gnomonas Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλησπέρα,τώρα που η Nokia δίνει δωρεάν χάρτες και πλοήγηση σε όλα τα κινητά, αυτό που το είχαν τα δικά μας 6710 Navigator εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι;πρέπει να αναβαθμίσουμε τους χάρτες ή είμαστε οκ δηλαδή είναι όλα περασμένα,γνωρίζει κάποιος; εμένα οι χάρτες οι διευθύνσεις κλπ είναι όλα στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Εγω παντος περασα την εφαρμογη στο κινητο και μου αλλαξε το γραφικο περιββαλον χωρις ομως να πειραξω τιποτα απ τους χαρτες! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Εγω παντος περασα την εφαρμογη στο κινητο και μου αλλαξε το γραφικο περιββαλον χωρις ομως να πειραξω τιποτα απ τους χαρτες! Μήπως μπορείς να μου πεις πως έκανες την διαδικασία βήμα-βήμα να το κάνω και εγώ γιατί δεν είμαι και τόσο ειδήμων σε αυτά Είδα σε ένα 5800 ότι μπορεί και κάνει προγραμματισμένο backup των αρχείων του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης, ότι του ορίσεις εσύ πχ κάθε δευτέρα 1 η ώρα,εδώ στο δικό μου όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό; Edited January 27, 2010 by gnomonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους Και καλή χρονιά!!(έστω και λίγο καθυστερημένα!) Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να με βοηθήσετε, αν μπορείτε, σχετικά με το gps διότι έχασα τη δυνατότητα δωρεάν πλοήγησης.Το τηλέφωνο δυστυχώς χάλασε και δεν άνοιγε καν (μάλλον κράσαρε όπως λένε οι κομπιουτεράδες) μετά τις πρώτες 45 μέρες και αφού το επεξεργάστηκαν για 1 μήνα στη νόκια τώρα φαίνεται να δουλεύει. αλλά μάλλον ζητάει να ξανααγοράσω την πλοήγηση. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να επικοινωνήσω μετην Ovi maps τηλεφωνικά και να μου ξαναδοθεί η δωρεάν πλοήγηση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα.:) Ρίξε μια ματιά στο επίσημο θέμα Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) .Πλέον η nokia δίνει δωρεάν μαζί με το πρόγραμμα πλοήγησης και την πλοήγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Μήπως μπορείς να μου πεις πως έκανες την διαδικασία βήμα-βήμα να το κάνω και εγώ γιατί δεν είμαι και τόσο ειδήμων σε αυτά Sorry δεν ειδα την ερωτηση! Λοιπον πας στο παρακατω λινκ http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ Και κατεβαζεις το αρχειο maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_3.2.Nocs στο PC το οποιο μετα το κανεις instal μεσω του PC Suite.:) Edited January 28, 2010 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Sorry δεν ειδα την ερωτηση! Λοιπον πας στο παρακατω λινκ http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ Και κατεβαζεις το αρχειο maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_3.2.Nocs στο PC το οποιο μετα το κανεις instal μεσω του PC Suite.:) οκ ευχαριστώ πολύ,οι χάρτες που ήδη έχω θα επηρεαστούν μήπως χαθούν τα ελληνικά στις οδούς ή κάτι άλλο αυτό μόνο πες μου και θα το κάνω αν είναι για καλύτερα και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Δεν επιρεαζοντε ουτε τα ελληνικα ουτε τιποτα! Και να μη το βαλεις παντως το τηλεφωνο μας ειχε τη δωρεαν πλοηγηση by default οποτε!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Δεν επιρεαζοντε ουτε τα ελληνικα ουτε τιποτα! Και να μη το βαλεις παντως το τηλεφωνο μας ειχε τη δωρεαν πλοηγηση by default οποτε!!:) Δηλαδή αν τους περάσω θα δω κάτι καινούργιο στους χάρτες ή όχι; έχουν βελτιωθεί οι ελληνικοί χάρτες ή άλλων πόλεων στην Ελλάδα γιατί αν είναι να μην έχω διαφορά τότε όπως λες δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eekostas Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα, αφού πήρα και εγώ το ΝΟΚΙΑ-6710 μετά από 10 μέρες το επέστρεψα γιατί δεν με άκουγαν όσοι μου τηλεφωνούσαν και δεν τους άκουγα και εγώ καλά. Αφού μου το επέστρεψαν μετά από 40 μέρες φαίνεται να δουλεύει, αλλά έχω θέμα με τους χάρτες. Μου ζητάει να ξανααγοράσω την πλοήγηση και εμένα όπως και του φίλου που το είπε πιο πάνω. Το θέμα είναι ότι όταν άνοιξα τους χάρτες με έβγαλε στο Manchester ,όποτε υποθέτω ότι είναι περασμένοι οι χάρτες της Ευρώπης . Πρίν το γυρίσω πίσω οι χάρτες δούλευαν μια χαρά. Η ερώτηση μου είναι πως ξεκλειδώνω ή αφαιρώ να μην μου ζητάει να αγοράσω την πλοήγηση;; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Να ρωτησω κι εγω κατι κουλο σαν υποψηφιος αγοραστης αυτης της αξιοπρεπης συσκευης?Φωτο με το κεντρικο πληκτρο μπορει να τραβηξει κανεις η μονο με το πλαινο πληκτρο της καμερας?Ευχαριστω:) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μόνο με το πλαϊνό πλήκτρο, γιατί με το κεντρικό πλήκτρο ελέγχεις την γραμμή εργαλείων. Φιλικά Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Φαίνεται πως πάω κι εγώ για το 6710, οπότε σας έχω μερικές ερωτήσεις :shifty: 1. Ο μηχανισμός του slide πως είναι μετά από μερικούς μήνες χρήσης; (όχι κακοποίησης...) Χαλάρωσε καθόλου; 2. Από αυτονομία πως πάει; Θα μου βγάζει έστω 2 μέρερς αν κάνω ημερησίως κάπου 30-45' κλήσεις, 30' GPS, 5-10 sms, 2-3' internet/WiFi και κάπου 15' γενική χρήση; 3. Έχει τη λειτουργία "αναπνοής" των Nseries; 4. Με ποιό πλήκτρο ενεργοποιείται η επιλογή διαφόρων προφίλ; Στις οδηγίες μιλά για σύντομο πάτημα του κόκκινου πλήκτρου (On/Off) αλλά αυτό δεν κλείνει την τρέχουσα εφαρμογή; Εγώ ξέρω πως πατώντας το κόκκινο πλήκτρο σε επαναφέρει στην οθόνη αναμονής... 5. Μπορούμε μέσα από τις ρυθμίσεις να ρυθμίσουμε τον αισθητήρα φωτός; 6. Η ποιότητα/ένταση της ανοιχτής ακρόασης πως είναι; 7. Το zoompad ανταποκρίνεται σωστά; 8. Υποστηρίζει widgets? 9. Υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB? (ελπίζω όχι...) 10. Υπάρχει ακόμα η βάση για το τζάμι στη συσκευασία; Όποιος έχει το κουράγιο, ας μου απαντήσει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Φαίνεται πως πάω κι εγώ για το 6710, οπότε σας έχω μερικές ερωτήσεις :shifty: 3. Έχει τη λειτουργία "αναπνοής" των Nseries; 5. Μπορούμε μέσα από τις ρυθμίσεις να ρυθμίσουμε τον αισθητήρα φωτός; 8. Υποστηρίζει widgets? 9. Υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB? (ελπίζω όχι...) 10. Υπάρχει ακόμα η βάση για το τζάμι στη συσκευασία; Όποιος έχει το κουράγιο, ας μου απαντήσει :happy: 5. Δεν γίνεται. Αλλά ούτε γνωρίζω κάποιο symbian που να το κάνει ή να το έκανε. Μόνο τον αισθητήρα κίνησης μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις για σίγαση κλήσεων ή την περιστροφή οθόνης. 8. Όχι δεν υποστηρίζει. Μόνο τα 5th Edition Ν97 και Ν97mini τα υποστηρίζουν. 9. Ναι, φορτίζει και μέσω USB. 10. Στο site της Nokia.gr αναφέρουν την CR-111 και HH-20, http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/car-solutions/mobile-holders/nokia-mobile-holder-cr-111 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Φαίνεται πως πάω κι εγώ για το 6710, οπότε σας έχω μερικές ερωτήσεις :shifty: 1. Ο μηχανισμός του slide πως είναι μετά από μερικούς μήνες χρήσης; (όχι κακοποίησης...) Χαλάρωσε καθόλου; 2. Από αυτονομία πως πάει; Θα μου βγάζει έστω 2 μέρερς αν κάνω ημερησίως κάπου 30-45' κλήσεις, 30' GPS, 5-10 sms, 2-3' internet/WiFi και κάπου 15' γενική χρήση; 3. Έχει τη λειτουργία "αναπνοής" των Nseries; 4. Με ποιό πλήκτρο ενεργοποιείται η επιλογή διαφόρων προφίλ; Στις οδηγίες μιλά για σύντομο πάτημα του κόκκινου πλήκτρου (On/Off) αλλά αυτό δεν κλείνει την τρέχουσα εφαρμογή; Εγώ ξέρω πως πατώντας το κόκκινο πλήκτρο σε επαναφέρει στην οθόνη αναμονής... 10. Υπάρχει ακόμα η βάση για το τζάμι στη συσκευασία; Όποιος έχει το κουράγιο, ας μου απαντήσει :happy: Θα σου απαντησω σε αυτα μιας και στα υπολοιπα πηρες απαντηση απ το Stedor. 1.Κατ αρχην εχω εμπειρια απο 2 6710 το 1 δικο μου και το αλλο το πουλησα σε 1 φιλο(και ξανααγορασα το ιδιο!) To slide ειναι οπως ηταν κανενα προβλημα σφιχτο και κανει τη δουλεια του αψογα αλλα υστερη σε αισθηση ποιοτητας σε σχεση με π.χ Ν86 η SE Aino,w995 2.Περιπου τοσο παει στις 2 μερες Παντως η μπαταρια του δεν ειναι απ τα δυνατα του σημεια αν εχεις μαθει με πιο μεγαλες αυτονομιες αντιθετα αν ερχεσαι απο windows mobiles η iphone τοτε ολα ok! 3.Ναι την εχει και σε βοηθαει τα μεγιστα μαζι με το large time που εχω βαλει ως screensaver και με 1 ματια βλεπω ωρα ημ/νια και τυχων ειδοποιησεις(αναπαντητες,μηνυματα).Χωρις καν να πατησεις κανενα πληκτρο,οπως παλαιοτερα πολυ καλο και βασικο για καθημερινο τηλεφωνο για μενα!! 4.Με το κοκκινο το οποιο μεν σε επαναφέρει στην οθόνη αναμονής αλλα αν το ξαναπατησεις σου βγαζει 1 popup μενου οπως ακριβως σου το βγαζουν τα N series πατωντας το απο πανω κουμπι(on off). Μολις το συνηθησης θα δεις οτι ειναι πολυ πιο πρακτικο και γρηγορο απ το παλιο τροπο και ιδιως οταν εχεις το slide ανοικτο! 10.Αν και σου απαντησαν να σου πω πως ναι υπαρχει η βαση αυτοκινητου κανονικα!!:) Γενικα ειναι πολυ καλο κινητακι χωρις χαζοκοληματα με καλη οθονη που υστερη βραδυ σε σχεση με Ν86 π.χ.(oled γαρ)αλλα υπερτερη ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τη μερα σε εξωτερικες συνθηκες που ειναι το ζητουμενο!! Το GPS του ειναι σταθερο και free για παντα Γραφεις ταχυτατα με Τ9 και επισεις μπορεις να εχεις 2 λεξικα απο 2 γλωσσες ταυτοχρονα Εχει φοβερο μικροφωνο σε ηχογραφηση Εχει εξυπνη αναζητηση επαφων(οπως τα win mobiles) και πολλα αλλα κυριως ομως ξεχωριζη για τη πρακτικοτητα του σε καθημερινη χρηση,εγω αυτο πλεον χρησιμοποιω και μου αρεσει πιο πολυ απ ολα τα Νοκια συμπιαν που ειχα εως τωρα 2 κυριως μειον του βρισκω,τη μικρη RAM που βεβαιως αν το δουλευεις σα κανονικο τηλεφωνο δε θα εχεις κανενα προβλημα και το συμπιαν γενικα σα ταχυτατα(παρ ολο που ειναι απ τα πιο γρηγορα) και περιβαλλον εργασιας το οποιο θελει βελτιωση. Αυτα τα λιγα πιστευω να σε βοηθησα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 3. Έχει τη λειτουργία "αναπνοής" των Nseries; 3.Ναι την εχει και σε βοηθαει τα μεγιστα μαζι με το large time που εχω βαλει ως screensaver και με 1 ματια βλεπω ωρα ημ/νια και τυχων ειδοποιησεις(αναπαντητες,μηνυματα).Χωρις καν να πατησεις κανενα πληκτρο,οπως παλαιοτερα πολυ καλο και βασικο για καθημερινο τηλεφωνο για μενα!! Ποιά είναι αυτή η λειτουργία αναπνοής που λέτε βρε παιδιά και πως ενεργοποιείται αν μπορείτε να μου πείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ποιά είναι αυτή η λειτουργία αναπνοής που λέτε βρε παιδιά και πως ενεργοποιείται αν μπορείτε να μου πείτε; Σε ενημερωνη μεσω παλλομενου φωτισμου απ το πολυπληκτρο για τυχον αναπαντητες η μηνυματα που εχεις! Για να το βρεις πας Μενου Ρυθμισεις Γενικες Προσ.ρυθμισεις Φωτισμος ειδοποιησης Παλλ.φ.αναμ. και επιλεγης ενεργοποιηση και απο κατω στο φωτισμο ειδοποιησης βαζεις χωρις οριο και τικαρις ποια απ τα αναγγελομενα συμβαντα θες να σε ειδοποιη! Πολυ πρακτικο!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις πολλές ερωτήσεις μου :O Να πω ότι ήμουν 1 βήμα πριν την αγορά του Ν86 αλλά τελικά παρήγγειλα το 6710, καθώς φαίνεται πως το Ν86 είναι ανώτερο του 6710 μόνον στην κάμερα, την τιμή και το βάρος...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) 4.Με το κοκκινο το οποιο μεν σε επαναφέρει στην οθόνη αναμονής αλλα αν το ξαναπατησεις σου βγαζει 1 popup μενου οπως ακριβως σου το βγαζουν τα N series πατωντας το απο πανω κουμπι(on off). Μολις το συνηθησης θα δεις οτι ειναι πολυ πιο πρακτικο και γρηγορο απ το παλιο τροπο και ιδιως οταν εχεις το slide ανοικτο!Ναι αλλά αυτό σημαίνει πως μπορείς να μπεις στο μενού των προφίλ μόνον από την οθόνη αναμονής, ενώ στα άλλα μοντέλα, μπορείς να το κάνεις ακόμη κι όταν είσαι μέσα σε μενού ή πχ όταν είσαι στο internet. Εκτός κι αν εγώ κατάλαβα λάθος... Εχει εξυπνη αναζητηση επαφων(οπως τα win mobiles)Δηλαδή; :confused: *και κάτι ακόμα: τα πλήκτρα κλήσης (πράσινο & κόκκινο) και των 2 συντομεύσεων κάτω από την οθόνη, είναι αφής ή τύπου "μεμβράνης"; Edited February 9, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ναι αλλά αυτό σημαίνει πως μπορείς να μπεις στο μενού των προφίλ μόνον από την οθόνη αναμονής, ενώ στα άλλα μοντέλα, μπορείς να το κάνεις ακόμη κι όταν είσαι μέσα σε μενού ή πχ όταν είσαι στο internet. Εκτός κι αν εγώ κατάλαβα λάθος... Δηλαδή; :confused: *και κάτι ακόμα: τα πλήκτρα κλήσης (πράσινο & κόκκινο) και των 2 συντομεύσεων κάτω από την οθόνη, είναι αφής ή τύπου "μεμβράνης"; Η αναζητηση επαφων,εν συντομια θες να βρεις το Νικο στης επαφες τοτε δε πατας το πληκτρο 6 δυο φορες που ειναι το γραμμα Ν και μετα ψαχνεις απλα πατας για το ονομα Νικο απο 1 φορα τα πληκτρα 6(Ν),4(Ι),5(Κ) και ουτο καθεξεις ακριβως οπως γραφεις με Τ9 και αυτο αμεσως σου προτεινη τα ονοματα που αρχιζουν απ αυτα τα νουμερα,ειναι ταχυτατο συνηθως με 2-3 ταπ σου βρισκει και το ονομα αλλα και το επιθετο.Μπορει να φαινοντε καπως μπερδεμενα αυτα που εγραψα αλλα στη πραξη ειναι απιστευτα βολικα και γρηγορα!! Και αυτο ισχυει και για λατινικα ψηφια!! Απλα αν εχεις δει καποιο επαγγελματικο σειρας Ε μοντελο η WM κινητο θα καταλαβεις πως λειτουργη!:) Οσο για τα πληκτρα αφης ΔΕΝ ειναι κανενα!! Απλα εχει 1 zoom bar κατω απ την οθονη πολυ χρησιμη για να κανεις zoom στο GPS η στην εκθεση π.χ.! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Σε ενημερωνη μεσω παλλομενου φωτισμου απ το πολυπληκτρο για τυχον αναπαντητες η μηνυματα που εχεις! Για να το βρεις πας Μενου Ρυθμισεις Γενικες Προσ.ρυθμισεις Φωτισμος ειδοποιησης Παλλ.φ.αναμ. και επιλεγης ενεργοποιηση και απο κατω στο φωτισμο ειδοποιησης βαζεις χωρις οριο και τικαρις ποια απ τα αναγγελομενα συμβαντα θες να σε ειδοποιη! Πολυ πρακτικο!:) Έβαλα και εγώ αυτή τη λειτουργία αλλά παρατηρώ ότι χωρίς να έχω ούτε μήνυμα ούτε αναπάντητη ο φωτισμός του πολυπλήκτρου κάθε 20 δευτερα αναβοσβήνει δε ξέρω γιατί; επίσης αυτό το large time που αναφέρετε πιο πάνω τι είναι,ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Έβαλα και εγώ αυτή τη λειτουργία αλλά παρατηρώ ότι χωρίς να έχω ούτε μήνυμα ούτε αναπάντητη ο φωτισμός του πολυπλήκτρου κάθε 20 δευτερα αναβοσβήνει δε ξέρω γιατί; επίσης αυτό το large time που αναφέρετε πιο πάνω τι είναι,ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Αυτή είναι η "αναπνοή". Αναβοσβήνει αργά το κεντρικό πλήκτρο για να σου δείχνει ότι είναι σε λειτουργία η συσκευή. Όταν θα έχει sms, mms ή αναπάντητη ή email τότε αναβοσβήνει πιο γρήγορα. Αν δεν θες να αναβοσβήνει συνέχεια αλλά μόνο όταν έχει κάποιο sms/mms/email/αναπάντητη τότε απενεργοποίησε την επιλογή Παλλ.φ.αναμ. Το Large Time είναι εφαρμογή και λειτουργεί ως screen saver. Με μια αναζήτηση στο Google θα το βρεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Έψαξα στην κατηγορία των αξεσουάρ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Στη υσκευασία του 6710 περιλαμβάνεται και φορτιστής αυτοκινήτου. Έχει ενσωματωμένο κάποιον σταθεροποιητή τάσης για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία; Απ' ότι ξέρω, οι φορτιστές αυτοκινήτου, επειδή δεν δίνουν ρεύμα σταθερής τάσης, σταδιακά καταστρέφουν την μπαταρία. Με την περίπτωση του Nokia DC-4 που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του 6710 ισχύει κάτι διαφορετικό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Συμφουρίτες καλησπέρα , Πρόσφατα προμηθεύτηκα το συγκεκριμένο κινητό & θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήματα.. Εγκατέστησα την εφαρμογή Sygic Magic για πλοήγηση αλλά ενώ τρέχει κανονικά δεν βλέπει δορυφόρους... (Δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο για 2-3 λεπτά) Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση μέσα απο το menu του προγράμματος ή της συσκευής ??? Πως μπορώ να ρυθμίσω πατώντας το κουμπί της πλοήγησης από το πληκτρολόγιο να ενεργοποιείτε το Sygic Magic και όχι το Nokia Maps που είναι προεγκατεστημένο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πως μπορώ να ρυθμίσω πατώντας το κουμπί της πλοήγησης από το πληκτρολόγιο να ενεργοποιείτε το Sygic Magic και όχι το Nokia Maps που είναι προεγκατεστημένο??Δεν γίνεται να αλλάξει αυτή η προεπιλογή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts