Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακυρο. Να σβηστεί παρακαλώ.

Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!!

http://misios2.blogspot.com/

Καινούριος κάτοχος και 'γώ.

Πέρασα το τελευταίο firmware μέσω της σουίτας SE, και τις τελευταίες 2 μέρες σπάζω

το κεφάλι μου προσπαθώντας να λειτουργήσω το Wetravel.Συγκεκριμένα την έκδοση

0.9.10Full (πιο πρόσφατη, όχι οτι βρήκα πιο παλιές) , μαζί φυσικά με τον χάρτη Ελλάδας.Ξεκινάει η εφαρμογή,

επιτρέπω να κάνει scan το root, βρίσκει τα πάντα σωστά.Επιλέγω ελληνικό χάρτη, εσωτερικό

gps module αλλά όταν πηγαίνω στην οθόνη που περιμένω για στίγμα, δεν δίχνει ούτε χάρτη, ούτε στίγμα βρίσκει, πάνω δεξιά υπάρχει μια πράσινη τελεία.Έχω αρχίσει να νομίζω ότι η τελευταία έκδοση του wt δεν είναι συμβατή με το w995..;

Όποιος θέλει ρίχνει τα φώτα του!

Ευχαριστώ.

Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Καποιος που να ασχοληται με ακουστικα και να εχει αποψη για τα παρακατω η' και για καποιο αλλο???Θελω να απελευθερωσω την δυναμη του W995.....

SENNHEISER CX-300 II

SENNHEISER MM-50 IP

SENNHEISER CX-400 II

Sony Ericsson HPM-88

Sony Ericsson MH-907

Creative EP-635

Thanks!

Καποιος που να ασχοληται με ακουστικα και να εχει αποψη για τα παρακατω η' και για καποιο αλλο???Θελω να απελευθερωσω την δυναμη του W995.....

SENNHEISER CX-300 II

SENNHEISER MM-50 IP

SENNHEISER CX-400 II

Sony Ericsson HPM-88

Sony Ericsson MH-907

Creative EP-635

Thanks!

SENNHEISER CX-300 II δοκιμασμενα και για μενα τα καλυτερα.:music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

SENNHEISER CX-300 II δοκιμασμενα και για μενα τα καλυτερα.:music:

thanks!!!

Κι εγω σε αυτα καταλληγω και ελπιζω να ταιριαξουν με το W995(Παρεα με τα HD Acoustics v3.2 του Blacklizard!:D )

Μηπως ξερεις σε τι τιμη υπαρχουν στον νακα γιατι στο site του δεν τα βρησκω...

Thanks...

thanks!!!

Κι εγω σε αυτα καταλληγω και ελπιζω να ταιριαξουν με το W995(Παρεα με τα HD Acoustics v3.2 του Blacklizard!:D )

Μηπως ξερεις σε τι τιμη υπαρχουν στον νακα γιατι στο site του δεν τα βρησκω...

Thanks...

Στο e-shop στα 36.10 ευρο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο e-shop στα 36.10 ευρο ;)

Ναι το ειδα...Ειδα ομως οτι παιζοουν και πολλεσ μαιμουδες σ'αυτο το μοντελο...Και γι αυτυ λεω να παω καπου σιγουρα...

Anyway...Thanks!

θα κανω το debrand αλλα δεν ξερω τιποτα..στιλτε μου οποιος θελει προσοπικο μηνημα με το e-mail του για να μηλησουμε απο msn και να με βοηθισει να το κανω..μην με ξεχασετε!!!!!!!!!!!

Εχω ψηθει να το παρω και εγω σημερα...

εχθες τυχαια ηρθα πρωτη φορα σε επαφη μαζι του....και με εντυπωσιασε η κατασκευη του

μετα εμαθα και τα χαρακτηριστικα του...και κυριος οτι τα κουμπια ειναι πολυ ευχρηστα και ψηθηκα

τρελη αντικατασταση του LG900...w995

Ναι το ειδα...Ειδα ομως οτι παιζοουν και πολλεσ μαιμουδες σ'αυτο το μοντελο...Και γι αυτυ λεω να παω καπου σιγουρα...

Anyway...Thanks!

εγω οτι εχω παρει απο e-shop,ειναι αυθεντικα.

επισης εχω παρει κι'εγω ακουστικα και δεν ητανε :monkey:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις αναβαθμίστηκα και εγώ στην R1HAO36

τελικά δεν έχω την R1HAO36 αλλά την 35....:confused:

Ενώ συνδέομαι για την αναζήτηση, μου λέει ότι διαθέτω το τελευταίο λογισμικό.

Τι να κάνω για να περάσω το 36; :worry:

Racing because all other sports require one ball only!

θα κανω το debrand αλλα δεν ξερω τιποτα..στιλτε μου οποιος θελει προσοπικο μηνημα με το e-mail του για να μηλησουμε απο msn και να με βοηθισει να το κανω..μην με ξεχασετε!!!!!!!!!!!

Η διαδικασία για να κάνεις unbranding είναι πολύ απλή. Στο παρακάτω θέμα θα δεις πως θα το κάνεις.;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205

το εκανα..η πιγα να το κανω και μωλις άνηξα τον a2 uploader και σύνδεσα το κηνητο ελεγε (idle) και δεν ανιγε τα αρχεια..τιποτα!! τι να κανω?? δεν βοηθατε καθολου

το εκανα..η πιγα να το κανω και μωλις άνηξα τον a2 uploader και σύνδεσα το κηνητο ελεγε (idle) και δεν ανιγε τα αρχεια..τιποτα!! τι να κανω?? δεν βοηθατε καθολου

Άνοιξε τον uploader, πάτα file system tool και συνέδεσε ΜΟΝΟ την usb πλευρά του καλωδίου στον υπολογιστή σου. Έπειτα συνέδεσε την fastport πλευρά του καλωδίου στο τηλέφωνό σου κρατώντας ταυτόχρονα πατημένο το c. Αφού το συνδέσεις ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ το c μέχρι να δεις το ιστόγραμμα στο κάτω μέρος του uploader να "γεμίζει". Τότε η σύνδεση πέτυχε και στο δεξί παραθυράκι του uploader θα εμφανιστούν οι φάκελοι με τα αρχεία.

Αν δεν πετύχει με την πρώτη, ξαναδοκίμασε. Το fastport δεν κάνει και την καλύτερη επαφή (μεταξύ μας, κάνει την χειρότερη!). Θυμήσου να πατάς το c μέχρι να δεις τα αρχεία στο δεξί μέρος.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Γεια σας! Ειμαι καινουριο μελος εδω και πριν 2 μερες πηρα και εγω το w995 και το προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι στις ρυθμισεις μηνυματων δεν υπαρχει πουθενα αναφορα παραδοσης. Πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν να κανω αναβαθμιση γιατι θα φταιει το λογισμικο. Κατεβασα απο το site της SE το προγραμμα για αναβαθμιση. Πηγα να το κανω και μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Στο κινητο που κοιταξα βλεπω οτι γραφει σαν εκδοση λογισμικου 1215-7995 R1GA026. Ειναι οντως αυτο το τελευταιο λογισμικο? Τι αλλο μπορω να κανω? Θελω την αναφορα μου!!! :p:lol:

δωκημασες update service?? και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και επανιλθε η αναφορα μετα απο αυτο..ακωμα και η τελεθταια εκδοση να ειναι εσθ τρεξε κανονικα την αναβαθμιση

Παω να κανω την αναβαθμιση, μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο και εκει τελειωνει. Δεν εχει συνεχεια. Δεν ξερω τι να κανω....

Γεια σας! Ειμαι καινουριο μελος εδω και πριν 2 μερες πηρα και εγω το w995 και το προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι στις ρυθμισεις μηνυματων δεν υπαρχει πουθενα αναφορα παραδοσης. Πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν να κανω αναβαθμιση γιατι θα φταιει το λογισμικο. Κατεβασα απο το site της SE το προγραμμα για αναβαθμιση. Πηγα να το κανω και μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Στο κινητο που κοιταξα βλεπω οτι γραφει σαν εκδοση λογισμικου 1215-7995 R1GA026. Ειναι οντως αυτο το τελευταιο λογισμικο? Τι αλλο μπορω να κανω? Θελω την αναφορα μου!!! :p:lol:

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R1HA036. Έχει βγει αρκετές μέρες τώρα. Δε δικαιολογείται ο μη εντοπισμός του από το πρόγραμμα αναβάθμισης. Έστω όμως και να μη το βρίσκει, επανεγκατέστησε το ίδιο λογισμικό που έχεις. Πιθανότατα το πρόβλημά σου να διορθωθεί.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Μα μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο και δεν κανει κατι αλλο.... Και δεν θελω να παω να κανω αναβαθμιση σε καποιο καταστημα και να δωσω 20€.... :(

Συγκεκριμενα αυτο που γραφει στο update service ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο νεο λογισμικο για το κινητο σας. Και οτι και καλα στο τηλεφωνο μου ειναι ηδη εγκατεστημενο το πιο προσφατο διαθεσιμο λογισμικο. :/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Με την προϋπόθεση πως χρησιμοποιείς το Sony Ericsson Update Service, όταν συνδέεσαι πρέπει να σου βγάζει το μήνυμα πως χρησιμοποιείς ήδη το τελευταίο λογισμικό και αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα λογισμικού συνιστά επανεγκατάσταση. Στο κάτω δεξί μέρος του SEUS έχει 2 κουμπιά: "Άκυρο" και "εγκατάσταση". Αρκεί να πατήσεις το "εγκατάσταση". Edited by empathis

Θα το ξαναπροσπαθησω οταν φορτισω το κινητο μου γιατι τωρα η μπαταρια ειναι κατω απο 50%, μιας και αυτο λεει απο 50 και πανω να ειναι η μπαταρια. Παντως τωρα που το προσπαθησα παλι με μπαταρια 20% κατω δεξια μου γραφει αναβαθμιση αλλου και εχει και καλα να επιλεξεις αλλο κινητο και εξοδος. Παιζει ρολο τελικα η μπαταρια? Απο το site της sony ericsson το κατεβασα το update service.

Θα το ξαναπροσπαθησω οταν φορτισω το κινητο μου γιατι τωρα η μπαταρια ειναι κατω απο 50%, μιας και αυτο λεει απο 50 και πανω να ειναι η μπαταρια. Παντως τωρα που το προσπαθησα παλι με μπαταρια 20% κατω δεξια μου γραφει αναβαθμιση αλλου και εχει και καλα να επιλεξεις αλλο κινητο και εξοδος. Παιζει ρολο τελικα η μπαταρια? Απο το site της sony ericsson το κατεβασα το update service.

Φυσικά παίζει ρόλο. :cool:

Εχει καποιος οδηγιες για συνδεση στο ιντερνετ με το w995 ,μεσω του υπολογιστη?

(modem------->pc------->w995) όχι το κινητο ως modem.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Σπυρος

• The title was changed to Sony Ericsson W995