Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6720 Classic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν σήμερα κάποιος αναβαθμίσει το 6720 ποια έκδοση αναβάθμισης θα προσλάβει η συσκευή του; Edited by Enne_See

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με αυτή που θα υποδείξει η διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πρώτα εξαντλούμε ό,τι περνά από το χέρι μας και έπειτα τρέχουμε στα service points.

Λοιπόν, πρώτα βγάλε -αν έχεις- τη κάρτα μνήμης από τη συσκευή και δες αν παρουσιάζει τα κολλήματα που αναφέρεις.

Αν συνεχίζει κάνε αναβάθμιση λογισμικού και έπειτα hard format.

Αν και πάλι συνεχίζει τότε προχωράς για service.

Οδηγίες αναβάθμισης και του hard format υπάρχουν αναλυτικά στο FAQ της ενότητας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το κινητό πλέον "κρασάρισε" και είναι freezed up.

Στο παρακάτω topic

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-Devices-and-S60/6720-keeps-freezing-up/m-p/553886

μπορείτε να διαπιστώσετε για τι συσκευή μιλάμε.

Edited by Enne_See

Είχα και εγώ προβλήματα με το δικό μου. Ψιλοταλαιπωρήθηκα στα ΝΟΚΙΑ shops (περίεργο! :lol:) και κάποια στιγμή μου το αντικαταστήσανε. Έκτοτε το τηλέφωνο δεν έχει κάνει κιχ! Δεν έχει κολλήσει ποτέ, δεν έχει κρασάρει ποτέ, δεν έχει κάνει restart ποτέ. Το μόνο παράπονό μου (και σ' αυτό δεν φταίει η συσκευή) με το καινούργιο firmware το τηλέφωνο έχει χάσει την ζωντάνια του. Η ταχύτατη αντίδραση στις επιλογές έχει αντικατασταθεί με το "κάτσε να το σκεφτούμε και θα το κάνουμε"!:mad:

Να ένα παράδειγμα σ' αυτό που λένε, ότι αν δεν έχεις πρόβλημα μην το σκαλίζεις!:!:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

@ fanatikos

Έχω ήδη επικοινωνήσει με ΝΟΚΙΑ service (Θεσσαλονίκη) και μου πρότειναν να τους το πάω, να προβούν σε έλεγχο και στη συνέχεια... βλέπουμε.

Ευτυχώς, προλάβα να μιλήσω και με τους υπεύθυνους του καταστήματος απ' όπου αγόρασα τη συσκευή (Κρήτη). Αυτοί μου ζήτησαν να τους το στείλω στην αρχική του συσκευασία μαζί με μια γραπτή καταγραφή όλων των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Υποσχέθηκαν να μου το αντικαταστήσουν με ένα εντελώς καινούριο. Εννοείται ότι προτίμησα τη δεύτερη οδό κι ας χρειαστεί να περιμένω (θα ποστάρω μόλις έχω σχετική εξέλιξη).

Έως τότε... σε αναμονή

Edited by Enne_See

Η αναβάθμιση λογισμικού στην 031.022 έκδοση είναι οριστικά online.

Έγινε ήδη...

http://img121.imageshack.us/img121/7734/abcd0001oy.th.jpg

...και το πρώτο και σημαντικότερο νέο του καινούριου firmware είναι η εγκατάσταση της δωρεάν πλοήγησης, της γνωστής πλέον 3.03 ovi maps!!!

http://img683.imageshack.us/img683/8628/abcd0002nj.th.jpg :clap:

Με μια πρώτη παρατήρηση, δεν έχει επέλθει καμία σημαντική αλλαγή σε θέματα απόκρισης του τηλεφώνου... θα δοκιμαστεί και στην πορεία, και βλέπουμε...

Εάν έχετε προσέξει, όταν σας πάρει κάποιος τηλέφωνο και μιλάτε ενώ έχετε την αναμονή κλήσης απενεργοποιημένη, σας έρχεται μήνημα ότι σας κάλεσε ο τάδε αριθμός η όχι; Είχα παλαιότερα το 6220 classic και λάμβανα πάντα αυτά τα μηνύματα. Με το 6720 δε λαμβάνω. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει.

Nop, δεν έρχεται τίποτα. Αλλά νομίζω πως τέτοια μηνύματα έρχονται μόνο όταν είναι εκτός σύνδεσης το κινητό (κλειστό, δεν πιάνει σήμα και τέτοια..), και αυτά εμένα μου έρχονται κανονικά.

Εκτός αυτού, νομίζω πως αυτά τα μηνύματα είναι θέμα παρόχου κι όχι θέμα τηλεφώνου...

Με τον ίδιο πάροχο είμουν με το 6220 με τον ίδιο είμαι και τώρα. Με το 6220 μου έρχονταν μνμ όταν φαινόμουν κατηλειμένος σε αυτόν που με καλούσε. Μάλλον είναι θέμα τηλεφώνου. Δε μπορώ να βγάλω άκρη ούτε με τις αναβαθμήσεις.

Δεν το είχα ψάξει γιατί έχω ενεργή την αναμονή, αλλά τώρα του έριξα μια ματιά, και μάλλον η λύση είναι πολύ εύκολη..

Δεδομένο ότι το μήνυμα που έρχεται από τον πάροχο για την χαμένη κλήση είναι θέμα προώθησης της κλήσης.

Για να το επιβεβαιώσεις, πήγαινε Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Προώθ. κλήσεων/Κλήσεις ομιλίας, και μπες Εάν η σύνδεση είναι αδύνατη και πάτα έλεγχος κατάστασης. Θα σου βγάλει "ενεργή για: κλήσεις ομιλίας*." Αυτό είναι για να έρθει μήνυμα όταν δεν έχεις σήμα και δεν πιάνει γενικώς.

Τσέκαρε λοιπόν τώρα (πάντα στο Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Προώθ. κλήσεων/Κλήσεις ομιλίας) στο "Εάν κατειλημμένο" και κάνε έλεγχο κατάστασης. Λογικά θα σου λέει "προώθηση μη ενεργή". Πάτα ενεργοποίηση και θα σου ζητήσει επιλογή 1.αυτόματο τηλεφωνητή και 2.άλλο αριθμό. Επιλέγεις το 2.άλλο αριθμό, και θα βάλεις τον αριθμό**...

*αν πατήσεις και αριθμός θα σου δείξει και το νούμερο που γίνεται η προώθηση

**θα βάλεις τον αριθμό που βρήκες κάνοντας το από πάνω

Κάνε ένα τεστ και δες τι παίζει...

Δεν το είχα ψάξει γιατί έχω ενεργή την αναμονή, αλλά τώρα του έριξα μια ματιά, και μάλλον η λύση είναι πολύ εύκολη..

Δεδομένο ότι το μήνυμα που έρχεται από τον πάροχο για την χαμένη κλήση είναι θέμα προώθησης της κλήσης.

Για να το επιβεβαιώσεις, πήγαινε Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Προώθ. κλήσεων/Κλήσεις ομιλίας, και μπες Εάν η σύνδεση είναι αδύνατη και πάτα έλεγχος κατάστασης. Θα σου βγάλει "ενεργή για: κλήσεις ομιλίας*." Αυτό είναι για να έρθει μήνυμα όταν δεν έχεις σήμα και δεν πιάνει γενικώς.

Τσέκαρε λοιπόν τώρα (πάντα στο Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Προώθ. κλήσεων/Κλήσεις ομιλίας) στο "Εάν κατειλημμένο" και κάνε έλεγχο κατάστασης. Λογικά θα σου λέει "προώθηση μη ενεργή". Πάτα ενεργοποίηση και θα σου ζητήσει επιλογή 1.αυτόματο τηλεφωνητή και 2.άλλο αριθμό. Επιλέγεις το 2.άλλο αριθμό, και θα βάλεις τον αριθμό**...

*αν πατήσεις και αριθμός θα σου δείξει και το νούμερο που γίνεται η προώθηση

**θα βάλεις τον αριθμό που βρήκες κάνοντας το από πάνω

Κάνε ένα τεστ και δες τι παίζει...

Όντως αυτό ήταν φίλε μου. Ευχαριστώ.

help.. εγκατεστησα το Nokia software updater για να αναβαθμισω το Nokia 6720 και δεν λεει να ξεκινησει με τιποτα το ατιμο, μενει κολλημενο στο "εκκινηση εφαρμογης..."

Τρεχω windows 7 64bit και υποτιθετε οτι η εφαρμογη ειναι συμβατη με windows 7.

Δοκιμασα να απεγκαταστησω και να εγκαταστησω ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια (ελπιζω να μην χρειαζεται να εχω εγκατεστημενο ΚΑΙ το PC Suite)

Εκανα disable firewall κλπ αλλα τιποτα...

Καμια ιδεα?

..

help.. εγκατεστησα το Nokia software updater για να αναβαθμισω το Nokia 6720 και δεν λεει να ξεκινησει με τιποτα το ατιμο, μενει κολλημενο στο "εκκινηση εφαρμογης..."

Τρεχω windows 7 64bit και υποτιθετε οτι η εφαρμογη ειναι συμβατη με windows 7.

Δοκιμασα να απεγκαταστησω και να εγκαταστησω ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια (ελπιζω να μην χρειαζεται να εχω εγκατεστημενο ΚΑΙ το PC Suite)

Εκανα disable firewall κλπ αλλα τιποτα...

Καμια ιδεα?

..

Δοκίμασε το παρακάτω, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3047697#post3047697

Για ότι άλλο θες και έχει σχέση με το Nokia Software Updater το ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia PC Suite / OVI Suite / Software Updater

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...

Παρελήφθη τελικά (νωρίς απόψε) ολοκαίνουρια συσκευή 6720, σφραγισμένη στη συσκευασία της, μετά το άδοξο "τέλος" της προηγούμενης (εδώ κρίνω ότι πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά από το e-mobile για όλες τις ενέργειες που έκαναν μαζί μου μέχρι να συμβεί αυτό: thanx a lot, guys!).

Στο μεταξύ, από τον έλεγχο που έκανα σχετικά με την έκδοση του λογισμικού της νέας συσκευής, προκύπτει ότι αυτή είναι η 031.022 με ημερομηνία έκδοσης 06-Apr-2010.

Τι να επιφυλάσσει άραγε η μοίρα γι αυτό το τεμάχιο...

Edited by Enne_See

• 4 weeks later...

Το πήρα και εγώ πρίν 2 εβδομάδες απο skroutz.

Φτού-φτού να μην το ματιάξω δεν έχω τα προβλήματα που αναφέρονται πρίν.

Μόνο στους χάρτες δεν γουστάρει τα Βαλκάνια και έχει μια θολούρα.Απο Κροατία και πάνω όμως σφυράει! :wacko:

Μπαταρία , ατελείωτη. Πολύ καλά υλικά.

Τα υπόλοιπα στην πορεία...

Καλορίζικο.

Δεν είναι πως δεν γουστάρει τα βαλκάνια, απλά δεν έχει περασμένους τους αντίστοιχους χάρτες.

Κάνε μια βόλτα από το θέμα των OVI Maps και θα δεις πως μπορείς να τους προσθέσεις.

Φυσικά γι ό,τι χρειαστείς να ρίχνεις μια ματιά πρώτα στο FAQ της ενότητας και αν δεν βρίσκεις απάντηση να ρωτάς στα ανάλογα θέματα.

• 1 month later...

Βρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία. Με το κινητό κλειστό και χωρίς να το χρησιμοποιώ, πως είναι δυνατό να μου αδειάζει την μπαταρία σε 3 μέρες? Όσο δηλαδή κρατάει η αναμονή του? Τι στο καλό, πως "τρώει" την μπαταρία?:blink:

Το έχω για backup τώρα και απλά δεν κάνει γιατί την τρώει κλειστό. Το Ε51 που είχα δεν το έκανε αυτό!

PS: Μην μου πείτε για την μπαταρία γιατί δοκίμασα άλλες 2 (σύνολο 3) και όλες κάνουν το ίδιο.:confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με το κινητό κλειστό και χωρίς να το χρησιμοποιώ, πως είναι δυνατό ......

μηπως τρεχουν εφαρμογες στο προσκηνιο? ελεγξες?

:confused:

Δηλαδή? Πως? Πως να το ελέγξω?