Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ για αυτό το κινητό:

το GPS που διαθετει δουλεύει ?

η πλοήγηση στους χάρτες γίνεται με χρέωση ή όχι αν φορτωθούν στην συσκευή?

με ενδιαφέρει να το αγοράσω κι εγώ, αλλά μόνο αν δουλεύει το gps.

ευχαριστώ :)

Το GPS δουλευει μονο με συνδεση στο ιντερνετ.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το A2 uploader. Οταν πατάω identify μου ζητάει να συνδέσω το κινητό με ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί "c". Το κάνω αυτό, άλλα ούτε το A2 καταλαβένει το κινητό πως συνδέθηκε, και απλά το κινητό συνεχίζει στη λίστα επιλογής μορφής σύνδεσης με τον υπολογιστή. Εκεί εγώ τι επιλέγω; Η δεν επιλέγω τίποτα ;. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Ευχαριστώ

Κρατάς πατημένο το "C" ενώ ταυτόχρονα συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή, κρατώντας το "C" μέχρις ότου το A2Uploader ξεκινήσει τη διαδικασία του identification.

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το A2 uploader. Οταν πατάω identify μου ζητάει να συνδέσω το κινητό με ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί "c". Το κάνω αυτό, άλλα ούτε το A2 καταλαβένει το κινητό πως συνδέθηκε, και απλά το κινητό συνεχίζει στη λίστα επιλογής μορφής σύνδεσης με τον υπολογιστή. Εκεί εγώ τι επιλέγω; Η δεν επιλέγω τίποτα ;. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Ευχαριστώ :)

Το τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο.

Παντως εγω που γυρνούσα με ΚΤΕΛ απο Αιγιο ειχα ανοιξει το GPS περιμενα να ετοιμαστει το GPS μπηκα στο Wayfinder Navigator και πηγα browse the map οπου μου εδειχνε την πορεια του λεωφορειου στην εθνικη οδο κανονικοτατα ,αν και κολουσε λιγο λογο κακου σηματος του GPS αλλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ...Και φυσικα δεν ειχα συνδεθει στο internet γιατι αφενος θα το εβλεπα αν θα εκανε συνδεση και αφετερου δεν ειχα ουτε για δειγμα μοναδες στην καρτα(Ειχα αλλαξει και προφιλ στα settings ετσι ωστε αμα παει να μπει να μην μπορει)....Βεβαια στο να υπολογισει route και να αρχισει η πλοηγηση με οδηγιες κομπλε θελει συνδεση γι αuτο λεγεται και A-GPS Assisted-GPS....

Τωρα οσο για τους drivers λεω να μην βαλω ακομα το χερακι μου γιατι πρεπει να διαβασω κατι πολυ πολυ καλο για να αξιζει ενα κινητο 440 ευρω να το πειραξεις και να μη δεις ΔΙΑΦΟΡΕΣ και τονιζω τις διαφορες γιατι υπαρχει και ο παραγοντας της υποκειμενικοτητας που ειναι δυσκολο να παρακαμφθει...

Anyway, περιμενω και αλλους κατοχους να πουνε την γνωμη τους στο θεμα.......

Παντως εγω που γυρνούσα με ΚΤΕΛ απο Αιγιο ειχα ανοιξει το GPS περιμενα να ετοιμαστει το GPS μπηκα στο Wayfinder Navigator και πηγα browse the map οπου μου εδειχνε την πορεια του λεωφορειου στην εθνικη οδο κανονικοτατα ,αν και κολουσε λιγο λογο κακου σηματος του GPS αλλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ...Και φυσικα δεν ειχα συνδεθει στο internet γιατι αφενος θα το εβλεπα αν θα εκανε συνδεση και αφετερου δεν ειχα ουτε για δειγμα μοναδες στην καρτα(Ειχα αλλαξει και προφιλ στα settings ετσι ωστε αμα παει να μπει να μην μπορει)....Βεβαια στο να υπολογισει route και να αρχισει η πλοηγηση με οδηγιες κομπλε θελει συνδεση γι αuτο λεγεται και A-GPS Assisted-GPS....

Τωρα οσο για τους drivers λεω να μην βαλω ακομα το χερακι μου γιατι πρεπει να διαβασω κατι πολυ πολυ καλο για να αξιζει ενα κινητο 440 ευρω να το πειραξεις και να μη δεις ΔΙΑΦΟΡΕΣ και τονιζω τις διαφορες γιατι υπαρχει και ο παραγοντας της υποκειμενικοτητας που ειναι δυσκολο να παρακαμφθει...

Anyway, περιμενω και αλλους κατοχους να πουνε την γνωμη τους στο θεμα.......

το Wayfinder Navigator εχει 3μηνες δωρεαν προσβαση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το Wayfinder Navigator εχει 3μηνες δωρεαν προσβαση![/QUO

Εγω παντως που προσπαθησα να μπω μου εκανε συνδεση με ιο ιντερνετ και με ενημερωσε και για τα κοστολογια να το αγορασω για 1 χρονο. Κανω κατι λαθος ? παιζει ρολο αν το κινητο ειναι cosmote my view?

παιδια πιο πανω ειχε αναφερθει οτι αν το κινητο εχει μενου vodafone ή cosmote δεν υποστηριζει flash themes...αυτο δλδ τι σημαινει?τι ακριβως ειναι τα flash themes???

παιδια πιο πανω ειχε αναφερθει οτι αν το κινητο εχει μενου vodafone ή cosmote δεν υποστηριζει flash themes...αυτο δλδ τι σημαινει?τι ακριβως ειναι τα flash themes???

Κανε ενα search στο youtube και θα καταλαβεις τι ακριβως ειναι..;)

Κανε ενα search στο youtube και θα καταλαβεις τι ακριβως ειναι..;)

εκανα αλλα κ παλι δεν καταλαβαινω...μηπως μπορεις να μου εξηγησεις??

εκανα αλλα κ παλι δεν καταλαβαινω...μηπως μπορεις να μου εξηγησεις??

μανου που εχει διαφορετικα εικονιδια,κατι σαν animation! Δες

.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για οποιον ενδιαφερεται να εχει internet radio με wifi.Βεβαια δεν υπαρχουν πολυ ελληνικοι σταθμοι.Sport-fm παντως εχει.http://www.getjar.com/products/16507/VirtualRadio

epeidei to kinito den einai to authentiko malon kai exei paremvei sto logismiko i etairia kinitis tilefonias pou to agorases kalutera einai na min to flashareis...den kserei ti kako mporei na kaneis sto kinito sou

mono an pareis to original kai oxi apo vodafone kai cosmote ...tote ola ta flash themata ta pernei ....etsi opos ekana kai sto w810 ...

einai to mono sigouro .... alla kai apo mono tou flash themes exei me 3 katigories

plegma . kuklo kai olokliri tin eikona

:!: Επισήμανση modetator :!:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Κυκλοφόρησε νέο firmware! Ότι είχα αποφασίσει να δω πως θα αλλάξω τους drivers.. Ελπίζω να βελτιώνουν κάπως τη νυχτερινή λήψη..

δλδ τωρα αν πας να παρεις το κινητο θα ειναι βελτιστοποιημενο σε καποιες λειτουργιες?αυτο σημαινει οτι κυκλοφορησε καινουργιο firmware?α παιδια και κατι αλλο!!!το κινητο μπορει να συνδεθει με την τηλεοραση????

Μια ερωτηση...Το firmware ειναι κοινο για branded unbranded ή οχι???Και ποιο ειναι το νεοτερο που κυκλοφορισε Serpico????Και τι βελτιωνει κατ'επεκταση......??....

Καλημέρα σε όλους. Από εχθές είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του W995. Μετά από πολύ καιρό με τα Win Mobile, αποφάσισα να αλλάξω (για λίγο). Το τηλεφωνάκι είναι πολύ όμορφο και απλό και μου αρέσει.
ZRX1200S

γεια σας ! το πηρα κι εγω χθες.. θα ηθελα να ρωτησω, μπορει να μπει στο msn με καποιο τροπο ?

Μπορεις να μπεις με java εφαρμογη! :) επισης και με τον bronswer του κινητου αν πατησεις msn θα σε παει στην σελιδα..θα κατεβασεις καποιες ενημερωσεις..και μετα θα συνδεεσαι κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας ! το πηρα κι εγω χθες.. θα ηθελα να ρωτησω, μπορει να μπει στο msn με καποιο τροπο ?

Κατεβασε το ebuddy σαν εφαρμογη στο κιν,κ θα μπορεις να μπεις σα ναχεις κανονικο μσν,ακομα κ στο online του facebook σε βαζει.απλα φτιαχνεις λογαριασμο ebuddy οπου εκει δινεις τα hotmail σου κλπ κ σου ανοιγει το μσν,εγω ειμαι φανταρος 9 μηνες κ τα βραδια στις σκοπιες τοχω λιωσει,απιστευτα καλο κ σταθερο,αλλα κ ομοιο με το κανονικο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γεια χαρά και από μένα. Είμαι ολοκαίνουριος (του κουτιού!!!) στο forum και πανευτυχής κάτοχος του w995. Ταλαντεύτηκα λίγο καιρό για την επιλογή του καθώς είχα βάλει στο μάτι και το c905 αλλά και το samsung innov8. Εν τέλει το πήρα κυρίως λόγω εμφάνισης και μουσικών δυνατοτήτων. Παρεπιπτόντως είναι το πρώτο sony ericsson που πήρα στα χέρια μου. Μετά από σκληρή χρήση 15 ημερών (και όλοι ξέρετε πόσο σκληρά φερόμαστε στα κινητά τις πρώτες μέρες, θέλοντας να δοκιμάσουμε όλες του τις λειτουργίες), είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μοιάζει αρκετά στιβαρό και δε μου δείχνει σημάδια πως θα κολλήσει ποτέ εν αντιθέσει με το c905 που όπως διάβασα σε άλλο topic έχει προβλήματα. Anyway, αν ξέρετε κάτι παραπάνω από εμένα για το τηλέφωνο και την αξιοπιστία του, περιμένω τα σχόλιά σας. Αν προκύψει κάτι στραβό στο δικό μου (που απεύχομαι), θα σας ενημερώσω. Καλώς σας βρήκα.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Καλώς όρισες :)

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Update Service στον υπολογιστή σου για να δεις αν είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση λογισμικού ( R1FA035 ) .

Μεταξύ άλλων,προσθέτει την υπηρεσία Latitude της Google και αναβαθμίζει τον driver της κάμερας.

Δε μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση λογισμικού. Προφανώς γιατί μου ζητούσε να έχω πλήρως φορτισμένη τη μπαταρία ενώ ήταν μισή. Σύνδεσα το τηλέφωνο πατώντας το c και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσω όταν το φορτίσω.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

παιδια μετα την αναβαθμιση παιζει να παρουσιασει το κινητο κανενα προβλημα?α,και οι διαφορες ειναι εμφανεις αφου γινει η αναβαθμιση?

• The title was changed to Sony Ericsson W995