Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιαυτό πάντα συστήνουμε τη λήψη ενός καλού backup πριν προβούμε σε τέτοια πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ποτε ερχεται ελλαδα και κυπρο κανονικα??? Οχι απο online shop! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά το κινητάκι με έχει εντυπωσιάσει και εγώ που έλεγα ότι δεν θα αλλάζα το Qtek s200 αν είχε 3g-:))))Το diamond 2 είναι φοβερό κινητό πραγματιά δεν έχω βρει κάτι να με χαλάει εδώ και 3-4 μέρες που το έχω στην κατοχή μου!μόνο αυτό το screen protector που έιχε μέσα είναι κακής ποιότητας αλλά τώρα μιλάμε για πταίσματα,με το iGO έχω πρόβλημα το εγκαθιστώ αλλά ενώ φορτώνει σταματάει λέγοντας ότι δεν είναι σωστά εγκατεστμένο στην sd..δοκίμασα και κάτι sys.txt που βρήκα αλλά τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Μακάρι να έρθει γρήγορα και στα Ελληνικά καταστήματα για να το αποκτήσουμε. Θέλω να πιστεύω οτι αν όχι μέχρι τέλους του μήνα τουλάχιστο αρχές Ιουνίου να το έχουμε Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Καλημέρα παιδιά! Δυστυχώς το expansys δεν το έχει διαθέσιμο οπότε αναμένουμε... Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Πως γίνεται και το expansys στην Ελλάδα δίνει τη συσκευή 459,99€ ενω το expansys της Αγγλίας το δίνει 484,99 λίρες που ισοδυναμούν με 542,65€ Πάντως σε καμιά απο τις δυο expansys δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Έχει να κάνει με τα δικά τους τιμολόγια παραλαβής. με το iGO έχω πρόβλημα το εγκαθιστώ αλλά ενώ φορτώνει σταματάει λέγοντας ότι δεν είναι σωστά εγκατεστμένο στην sd..δοκίμασα και κάτι sys.txt που βρήκα αλλά τπτ.... Ποια έκδοση έχεις, πως το εγκατέστησες και τι πείραξες στο sys.txt; Σε αυτό φρόντισε να έχεις βάλει σωστά την ανάλυση της οθόνης σου και το path στην κάρτα σου που βρίσκεται το εκτελέσιμο αρχείο. Εάν δεν βγάζεις άκρη σβήστο τελείως και θα φτιάξει ένα το ίδιο το πρόγραμμα στην πρώτη εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ποια έκδοση έχεις, πως το εγκατέστησες και τι πείραξες στο sys.txt; Σε αυτό φρόντισε να έχεις βάλει σωστά την ανάλυση της οθόνης σου και το path στην κάρτα σου που βρίσκεται το εκτελέσιμο αρχείο. Εάν δεν βγάζεις άκρη σβήστο τελείως και θα φτιάξει ένα το ίδιο το πρόγραμμα στην πρώτη εκκίνηση. Έχω την 8.3.2.64873, το εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης,ουσιαστικά αντιγράφω το φάκελο και τρέχω το εκτελέσιμο από εκεί,είχα βρει ένα sys το οποίο λέγανε ότι κάνει για την ανάλυση μας,θα δοκιμάσω και αυτό που λες. τελικά όλα οκ παίζει και το iGO:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ωραίο το diamond 2 αλλά έχει ένα κακό η ανάλυση της οθόνης... Aν δει κανείς το IGO8 να τρέχει σε ανάλυση 480Χ800 όλα τ' άλλα προγράμματα πλοήγησης θα του φαίνονται άθλια και αστεία.:lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 οδυσσεα πηρες το diamond η το λες απο την εμπειρια σου με το hd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 οδυσσεα πηρες το diamond η το λες απο την εμπειρια σου με το hd? Το πήρε φίλος μου και πέρασε από μένα να του περάσω το iGO8. Σαν συσκευή πάντως μου άρεσε πάρα πολύ και σε εμφάνιση και σε μέγεθος. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 έτσι να τα λες να τα ακούει ο μήτσος. :p α! οδυσσέα. υπάρχει τρόπος να πω στο iGo, στο 2D Να μην πηγαίνει 300 χιλιόμετρα στο ύψος όποτε θέλει. αλλά να υπάρχει ένα όριο? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 έτσι να τα λες να τα ακούει ο μήτσος. :p α! οδυσσέα. υπάρχει τρόπος να πω στο iGo, στο 2D Να μην πηγαίνει 300 χιλιόμετρα στο ύψος όποτε θέλει. αλλά να υπάρχει ένα όριο? πω έλειψα 2 μέρες και έγινε κατηγορία HTC :O btw ξέρετε πως γίνεται να κάνω κλήση με camera στο Msn...υπάρχει άλλη έκδοση? Γιατί με το μανίσιο δεν βλέπω να γίνεται..(επίσης skype υπάρχει για το d2 μας?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 btw ξέρετε πως γίνεται να κάνω κλήση με camera στο Msn...υπάρχει άλλη έκδοση? Γιατί με το μανίσιο δεν βλέπω να γίνεται..(επίσης skype υπάρχει για το d2 μας?) ψαξε στο γνωστο μαγαζακι για το WebCameraPlus.(ισως το βρεις ως WCP) στο diamond2 δεν το χω δοκιμασει αλλα στο cruise μου δουλεψε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 έτσι να τα λες να τα ακούει ο μήτσος. :p α! οδυσσέα. υπάρχει τρόπος να πω στο iGo, στο 2D Να μην πηγαίνει 300 χιλιόμετρα στο ύψος όποτε θέλει. αλλά να υπάρχει ένα όριο? Δες τι τιμές έχεις στο sys.txt ότι αφορά το 2D και παίξε με τις τιμές. Να μας συγχωρέσει ο Γιάννης για τα off topic αλλά να έχεις τέτοια ανάλυση οθόνης και να συμβιβάζεσαι με άλλα προγράμματα πλοήγησης είναι κρίμα.:O ψαξε στο γνωστο μαγαζακι για το WebCameraPlus.(ισως το βρεις ως WCP) στο diamond2 δεν το χω δοκιμασει αλλα στο cruise μου δουλεψε μια χαρα Ρε τι μαθαίνει κανείς, δεν ήξερα ότι γίνεται βίντεο κλήση μέσω msn στα pocket pc...:) Γίνεται να εμφανίζει και τα custom emoticons? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Γίνεται να εμφανίζει και τα custom emoticons? αυτο δεν το ξερω,αλλα ισως το δοκιμασει ο φιλος που το εψαχνε και μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ρε τι μαθαίνει κανείς, δεν ήξερα ότι γίνεται βίντεο κλήση μέσω msn στα pocket pc...:) Γίνεται να εμφανίζει και τα custom emoticons? Δεν κάνει βιντεοκλήση μέσω msn, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως web cam στο pc σου για να κάνεις βιντεοκλήση από εκεί. Custom emoticons δεν εμφανίζει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 πωπωωωωω σωστα τα λεει ο φιλος.... λαθος μου. κανει το wm web cam με οποιαδηποτε απο τις 2 καμερες διαθετει αλλα δεν δουλευει για το μσν του wm αλλα του pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Τζάμπα χάρηκα...:lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ναι όταν το βαλα το κατάλαβα κ το βγαλα αυτό που μου είπες. τώρα πέρασα το skype μέσα να δω αν γίνεται με αυτό τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ουτε με skype γίνεται βιντεοκλήση.Δεν γίνεται με κανένα τέτοιο πρόγραμμα βιντεοκλήση μεσω του κινητου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ουτε με skype γίνεται βιντεοκλήση.Δεν γίνεται με κανένα τέτοιο πρόγραμμα βιντεοκλήση μεσω του κινητου Δεν ξέρω αν κάνει δοκιμάστε το και πείτε μου. Προχθές το διάβαζα http://www.fuzemobility.com/two-way-video-calling-for-free/ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καλημέρα σας. Σκεύτομαι να αγοράσω το diamond2 και κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά του στο expansys είδα στις πληροφορίες για gps ότι στο hd έχει GPS and A-GPS ready, και στο Diamond2 έχει Internal GPS antenna. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η διαφορά τους; Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καμία διαφορά, και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν και με παραπλήσιες επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καμία διαφορά, και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν και με παραπλήσιες επιδόσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts