Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eνταξει αν το κρινω με βαση οτι εχω ακουσει ειναι χειροτερο απο τα Ν81 , Inovv8 , 5610 , 5310 , N91 , N96 , ROKR E8 , και παιζει απλα πιο δυνατα χωρις να αλλοιωνει τον ηχο απο τα Ν85 , Ν95 και Ν78 και Ν79 .

Ναι ειναι υποκειμενικο το αν αρεσει εμφανισιακα σε καποιον , ειναι υποκειμενο το χρωμα αντα και το μεγεθος μεχρι ενα σημειο .

Αλλα αν αρχισουμε να χασρακτηριζουμε υποκειμενικα και τομεις οπως ο ηχος , η καμερα και οτιδηποτε αλλο μπορει να μετρηθει σε κλιμακα ή μοναδα μετρησης ενταξει θα την χασουμε την μπαλα εντελως .

Οσο για τον μηχανισμο του slide και το αν "παιζει" οταν το εχεις ανοιχτο και πατησεις καποιο απο τα πανω πληκτρα , ναι παιζει αλλα εδω θα πω και μονος μου οτι στα τηλεφωνα παραγωγης μπορει και να μην ειναι ετσι .

Μα δεν είπα οτι οι ποιότητα ήχου και εικόνας δεν μπορεί να μετρηθεί, απλά είπα οτι όλοι εμείς που θα το δούμε και θα το δοκιμάσουμε εκ των πραγμάτων δεν έχουμε όργανα μετρήσεως οπότε στηριζόμαστε μόνο στην προσωπική μας κρίση για το αν μας αρέσει ο ήχος του και οι φωτογραφίες που βγάζει ή όχι και υπο αυτή την έννοια εννοούσα οτι είναι υποκειμενικό.

Για το τρέμουλο του slider θα συμφωνήσω με το μάλλον ειρωνικό σου σχόλιο, χλωμό το βλέπω να αλλάξει κάτι στα μοντέλα παραγωγής αν κρίνω από τα άλλα αντίστοιχα μοντέλα της εταιρίας, και τα πρόσφατα G705, W715 και W705 έχουν το ίδιο πρόβλημα και είναι θέμα τύχης να σου κάτσει κάποιο καλό και γιάυτό προσωπικά αποφεύγω να αγοράζω slider της SE αν και το συγκεκριμένο ίσως το βουτήξω ανάλογα και με την εντύπωση που θα μου κάνει.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις γυρισα απο το BAN μου και δεν θελω το επομενο , για αυτο δεν θα κανω σχολιο για το ποιο site παιρνει τι και πως .

Παντως για το GSM arena αν πηρε και το τι πηρε καλα εκανε και τα πηρε δικο του θεμα οχι δικο μου .

Τωρα για παμε παρακατω , συμφωνα με το πινακακι που βλεπω , η συσκευη εχει την ιδια αποδοση με μια συσκευη της Apple που ειναι σε εμφανιση στυλ και design μπροστα απο τον ανταγωνισμο της αλλα πισω σε μουσικη αποδοση .

Δεν σχολιαζω περισσοτερα για την μουσικη αποδοση των Apple γιατι βλεπω και οπαδους της Apple να εμφανιζονται απο το πουθενα και δεν το γλυτωνω το BAN μετα (αφου η ανθρωπινη λογικη και υπομονη εχει και τα ορια της )

Εαν αυτο ειναι κατορθωμα εγω πλεον δεν μπορω να πω τιποτα περισσοτερο ....

Και τελος , δεν θυμαμαι ειλικρινα συσκευη στην σειρα της SE ειναι αυτη για την οποια οτι και να γραψω πεφτουν πανω μου να δικαιολογησουν τα στραβα της , μονο και μονο για να κυκλοφορησει στην συνεχεια και να προσπαθουν να εξηγησουν τα ιδια ή και καινουρια στραβα με διαφορετικα επιχειρηματα

(αφου το ατρανταχτο επιχειρημα του πρωτοτυπου δεν πιανει πια...)

Το να γινει αλλη μια φορα δεν μου λεει τιποτα , αλλωστε τοτε εγω θα αρχιζω να διασκεδαζω με τις βλακειες του Idou. :X

Με τέτοια σχόλια όμως φίλε RIP είναι λογικό να σε παρεξηγούνε κάποιοι. Χαρακτηρίζεις το Idou "βλακείες" ενώ ακόμα δεν υπάρχει ούτε σαν προτώτυπο! Δικαιωμά σου να μην συμπαθείς τα προϊόντα της SE και της κάθε SE αλλά με το να εκφράζεσαι τόσο απόλυτα ακόμα και για μοντέλα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι παράλογο και δείχνει ίσως μια προκατάληψη. Οκ, η SE έχει κάνει διάφορες αρλούμπες κατά καιρούς και ίσως πλέον έχεις απογοητευτεί αλλά το Idou σύμφωνα με τις ανακοινώσεις θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρία οπότε περίμενε να το δεις πρώτα και μετά το χαρακτηρίζεις "βλακείες". Αν είσαι προκατηλημένος από τώρα τότε πως θα μπορέσεις να το κρίνεις αντικειμενικά όταν το δεις?

Διαβασα πιο πανω οτι το 905,ειναι ενα κλικ παραπανω απο φωτογραφια,απο το 995.

Σε τι ακριβως,εγγειται αυτη η διαφορα;Σε ποιοτητα εικονας,ή σε δυνατοτητες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ποιότητα εικόνας. Κοίτα το post του RIP στην προηγούμενη σελίδα, έχει ανεβάσει μερικές στο rapidshare.

Με τέτοια σχόλια όμως φίλε RIP είναι λογικό να σε παρεξηγούνε κάποιοι. Χαρακτηρίζεις το Idou "βλακείες" ενώ ακόμα δεν υπάρχει ούτε σαν προτώτυπο! Δικαιωμά σου να μην συμπαθείς τα προϊόντα της SE και της κάθε SE αλλά με το να εκφράζεσαι τόσο απόλυτα ακόμα και για μοντέλα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι παράλογο και δείχνει ίσως μια προκατάληψη. Οκ, η SE έχει κάνει διάφορες αρλούμπες κατά καιρούς και ίσως πλέον έχεις απογοητευτεί αλλά το Idou σύμφωνα με τις ανακοινώσεις θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρία οπότε περίμενε να το δεις πρώτα και μετά το χαρακτηρίζεις "βλακείες". Αν είσαι προκατηλημένος από τώρα τότε πως θα μπορέσεις να το κρίνεις αντικειμενικά όταν το δεις?

Μα δεν ισχυριστηκα ποτε οτι γραφω για να γινω αρεστος ή για να μην με παρεξηγουν . Ενα φορουμ στο ιντερνετ ειναι και μαλιστα οχι απο τα πιο σοβαρα του ειδους , απλα τυγχανει να ειναι ελληνικο και να ξεκινησε οταν ακομα η αγορα αυτη ηταν μικρη.... :shifty:

Ειπα με τις βλακεις του Idou , δεν ειπα οτι δεν θα μου αρεσει το Idou , εχει μεγαλη διαφορα . Οσο θα ειναι πρωτοτυπο , φυσικα και αυτο θα εχει ατελειες , θα προσπαθει να λειτουργησει και μπορει να παρουσιασει οποιο παραλογισμο θελει και καλα θα κανει , πρωτοτυπο θα ειναι .

Η σωστη προταση δεν ειναι εχει κανει αρλουμπες κατα το παρελθον , γιατι συνεχιζει και τις κανει ακομα και δεν φαινεται να εχει σκοπο να τις αλλαξει .

Τωρα το να λεει οτι ειναι κατι διαφορετικο απο οτι μας εχει συνηθισει , απο το να το λεει μεχρι να το δουμε και στην πραξη και να ειναι και αληθεια εχει μεγαλη διαφορα , και για το Χ1 πολλα λεγανε , ακομα περισσοτερα εγραφε ο καθενας μετα αλλα...

Οσο για την SE ναι σαφως και δεν την κρινωμε επιεικια , ναι σε καθε της καινουρια συσκευη που βλεπω εχω μια προκαταληψη για το πως θα εινα και τι θα κανει , αλλα συνηθως αυτα που βριζω σε καθε ενα απο αυτα δεν εχουν να κανουν τοσο με υποκειμενη αποψη . Το στυλ ναι μπορει να ειναι ασχημο ακριβως για αυτον τον λογο , αλλα οταν λεω ας πουμε για το Xperia οτι ηταν αδικαιολογητο να ερθει στην Ελλαδα χωρις ελληνικα , να προστιθονται μονο με αναβαθμιση μερικους μηνες μετα και η συσκευη να φωναζει παντου οτι ειναι φτιαγμενη απο την HTC , οπως και να τα πω αλλαζει το οτι ειναι πραγματικοτητα?

Στο οτι δεν χρησιμοποιουν καν τον ιδιο αισθητηρα για την καμερα τους , ειναι διαφορετικη καμερα σαν hardware και το μονο που ειναι ιδιο ειναι ο ονομαστικος αριθμος των Mpixel :)

Και σε ποιότητα εικόνας και σε δυνατότητες.

Του λείπει το xenon flash και το smile shutter.Τουλάχιστον στις αρχικές εκδόσεις firmware των πρωτότυπων!Τώρα αν θα προστεθεί π.χ. το smile shutter στο τελικό firmware άγνωστο!Άλλωστε,ούτε στο C905 υπήρχε αρχικά και προστεθηκε με αναβάθμιση λογισμικού.

Όταν κυκλοφόρησε το C905 ίσως η εταιρία δεν είχε έτοιμο το σχετικό λογισμικό και γι'αυτό το πρόσθεσε αργότερα. Υποθέτω οτι το W995 θα έχει εξαρχής smile shutter καθότι πλέον το σχετικό λογισμικό υπάρχει. Εξάλλου και το C510 έχει. Βέβαια τα 905 και 510 είναι cyber-shot οπότε είναι λογικό (για την εταιρία τουλάχιστον) να είναι πιο πλήρη από πλευράς εξοπλισμού κάμερας ενώ το W995 είναι walkman οπότε μπορεί να του αφαιρέσουν κάποιες λειτουργίες. :worry:

Όταν κυκλοφόρησε το C905 ίσως η εταιρία δεν είχε έτοιμο το σχετικό λογισμικό και γι'αυτό το πρόσθεσε αργότερα. Υποθέτω οτι το W995 θα έχει εξαρχής smile shutter καθότι πλέον το σχετικό λογισμικό υπάρχει. Εξάλλου και το C510 έχει. Βέβαια τα 905 και 510 είναι cyber-shot οπότε είναι λογικό (για την εταιρία τουλάχιστον) να είναι πιο πλήρη από πλευράς εξοπλισμού κάμερας ενώ το W995 είναι walkman οπότε μπορεί να του αφαιρέσουν κάποιες λειτουργίες. :worry:

Ούτε εγώ πιστεύω πως θα ενσωματωθεί το smile shutter!Σιγά τη λειτουργια

άλλωστε,μην τρελαθούμε! :rolleyes:

Aν μιλαμε για την εξυπναδα που μπορει και αναγνωριζει προσωπα και τα κλεινει μεσα σε ενα τετραγωνο "εστιαζοντας" σε αυτα ναι την εχει .

Aν μιλαμε για την εξυπναδα που μπορει και αναγνωριζει προσωπα και τα κλεινει μεσα σε ενα τετραγωνο "εστιαζοντας" σε αυτα ναι την εχει .

Όχι,ο φίλος πιο πάνω αναφέρεται στη λειτουργία της ανίχνευσης προσώπου το οποίο μόλις γελάσει τραβάει φωτό το κινητό.

Παιδιά, το κινητό πότε θα φτάσει στα καταστήματα;

Πωω ρε, τώρα πήρα το W705 και είναι καταπληκτικό κινητό,

αλλά το W995 σίγουρα το επόμενο κινητό μου!!

Παιδιά, το κινητό πότε θα φτάσει στα καταστήματα;

Πωω ρε, τώρα πήρα το W705 και είναι καταπληκτικό κινητό,

αλλά το W995 σίγουρα το επόμενο κινητό μου!!

κι εγω το περιμενω πως και πως,μαλλον θα αντικαταστησει το 905 μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλό ψηστίρι είναι και αυτό... :p

όλα τα sony ericsson είναι ψησταρίες και τηγάνια..

πάντως το λατρεύω αυτό το κινητό!! το Idou δεν με αρέσει καθόλου +τις άλλης έχεις και TouchScreen που την σιχαίνομαι..

πραγματικα πολυ ωραιο κινητο..εχει κυκλοφορησει εδω στην ελλαδα????????

Όχι φίλε μου ακόμα πουθένα δεν έχει κυκλοφορήσει..

το περιμένουμε σε κανα μήνα - διμηνο..

Στην ιστοσελίδα της SE δεν υπάρχει πλέον το αστεράκι δίπλα που υποδηλώνει οτι το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα οπότε όντος πρέπει να έχει πάρει το δρόμο της παραγωγής.:)

Στην ιστοσελίδα της SE δεν υπάρχει πλέον το αστεράκι δίπλα που υποδηλώνει οτι το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα οπότε όντος πρέπει να έχει πάρει το δρόμο της παραγωγής.:)

yeah baby!!!

καλοδεχούμενο!!

Τις επομενες 3 εβδομάδες θα κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες.Πιθανοτατα και εδώ.

το κινητο θα υπαρχει στα καταστηματα απο τις 12 Ιουνιου!

οποιος το επιθυμει τωρα μπορει να το κανει προ-παραγγελια στα 540 ευρο :cold:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό ψηστίρι είναι και αυτό... :p

Φιλε μου,υποτιθεται,οτι εχουμε εμπεδωσει πια,οτι κινητο χωρις hf,η bt,δε γινεται.Κανει τζιζ.Οπότε,ας εχει οσο σαρ θελει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to Sony Ericsson W995