξουμε radio χωρις καμια αλλη αλλαγη στη ROM και τα προγραμματα? :confused: Γιατι δυο μερες στηνω και δεν ειμαι για να αρχιζω απο το μηδεν. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ναι μπορείς, η ραδιο δεν πειράζει την ρομ. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Κανένας ρε παιδιά???:worry: μπες στην registry και αλλαξε το HCU/control panel/phone την τιμή CallIDMatch απο 8 σε 7. κανε ενα ρεσετ και δοκίμασε παλι. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να την ξαναπας στο 8. Αν δουλέψει πήγαινε την πάλι σε 8 για να μην εχεις πιθανα προβλήματα. Βλέποντας και κάνοντας :worry::worry::worry: Υ.Γ. Η τιμή αυτη αφορά την ταύτιση των "x" ψηφίων του αριθμού καλούντος (στην περίπτωση σου είναι το 8 που θα το πας σε 7) με τις επαφές σου, για να βγάλει το σωστό όνομα. Υ.Γ.2: φυσικά αν δεν υπάρχει αυτή η καταχώριση εντελώς (αν και δεν το βλέπω), την δημιουργείς εσύ. Μπορουμε να αλλαξουμε radio χωρις καμια αλλη αλλαγη στη ROM και τα προγραμματα? :confused: Γιατι δυο μερες στηνω και δεν ειμαι για να αρχιζω απο το μηδεν. :ninja: Προσοχή όμως ποιο RUU (προγραμα εγκατάστασης roms) θα χρησιμοποιήσεις. Να κατεβάσεις αυτο που είναι φτιαγμένο μόνο για topaz. Όχι κατι αλλα όπως RUUwrapper ή καπως έτσι. Αυτα κάνουν Hard reset ακόμα και με την αλλαγή raddio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ποια θεωρειται η πιο δυνατη radio (και ας μου ψησει και λιγο παραπανω το κεφαλι :p) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts