Prattein_Aloga Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Kαποιος απο Αθηνα μπορει να μου προτεινει καποιο καλο radio? Χρησιμοποιω το τελευταιο (.99 νομιζω), αλλα εχω την αισθηση πως δεν ειναι το σωστοτερο. Και επειδη δεν ειμαι και πολυ παρατηρητικος σε αυτα, αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση ευπροσδεκτη. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εγω χρησιμοποιώ την 4.49.25.91 και την θεωρώ εως την καλύτερη έκδοση που έχω βάλει εως τώρα. Κλειδώνει αρκετά γρήγορα δορυφόρους και είναι αρκετά σταθερή. Με προηγούμενη έκδοση είχα πρόβλημα στο να κλειδώσει δορυφόρους σε αυτοκίνητο με αθερμικό παρμπρίζ. Μπορεί να έκανα ολόκληρα χιλιόμετρα και να μην είχε καταφέρει ακόμα να βρεί στίγμα. Ενω με αυτή την έκδοση που ανέφερα τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Kαποιος απο Αθηνα μπορει να μου προτεινει καποιο καλο radio? Χρησιμοποιω το τελευταιο (.99 νομιζω), αλλα εχω την αισθηση πως δεν ειναι το σωστοτερο. Και επειδη δεν ειμαι και πολυ παρατηρητικος σε αυτα, αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση ευπροσδεκτη. :) Όλα τα διαθέσιμα radio θα τα βρεις εδώ. Διάβασε και τις απόψεις χρηστών για να πάρεις κάποιες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREETESTER Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 ταυτοσημη εμπειρια μπορω να πιστοποιησω και εγω! συγκεκριμενα σε συνδιασμο με την ελληνικη ROM 2.07. 482.2, αλλα και με την αγγλικη 2.07.401.1 εκδοση της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Eυχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω ιδιαιτερες διαφορες με οσα radio εχω δοκιμασει, τουλαχιστον οχι αρκετες ωστε να ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι placebo. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που οι διαφορές είναι αισθητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Conference Call πως δουλευευι? Κανονικα δεν πρεπει να σε αφηνει η εταιρια να μπορεις να κανεις πανω απο μι κλησεις ταυτοχρονα? Σε οσες συσκευες εχω δοκιμασει ακομα και στο iphone, οταν κανεις κληση μεσα απο κλησει κανει hold στην πρωτη και δινει προτεραιοτητα στην επομενη. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Καθώς καλείς, στην οθόνη υπάρχει επιλογή (εικονίδιο) για κλήση. Όταν καλείς, βάζεις σε αναμονή τον συνομιλητή σου και καλείς τον άλλο. Όταν το σηκώσει ο τρίτος, πατάς το εικονίδιο της συνομιλίας και μιλάτε πλέον και οι τρεις μαζί. Έχω δοκιμάσει επιτυχώς να μιλήσω με δυο μαζί, αλλά από εκεί και πέρα δε μπορώ να σου πω πολλά. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να ευχηθούμε δύο φίλοι σε έναν τρίτο, ενώ ήμασταν μακριά ο καθένας από τους άλλους. Υποτίθεται πως με τον παραπάνω τρόπο μπορείς να προσθέσεις και άλλους συνομιλητές. Αν το δοκιμάσεις, γράψε μας εμπειρίες. Επίσης, θυμάμαι πως στο εγχειρίδιο αναφερόταν και σε άλλο τρόπο από το εικονίδιο που προανέφερα. Όταν πατήσεις το κουμπί της αποδοχής των κλήσεων, κάτω δεξιά έχει ένα κουμπί με ένα ανθρωπάκι και περισσότερα. Αν πατήσεις αυτό, σου δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις επαφές και να τις καλέξεις πατώντας "συνδιάσκεψη". Μετά όμως πρέπει να έχει παραπάνω επιλογές. Edited April 27, 2010 by ioannis_z_ioanni διευκρινίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν το εχω το κινητο για να το δοκιμασω απλως αναρωτιεμαι για το πως δουλευει το χαρακτηριστικο αυτο. Θεωρουσα πως η συνδιασκεψη ηταν αδυνατο λογω περιορισμου της εταιριας κινητης, οχι λογω συσκευης. Και παλι περιεργο μου ακουγεται να μπορεις να μιλησεις εως και με 5 ατομα. Παντως εχω δει εικονες με αυτο που λες, που τσεκαρεις μεχρι και 4 ή 5 ονοματα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) καλησπέρα παιδιά έχει λίγο καιρό που αγόρασα το touch pro2 και παρατήρησα ένα πρόβλημα , οταν παίρνω τηλέφωνο και ενεργοποιώ το speaker και το σηκώσει ο άλλος δεν με ακούει καθόλου, είναι σαν έχω κάνει mute το μικρόφωνό μου, αν απενεργοποιήσω και ξαναενεργοποιήσω το speaker μερικές φορές διορθώνεται και μερικές όχι. το πρόβλημα αυτό συμβαίνει και όταν με παίρνουν τηλέφωνο, το σηκώσω και βάλω κατευθείαν το speaker. το πρόβλημα το παρατήρησα μετά από αναβάθμιση απο τα 6.1 στα 6.5 και δεν νομιζω να είναι πρόβλημα hardware έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ; κάτι άλλο που δεν βρίσκω είναι ο task manager όπως στα 6.1 , πατώντας πάνω εβγαζε μια λίστα με τις εφαρμογές , ενώ τώρα για να παω σε άλλο πρόγραμμα αναγκάζομαι να το ελαχιστοποιήσω και να ανοίξω την διαχείριση εργασιών. και κάτι τελευταίο , είναι εφικτό να περάσω flash plugin στον opera το προσπάθησα αρκετές φορές χωρίς επιτυχία. ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited May 2, 2010 by ErnestoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ανττροφα. Ο τελευταίος όπερας έχει φλας. Αλλιώς βάζεις skyfire που πάει μια χαρούλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=603880 Δυστυχώς αυτός ο λειτουργικότατος task manager δεν είναι συμβατός με 6.5 Χρησιμοποιείς παρεμφερή προγράμματα μέχρι να το φτιάξουν ΤΟ θέμα με το μεγαφωνάκι που δουλεύει όποτε του κατέβει όντως είναι πολύ σπαστικό Κυκλοφοράνε διάφορα φιξάκια, άλλοι λένε ότι δουλεύουν άλλοι όχι. http://rapidshare.com/files/380645803/Sergio76_Louder_speaker.cab Επίσης αν έχεις 6.5 μαμά χάνεις--->>>http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612214 Ο τύπος είναι Έλληνας και φτιάχνει τις πιο βαμάτες rom, πίνει πολύς κόσμος νεράκισ το όνομά του. Και φυσικά αν έχεις 6.5 χωρίς το cookie's home tab http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483 δεν έχεις απολαύσει ακόμη το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου. όσο αναφορά τις rom αν βάλω καμια τέτοια θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Για να περάσεις unofficial rom στη συσκευή σου θα πρέπει να την ξεκλειδώσεις και θα είσαι εκτός εγγύησης. Για να επαναφέρεις την εγγύηση πρέπει να επαναφέρεις την official rom και το stock spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) Για Task MAnager βαλε τον Dutty's TAsk Manager, θα τον βρεις στο πρωτο ποστ του Leo. EDIT: Ακυρο, δεν ειναι εκει, σε παραπεμπω σε 5΄ ΕΝΤΙΤ2: Δεν το εβρισκα και σου ανεβασα αυτον που ειχα εγω. Καπου στους xda τον ειχα βρει, εκει και το credit :D Edited May 2, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Duttys Task Manager 2.1.19183631.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 πωπω ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά, κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο) είχαν τα 6.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Το ίδιο είναι. Αν και βέβαια υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss26 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια....παρακολουθω τοο site καιρο τωρα και μολις σημερα εγινα μελος!! παμε και στη καθιερωμενη ερωτηση τωρα... θελω πολυ να αγορασω ενα htc (μη ρωτησετε γιατι...) και επειδη κανω πρακτικη αυτο το διαστημα σε καταστημα οτε ηρθε μια προσφορα για αυτο το κινητακι με 360 ευρω...θελω την γνωμη σας αν αξιζει η αγορα...εχω ενδοιασμους για τα WM επειδη δεν τα εχω χειριστει ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Μια χαρά είναι η συσκευή και χωρίς προβλήματα. Εάν θέλεις και qwerty εξωτερικό πληκτρολόγιο, αποτελεί μονόδρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια....παρακολουθω τοο site καιρο τωρα και μολις σημερα εγινα μελος!! παμε και στη καθιερωμενη ερωτηση τωρα... θελω πολυ να αγορασω ενα htc (μη ρωτησετε γιατι...) και επειδη κανω πρακτικη αυτο το διαστημα σε καταστημα οτε ηρθε μια προσφορα για αυτο το κινητακι με 360 ευρω...θελω την γνωμη σας αν αξιζει η αγορα...εχω ενδοιασμους για τα WM επειδη δεν τα εχω χειριστει ποτε... Μετά από ένα χρόνο, εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι η καλύτερη συσκευή που υπάρχει στην αγορά. Παρόλο που έχει ξεπεραστεί σε κάποια θέματα, όπως ταχύτητα επεξεργαστή, μη AMOLED οθόνη, κάμερα που ήταν χάλια από την αρχή, έλλειψη 3.5 jack. Είναι η μόνη συσκευή που συνδυάζει τα πάντα. Και ίσως η συσκευή με την καλύτερη ποιότητα ήχου στη συνομιλία που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θα την ξανααγόραζα και για 630€ που είχα δώσει αρχικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss26 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 ουτε instant messaging να καναμε...να σαι καλα για την αμεση απαντηση φιλε μου...υπολοιπες αποριες με το που το παρω στα χερια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 ποιό είναι το καλύτερο gps πρόγραμμα για την συγκεκριμένη συσκευή ; το μόνο που βρήκα με ελληνικούς χάρτες ήταν το destinator 7. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στυλ msn με το οποίο να μπορείς να κάνεις βιντεο κλήσεις; γιατί απότι είδα στο συγκεκριμένο πρόγγραμμα που έχει προεγκατεστημένο δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 ποιό είναι το καλύτερο gps πρόγραμμα για την συγκεκριμένη συσκευή ; το μόνο που βρήκα με ελληνικούς χάρτες ήταν το destinator 7. iGO8.3.4, Automapa 6.5, Sygic Mobile Maps 10, Genius Driver κτλ. Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annaly Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 mipws gnwrizei kaneis an ginete na parageilw othoni kai kalimma gia to htc pro 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Τί εννοείς οθόνη, LCD και digitizer όπως αυτά π.χ.: http://cgi.ebay.ie/LCD-DIGITIZER-HTC-Touch-Pro-2-II-T7373-Rhodium-/280501243276?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item414f2d4d8c και κάλυμμα εννοείς προστατευτικό οθόνης ή κάτι που να καλύπτει όλο το κινητό; Αν ψάξεις λίγο στο ebay ή γενικότερα στο internet θα βρεις. Θα σου πρότεινα ωστόσο να μην ψάξεις π.χ. για digitizer μόνο, αν θέλεις να αλλάξεις, αλλά σε συνδυασμό με lcd screen, μιας και κατά γενική ομολογία, η διαφορά της τιμής δεν αξίζει τον κόπο και το αμφίβολο της προσπάθειας. Αν, τώρα, όλα αυτά τα ξέρεις, αλλά ψάχνεις για κατάστημα στην Ελλάδα που να σου προσφέρει τα παραπάνω, λυπάμαι που δεν έχω τίποτα να συνεισφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts